A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
minek a táblázat, ha megy a bolt😊

most írjuk nagybetûvel a hátunkra hogy 33 millió ps2-t adtak el eddig?...jujdejó

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"Én nem azt mondom,hogy jobb mint az Xbox(nekem is az van),vagy jobb mint a GC,de hogy a PS2 õt leveri egy csomó dologban az biztos.Nem akarom én éltetni a DC-t,de addig két konzolom volt,ami kibírt több mint egy hónapot nálam:a DC,és az Xbox."
így nyugtatod magad, hogy nem csináltál rossz vásárt egyik géppel sem😊hajrá😊
én is így voltam a saturnnal annak idején...eszembe sem jutott psxet venni😊
ja most ps2-m van

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
a legnagyobb égés a Virtua Cop volt😊egérrel😊))

ja és hogy nem használta a 3d-s kártyát😊)))

mohus
na azért ne dobd ki....
én várok még jövõ tavaszig...addig eldõl meddig elég Billy pénze...és milyen gammák vannak/lesznek

eddig a ps2-PC kínálat elegendõ...unicumok kellenek

versio
mit tömöritesz aranyom ??
frame,z buffert :LOL

még mielött kitalálnátok hogy a ps2 -ben nincs texturatömörités elárulom hogy van több féle is

használhatok a következö tömöritö eljárások:

1, palettázás
2, jpeg hardveres tömörités
3, vector quantálás
4, block decomposition(s3tc)

mohus
na akkor inkább vegyél egy N64-et😊
nem tom miért erõltetik ezt az emu dolgot pc-re

nincs hely a video mellet egy konzolra a TV alatt?

az meg aztán gyomorforgató hogy beír ide valaki és lecsihipuhizza a konzolokat és a PC-t kezdi ajnározni, majd kiderül ,hogy a legizmosabb pc-n le tud futtatni egy 6 éves N64 játékot gratula...és kijelenti hogy az a legtutibb😊

nekem van konzolom(PS2) és PC-m is...és így a legjobb...akinek meg csak az egyik van az sok mindenbõl kimarad vagy így vagy úgy....
most játékállományt tekintve a konzolok vezetnek ez nem is lehet vita...

😊))

\"Life is around you and in you.\"

versio
az xboxos silent hillben mért nincs gomolygo köd?

talán mert nem birta a hardver

versio
az tulzás hogy a halo folyik a képen mivel 30 fps-el megy meg még akad is mint a picsa

viszont a gt3 az tényleg folyik a képen

versio
ha ennyire jobb lenne akkor a gt3-nak miért is nincs ellenfele?

aabyssx
Azé' én emlékszem, hogy a PS2-rõl is kamuztak eleget akkoriban.

www.youtube.com/aabyssx

versio
amugy nemtom a box 4 Gpixeles fillrateját ki találta ki, biztos egy okos manager

egy pixel kiiráskor 4 byte colort meg 4 byte z-t kell kiirni olvasni meg 4 byte z-t, meg alfázáskor 4 byte colort

ez 12-16 byte 1 pixelre
ez 48-64 Gigabyte/sec-es átvitelt igényel
közben a box-nak van 6 !!!

de ha nem számoljuk bele a ramot akkor lehet tudna annyit :LOL

versio
persze nem korrigált mert amit leirtak az igaz
csak ez nem jelent semmit
ez csak a lamereknek parasztvakitásra jo

azt példáül tudod hogy a ps2-ben 10 chip van
és mindegyik párhuzamosan müködik?

versio
azt például tudod

hogy az xbox 640*512-ben renderel mindig?
és ebböl csinál 1 félképet

mig a ps2 tud 640*256-ban is renderelni
tehát a box-nak 2-szer annyit kell számolnia
miközben a fillrate-ja kisebb

versio
hardweres AA van a ps2-ben
szoftveresen kicsit kemény lenne

aabyssx
De igen. Ezen lehet a legtöbbet vitatkozni.
("x86"-ot hasonlítasz egy risc-hez, meg nem beszélsz topológiáról, meg MHz-ket írogatsz. Ez így k*rva felületes, és magában mindent fed, csak az eredményt nem... 😞

www.youtube.com/aabyssx

versio
dehogynincs😊)

ezzel csak az a baj a m$ csinálta ezt a táblát

versio
mér az xboxon nem csökken a teljesitmény ha be van kapcsolva az AA?
dehogynem méghozzá nagyon is
még anélkül sincs játék ami tartani tudná a framerate-t
AA-val meg végképp nem

ps2-ben többféle AA van
kapásbol tudok 3 félét csinálni rajta
abbol az egyik az edge detect AA ami sehol máshol nincs
de ez olyan brutálisan dolgozik hogy az hihetetlen
1 kiba pixelt nem lácc a poly szálein
sokkal hatékonyabb bármilyen full scene AA-nál
de a teljesitményt ez is leszedi

amugy a memoria nagyságánál sokkal fontosabb mérce annak sebessége

a dc-ben sdram volt/van röhejes speddel
a ps2-ben beágyazott 2560 bites cache van
csak egy példa a sebességre:

a dc 1 frame alatt 5-ször tudja letörölni a képernyöt+zbuffert
az xbox 30-szor
a ps2 140 -szer !!!!!!!!!!!!!!

Alien!
De mivel,ez az egész szakma a pénz körül forog,a legtöbben ps2-re fejlesztenek,és mivel a világ nagy része nem teljesítmény-b*zi,így a legtöbben ezt a konzolt veszik....Ördögi kör...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

A ps2 is tud AA a tévhitekkel ellentétben...

aabyssx
SZVSZ a DC baromi jól és okosan van összerakva HW-ileg, de ennek ellenére is nevetséges a PS2-vel összehasonlítani. 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

BTW Nekem van mind a kettõ és egy "kicsit" értek is hozzá. 😊

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Oldern the 1st: Úgy általában, legalább egy kicsit gondold már át, hogy mit írsz le! Csak egy kicsit...! :|

www.youtube.com/aabyssx

Téleg LOL😊Ez Kb olyan ,mint amikor az amatörõk😊 azért ocsárolják a Ps2-õt mert csak 300mhz-es...

"Antianalizing"
Az AA-t nem így írják,mellesleg télleg ne röhögtesd már ki magas!A DC biztos nagyon über gép volt annak idején,de mostmár édes kevés a teljesítménye a többi konzolhoz képest.

versio
az xbox-ban meg video ram sincs
akkor az a legszarabb
a ps1-ben 1 mega video ram van
tehát jobb mint az xbox :LOL

versio
a gamecube-ba 3 mega video ram van

akkor az is rosszabb mint a dc????

ne nevettesd ki magad

versio
ha mégegy lamer elkezdi hogy a dreamcast jobb mint a ps2 , nem is tudom mit csinálok

a dc egy ocska gönc, minden játék 500*256-ban fut rajt
a hardverét inkább nem sorolom mert az egy szarkupac

Igaz, az életmû Apple gépen kezdõdött...

"Ellenkezõleg a konzolról portalt gamek pcre egesz kellemesen szoktak sikerulni"

FinalFantasy VII-VIII
Resident Evil sorozat
Az összes konvertált SEGA game
MGS

Mind, mind egy egyszerû port, minden különleges fejlesztés nélkül úgy, hogy maga a gamma 1-2-3 évvel késõbb jött ki pc-re, mint az eredeti konzol verzió... nagy dicsõség! 😊

Oldern the 1st
na holnap találkozunk hello mindenkinek, majd kiheverem azt hogy az emu nem futna jól nálam 😊)))

gergou
En nemregiben szereztem be a havertol egy c64-et. Nem tudnatok megmondani mi kell ahhoz, hogy a romban letoltott c64-es gameket a hardware is tudja olvasni a floppyn keresztul? Mert lehet letolteni vagy10000, de 300 kbyteos floppymeghajtom sincs a pc-mben, nameg ezt a formatumot tutkora nem tudja olvasni.

`Take a look to the sky just before you die`

Oldern the 1st

gergou
Ha mar gameltek, az Ultima sorozatot veletlen nem ismeritek? Na ez az amiert erdemes pc gamernek is lenni! Egy igazi eletmu, Richard Garriot munkassaga!

Oldern the 1st
mostanság snes emun nyomom a yoshit meg ff4-et

gergou
Haat, minimum p3 1000 mhz, es kb gef2mx400 32mb sd vmemoryval, de ez minimum! Az optimum: p4 2000mhz 512 rambus memory, es gef3 ti 200 64 mbddr memoryval! Ezen a konfigon nalam mar tokeletesen fut, de alatta azer` szarakodik.

Oldern the 1st
hát nem is. csak 1-2 hónapnyi Heroes 3 meg StarCraft meg Might and magic 6 volt majd 2 hétig nyomtam a Diablo 2-t és meguntam.

D0C
Ezzel a géppel se sokat játszhatsz. 😊))

Oldern the 1st
milyen gépigénye van? nekem ugyanis egy p166os pc-m van 64 rammal.menne?

gergou
Tetszik, de meg nem probaltam, tobbek kozott azert, mert nincs ra love`, de n64 king, amiatt is mert hihetetlen hangulatu vilagokat alkottak a kulonbozo gamekben, eleg csak a cstlevania, vagy a banjo sorozatra gondolni!
Nameg a donkey kong 64 az egyi legjobb platform game amivel valaha talalkoztam!!

Oldern the 1st
én IGAZI 64-en nyomtam. neked pedig gondolom akkor tetszik a gamecube?

gergou
WWW.emulation64.com az emulatorok tarhaza, a romok helye pedig kint az egyik altalam inditott topicban olvashato! Rendkivuliek ezek a gammak, probaljatok ki oket!

Oldern the 1st
na, nem is vagy te olyan elveszett... 😊)
honnan töltötted le az emut? ja és az x igenis konzol, és jó konzol(mihez képest 😊 )

D0C
Akkor mirõl vitázunk???

gergou
Az x-boxot ne keverjuk ide, mert az mar mas teszta, tobbek kozott azert, mert majd minden pc-s game elkeszul erre a konzolra is, sot altalaban elobb is jelennek meg. Valo igaz vannak rendkivul jo konzolos gamek, de inkabb nintendo 64-en, van vagy 100 romom, es ez a konzol leveri az uj generaciokat! Lehet hogy kirohogtok emiatt, de ma is ez a kedvenc konzolom!

D0C
Arról gondolom nem hallottál, hogy ps2-re már megjelent az AOE2, Coflict War, Commandos2, KessenI-II, és fog a Sims.

Oldern the 1st
hagyd, majd megérti 😊))

D0C
Ha szerinted a konzoljátékok többsége agyatlan csihipuhi, akkor veled sem nagyon érdemes vitázni. 😞((

Oldern the 1st
Figyu nem akartam ilyen stilusban reagálni,bocs. De megint nem igaz, amit írtál. Minden pc-s elõitélettel van az "agyatlan csihi-puhi" iránt, pedig nagy részük ki sem próbálta. Pl. játssz egy kicsitt Soul Caliburt( én 3 hónapig minden nap nyomtam a haverokkal!) Virtua Fighter 4et (hogy nehogy ne írjak ps2-es játékot 😊 ) vagy Dead or Alive 3-at. És akkor nem szóltam az rpg-krõl melyek TELJESEN mások, mint a pc-sek, vagy a horror játékokról :resident evil code veronica meg a gc-s Re! Szóval iszanyatosan sok idõt el lehet tölteni egy konzol mellett, csak ki kell próbálni!!

gergou
Sorry az ekezetek miatt, de lusta vagyok. Szoval nem jatszottam dc-s gammakkal, es valo igaz, pc-re 10ed annyi gamet sem adnak el, mint konzolra altalaban, ami mar onmagaban egy indok, hogy inkabb arra fejlesszenek, de megis en ugy erzem egy pc-s game(nem a maiak, kiveve a Mafiat, ami nagy oromomre pc-re jelent meg eloszor) sokkal hosszabb idore le tud kotni, es nem agyatlan csihi puhi, mint a konzol gamek java! Egyebirant most jelent meg a divine divinity, ami 3 hetre lekot az biztos!

Oldern the 1st
vagy akármivel? ember, a konzolosok meglennének pc-s átiratok nélkül is!!!