A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ma beszéltem egy emberkével... kérdezte az Sg-s CSOCSO vagyok-e...beszélgettem vel egy kicsit.. az egy dolog hogy aszonta hogy te hülyének tartasz , ami jobban idegesített hogy 10 szer mondta el hogy nem ilyen voltam régen...no mindegy.. nemtom ki lehetett az.és a legvégén megkérdezi.. mikor talizunk...háh...
BTW feltettem neked egy-két kérdést a GT3 topicban, ha van kedved válaszolni,tedd azt:))

;)

mohus
ez igaz...

csak egy hír volt

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
nekem:)

de most nem akarok találkozni veled...úgyhogy azt kell írjam nincs meg nekem

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Még mindig várom a soul calbiur2 játékunk megfejtõjét!
A kérdés változatlan: kinek van meg az usa-ntsc verzió már?
Aki a kérdésre helyesen válaszol,az találkozhat szerény személyemmel,h megvitassuk hogyan kaphatnám meg én is.

CHEAPBOY_GA
Pontosan, a sok silany szarjukbol nem is kell enkunk, BTW ugyis megvaltozik a helyzet, nem felek en ettol.

Acclaim? Pfff, ugyan nem tetel. Kit erdekel, mostanaban ugy is csak kozepszeru jatekai voltak, mehetnek a picsaba.
CSOCSO
:)
aabyssx
Cheap! Én is írtam mélt.

www.youtube.com/aabyssx

Cheap, ha erre korábban járnál mint a levelezõdben: írtam mail-t, kéretik rá hamar válaszolni! Köszi.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

barret
ez a kép körbejárja az egész országot...

Bérbe vehet? reklámfelület...

mohus
Best Role Playing Game
Fable
(Big Blue Box/Microsoft for Xbox)
Entering a game world where your look, your attitude, your reputation, and your treatment of those around you intimately influences your progress, relationships, and opportunities is the stuff of RPG legend. Developer Big Blue Box is heading that direction with its massively ambitious RPG where what you wear can be as important as the weapon you wield.

With hidden stats recording your every action each encounter can play out in a unique way depending on your play style. It's in this open-endedness that Fable is blazing a trail for the Xbox. Watching your character age, hearing and seeing NPCs react to your actions, and feeling responsible for your moral choices of good and bad fill this epic adventure with a compelling hook rarely witnessed in the genre. And that's not to mention the amazing graphical achievement and vast breadth of opportunities around every corner. It's a model for RPG design that will serve as the blueprint for the next generation titles in this hugely important genre.

- Mike Salmon, Editor-in-Chief, Official Xbox Magazine

Best Racing Game
Gran Turismo 4
(Polyphony Digital/Sony Computer Entertainment for PlayStation 2)
Many racing games still aspire to be like Gran Turismo 3, but most choose to drive around that formidable obstacle and seek their own roads to success. With Gran Turismo 4, Polyphony Digital only further raises the bar with its first refinement of the Gran Turismo engine for the PlayStation 2. Certainly Gran Turismo fans should plan to experience breathtaking scenery as they cruise circuits that cover the United States, Japan, and Europe. There are even gorgeous recreations of 500 licensed vehicles, including convertibles and street racing modifications. All this is a means to the end of creating the ultimate driving simulator.

At E3, Polyphony president Kazunori Yamauchi touted the fact that GT4 racers produced lap-times of famous circuits like Laguna Seca that differed by mere hundredths of a second from time trials with real cars like the Mazda RX-8 at the same track. That's some simulation! Additionally, GT4 promises to enable auto enthusiasts the opportunity to drive famous cars from automotive history. Gran Turismo 4 takes its driving and its drivers seriously.

- Wes Nihei, Editor-in-Chief, GamePro

mohus
Nem olyan friss de volt már?:)

Június 11. - Szerda - 10:42 /// Kozi

A tegnapi napon osztotta ki az E3 2003 díjait a Game Critics, amely már ötödik éve választja meg a show legjobbjait. A nevezettek 14 kategóriában indultak, az abszolút gyõztesnek a Vivendi Universal által kiadott és a Valve által fejlesztett PC-s FPS, a Half Life 2 bizonyult – tegyük hozzá, megérdemelten (a napokban erõsítették meg, hogy az Xbox-változata is elkészül). Minden további kommentár nélkül következzenek az eredmények

A Show Legjobbja:
Half-Life 2 (VU Games / PC)
A Legeredetibb Játék:
Full Spectrum Warrior (THQ / Xbox)
A Legjobb Konzoljáték:
Halo 2 (Microsoft / Xbox)
A Legjobb Akciójáték:
Half-Life 2 (VU Games / PC)
A Legjobb Akció/Kalandjáték:
Prince of Persia: The Sands of Time (Ubi Soft / PC, PS2, Xbox, GC)
A Legjobb Verekedõs Játék:
Soul Calibur II (Namco / Xbox, PS2, GC)
A Legjobb Szerepjáték:
Fable (Microsoft / Xbox)
A Legjobb Versenyjáték:
Gran Turismo 4 (SCE / PS2)
A Legjobb Szimuláció:
Full Spectrum Warrior (THQ / Xbox)
A Legjobb Sportjáték:
Tony Hawk's Underground (Activision / Xbox, PS2, GC)
A Legjobb Puzzle/Társasjáték:
The EyeToy Games (SCEE / PS2)
A Legjobb Hardver/Kiegészítõ:
EyeToy (Sony Computer Entertainment / PS2)

mohus
szépek az árnyékok az autón...

mohus
Nem lesz több Acclaim játék GC-re
GameCube - 2003-06-23 18:00:00
Szegény Nintendo-t még az ág is húzza. Ezt az ágat jelen esetben az Acclaim testesíti meg, melynek vezérigazgatója kilátásba helyezte, hogy a jövõben egyáltalán nem fejlesztenek majd GameCube-ra. Rod Cousens nyilatkozata szerint a PS2-vel és az Xbox-szal ellentétben a Nintendo konzolban abszolút nem látnak fantáziát hosszútávú együttmûködés terén, ezért a jelenleg futó projektek befejezése után nem terveznek újabb együttmûködést. Nagyon úgy néz ki tehát, hogy a Legends Of Wrestling III, az Urban Freestyle Soccer és az XGRA lesznek az utolsó Acclaim programok GameCube-ra.

Krinyo
szanalmas.hu :D

CHEAPBOY_GA
:DDDDDDD
Allat.:DD

CHEAPBOY_GA
En ezt mut heten lattam eloszor, szanaszet rohogtem magam:DDDD

? <== ezeket is gondold oda:)

So cry me a fuckin river, bitch!

Meg lett a tettes:))))))))))))))))))))))))))

CSOCSO
Martin576
Ütlek burúsz! :D

Az 576 Szerk egy nagyon perverz szerk

Alien!
erõs a hardver,csak kevesek tudják rendesen programozni

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

mohus
ki lehet moderálni:)

csak néha tényleg nemtom miért huzzák le a turismo sorozatot a klotyóba...amikor még megközelíteni sem tudják a mai autósgammák sem konzolon sem máshol

annyi meló van benne és lóvé, hogy az autószeretõ játékostársadalom egybõl nyálcsorgatósdiba kezd

én kész csodának tartom , hogy a GT4 így ahogy van ilyen minõségben a PS2 (300Mhz/4MB video) konzolon egyáltalán fut...

Davidus
Ezt ME2 mondta volna valami pécés gémre most simán moderálnák:)

V9ykn8_TZL0

mohus
ah...ez egy árkád fos...simán veri az NFS Underground....egy csomó szagértõ újságíró monta, a legmenõbb magazinosban

a Terep na az az igazi...mer ott van aztán fizika, meg közlekedõedény

meg van benne ultravalódi legeslegbelsõ kesztyûtartónézet

Neme.
Pár link, ahol Gran Turismo 4 képeket lehet kukkolni. Valami újságból scannelhették, mert van rajtuk egy kis "dither", de így is leírhatatlan, ahogy kinéz. Ilyet én még nem láttam.

link1 link2 link3 link4

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Kandurex
Ami úgy egyébként igaz: csak nem, holnap, nem holnap-után nem jövõre..majd v. 10-15 év múlva,...PC-vel is hasonló a szitu...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Mán megint gyüssz a világvége pc-s szöveggel....nem unod még? 2001 -óta minden évben, havonta legalább 50X-r elmondod-. :D Ilyen alapon: Vége a benzines (gázolajas, gázos) kocsiknak, pfúúúújj, hót xar az összes!! MEg fog bukni, le fog ÁLDOZNI! Olyan csúnyák is szagatva mennek, akadnak..."lefagynak"..Booeeeee

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Krinyo
2005ben meg kiadnak egy ps3 patch-t béta 0.5 néven :D

mohus
"versio már biztos vevõ :)"

neki már megvan a PS3 devkit is:)

mohus
a warez és a játékok eldöntik a következõ konzolháború sorsát...

én mindenesetre egy évet várok egy gép megjelenése után, bizti ami bizti.Ahogy megvártam a Kocka megjelenése után is és bizti hogy nem fogok kockázni:)

És kis hazánknak is fel kell készülni...ne kelljen már Angliából gammát rendelni...

mohus
a népszerûséggel együtt kell élni kedves me2

mohus
de legalább sebes mint a gyorsvonat...

mohus
köszi...van PC-nk...

majd megyünk szemellenzõsdit játszani, ha kifasíroztuk a NEM VALÓDI gammákat

mohus
én most láttam belõle..ingame jeleneteket stb...

splinter cell utánérzésem volt...én ki fogom próbálni, akkor mondok végsõt, még elég frissecske

Adi

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Krinyo
tpmb=tomb

Krinyo
tpmb raider suxx
Ugy ugrál mint egy mozgássérült a tolokocsijával...
szar kamera, szar grafika,szar elnagyolt páklyák..szar,szar,szar

Ja és + a kiegészítõket kivéva a Golden Mask-ot.
Én végéigvittem mint az 5-öt de nem vagyok érte annyira oda. Érdekesek a rejtvények ojkor nehezek is. Végülis hangultaos játék.
Na ez nekem is mindig magas volt.
Pedig van ismerõsöm (a barát kifejezést nem használnám rá), aki szó szerint bele volt esve 25 évesen.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CSOCSO
és amugy se értem hogy lehet bukni egy 10 poligonbol állo csöcsös pixelhalmazra
CSOCSO
én nem bírom larát...egyszer gammáztam vele..kamerakezelés csak félig ölte meg a gamezt de akkorse tetszett...
aabyssx
Ezt a Tomb Réijdör témát sem igazán értem. SZVSZ unalmas, béna játékok voltak ezek.
Mégis mekkora sztár ez a Lara...

Van valaki aki bírja egyáltalán?

www.youtube.com/aabyssx

Krinyo
versio már biztos vevõ :)

Nembaj egy jo reklamkampany es a sok birka rohan az uzletekbe es megveszik igy is es ugy is.
Az a gáz, hogy még én is ezt érzem...
Bár ne így lenne.