A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

versio
a ferrari 5500 polygon !!
a processzorral kb 5 -ször ennyit lehet maximum kirakni 60 fps-nél
plusz a 2 vector procival egyenként ugyanennyit
az kb 120 auto
30 fps-nél dupla ennyit
ez a ps2 maximuma !!!

ezt überelje valaki más hardveren :LOL

CSOCSO
bazz 😊 mégha az enyimé' lenne😊
CHEAPBOY
Csocsokam holnap leirom a suprad veget, ..😊)

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CSOCSO
hehhh
Morbid:

CSOCSO
Csempe mindenkinek!!!!!
Hella MARTIN, csokollom azt a nénit ott mögötted😊 (ugye éppen nem a takarító nõ seper mögötted?😊)))
turok mikor lesz? ugye nem kérdezek hülyeséget?😊))
na gyerekek byby én sztem ma már nem jövök!

So cry me a fuckin river, bitch!

Martin576
Jah. Lehet. Ettõl függetlenül jó cikkeket ír. Nagyon jókat. Amíg ez így van, nekem tök egál, hogy milyen fan.

Egyébként a warez dologban 100%-ig igaza van. Ezt te is tudod...

mohus
bocs😊Csipinek....felsemtûnik...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
Hát szerintem Csipi..tipikus "GC szindrómában szenved", nincs rá játék, ezért mély depresszióba esik és össze vissza irogat...mi meg csak maradunk a "pixeles" fafejek ,akik meg vannak ugyebár "vezetve" és warezolnak a büdös magyar anyjukat.
Jó hogy nem csesznek minket le, hogy nem a Nintendo-ra esküszünk...pfuj😊akkor inkább már az Xbox...nyomulnyomul...persze Cheapnek ez fel sem tûnik

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
na szerintem sok Zelda rajongó nem ilyet várt...az új Zeldára...én sem, N64-en, bár nem játszottam vele csak néztem és hallgattam..nagyon hangulatos volt az Ocarina...de ez a cell shadinges haláli jópofa Zelda...passz

Oldern the 1st
kösz. hello mindenkinek

Martin576
Kérlek ilyen nehezeket ne kérdezz. Úgy mondták az E3-on lesz...

Oldern the 1st
MI van mindenki kidõlt? egyedül én szedek véres cseppet???
😊

Oldern the 1st
gc-re lesz nfs?

Oldern the 1st
miért?

Martin576
Bravo, éljen az internet!

Oldern the 1st
jaaa. már értem...
akkor tényleg egy vírus😊

Martin576
...ILLETVE 77497. Bocs.

Martin576
HAHHHAA.

Legutóbb a 74497-os hozzászóláskor járt itt a veszedelem... 😊

Martin576
HAHHHAA.

Legutóbb a 74496-os hozzászóláskor járt itt a veszedelem... 😊

Oldern the 1st
DE! Legalább így az ujságnak van stílusa!(persze nem cska Csipi miatt) Nem olyan mint az a minõsíthetetlenül jellegtelen Playtime! igazam van?

Oldern the 1st
miaza SQJ ?
valami drog?
vagy biológiai fegyver?
vagy egy személy?

Martin576
Csipi elég érdekes szerzet... 😉

Oldern the 1st
ja. akkor nincs gond már azt hittem valami komoly😊)))

Martin576
(Mennydörgés-szerû hang az égbõl...)

"Ne kísérts, Fiam, mert szörnyû haragomban népedre köldöm az SQJ nevû veszedelmet!"

Martin576
Ez a Csipi stílusa, nem hazudtolta meg magát! 😄

(Böjtössel állandóan marják egymást, ez sport náluk...)

Oldern the 1st
két t-vel, persze😊))

Oldern the 1st
Én csak keveset nyomtam a Simst, de majd elaludtam rajta pont ezen okok miat...

Oldern the 1st
Ja most olvastam:
Zelda 2002.12.13 Japán.

CHEAPBOY
azert ez a Luigi alatt van 😊))

CHEAPBOY
Nem mint a Sims, csak most te jatszod a fohost... te mosogatsz, mesz el dolgozni, magad csevegsz , gondozod a kertet stb...

ilyesmi.
ossz visssz nekem ezert jon be jobban mint a Sims, mert nem csak kijelolom a dolgokat😊

Igaz a megvalositas es a kornyezet a simsben a nyero.
(gondolom a lehetosegek teren is)

Oldern the 1st
jó játék az (persze sokaknak "Luigi szintû 😊 " olyasmire saccolom mint a creatures 3d-ben, nem?

CHEAPBOY
gamespot 8.1re ertekelte... 😊)
(animal corssing tovabbra is😊)

"Though not a challenging game by any means, Animal Crossing more than makes up for that with its sheer number of activities and a good sense of humor. "

IGn 9.1!! 😊))))))

keeesz😊
jajj remelem ide is eljon...

D0C
Szép kiadósakat válaszolsz.. azért ennyire ne szívd mellre...! 😊))

CHEAPBOY
Az utobbit en is, az egyik Sony szalonban futott is rola minap demo... a grafika full Jak and Daxteres, (ami nem baj soot) remelem ude szinfolt lesz.

CHEAPBOY
Nem hordtam en lke oket, ha jobban latnad egy cseppnyi lehordas nem volt benne... csak a WRC egy miatt adodott ez a kitores , a tobbi jatekot eleg objekitven kezeltem... es a Csocso szemszogebol vizslattam..😊 (ami csak egy szempont raadasul felteteles)

Meg aztan Adam az 576ban igencsak felvitte a WRC dolgat, anno... ha nem lett volna meg a jatek (doboz alapjan ugye... akkor meg hittem neki..😛) az ujsagcikk olvasa elott meg rajongtam volna is egy percet a jatekert, amig be nem teszem.... de mikor olvastam es neztem kozbe a gammat, frankon azt hittem most en vagyom ahulye...?? kiderult nem.. Adam tulreagalta zta acikket, nem baj elofordul...

Meg sem emlitette a (grafika elegge pofas lett a kesobbi palyakon) 1,30perciug tarto szakaszokat (hihetetlen kihivas) az elsore barmilyen szinten porra alazhato gepi idoket... illetve a 30mp-s toltesi idot.... ezek igencsak hazavagtak a progit, amugy nagyon kellemesen irnayithato jatek, maig az egyik legjobb csak hat azok a tenyezok ugy elnyomjak , hogy csak na, ha a hibakat kijavitjak (ami nem biztos menni fog, nezve az oroklodo V rally hibakat stb... a kiadok nem nagyon torodnek ezekkel) akkor A legjobb lesz, es meg a Colin 3 se fog a kozelebe erni....
Ennyi vona a velemeny.

Oldern the 1st
jéé, most néztem: most, hogy a Shenmue2 x-es lett máris jelölt lett az év játéka címre... érdekes, nem? (Golden JoyStick Award)

mohus
bocs de már az vagyok...a sok megvezetett GC tulaj között, kinevelték belõlem a megvezetett PS2-est...olyan mint az anyag és az antianyag...ki ki döntse el mi az anti😊

D0C
Én meg a Sly Coopert és a Rachet&Clankot várom még.. 😊))

Oldern the 1st
Én is aláírom!!

CHEAPBOY
raadasul 84pontot kapott a planetes fiuktol..😊))

Tipikus japani :

"Pros: Unlike most unique games, it remains quite accessible. Unlimited gameplay. Excellent use of Nintendo peripherals.
Cons: Accessories and friends needed to get full value. Tough for people with tight schedules. Ill suited for long gaming sessions. Technically unimpressive graphics and sound. "

ez kell ide..😊

Oldern the 1st
jól illusztrálja a különbségeket. Mondjuk mint ég és föld

CHEAPBOY
cube-euroe.com-on van alairas gyujtes arra hogy szeretnenk e hogy kijojjon az animal orulet itt nalunk is.
En mar alairtam....

tudodm beteges de nekem bejon az az oltari nagy hulyeseg... es ahogy elnezem (manapsag jott ki az USAban) az amerikaiak ios Most wantedkent tartjak szamon....

hiaba a hulyeseg ragados..😊))

CHEAPBOY
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ez durva volt, cernahang a foldrol...😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

szakadok😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

CHEAPBOY
Tudom hogy a lista nem teljes (ez az elobbibol kimaradtr bocsi) de nem veletlenul ezeket hangoztattad Te is tudod....😊)
JOIl tetted, tavaly ugyanezekkel jottek a ps2esek (joggal) csak akkor GTA3, DMC, SH2, WRC, GT3 felsorolasban...😊
Jovore mi lesz?
SH4, GTA: mittomen hol, DMC3, WRC3, GT4 (mert meg jovore se fog kijonni szerinte,) The Getaway2 (ha nem az egy mert megint eltoljak😊) ICO3, Jak And Daxter 2...??

Star Ocean 3 na az amivel en itt vagdaloznek....😊 vagy Dragon Quest 8... esetleg Resident Evil Online... Socom...😊
Nagyon varom😛P

CHEAPBOY
Tudom hogy a lista nem teljes (ez az elobbibol kimaradtr bocsi) de nem veletlenul ezeket hangoztattad Te is tudod....😊)
JOIl tetted, tavaly ugyanezekkel jottek a ps2esek (joggal) csak akkor GTA3, DMC, SH2, WRC, GT3 felsorolasban...😊
Jovore mi lesz?
SH4, GTA: mittomen hol, DMC3, WRC3, GT4 (mert meg jovore se fog kijonni szerinte,) The Getaway2 (ha nem az egy mert megint eltoljak😊) ICO3, Jak And Daxter 2...??

Star Ocean 3 na az amivel en itt vagdaloznek....😊
Nagyon varom😛P

D0C
Ha nem is szent, de a többség véleményét bizonyára tükrözi.... legalább is nem állok oda szinte mindent lehordani, mint te..

CHEAPBOY
Es en ott is elore mondztam regebben hogy hat meglasuk, nem vagyok meg elajulva tole (plane ps2est majd meglatva)... anyzasok cheap velemenye fuuj juuj... erre mi lett belole? Hat elegge szar lett... tobben is bizonyithatjak...

NA ennyit errol.
Csak tudod en mar nem dolok be sem az elozeteseknek sem a kepeknek,. abbol mar regen kinottem.
A tapasztalat beszelt belolem a jatekok megitelesenel....

CHEAPBOY
HAver elvitt tolem egy The Thinget, kolcsonbe mert a keopek alapjan meggyozte, en anyit mondtam neki: A forumokon sokan dicsertek , szerintems e rossz, es HA a kepeknek hihetunk szep is.

(nem volt akko ps2 a kecoba nem tudtam csekkolni)
Haver elvittem ha ez tenyleg ilyen megveszi, masnap hozza viossza hogy kozel sincs a kepeken mutatott latvaynhoz... miert b*sszak at az embert... en mondtam Neki... sajna ez van...
mint a TOCAnal... azt is mindenki orrba szajba ajnarozta, vegulis egy arcade szorakozasnak tokeletesden elmegy demint ahogy behordettek szimulacio, emg gyonyoru grafika semmi nem lett belole...