A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Red Dead Revolver
So cry me a fuckin river, bitch!
MAs masinaknal emiatt nem kell aggodni..
.
CSupan ennyi, mellesleg sehol sem huztam parhuzamot a ketto kozott.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
a játékokhoz?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Szal a feltetelek a regiek, en a kps megoldast javaslom, de ha frankon nem kell a kengo mar akkor a cseret.
A lenyeg nem 3000ft a jatekod hanem 5000ftot er, csak a csere araban benne van az alap 2000ft cseredij, es csak afelett van a kulonbozet.
Szal igy jon ki.
No mi legyen?😊
Jelenleg ennyi.
Most nem neztem utana csak ezek ugrottak be.
De lesz Colin 3, Rally Fusion, Rally MAsters... meg egyeb ilyen szarok😊
Akkor ne vegyen PS2ot ha mar ismeri jatszott azokkal a jatekokkal.
Mégsem lehet ez annyira szar. Igaz, tisztelt elavúlt (ps2) géptulajdonosok?
Turok Evo GCre szeptember 27en jon.
Habar IGNen 6.7et kapott (magyarul nagy szar) de hat Csocso ugye...😊)))))))))
nem akarok en se balhet, se kotozkodest, csak leirtam, ennyi.
Az en nezopontom, semmi tobb, nem biblia, nem szent, nincs kotablaba vesve.
Na Peace. megyek 😊
Mert most meg tuti nagy sikerek lesznek(DOC altal sorolt nevecskek), de ha ezt ezer evig huzzak, szar jovokepe lesz a konzolpiacnak.....
Es egyre tobb a koppintas a folytatas, es ez zavar.... egyedul a NIntendo szokta hangoztatni mindenutt hogy ok ujitanak, ujat mutatnak, stb.... es bennuk is csak remenykedem hogy igy lesz.... (mert hinni mar nem hiszek sokat nekik sem)
es miert csak oket emlitemmegint?
MErt masok nem hangoztattak ezt ezer eve mar... es nem is tesznek sokat erte....
Maga Miyamoto is fel a konzol piac jovojetol, latva hogy most milyen iranyban halad... csak a penz, hetente kijovo folytatasok... szerintem most meg tenyleg lubickolunk de kicsit kesobb a psosok is belatjak azert nem fognak habzo szajjal a Silent hill 8ert a boltba rohanni....
Jaja, ez igaz... csak en mar azon tulvagyok😊))
A folytatasok meg nem az en csippantos stilusom.
(plane ha evente jon,.... 6-7 ev szerintem nagyon baba... tul sok..😊)
"Én ezér' vettem, nem azért mer' ilyen erõs, meg olyan gyenge, meg elromlik, vagy nem romlik el stb... :|"
elhiheted en sem a tudas , hanem a jatekok miatt vettem meg. de ha egy ugyanolyan jatek szebb egy masik (nekem meglevo gepre) akkor Uram bocsa' ha mar azon mer jobban tetszeni, es inkabb azon veszem meg... elnezest hogy nem vagyok ekkora szado mazo😊))
De egyebkent nem erdkel csak ha mar ott a jobb lehetosege (atiratoknal) akkor inkabb a jobbra torekedem, ahogy szerinem minden ember...
De ami csak ps2 azzal nincs is bajom... vannak koztuk kifejezetten gyonyoruek , csak az a baj hogy ritka nagyon...
"Hogy a jövõ mit hoz, az meg majd kiderül. Addig is minden csak hülye spekuláció."
Nem is beszeltem a jovorol...😊))
Mas: Irtam mailt az immaron regota huzodo Tekken 4 story folytatasakent😊)
Na az a game elegge szep lett...
"Ja, ez egy megvezetett, elfogult PS2-es hozzászólása volt. "
Nem volt ez elfogult... tisztanlatas...😊))
nalunk is ez a rendszer van.
ha nem telik neki, dontson maga.
Hogy a jövõ mit hoz, az meg majd kiderül. Addig is minden csak hülye spekuláció.
Ja, ez egy megvezetett, elfogult PS2-es hozzászólása volt. 😉))))))
www.youtube.com/aabyssx
Mert a MArional ez nem all... illetve az altala emlitett jatekokat nem is emlitettem hogy bezzeg ez van GCre....
ezert tunik furcsanak.
Ja es GCre (ha ugy vesszuk mas gepje nem volt a nintendos orultnek) most van eloszor resident... es ha tudnad mennyi ujitas van benne....
Eternal Darkness. Doshin, Star Fox... ezek iden mind nem folytatasok.
Nem volt benne reszrehajlas....
Ha figyelted volna... bocsi hogy nem csorgatom a nyalamat es nyalom a nagy ps2 segget, amikor nem erdemli meg mint a tucatmanok....
😊)
Egyebkent is tegnao ismet domboritott itthone gy zsir uj ps2 , de nem irom le, ugyse hiszitek el, meg aztan azt mondanatok, jajj csak nalam van ilyen.... persze..😊))
Barmely boltba bemehettek es megkerdezhetitek a melyen tisztelt eladokat a ps2ok minosegerol...
Ma siman: ez egy elb*szott sz*r az egesz, a sony elmehet a p*csaba... velemenyt halottam (azert ezt en nem igy latom..)
néha a Mari néninél nézem meg az NTSC-s újdonságokat
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Drakant meg sajnalom hogy nem tudtam szerezni,ede egyszeruen meg most sem kerult a kezeim koze egy se..
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
AL, stbstb..?
Residentbol az elso ujracsinalasa. valoban nem uj, hanem egy ujabb resi, de nem is emlitettem
Waverace...😊 ki jott ki ezzel ajatekkal..?😊)
Marional alljunk meg egy szora... ott 6-7 evente jon egy ujabb resz, nem evente... csoppet kulonbseg, es altalaban nagy a diffi az adott reszek kozott mindig....
ezt nem artana eszrevenni.
evente az ember megunja, es akkora ujitast sem tudnak benne dobbantani a keszitok.
"elfogultság rulez!"
MAr miert? Szerinted nem folytatasok? Mind teljesen ujszeru jatekok vagy mi?😄DDDDD
Az lehet hogy Te mar a neve miatt is megveszed , en nem.
Es ha Neked az ujitasok repulogep anyahajoban, horgaszasban merulnek ki, akkor nagyon nagy elvarasaid es elkepzeleseid lehetnek a jovo GTjerol....
Szerintem amiket en irtam es benne lenne mindent uto lenne a GT4....
Ja es persze nem hagyjak ki az igazi verseny autokat belole...
Ferrarik, Porschek (nem a RUF orulet)
Figy az hogy uj palyak tobb auto szebb grafika alap, azert mas is kene bele, mint a rally volt az 1 es a ketto kozott.
Tuning reszen , reszletesebb!! optikai tuning, Sajat beallithatosagu versenyek (ahol mindent Te szabsz meg, scak egy ilyen funkcio jol jonne na)
hoeses, eros szel... 😛
Vannak itten kivanalmak na😛
Nem csak korpalyak, szerintem azert volna meg mit....
Most mond hog Te ezeket nem latnad benne szivesen.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De úgy néz ki ,hogy egy konzol sikeréhez ez is hozzájárul.Warez...egyre több gép megy, egyre több fejlesztõ jön...egyre több progi...és így tovább