112362
Konzolosok gumiszobája
-
off
ME2 jöhetnél diózni, lenyomjuk baalt ;] -
Ramza #109109 Persze, de írtam is, hogy nem kell komolyan venni a hozzászólást (még akkor is, ha sok embernél megállja a helyét). -
azért nem igy van...
sztem az SC a világ legjobb géme és nem a legszebb.. -
Ramza #109107 Mindenki, csak nem vallja be.
Különben az öt-tízéves játékokkal játszanánk, és kibasznánk az összes mai szutykot az ablakon :D
(na jó, nem kell komolyan venni, vannak ma is jó játékok) -
naugye ki a graf buzi? :DD -
ja aztán a az SH4-ben teljesen úraírják a motort...tudnak valamit a kis rizszabálók.... -
jaja..sosem felejtem el,hogy megláttam az sh1-et és rögtön a Hellraiser jutott eszembe....a látvány teljesen ugyanaz.... -
Márpedig szemlátomást könnyedén bírja... -
én gothic 2-t játszom hasonlóan :)
-
A gammában van egy-két rész, ami néhol már-már hatásosabb, mint némely filmbeli csúcsjelenet ! :DDD -
Ramza #109100 Igen, valóban van némi "áthallás" :)
Amúgy a hangulat az tényleg ebben a részben a legjobb, ezzel egyetértek, ráadásul néhol nem igazán értettem, hogy miként bírja el a ps2 ezt a grafikát... -
Mikor nem ?!! -
Ja, csak őszinte voltam ! :DDD -
Na amúgy felbuzdulva az SH3-mon, újra beraktam a Hellraiser Hellbound-ot ! Most már világos miért volt olyan ismerős a gamma ! :DDD
Mikor a doki a Maintenance szinten megy a dühöngőben ! Mikor elsötétül egy pillanatra az ég, valami változik és máris a pokolban járnak, pedig előtte csak a diliház folyosóit rótták ! Mikor megnyílik a kapu és ott állnak a láncok és lógó, rothadó halottak között, miközben a fény átömlik a falakon ! Mikor a legszörnyűbb dolgok történnek a rácsokon túl ! De a hangok, a zene, az egész hangulat ! Ezért volt olyan mesteri az egész !
Nem szégyen Clive Barker-től tanulni. Kis ferdeszeműek nagyon hangulatos gammát hoztak össze, le a kalappal ! Tipikusan olyan játék, ahol sem a sztori, sem a játék nem számít, sokkal inkább a HANGULAT ! Idegölő ! :DDD
Játsszátok full hangerően, akár a filmet, jó hi-fin ! Borzongás rulez ! Jó étvágyat ! -
Ramza #109095 Nehéz idők járnak a jedikre :) -
biztos megérdemelted! :DDD
-
Gyerekek ! Engem kimoderáltak itt ! :DDD -
Ramza #109092 Azért, mert saját bevallása szerint sem játszik fél éve mással :)
Amúgy érthető a dolog, rugalmasságának köszönhetően gyakorlatilag tényleg végtelen lehetőségek vannak benne, akinek nagyon megtetszik, az elmerülhet benne nagyon hosszú időre (ha végigvitted az egyjátékost, akkor akár magadban, akár másokkal kb. 3000 modul vár még rád, számuk akár naponta bővül).
Úgyhogy én megértem, ha állandóan dícséri, mások meg a GT3-at dícsérik a mai napig, így van ez a felejthetetlen játékokkal.
Viszont azt már kevésbé értem meg, amikor a grafikáját isteníti valaki, mert a valóban nagyon szép textúrákon kívül a pc-s mezőnyben (is) csak az alsó középmezőnyben van összességében a grafikája (kockafej!). -
Nwn-el nemtom mitvagy úgy oda ME2...szép szép jójó,de láttam már sokkal szebbet és jobbat is... -
:)))))))))))))))) -
Ja nagy nehezen rájöttem ez sw :) ahhrgggh de nehéz volt rájönni!! :) Ez randáb mint a legeslegelső SW.... -
Mi ez a szar Csocso?? Ez hány éves játék?? Fogadni merek, hogy ez vodoo 1 kártya.... :) -

-
fasz vagy!! "
"Akkor most mondjam rád, hogy kisgyerek?? :)"
"Most mondjam rád hogy... :)"
":) Most mit mondjak ?:) Menjél starcraftozni...."
"má vótam :)"
Akkor megaludj..... -
fasz vagy!! "
":) Most mit mondjak ?:) Menjél starcraftozni...."
má vótam :) -
"fasz vagy!! "
:) Most mit mondjak ?:) Menjél starcraftozni.... -
én se sucknak mondom hanem szák-nak :D -
Nem sucknak mondják :D hanem szokám :) azaz 576 azt mondták socom de a xp beszélőkéje szokámnak mondja :) -
"fasz vagy!! "
Most mondjam rád hogy... :)
-
"hülye vagy!"
Akkor most mondjam rád, hogy kisgyerek?? :)
-
na mind1 szarok a vitára starcraft rulz azt csá :) -
mit suck-olsz? ;] -
igaz belekevertem a felsorolást is, de én álltalában a pcs gémekre gondoltam.
De persze beletartozik a lista is...
a LOTR3 nem hiszem hogy megjelenne konzolon..márcsak azért sem mert strat -
"mérnem mész gémelni valami mesefigurával?"
Mhh éppen socom-ok.. az elég mesés :) -
naugye:)
písz -
"Azért mert te segg módon leszarozod a pcs gémeket és csak kettőt ismersz attól még van nagyon sok jó gém.És ez 1általán nem kevés.Minőségi gémek!!
Ezerszer jobbak ezek mint bármelyik konzolos game..."
Na mielőtt írtam az elöbbi hozzászólást direkt megnézztem mit írtál, hogy netán tényleg nem függne-e össze. Hozzászólásod tartalmaz egy olyat, hogy idézem: "Ezerszer jobbak ezek mint..."
Ezek szó akkor mit jelent?? (én a felsorolt játékokat értetem mögötte. Vagy te másra gondoltál titokba:) -
hjajmán állandoan csak a suxolás:) -
szebb is mint gt4 ;] -
a 2 hozzászolásom nem függ össze.
az egyiket mondtam a másikat pedig válaszoltam egy hozzászólásra
Úgylátszik hogy mégiscsak erölködsz...
ha nem tennéd akkor most nem faszoznál itt mint egy kisgyerek..mérnem mész gémelni valami mesefigurával? -
családi fotokat cd-re másolni...
inkább linkelj egypár photoshop-os "homálykamerafokuszt" a GTR-ből:)