A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
Nem hinnem hogy enynit er a velemenmyem... tudod en nem csak a ps2es felhozstlat sasolom, es nem vagyok elfogult meg elvakult veluk szemben.
Az egy szar volt, ha a ketto szepen domborit majd ireom hogy kellemes csalodas volt... midnesetre jelenleg nem tetszik....
Csak a grafikaja.
Arrol nem is szoltam rossz szot...
Figyelhetnel kicsiket, es a velemenyem azert nem tetszik, mert nem ajnarozom a ps2ot csak azt ami igazan megerdemli (ps2re)
???

Nem ertelek....
a Te velemenyed bezzeg szent, vagy mi?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

D0C
..."mostanában már bárkit felvesz a Martin a Konzolba, csak gépe legyen."-Csipi

Freaknek még gépe sincs, azt mégis...

Oldern the 1st
Tudom. De ez is csak az én véleményem.

D0C
Ezzel sokan nem fognak egytérteni...

Oldern the 1st
nem baj, ez csak úgy elõtört belõlem...

D0C

.."ki vagy, ki istennek képzeled magad?"..

jéééé...
ilyet itt nem szoktak
és nem is várja el senki

Oldern the 1st
Hi Martin! MIt szólsz Csipi csevegõs kitöréséhez? Szerintem igaza volt majdnem mindenben( Böjtös Gabit kivéve, mert õ szerintem jó cikkíró)

Unknow
Itt nem szokás bocsánatot kérni csak anyázni=))))
Martin576
(Mennydörgés-szerû hang az égbõl...)

"Szemtelen vagy fiam, de nem tudok rád haragudni..."

aabyssx
Attól még sz*r. 😞

www.youtube.com/aabyssx

D0C

Martin576
(Mennydörgés-szerû hang az égbõl...)

"Szólítottál, Fiam?"

Oldern the 1st
Hello.
Visszatértem. Mindenkitõl bocs, a pénteki írásaiméert elnézést, nem gondoltam át mit írok, de nem is úgy értettem. (Inkább nézzétek meg Reiker JSRF cikkjét.) na mindegy. Egy kérdés: Animal Forest+ lesz Európában? vagy csak akkor ha a Doshin sikeres lesz? megérné...

D0C
Jól van, enélkül is mindenki értette...😊)))

Sir Quno Jedi
ÉS ? Ez itt gyakori.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx
Ez Cheap üzenetére ment, csak érdekes módon UGYANAZ A SZÁMA KETTÕ HOZZÁSZÓLÁSNAK!

www.youtube.com/aabyssx

D0C
Egyrészt a lista egyáltalán nem volt teljes, ezt te is tudod, csak ami hirtelen eszembe jutott, ami csocsot érdekelheti.

"WRC2re sem mert az egy... na azt inkabb hagyjuk...."

Mit hagyjunk? Mit tudsz a WRC2-rõl? Semmit! Martinék mindenesetre az ECTS-en leragadtak elötte, a véleményük, hogy "büntetni fog"!

A többirõl is ennyit ér a véleményed...😞((

aabyssx
Ez rohadtul így van! Szinte semmit sem bukik rajta.

BTW akkor már mást is találna, ami tetszene. Még ha most szigorúan el is zárkózik... 😊

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
"x+1"-edik inkább :-(((

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

D0C
Tudtam, hogy belekötsz...
Kit érdekel, hogy hanyadik rész, csak jó legyen! A GTA3 hiába a harmadik, mégis óriási siker, vagy a FF sorozat...
Ennyi erõvel a Mario is egy ikszedik rókabõr.

aabyssx
Csomi-tól idéztem. Amikor megkérdeztem tõle, hogy "mos' mit jelent", "õrült, fanatista ps2-esnek" nevezett és elállt a további társalgástól... ?:|

(SZVSZ a "szín- és effektvilága a Radeon-nak" vezet eddig hülyeségben. 😉))))))

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
Mert nagyon hulye vagy😊))

Nem a celda bejovetel miatt of korsz hanem az azelotti komment miatt....

Emberkek a csosco fiunak maga az Ocarina OF Time nem tetszik..... no comment...

CHEAPBOY
Sooot az uj Memo kartya is kaphato mar elobb mint a Doshin... szal nemsokara jon az is...

"It appears that like Resident Evil, Doshin the Giant has now also been released a couple of days to early. The giant was not supposed to be for sale until the 20th this month, but some gamestores have already begun selling it along with the early released Memory Card 251. "

Nyammm....
Ujabb egyeni anyag a kockara.... ha nagy badarsag lesz persze kimeletlenul lehuzzuk..

Hmm
Amit várok még nagyon Zettai Zetsume Toshi
angol nyelvterületen Disastr Report, de az szar lesz mert változtattak rajta

So cry me a fuckin river, bitch!

CSOCSO
zelda amit adtál nem tetszett de a banjoo is szoval szvsz már csak az n64 el volt bajom minek azzal gamezni ha van itt gc-m szintû volt.. de a celda már alapbol jobban begyün mint az n64 es zelda
CHEAPBOY
Egy ket heten belul ( az 576os hiresztelesekkel szemben, ami szamomra is meglepoen decembert jelolt meg) jon a japani orulet Doshin a kockara europaba.... kivancsi vagyok mennyire hasonlit ra a Black and White.

CHEAPBOY
Szerintem nem.... inkabb mint az egy Nintendo fanok altal begrehajtott torturan atesett ps2es...😊
Akit a vilagbol is kiatkoznak😊)

CHEAPBOY
Gt4re csakl addig nem mig ki ne derul mit fog tartalmazni... ha csak uj palyak szebb grafika, nehannyal tobb auto akkor nem hiszem hogy hu de meg fog fogni.

CHEAPBOY
Mert Mario Sunshinera megerttem ragizdul 6-7 eve nem jatszott uj mario jatekkal. Star FOx uj szeru lesz (csocso zeldazni sem zeldatott😊)
Szal ha legalabb nem evente jonnenek...... mert az FF sorozat is ahyog egyre surusodott a kijoveteluk ugy laposodott..... nem kene ennyire kapkodni..... remelem az FF12 nem jon jovo karacsonyig, es nagyot dobbantanak benne..

CHEAPBOY
De ezek kozul lehet nem fogja sok megfogni ot..
En pl. GT4re jelenleg nem izgulok ra.... WRC2re sem mert az egy... na azt inkabb hagyjuk....

CM3 jon a kockara is... nem hiszem ez huzo ag lenne.

Vice City meg majd kijon PCre az meg ugyis van neki...
SH3 meg a DMC2 marad (ezek kozul en csak a DMC2ot de azt nagyon) SH3 meglatjuk... a 2 jo volt, a 3 gyonyorunek igerkezik.... remeljuk ott lesz es nem lesz az akcio resze olyan konnyu mint a 2nek... baromi uncsi volt miatta a game.
Ja es maradt a Getaway... ami remeljuk valah meg is jelenik iden vegre..

Egyebkent a listadat elnezve... igencsak keves szam nelkuli nev volt... szal csak csupa csupa sorozat ujabb epizodja... kar hogy nincsenek igazi nagy ujdonsagok... (mint ICo volt)

Mert ezekre az ember alapbol a neve miatt raizgul... .. mar akinek ez meg tud nagy nagy izgalmakat nyujtani.... biztos szepk jok lesznek csak mar valahol allandoan ugyanaz.

D0C
Ez a "megvezetett" olyasmi, mint az összetett látványvilág?

D0C
...meg DMC2-ért, meg SH3-ért, meg CM3-ért, meg Getaway-ért, meg Vicecity-ért, meg GT4-ért, meg WRC2-ért, meg...

aabyssx
Ne mondj ilyet, mert Te is "megvezetett PS2-es" leszel! 😉

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
vegyel egy ps2ot, jatsz vegig azt a ket szart azta add el a ps2ot.
Igy nem buksz akkorat plane ha hasznalt ps2ot veszel azert az 1 honapert.

CSOCSO
kit érdekel a gamma..mutassak videot?😊 keresek azonnal!!😊
CHEAPBOY
persze..... 😄D
Hagyjuk csocso, a jatekban nem ez van es moast csak ez szamit😄DDD

CSOCSO
persze egy kurva auto modellistáé' meg mgs2-ért😊
CHEAPBOY
persze persze ... a jatekban nem igy van.... es egy jo ideig masutt nem tudod bizonygatni az igazadat...😛PPPPPPPP

Verseny Subaru verseny , nem betegre tuningolt Supraval... ami nem csak egy egyenesig birja tudod...?😊

CSOCSO
mindent látok!!!faszom csíp kiszavaztatlak!😊))
Lehet lesz dvd íróm..😊

So cry me a fuckin river, bitch!

D0C
Csocso, ne szarakodj, vegyé' má' egy Ps2-t! 😊))

CSOCSO
subaru impreza STi végsebesség 240 és 5 mp gyorsulas szal gyorsulasban egy helyen van a supraval de a supranak nagyobb a vege egy huszassal a kanyarban meg azert jobb mert az impreza 4wd!
te vagy a nagy testvér? 😊

CSOCSO
mindent tudok!!!add oda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CSOCSO
hehh állj mellém a 7 mp-s subaruval a kis 5.mps suprám mellé azt meglessük mi a jobb!!és végsebességbe is jobb
CHEAPBOY
A felelem a sotet oldal kapuja....😄
En meg kozutdottan nem csipem a Dark Side-ot....

CHEAPBOY
nagyon feleek..😊)))))))))

CHEAPBOY
Mellesleg kiprobaltam az Auto modellistat...
Supra vs Subaru Impreza versenyt inditottunk instantba.... Te mint a szart ugy ott hagyja a szar Supradat az en kis gyonyoru Subarum mar a rajtnal is...😊)))

Kanírakonal is kijon a Subi ereje... lehet tuningolasok kozben a Supra lesz a jobb de ott a gameban alapbol a Subaru a jobb... mekkorat rohogtem😄DDDDD

Találtam egy JK2 mirrort,csak az a baj vele ,hogy kúrva lassú(10-15K),mindeggy holnapra úgyis leér(féljé bazz'😊!

\"Life is around you and in you.\"