A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na Way Of The Samurai, byby
So cry me a fuckin river, bitch!
Tegyük fel, hogy így lesz... ha a netrõl jön a játék, akkor ugye van HDD a ps3-ban. Ha pedig van, akkor semmi idõ alatt megoldják, hogy leszedik a netrõl, felírják egy dvd-re amit egy usb csatin keresztül feltöltenek a ps3 vinyóra. Neked csak egy külsõ meghajtóra, lesz szükséged, amit a ps3-hoz csatolsz.
Naná😊
Nekem is megvan;]
Nekem is megvan;]
Pontosan!
Hmm arra leszek kiváncsi, hogy ha kijön egy olyan nagyágyú Xre, mint a Panzer Dragoon Orta, akkor se veszik majd az Xet mert ugye az X?😊
Sztem fognak venni, és én azt vettem észre hogy hiába nem fogy az X japánban mégispróbálkozik az MS.. persze sok a pénze Bill bácsinak, de akkor is legalább életben tartják!
Hmm arra leszek kiváncsi, hogy ha kijön egy olyan nagyágyú Xre, mint a Panzer Dragoon Orta, akkor se veszik majd az Xet mert ugye az X?😊
Sztem fognak venni, és én azt vettem észre hogy hiába nem fogy az X japánban mégispróbálkozik az MS.. persze sok a pénze Bill bácsinak, de akkor is legalább életben tartják!
én arra lettem volna kiváncsi hogy akkor mivan ha a ps2 feltõrhetetlen😊))) igaz akkor is többen vennék hiszen akinek psx je volt attol elvárható hogy ps2-t vesz...és psx et 60 millioan vettek (van ahol két psx van😊)))
meghát arra jön alegtöbb gamma..meg ha a nintendo egy kicsit hc-sodna akkor a ps2 gc2 meg fej fej mellett haladna.. esküszöm az lenne a legkirályabb ha minden gamez kijönne mindenre..csak had nyomjam a gc-vel😊)nah még erre kiváncsi lennék hogyha a 3 konzol mondjuk egy cégtõl lenne csak különbözõ design lenne akkor melyiket vennék😊)))))))))) pl ha az N kiadta volna a panasonic gc-t akkor esélye nemlenne senkinek..de igy max ps2 gc verseny lenne de szvsz gc nyerne! nah bye mentem
meghát arra jön alegtöbb gamma..meg ha a nintendo egy kicsit hc-sodna akkor a ps2 gc2 meg fej fej mellett haladna.. esküszöm az lenne a legkirályabb ha minden gamez kijönne mindenre..csak had nyomjam a gc-vel😊)nah még erre kiváncsi lennék hogyha a 3 konzol mondjuk egy cégtõl lenne csak különbözõ design lenne akkor melyiket vennék😊)))))))))) pl ha az N kiadta volna a panasonic gc-t akkor esélye nemlenne senkinek..de igy max ps2 gc verseny lenne de szvsz gc nyerne! nah bye mentem
Ez még a jövõ, élj a mában, ne a jövõben, ja és soha ne vedd komolyan az életet, mert aki eddig komolyan vette az belehalt
Ezért csodálkozom a híreken: gt3 csak ps2-nek 25%-a. Ok. A ps3 a ps2-nek 1000x esét tudja(rumor😊 ) -vérnyomás kicsit feljebb....- na számoljunk: akkor tehát a ps3-ra készülõ(rumor) gt nemtommennyi majd 4000x szebb lesz mint a gt3!!! -izzadó test, akarat meggyengül, átveszi a düh az uralmat...-na ne basszák már fel az egyszerû embert!!! és mindezt milyenáron???? 150 ezer??? vagy mi???
Én nagyra becsülöm a ps2-m, örülök hogy van, de nem zárom ki a sorból se a N-t se az Xet.
Azért mert kevés gamma jön rájuk, istenem, ez van. De legalább jön, az meg hogy igen mélyen tsiztel Reál_Ciánnak nem tetszik, azt a kutyát sem érdekli, akkor leszek kiváncsi majd ha esetleg a GC eladások ütik majd a ps2ét, vagy az x hírtelen elhíresûl japánban, na akkor leszek kiváncsi az arcára..
Tudom most jön a röhögés RC-tõl hogy az lehetettlen, megmagyarázni ugyan nem tudja csak annyival, hogy: a ps2-t már 40 millioan vették meg világszerte, de csak ennyit tud majd mondani semmi többet, és miértne lehetne esélye a másik 2nek? Jah mert a nagykönyv megírta, ami csak a te fejedben létezik?
Azért mert kevés gamma jön rájuk, istenem, ez van. De legalább jön, az meg hogy igen mélyen tsiztel Reál_Ciánnak nem tetszik, azt a kutyát sem érdekli, akkor leszek kiváncsi majd ha esetleg a GC eladások ütik majd a ps2ét, vagy az x hírtelen elhíresûl japánban, na akkor leszek kiváncsi az arcára..
Tudom most jön a röhögés RC-tõl hogy az lehetettlen, megmagyarázni ugyan nem tudja csak annyival, hogy: a ps2-t már 40 millioan vették meg világszerte, de csak ennyit tud majd mondani semmi többet, és miértne lehetne esélye a másik 2nek? Jah mert a nagykönyv megírta, ami csak a te fejedben létezik?
hja csak a nintendonak nem tetszett a dolog és csinált külön a silicon grafx el...mindegy😊amugy ez a hálózatos dolog sántít...
1)ugye nem a ps3 rol van szó hanem a 9 rõl
2)kit érdekel mi lesz 2075 ben?😊))))))))
3)én már 20 év mulva szeretnék olyat hogy a gépet magadba dugod és már látsz mindent😊))
ha meg a ps3 ról van szó akkor japcsiba csak csak menni fog észak amcisba csak csak menni fog de dél eu ausztrália meg eu ban bukni fog..nálunk 5 év mulva nem nagyon lesz olyan net hogy dvd-nyi gamezokkal játszunk...nahjó most is van érted de az havi 100ezer ft😊
1)ugye nem a ps3 rol van szó hanem a 9 rõl
2)kit érdekel mi lesz 2075 ben?😊))))))))
3)én már 20 év mulva szeretnék olyat hogy a gépet magadba dugod és már látsz mindent😊))
ha meg a ps3 ról van szó akkor japcsiba csak csak menni fog észak amcisba csak csak menni fog de dél eu ausztrália meg eu ban bukni fog..nálunk 5 év mulva nem nagyon lesz olyan net hogy dvd-nyi gamezokkal játszunk...nahjó most is van érted de az havi 100ezer ft😊
hja látom😊ott sántít hogy a sony hogy lehetett béna hogy csinálta a konzolt azaz elõtte kitaláltak valamit megcsinálják a cuccost és a tesztelésen során nem jöttek rá hogy fika lesz?
kicsit nevetségesen hangzik...
és a többmillio poligonos demokat hogy csinálták, he? nah mindegy...ilyenkor meg nem megy a gamma csinálás és nem hiszem el hogy egyik cég sem bír csinálni egy értelmes engine-t..az egy dolog hogy a kiscégek nem , de ahol 2-3 hozzáértõ ember is van...nah mindegy kiváncsi leszek hogy lesz-e bejelentés hogy hehh nah ezt tduja a ps2 de szvsz tudnánk mi már arrol mert vagy 10 sonys sugta már volna már el hogy: pssszt!!amugy a sony még csak 30%on megy... stb
kicsit nevetségesen hangzik...
és a többmillio poligonos demokat hogy csinálták, he? nah mindegy...ilyenkor meg nem megy a gamma csinálás és nem hiszem el hogy egyik cég sem bír csinálni egy értelmes engine-t..az egy dolog hogy a kiscégek nem , de ahol 2-3 hozzáértõ ember is van...nah mindegy kiváncsi leszek hogy lesz-e bejelentés hogy hehh nah ezt tduja a ps2 de szvsz tudnánk mi már arrol mert vagy 10 sonys sugta már volna már el hogy: pssszt!!amugy a sony még csak 30%on megy... stb
Mondjuk, nézd meg az Emphemeral Fantasiát ps2-re, még a DC-s Grandia 2 is szebb nála
Kou!Egyetértek veled! Sokan itt azt hiszik hogy a sony jön itt a majd 8 éves konzolos tapasztalataival, pedig a nintendo "kicsikét" régebben piacon van.Tudjátok, miért psx a ps köznapi neve?? Mert a snoy a nintendoval KÖZÖSEN akart csinálni egy gépet. A legjobb helyre fordultak😊)) csak késõbb egyedül fejezték be a gépet.
Miert szerinted hogyan fogsz irott gammakkal nyomuln i ha nem lesz cd meghajtoja , mindent a halozatrol kell lesdzedni?
Mar bocsi de ehhez szerintem nagyon keveseknek lesz kedve.
Fizetsz valamiert amit meg csak nem is tudsz kezben tartani, szar erzes.... mint a szamla... .. es el se lehet cserelni gondolom, ami itthon meg egy alternativa volt... itthona kutya nem fog ps3mat venni ha az ugy lesz megcsinalva.
Mar bocsi de ehhez szerintem nagyon keveseknek lesz kedve.
Fizetsz valamiert amit meg csak nem is tudsz kezben tartani, szar erzes.... mint a szamla... .. es el se lehet cserelni gondolom, ami itthon meg egy alternativa volt... itthona kutya nem fog ps3mat venni ha az ugy lesz megcsinalva.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Mondjuk, nézd meg az Emphemeral Fantasiát ps2-re, még a DC-s Grandia 2 is szebb nála
Na off Way Of The Samuraiozni.
Ez király lesz...motorozás rulez...😊))

Nem azt mondom hogy szar, azt mondom, hogy szted a Nintendo van olyan hülye, hogy szarabb hardwert hozzon ki a ps2énél ami akkor volt másfél-két éves?
És hozzá teszem, hogy ps2 fan vagyok, de sajna észreveszem mostmá a dolgokat
hmm én nem szidom pedig GC tulaj vagyok...
te figy neked csak a ps2 a jó, ez van, emlékszem amikor hurrogtál minket hogy lemertük szarozni az amúgy is egy kalap szar TOCA-t.. ez tény, egy szar
te figy neked csak a ps2 a jó, ez van, emlékszem amikor hurrogtál minket hogy lemertük szarozni az amúgy is egy kalap szar TOCA-t.. ez tény, egy szar
De még mindig SOKKAL többet tud, mint amennyire a gc tulajok szeretnék beállítani... 

Dede, már bejelentették hogy csinálják, a gép egyenlõre ismeretlen...
Szó sem esett még 3. részrõl...
Na ez az!
Csak sokan ezt nem ismerik be...
Csak sokan ezt nem ismerik be...
Csak tudod mi a baj? az hogy a világban(sajtó, web..) elismert tény hogy a ps2 NEM tud annyival többet mint a dc, mint amennyit igértek... és ezért gáz hogy itt sokan bizonygatják hogy márpedig a ps2 még az xnél is meg a gc-nél is jobb!!!
csak a második részt vette meg mit gondolsz ha a Shenmue 3-at arra adnák nem jelentették volna még be? pedig a hírre lehet hogy megugranának a japáni eladásaik...
Ha meg te voltál, aki kijelentette, hogy a ps2 nem tud tömöríteni, akkor ne csodálkozz, hogy leosztanak...
olvastátok a ps9-es cikket? az is szaggatni fog? esetleg agyi kapacitástól és teljesítménytõl is függ? nah, akkor lesz itt flééém 😄DD
Na meg ha ps2-esek gt3, gt3, gt3, kórust nyomják akkor a gc-nek ott van a star wars, ami nem autós de azért tech. demónak elég! nem tudom version mikor csinálná meg ugyanezt(vagy jobban...) ps2-re!!! 😊)
Már megint lammerkedsz... Nem azért nem lesz shenmue, mert nem bírja, hanem mert megvette az M$!
Állítólag az SMS is szaggat rendesen...
Na Csocso ezt próbáltam elmondani nemrég(pénteken) és sokan durván leanyáztak!!Mert hogy azt írtam hogy a dc-nek 1-2 tulajdonsága jobb mint a ps2-é és ezért nem lesz rá jsr pso shenmue. De mindegy 😞
Úgy legyen!

csocsóka, mondhatsz akármit, amikor a ps3 promóban kijön egy gt5(?) demo, megint lehidal az egész világ, és megint csak errõl lesz szó pár hónapig (évig) 😊))
hát kiváncsi leszek én arra amugy meg ha jol tudom még gc re mindíg elsõ generationsos gammák jönnek szal az is lesz szebb...csak az a baj hogy akadozni fognak..pl egy perfect dark is rendesen tud akadozni ha 8 an gammáztok multiban és mindenkinél épp gránát vetõ van
holnaptól három hétre jön a colin3... nyamm 😊))
ez csak úgy eszembe jutott 😊
ez csak úgy eszembe jutott 😊
amugy meg!!!szerinted a sony van olyan hülye hogy olyan konzolt csinál amit nem azé vesznek félig mert másolni lehet a gammát?😊 a ps2-t is direkt igy csinálták!!😊)) az ms is megprobálta csak nagyon rosszul...
az egy dolog hogy ps3 eladásai már koránt semlez ilyen jo..azaz lesz de azért mert állitolag a nintendo nem jön ki uj konzollal és azért mert az állitólag már olyan kafa lesz..de ha jol emléxem azt igérték hogy nemtomhányszorosa lesz a ps2 a dc nek.. valami 10 szerese vagy 100szorosa..nah jo ha tud 2-3 szor szebbet...és mielött anyázna vki tényleg csak 2-3 szor szebbet tud!! dc 3 milla poli ps2 6-9 milla
az egy dolog hogy ps3 eladásai már koránt semlez ilyen jo..azaz lesz de azért mert állitolag a nintendo nem jön ki uj konzollal és azért mert az állitólag már olyan kafa lesz..de ha jol emléxem azt igérték hogy nemtomhányszorosa lesz a ps2 a dc nek.. valami 10 szerese vagy 100szorosa..nah jo ha tud 2-3 szor szebbet...és mielött anyázna vki tényleg csak 2-3 szor szebbet tud!! dc 3 milla poli ps2 6-9 milla
csocso... ha neked kellenek a jövõ havi lottó számok, elküldöm neked mailben, ok? vagy ezek a múlt haviak?? olyan bizonytalan vagyok... vagy mégsem???
majd megmondja rá egy évvel..2002 ben vágta le a 98 as 01 es dolgot😊)) pfff amugy meg az hogy szebb oké...de közel sme azt mutassa' 😊 amit egyesek szerint kéne tudnia...
tudom õket, de ha elmondom valakinek akkor kevesebbet nyerek. Pedig én sokat akarok nyerni. Utána megyek játékot fejleszteni ps2-re 😊)
és kár hogy ennyire belemélyedtek a ps2-be ha védeni kell de ha gc-t vagy x-et kell támadni akkor csak egy két pletykára hallgatva szidjátok a gépet!!!! akinek nem inge ne vegye magára, persze...
A jövõheti lottoszámokat nem tudod?