A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a processzorral kb 5 -ször ennyit lehet maximum kirakni 60 fps-nél
plusz a 2 vector procival egyenként ugyanennyit
az kb 120 auto
30 fps-nél dupla ennyit
ez a ps2 maximuma !!!
ezt überelje valaki más hardveren :LOL

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Hella MARTIN, csokollom azt a nénit ott mögötted😊 (ugye éppen nem a takarító nõ seper mögötted?😊)))
turok mikor lesz? ugye nem kérdezek hülyeséget?😊))
So cry me a fuckin river, bitch!
Egyébként a warez dologban 100%-ig igaza van. Ezt te is tudod...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Jó hogy nem csesznek minket le, hogy nem a Nintendo-ra esküszünk...pfuj😊akkor inkább már az Xbox...nyomulnyomul...persze Cheapnek ez fel sem tûnik
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"Ne kísérts, Fiam, mert szörnyû haragomban népedre köldöm az SQJ nevû veszedelmet!"
(Böjtössel állandóan marják egymást, ez sport náluk...)
ilyesmi.
ossz visssz nekem ezert jon be jobban mint a Sims, mert nem csak kijelolom a dolgokat😊
Igaz a megvalositas es a kornyezet a simsben a nyero.
(gondolom a lehetosegek teren is)
(animal corssing tovabbra is😊)
"Though not a challenging game by any means, Animal Crossing more than makes up for that with its sheer number of activities and a good sense of humor. "
IGn 9.1!! 😊))))))
keeesz😊
jajj remelem ide is eljon...
Meg aztan Adam az 576ban igencsak felvitte a WRC dolgat, anno... ha nem lett volna meg a jatek (doboz alapjan ugye... akkor meg hittem neki..😛) az ujsagcikk olvasa elott meg rajongtam volna is egy percet a jatekert, amig be nem teszem.... de mikor olvastam es neztem kozbe a gammat, frankon azt hittem most en vagyom ahulye...?? kiderult nem.. Adam tulreagalta zta acikket, nem baj elofordul...
Meg sem emlitette a (grafika elegge pofas lett a kesobbi palyakon) 1,30perciug tarto szakaszokat (hihetetlen kihivas) az elsore barmilyen szinten porra alazhato gepi idoket... illetve a 30mp-s toltesi idot.... ezek igencsak hazavagtak a progit, amugy nagyon kellemesen irnayithato jatek, maig az egyik legjobb csak hat azok a tenyezok ugy elnyomjak , hogy csak na, ha a hibakat kijavitjak (ami nem biztos menni fog, nezve az oroklodo V rally hibakat stb... a kiadok nem nagyon torodnek ezekkel) akkor A legjobb lesz, es meg a Colin 3 se fog a kozelebe erni....
Ennyi vona a velemeny.
Tipikus japani :
"Pros: Unlike most unique games, it remains quite accessible. Unlimited gameplay. Excellent use of Nintendo peripherals.
Cons: Accessories and friends needed to get full value. Tough for people with tight schedules. Ill suited for long gaming sessions. Technically unimpressive graphics and sound. "
ez kell ide..😊
En mar alairtam....
tudodm beteges de nekem bejon az az oltari nagy hulyeseg... es ahogy elnezem (manapsag jott ki az USAban) az amerikaiak ios Most wantedkent tartjak szamon....
hiaba a hulyeseg ragados..😊))
Ez durva volt, cernahang a foldrol...😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szakadok😄DDDDDDDDDDDDDDDDD
JOIl tetted, tavaly ugyanezekkel jottek a ps2esek (joggal) csak akkor GTA3, DMC, SH2, WRC, GT3 felsorolasban...😊
Jovore mi lesz?
SH4, GTA: mittomen hol, DMC3, WRC3, GT4 (mert meg jovore se fog kijonni szerinte,) The Getaway2 (ha nem az egy mert megint eltoljak😊) ICO3, Jak And Daxter 2...??
Star Ocean 3 na az amivel en itt vagdaloznek....😊 vagy Dragon Quest 8... esetleg Resident Evil Online... Socom...😊
Nagyon varom😛P
JOIl tetted, tavaly ugyanezekkel jottek a ps2esek (joggal) csak akkor GTA3, DMC, SH2, WRC, GT3 felsorolasban...😊
Jovore mi lesz?
SH4, GTA: mittomen hol, DMC3, WRC3, GT4 (mert meg jovore se fog kijonni szerinte,) The Getaway2 (ha nem az egy mert megint eltoljak😊) ICO3, Jak And Daxter 2...??
Star Ocean 3 na az amivel en itt vagdaloznek....😊
Nagyon varom😛P
NA ennyit errol.
Csak tudod en mar nem dolok be sem az elozeteseknek sem a kepeknek,. abbol mar regen kinottem.
A tapasztalat beszelt belolem a jatekok megitelesenel....
(nem volt akko ps2 a kecoba nem tudtam csekkolni)
Haver elvittem ha ez tenyleg ilyen megveszi, masnap hozza viossza hogy kozel sincs a kepeken mutatott latvaynhoz... miert b*sszak at az embert... en mondtam Neki... sajna ez van...
mint a TOCAnal... azt is mindenki orrba szajba ajnarozta, vegulis egy arcade szorakozasnak tokeletesden elmegy demint ahogy behordettek szimulacio, emg gyonyoru grafika semmi nem lett belole...