A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crokin
Megmondom: ELFOGULT! Akkora baromságokat irsz, hgoy még az én szemem is kiesik, pedig nem vagyok egy nagy konzol mágus.

Repatarurgyán

Crokin
Ha Version elfogult a PS2-re, akkor te mi vagy az ikszeddel?

Repatarurgyán

Ember, egy vicc vagy!

Crokin
Elfogult, nem elfogult, ez tény.
Szerintem te vagy itt a legnagyobb láma.Köpködsz ossze vissza, azt se tudod mit beszélsz csak égsz mint a reistag.

Repatarurgyán

Crokin
használhatok a következö tömöritö eljárások:

1, palettázás
2, jpeg hardveres tömörités
3, vector quantálás
4, block decomposition(s3tc)

Ezt Versiontol idéztem.

Repatarurgyán

Ember, a ps2 jpeg-ben is tömörít, nézd meg az FFX-et! De miért is állok le lámákkal?

Nem csak versiontól olvasni. Yamauchi nyilatkozta a gt3-ról, hogy a Ps2 30-40 százalékát használja csak.

Nem!
A versenyzõk nagy százaléka láma, a maradék kevés a profi. Attól hogy valaki kikiálltja magát versenyzõnek, még nem biztos, hogy nyerõ.

Mégsem értetted.
Ha már egyvalaki képes 2p. alatt menni, akkor a gép tudja, még akkor is, ha utána 2évig senki sem dönti meg. Ez a lényeg, hogy a gépben benne van, csak nem hozzák ki belõle.

CSOCSO
ezzel az a baj hogy a fejlesztõk a verseny piloták és a version a nagyszájú cimbi..
CSOCSO
nyah ha a supra mérnökei ügyesek lennének csináltak volna egy épkézláb suprát amit nem nehéz vezetni.. és a ps2-t nem a lustaság miatt nem csinálják szépre hanem mert kinszenvedés rá írni egy értelmes engine-t de ha még így is lenne mert eddig szinte ezt csak a versiontol halottam meg a magyaroktol akik olvasták version irományait😊))))nah mindegy.. amugy nem ne magyarázza meg nekem senki hogy a nagynevek között nincs olyan aki leül és csinál egy olyan engine-t amitõl mindenki leszopja magát....és senit nem érdkele hogy mit tudna.... supra is tudna 2 perc alatt menni de csak 2:50 et megy...érted?😊
Megy a vita. 😊))
Egy suprás hasonlattal a Ps2 olyan, mintha lenne egy tuning Suprád, amit odaadnál egy autóversenyzõnek a Hungaroringen és menne vele 2perc alatti idõt. Utána odaadnád a nagyszájú haverjaidnak, akik 2.50-et sem tudnának menni. Sõt ezt az idõt 2évig senki sem tudja megdönteni, de te akkor is tudod, hogy a Suprád képes rá, csak éppen mindenki láma hozzá.
Az autóversenyzõt Japán Fejlesztõnek hívják, a mazsola haverjaid pedig a Lusta Programozók.
Ez a Ps2, remélem értetted. 😊))

CSOCSO
kiváncsi vagyok hogy a rare gyerekes szar játékai mennyire fogják megdobni a hatalmas hárdcór konzol eladásait😊)))))))))mig másé a gyerekes király gamez addig szidjátok de ha már a tiétek azonnal fúú de király...
CSOCSO
emberek.. kéne kis képek az xbox buttonjárol😊 van egy képem és be akaorm rá tenni az xbox buttonjait.. kéne a+b és még vmi más gomb is.. tud vki segíteni?
CSOCSO
ezt nem én írtam hanem más aki itt szokott lenni de nem mondom meg ki..
és én is tundék értelmesen írni ha nem anyáznátok!!elkezditek anyázni a gc-t meg az x et én elkezdem anyázni a ps2-t hogy jajj hol van az a profizmus stb??és leanyáztok, de ha visszaanyázok akkor én vagyok a paraszt köcsög és a nevetséges...írtam lent is ha gumnan nem anyázva írta volna le max kiröhögöm hogy hülye de így visszaugattam... mindegy..amugy mások is mindíg leírják hogy ne reagáljak rátok mert xy-onok vagytok , tehát nem csak én gondolom így..nah most megprobáltam leírni értelmesen remélem erre nem kezdesz el anyázni
CSOCSO
---: jogosan támadtál vissza gunman e vita beli legelsp hozzászólása után
én így gondolom
CSOCSO
a gt3-nál kicsit elveted a súlykot, amire flammel válaszol a gyerek, ami egy öngerjsztõ folyamatba torkollik
minden más elveszik a párharcban,így az érvek nagy része nem tényeken,hanem érzelmen alapul
CSOCSO
tesség itt egy haverom akit ti is ismertek egy páran és nem hülye nem dilis, nem szoktátok leanyázni de nem mondom el kicsoda:

---gunmannek igaza van abban,hogy mshez képest kiforrott tím csinálta a ps2 hwjét
elfogult, mert a ps2 hwje gynegébb mindkettõnél,DE olyan lehetõségek vannak benne,amit csak keméyn programozói munka tud elõcsalni,amihez nem sokaknak van kedve
te is elfogult vagy.tény,hogy gyönyörû grafikát képes produkálni a gép,de a játék ellátottsága JELEN pillanatban vajmi kevés, és a N piacgyilkos politikát folytat még mindig
ami még a te hibád,hogy ha poénból is,de túlreagálsz
erre meg jön a szintén bunkó válazs
--
speeder meg mindenféle elõtanulmány nélkül beleugrik egy olyan flamelésbe,aminek okait nem ismeri teljesen
--
CSOCSO
hát még mindíg több mint rád!!!
CSOCSO
befejezted? dánke sõn, rohadtul nincs kedvem hozzád!
R.I.P Gamecube😞

\"Life is around you and in you.\"

CSOCSO
😊))))))))))))))))))))))))))))))) te patkány te😊
ki keménykedik te jöttél ide anyázni.. de senki nem kiváncsi rád!
CSOCSO
fujj de agyhugyköves vagy, bujjá el majd megkereslek
CSOCSO
gunman nak kéne egy kicsit visszavennie!!nem csak én akadtam már össze vele!! ha õ nem anyázott volna akor én sem tettem volna azt, fogtad? és ha te sem anyázol téged sem anyázlak.. ezt is fogtad?hülyegyerek
CSOCSO
de jó nekünk
No more Nintendo-exclusive games from Rare

Nintendo confirms that it is ending its exclusive relationship with the UK developer, making the upcoming Star Fox Adventures Rare's last exclusively Nintendo game.

In response to increasing public talk about Rare producing games for other platforms, Nintendo has issued a statement confirming that it is ending its exclusive relationship with Rare. However, Star Fox Adventures, produced by Rare and Nintendo, will remain exclusive to the GameCube and is still set to ship on September 23.
The Nintendo statement explained the reasoning behind the change in the company's relationship with Rare: "Although we're proud of our joint efforts with Rare over the years and have enjoyed our relationship with them, in fiscal year 2001, Rare accounted for only 9.5 percent of total Nintendo software revenue worldwide. In fiscal year 2002, that number declined to 1.5 percent. Therefore, in evaluating our investments in developers, as well as the financial benefits to Nintendo over the years, we've decided it's in Nintendo's best interests to focus on diversifying our portfolio of developers and projects."

Nintendo further confirmed that in addition to the Star Fox exclusivity, "Nintendo's other great franchise characters such as Donkey Kong also will remain exclusive to Nintendo." No mention was made of the rights to Perfect Dark, the franchise started by Rare.

According to GAMESPOT

So cry me a fuckin river, bitch!

De barom te😊)))
Ne válaszolj vissza az ilyeneknekm bnem látod hgy azt akarják?

CSOCSO
hõ?😊)))))))))))))))))))pff:9 már mondtam de ugylátom agyilag nem fogtad fel..olvasd el az irományaimat még párszor..talán mert õk nem ugatnak ilyen faszoknak vissza mint te vagy
CSOCSO
ezt szeretném ha egyszer személyesen is el tudnám nekem mondani
CSOCSO
volt régen egy presence.hu már ott bélta chatelõ voltam. aztán az lett chat.hu ott béta szobába be tudok menni mert bétachatelõ voltam.. ott értelmes emberek vannak de ami mára kialakult a chat.hu szobában az ehhez hasonlít..sok fasz jön anyáz jobbra balra és csodálkozik ha ugyanolyan módon visszaanyáznak nkik..vagy jobban ez már lényegtelen..esköszöm ez az egész hogy én köcsög vagyok az ilyen emberek miatt van mint te akik egy kis paraszt barmok csak 20 an vagytok és mindegyik húú a CSOCSO mekkora köcsög.. szép emberek vagytok
CSOCSO
én köcsög styl usban bazzeg ti nagyon elborult emberek vagytok!!esküszöm iylen faszokkal nehéz találkozni egy élet során!!! idejön a Gunmn fasz legecizik te is idejösz lefaszozol ÉS CSODÁLKOZOL HOGY UGYANOLYAN STÍULSBAN VÁLASZOLOK???????ELMÉSZ TE A...!!!
CSOCSO
jó speeder nincs kedvem veszekedni.. nagyon szép a ps2 is de miért nehéz felfogni hogy a gc meg az x szebbet tud? nemtom ezen mi a csodálkozni való ha meg a ps2 ezt azt tudná de nemtudja akkor szar a ps2.. mert ha nem lenne szar akkor tudná azt amit igérgettek...
és hogy az x 80% a akadozik vagy mi ez hülyeség..egyre több gamam jön ki ps2 re ami akadozik szaggat!! most beleolvastam az nfs 6 leírásba és akadozik os2-n ennyit errõl és a többi gammát át sem olvastam.. mindegy.
CSOCSO
hjaj te is kezded te tirpák , szopjad csak a gumnan farkát.. nem ez a lényeg...m akokr beszéljünk a silány texturákrol stb??
CSOCSO
kus😊
Alien!
"Mert a világ egyik legjobb Autósjáték programozója írta,és nem Xbox ra jelent meg,hanem PS2 re,ennyi az egész.Ha Xbox ra jelent volna meg akkor hidd el jobban nézett volna ki,és lett volna egy kis speed feeling-je is,mert minden van neki csak az nem."

Na ez azé' nem semmi...Ezt az érvet....😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

LOLok vagytok mibnd a ketten!
GunMan te azért mert csak kötözködsz, CSOCSO te meg azért mert visszaválaszolsz..

CSOCSO
nah nem látok ki a fejembõl.. bye all
CSOCSO
sony - toshiba 😊)))))
a gc meg nintendo-ibm de a te sutafasz agyfelfogásod alapján a sonynak semmi köze a ps2 höz mert az toshiba😊
hát hiba volt rájuk bízní..és már mondtam magasról szarok hogy a ps2 mit tudna.. mert ami tud azt látom.. de el lett baszva és nem tudja azt amit tudna ha az a része a hw nak ki lenne javítva ami gyenge benne.. (álá auto eset..hiába a megy az autó 300 al ha a kerekei 200 nál szétpukkadna
CSOCSO
nah mégegyszer ez most nem jött össze...
ha a gc-t az ibm csinálta és szerinted szar akkor szerintem a ps3 is szar lesz mert azt is az ibm csinálja!
CSOCSO
értem szar ha gc -tibm csinálta és szar akkor a ps3 is szar lesz mert azt is az ibm csinálja...
CSOCSO
te fasz te, mert veled csak így lehet! mi neked a profi??? ne röhögtess te suta fasz, ha ez neked profi akkor te egy igénytelen pöcs vagy szar hw.minden 5. behal és még egy értelmes gamez nem jelent meg ré grafikában..hja szép gt3 2 d fákkal stb...
xbox szarul néz ki 80% szaggat?
a szarul néz ki hagyjuk üljé le elé és lesd meg én meglestem ps2 elbújhat..
és hogy az akadozásról anynit hoyg mostanában minden gamez akadozik ps2-n és mostmár ide tartozik az nfs hp2 is!!!LOL!!!
sony a nagy királyság😊)))))))))))))
meg profizmus😊))))))))))))))))LOLOLOL MUAHAHAHAHAH
ezért tudnak olyan konzolt csinálni ami a debutnál nem szarik be az 1 milla fele meg nem lehet másolni, hjaaaa és ki lehet használni hw ileg😊LOL nevetséges vagy!!!
nézettesd meg egy szakemberrel hogy a gc ben milyen minõségû cuccok vannak majd add a kezibe a ps2-t lehet hogy csak messzirõl ráánéz a ps2 re és vissza is adja.....
programozok hülyék hozzá😊LOOOL ennyit errõl ha megcsinálják nem csucsgépnek csak jónak akkor tudnak vele bánni a progizok és nem kéne 2d fa a gt3ban és nem akadozna az összes gamma...
Gunmanfasz te nagyon nagy segg vagy😊 rajtad már csak röhögni tudok😊))))) írjál még ilyeneket mert ezek hatalmasak😊)))))))))))))))))
LOL sonyprofizmus meg csodagép😊)))))))))))))))))))))))))))))))
az egésszel semmi baj nincs hülye vagy, hülye vagy de legalább ne anyáznál te kis csicska!
CSOCSO
😊))))))))))))))))))))
Aki szerint a GC meg az xbox jobb a PS2nél, az ezzel is nyilvánvalóvá teszi hogy LAMER a kérdéshez és csak beszopta a nagy hazugságokat és félrevezetéseket.
CSOCSO

Bazeg te akkora lamer vagy mint egy ház!!!!

Fogd már fel hogy az xbox egy használható dologban tud többet a PS2nél, ez pedig a bump mapping. De már ez is annyira leterheli a fos Nvidia chipet hogy bizonytalan lesz a frame rate és a poligon szám drasztikusan csökken!!!! És a silent hill programozói megmondták, hogy az xbox grafikája NEM TUD normális ködöt és áttetszõ objektumokat kezelni rendesen!!! Ebben (is) a PS2 a nyerõ!

Nézd már meg a x játékokat! Ami ki is néz valahogy az vagy beszaggat vagy lassú fos game eleve!

A játékok 80%a szarul néz ki, fos!

És fogd fel hogy a gamecubéhoz a nintendónak a néven kivül SEMMI KÖZE! IBM tervezés és gyártmány! A microsoft sem saját maga tervezte a x hardvert, ezért lett koncepciótlan és fos, a teljesitménye ALATTA van a PS2nek!

A PS2-t profik tervezték, a procik sony - toshiba terbezésûek, az architektúra is órajelre le van optimalizálva! Nem a sony tehet róla hogy a programozói világ még hülye egy ilyen csúcsgéphez!!!!

Mivel csábitják a programozókat az xhez meg gchez? Hogy KÖNYEBB PROGRAMOZNI! Nem azzal hogy jobb a hardver! Vedd már észre kis fasz!
versio
ja ilyeneket raknak ma mosogépekbe

CSOCSO
tényleg full felesleges arrol beszélni hogy ki mit tud... a ps2 meg szar.. mert ha jó lenne akkor azt látnánk de csak azt látjuk hogy szar😊 mármint nem szar csak nem oylan jó mint azt egyesek szeretnék..
gc grafikát nemtudja xbox grafikát nem tudja..
és hogy néha egy két effekt kimarad pl xbox verzióbol a köd? hát nehezen hinném hogy az x nem tudná a sima fos ködöt amikor azt tudta az n64 is de még miylen jól használta 😊)))))))))))))))))))))))))))
amugy nézd meg a többi gamezt pl a multkorélöben a 007 es gamezt láttam , és mikor mondta az eladó hogy a ps2 verzio még sokkal rondább és még tiszta tompa mindenm ég csillogás sincs a csaj börcuccán nah akkor elképedtem...
senkit nem érdekel hogy miylen erõs lenne a ps2... ettõl még nem erõs ahogy látjuk...

CSOCSO
jó is az a kis hitachi sh4😊
CSOCSO
- PlayStation 2 - 63,350 / (2,725,153)
- Game Boy Advance - 37,974 / (1,699,733)
- GameCube - 14,473 / (606,393)
- Wonder Swan Crystal - 5,013 / (80,805)
- Xbox - 3,287 / (268,130)
- PSone - 3,155 / (195,515)
CSOCSO
xbox maradt gc meg feljebb ment 2 ezerrel
és ha jol tudom a kétszerezpdést egy sima mario sunshine csinálta..!! mire kijn a zelda, metroid stb stb gamma akkor lesz vagy 30 ezer hetente😊
CSOCSO
ehh nekem o3 600 asom van gef 2 mx el és szarabbul fut mint az ut2003😊)) a kép még elmegyeget.. de a hang már kibirhatatlan... de azért el lehet hülyülni a gamákkal és szvsz conker rulez😊