A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Na nem tudom közületek hányan szoktak netrõl leszedni Xbox,PS2,DC isokat de akik szoktak azoknak itt egy link amin azt hiszem,hogy mûködõ linkek vannak ilyen témában:
http://mdk.warez.hu/
Remélem azért valakinek jól jön!Gondoltam beteszem ide hátha kell...
CSOCSO
etttttõõ tuti bé pisilnek a japcsik
CSOCSO
nyah nyah , jelen

So cry me a fuckin river, bitch!

Microsoft and Red Entertainment (Gungrave, Sakura Taisen) have just announced the development of a new play entitled N.U.D.E.@ Natural Ultimate DIGITAL Experiment whose principle approaches Seaman (Sega),
the player will be able to thus communicate with the heroin of the play as well as other virtual creatures in 3d via Xbox Communicator. The young person cyborg P.A.S.S. (Personal Assisting Secretary System) will be able to express its feelings: sadness, joy, anger, etc. This play of virtual call produces by Hiroi Ôji (Sakura Taisen) should leave during spring 2003 to Japan.
Tudom, hogy nem a játék képei, de ilyenre számíthatunk!!!

O_O

Mellesleg, nézegetem a Kelly Slater Pro Surfer(nem nagyon szeretema szörföt) képeit,
hát az Xbox verzióü képei 1000el szebbek mint a ps2-sé, nem szidom a ps2-t, de ezzel csak arra akarok utalni hogy közel nem ne m a legjobb a ps2.

Nem elvileg nem kapunk (már aki)
Megbvan az F355

CHEAPBOY
Emberek ez az Auto modellista nagyon jo....
Hetfotol Ramza is elvezheti.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Unknow
Lesz...azért csak nem hagynak ki belõle ilyen ziccert😊
CHEAPBOY
Kou ugye ebbol az europaiak nem kapnak mi?

A Shenmue Movie DVD nagyon kene...😞((

Kou megvan Neked akkor az F355 challenge dcre?

CHEAPBOY
Mar ha lesz benne multi..

CHEAPBOY
Báhááámeeghh...
hogy nez ki a Shenmue2 boxart Xboxra??
FUUUUUJ!!

Az 576 oldal kommentje nagyon jo (a kep is onnan)

Es a komment:

"Hunter/seeker droidjaink hatalmas áldozatok árán magukhoz kaparintották a Shenmue 2 Xboxos verziójának doboztervét. A borítót nézegetve hümmögve csóváltuk a fejünket: ezt most miért kellett? Szegény Ryo afroamerikainak néz ki rajta, és úgy általában az egész egy indiai szerelmi filmeposz reklámjának tûnik inkább, mint jófajta Shenmue-artworknek. Ejnye, ejnye..."

Unknow
Arra ott a Metroid=)))
Unknow
Én játszottam az összes elõzõ részével és az irányítás nagyon szar volt!!!Ezért félek én ettõl😞
CHEAPBOY
figyi szerintem is szar ugy ahogy van...
NYugi😊 Multira sem ezt fogom hasznalni.

CHEAPBOY
Ez a Sega Virtua Strikere, szal nem tudom, en meg nem jatszottam vele milyen, ki tudja?

Unknow
Hát én ebben egy picit kételkedek😊De legyen igazad😊)Legalább lesz egy jó FPS multiba😊
Unknow
Hát látványban eddig veri...de ki tudja...lehet elbasszák az irányítással vagy valami..
CHEAPBOY
Lehet attol meg jo a game..

CHEAPBOY
Huuu kurrva kcisik a kepek de nagyon szep lesz a game.

Gamecube HWje.

focci😊)
remelm jonnek majd nagyobb fotok is mert ez ubereli az eddigi fifakat

Unknow
Jelenleg igen😊))De ki tudja mi lesz késõbb😊)Bár remélem,hogy hosszú távú élete lesz a GC-nek😊
CHEAPBOY
Tenyleg neked Resident Evil nem kell?

CHEAPBOY
jelenleg nagyon is eltben van, koszoni szepen 😊))

Unknow
Na mindegy.Egy szennyel több vagy kevesebb a játékpiacon...már úgyse tûnik fel senkinek😊)))
CHEAPBOY
nem hat. De amit a masikon lattam meg ennyi se volt.

CHEAPBOY
nem😊))

Unknow
Ki ócsárolja?😊Csak a tényeket mondom😊A PS2 játék terén a legjobb viszont tudás szintjén a legszarabb a 3konzol terén😊))Ebbe most mi bántja a szívedet?😊
Unknow
Ezt mindenki tudja... De ettõl még a PS2 lesz a best. A GC meg örüljön egyelõre ha életben marad...
Unknow
Hát én a számoknak soha nem hittem és mivel volt egymás mellett DC-m és PS2-m bátran mondhatom,hogy a PS2 nem tud 2-szer szebbet se!Nem érdekel ki mit mond ez így van!Nem a számokkal kell dobálózni a nagy okosoknak hanem látni kell és aztán lehet mondani a dolgokat.
Unknow
Hmm ezt nem hinném,hogy így oldják!
1,Nincs akkora sávszélesség,hogy mondjuk leszedj normális idõ alatt 3GB-s játékot.Már pedig addigra az a 3GB nem lesz nagy szó!
2,Ha vinyóra lehet csak leszedni az magával hozza a LIMITÁLT játék számot.Tehát nem férne el minden játék rajta amit mondjuk megvenne a felhasználó.Egyszóval jó nagy szívás lenne.
3,Ha netán elszálna a vinyó akkor nézhetne a kedves vásárló,hogy mi történt a játékával.Már pedig ami elromolhat az el is romlik!

Asszem ennyi elég...a 3. pont a 2. után már így is felesleges volt...
Unknow
Szintén PS2 párti vagyok de azért látok amit látok.PS2 a büdös életben nem lesz jobb mint a GC HW ügyileg. A PS2-n több a játék és ebbõl következõen sok jobb játék is van mint a GC-re.De HW ügyileg elég gyenge.Mondjuk ha nem lenne PS2-n FFX akkor azt mondanám,hogy a PC a best=)))
Unknow
Ne felejtsük el,hogy Version szerint a PS3 már biológiai alapokon fog feküdni😊)Tehát ágyba hozza a reggelit,megmossa a fogad és CD-t másol neked😊)
Unknow
Hát sztem ez se valami nagy durr....
CHEAPBOY
NA csocso igy fog kinezni a szaros Turok: (gamecubere)

Nah lehet eldonteni kinek teccik... hmmm amit lattam Xboxon az nem nezett ki igy...

Tud valaki mutatni Ps2est?

CHEAPBOY
meg .... egyenlore.....

CHEAPBOY
Ez akarki akarmit mond de itt igy van😊))
Erdekes nem?😊))

Midnegy engem nem erdekel aki elfogult elvakult reajukhagyom... egyszer eljo a koppanas ideje...
ugye semmi sem tart orokke...

CHEAPBOY
Hmmm... konnyu ezt mondani, de mivel mindmaig a ps2ot sem tudtak feltorni tokeletesen, es a ps3 direkt azert lesz ilyen hogy meg a jelenlegi kalozkodast is megszuntessek... ne sokat remenykedj, igencsak jol ossze raktak azt a ps2ot...
Es ha meg ossze is hozzak.... cdkey egyeb szerial numberrel, meg figyelo rendzserekkel az akkorra mar valoszinukleg konzolon is divo online hepajbol zarnak ki.... szal ha a ps3 ilyen lesz nem lesz ilyen siekres, plane hogy nem lesz midenkinek internet elerese, akarhogy is kalkulalnak.
Es a Sony csak japant figyeli ebbol a szempontbol..
(hogy mennyire lesz elterjedve a net)

Mégiscsak jól emlékeztem, te voltál az a lammer...😊))

Oldern the 1st|
.."amit nem tud a ps2: texturakezelési képesség, tömörített textúrák, hardveres anti-aliasing(!) ennyi elég, meg olvasd el az 576 jsrf cikkét(Jet set radio future)"

Oldern the 1st
nem fikázom, csak csalódtam benne.majd holnap megírom, miért. Mennem kell hello!

Amióta itt vagy, csak a ps2-t fikázod...

Oldern the 1st
nem unom. Mert nem értem hogy itt miért csak egy ps2-es nek lehet igaza.

hen-tes
Picsába...
nekem 1 konsolom volt : nintendo nemtom mijen

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Nem unod még?

Azok az ügyes konzolosok...

Oldern the 1st
nem arra gondoltam hogy ps2-re nincs jó játék, de 2001 elején nem sok volt...

Oldern the 1st
és akkor mi van ha a sony tarol????? Mert sok a barom??? most ezt nem rátok értettem, hanem amerikaiakra, akik képesek a rögbijükért megvenni egy gépet!

hen-tes
itt hogy hogy van háttér ???
EZ nem ér !!!!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Mégis a Sony tarol, vita nincs...

SZERINTED szar.... mások szerint nem...
c@v games: 8 a tízbõl
gamesdomain: 8.5
mgon: 8.5
gamerpro: 8

Hirtelen ennyi...

Oldern the 1st
Ja, próbálkozni kell, mert odakint 200 szuper játék és a 201-edikbõl lesz kultusz!!! 😊))