A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na Way Of The Samurai, byby

So cry me a fuckin river, bitch!

Tegyük fel, hogy így lesz... ha a netrõl jön a játék, akkor ugye van HDD a ps3-ban. Ha pedig van, akkor semmi idõ alatt megoldják, hogy leszedik a netrõl, felírják egy dvd-re amit egy usb csatin keresztül feltöltenek a ps3 vinyóra. Neked csak egy külsõ meghajtóra, lesz szükséged, amit a ps3-hoz csatolsz.

Naná😊
Nekem is megvan;]

Oldern the 1st
ok. Csak a mának élek... mindjárt megyek shenmue 2-õzni. "Mert megédemlem" 😊))

Pontosan!
Hmm arra leszek kiváncsi, hogy ha kijön egy olyan nagyágyú Xre, mint a Panzer Dragoon Orta, akkor se veszik majd az Xet mert ugye az X?😊
Sztem fognak venni, és én azt vettem észre hogy hiába nem fogy az X japánban mégispróbálkozik az MS.. persze sok a pénze Bill bácsinak, de akkor is legalább életben tartják!

CSOCSO
én arra lettem volna kiváncsi hogy akkor mivan ha a ps2 feltõrhetetlen😊))) igaz akkor is többen vennék hiszen akinek psx je volt attol elvárható hogy ps2-t vesz...és psx et 60 millioan vettek (van ahol két psx van😊)))
meghát arra jön alegtöbb gamma..meg ha a nintendo egy kicsit hc-sodna akkor a ps2 gc2 meg fej fej mellett haladna.. esküszöm az lenne a legkirályabb ha minden gamez kijönne mindenre..csak had nyomjam a gc-vel😊)nah még erre kiváncsi lennék hogyha a 3 konzol mondjuk egy cégtõl lenne csak különbözõ design lenne akkor melyiket vennék😊)))))))))) pl ha az N kiadta volna a panasonic gc-t akkor esélye nemlenne senkinek..de igy max ps2 gc verseny lenne de szvsz gc nyerne! nah bye mentem
Ez még a jövõ, élj a mában, ne a jövõben, ja és soha ne vedd komolyan az életet, mert aki eddig komolyan vette az belehalt

Oldern the 1st
és nem érdekel hogy hány ps2-est idegesítettem fel, jó lenne ha elgondolkodnának!!!!

Oldern the 1st
Ezért csodálkozom a híreken: gt3 csak ps2-nek 25%-a. Ok. A ps3 a ps2-nek 1000x esét tudja(rumor😊 ) -vérnyomás kicsit feljebb....- na számoljunk: akkor tehát a ps3-ra készülõ(rumor) gt nemtommennyi majd 4000x szebb lesz mint a gt3!!! -izzadó test, akarat meggyengül, átveszi a düh az uralmat...-na ne basszák már fel az egyszerû embert!!! és mindezt milyenáron???? 150 ezer??? vagy mi???

Én nagyra becsülöm a ps2-m, örülök hogy van, de nem zárom ki a sorból se a N-t se az Xet.
Azért mert kevés gamma jön rájuk, istenem, ez van. De legalább jön, az meg hogy igen mélyen tsiztel Reál_Ciánnak nem tetszik, azt a kutyát sem érdekli, akkor leszek kiváncsi majd ha esetleg a GC eladások ütik majd a ps2ét, vagy az x hírtelen elhíresûl japánban, na akkor leszek kiváncsi az arcára..
Tudom most jön a röhögés RC-tõl hogy az lehetettlen, megmagyarázni ugyan nem tudja csak annyival, hogy: a ps2-t már 40 millioan vették meg világszerte, de csak ennyit tud majd mondani semmi többet, és miértne lehetne esélye a másik 2nek? Jah mert a nagykönyv megírta, ami csak a te fejedben létezik?

CSOCSO
hja csak a nintendonak nem tetszett a dolog és csinált külön a silicon grafx el...mindegy😊amugy ez a hálózatos dolog sántít...
1)ugye nem a ps3 rol van szó hanem a 9 rõl
2)kit érdekel mi lesz 2075 ben?😊))))))))
3)én már 20 év mulva szeretnék olyat hogy a gépet magadba dugod és már látsz mindent😊))
ha meg a ps3 ról van szó akkor japcsiba csak csak menni fog észak amcisba csak csak menni fog de dél eu ausztrália meg eu ban bukni fog..nálunk 5 év mulva nem nagyon lesz olyan net hogy dvd-nyi gamezokkal játszunk...nahjó most is van érted de az havi 100ezer ft😊
CSOCSO
hja látom😊ott sántít hogy a sony hogy lehetett béna hogy csinálta a konzolt azaz elõtte kitaláltak valamit megcsinálják a cuccost és a tesztelésen során nem jöttek rá hogy fika lesz?
kicsit nevetségesen hangzik...
és a többmillio poligonos demokat hogy csinálták, he? nah mindegy...ilyenkor meg nem megy a gamma csinálás és nem hiszem el hogy egyik cég sem bír csinálni egy értelmes engine-t..az egy dolog hogy a kiscégek nem , de ahol 2-3 hozzáértõ ember is van...nah mindegy kiváncsi leszek hogy lesz-e bejelentés hogy hehh nah ezt tduja a ps2 de szvsz tudnánk mi már arrol mert vagy 10 sonys sugta már volna már el hogy: pssszt!!amugy a sony még csak 30%on megy... stb
Mondjuk, nézd meg az Emphemeral Fantasiát ps2-re, még a DC-s Grandia 2 is szebb nála

Oldern the 1st
Kou!Egyetértek veled! Sokan itt azt hiszik hogy a sony jön itt a majd 8 éves konzolos tapasztalataival, pedig a nintendo "kicsikét" régebben piacon van.Tudjátok, miért psx a ps köznapi neve?? Mert a snoy a nintendoval KÖZÖSEN akart csinálni egy gépet. A legjobb helyre fordultak😊)) csak késõbb egyedül fejezték be a gépet.

CHEAPBOY
Miert szerinted hogyan fogsz irott gammakkal nyomuln i ha nem lesz cd meghajtoja , mindent a halozatrol kell lesdzedni?
Mar bocsi de ehhez szerintem nagyon keveseknek lesz kedve.
Fizetsz valamiert amit meg csak nem is tudsz kezben tartani, szar erzes.... mint a szamla... .. es el se lehet cserelni gondolom, ami itthon meg egy alternativa volt... itthona kutya nem fog ps3mat venni ha az ugy lesz megcsinalva.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Mondjuk, nézd meg az Emphemeral Fantasiát ps2-re, még a DC-s Grandia 2 is szebb nála

Na off Way Of The Samuraiozni.

Ez király lesz...motorozás rulez...😊))

Nem azt mondom hogy szar, azt mondom, hogy szted a Nintendo van olyan hülye, hogy szarabb hardwert hozzon ki a ps2énél ami akkor volt másfél-két éves?

Oldern the 1st
helyes 😊))

És hozzá teszem, hogy ps2 fan vagyok, de sajna észreveszem mostmá a dolgokat

hmm én nem szidom pedig GC tulaj vagyok...
te figy neked csak a ps2 a jó, ez van, emlékszem amikor hurrogtál minket hogy lemertük szarozni az amúgy is egy kalap szar TOCA-t.. ez tény, egy szar

Oldern the 1st
hehe... nekik mindegy mivel a gc hardvere JOBB mint a ps2-é. MINDEN tekintetben!!

De még mindig SOKKAL többet tud, mint amennyire a gc tulajok szeretnék beállítani...

Dede, már bejelentették hogy csinálják, a gép egyenlõre ismeretlen...

Oldern the 1st
kösz 😊)

Szó sem esett még 3. részrõl...

Na ez az!
Csak sokan ezt nem ismerik be...

Oldern the 1st
Csak tudod mi a baj? az hogy a világban(sajtó, web..) elismert tény hogy a ps2 NEM tud annyival többet mint a dc, mint amennyit igértek... és ezért gáz hogy itt sokan bizonygatják hogy márpedig a ps2 még az xnél is meg a gc-nél is jobb!!!

Oldern the 1st
nem hiszem hogy én voltam.

Oldern the 1st
csak a második részt vette meg mit gondolsz ha a Shenmue 3-at arra adnák nem jelentették volna még be? pedig a hírre lehet hogy megugranának a japáni eladásaik...

Ha meg te voltál, aki kijelentette, hogy a ps2 nem tud tömöríteni, akkor ne csodálkozz, hogy leosztanak...

Oldern the 1st
lámerkedek???? nem vette meg a shenmuet az x.

olvastátok a ps9-es cikket? az is szaggatni fog? esetleg agyi kapacitástól és teljesítménytõl is függ? nah, akkor lesz itt flééém 😄DD

Oldern the 1st
Na meg ha ps2-esek gt3, gt3, gt3, kórust nyomják akkor a gc-nek ott van a star wars, ami nem autós de azért tech. demónak elég! nem tudom version mikor csinálná meg ugyanezt(vagy jobban...) ps2-re!!! 😊)

Már megint lammerkedsz... Nem azért nem lesz shenmue, mert nem bírja, hanem mert megvette az M$!

Állítólag az SMS is szaggat rendesen...

Oldern the 1st
Na Csocso ezt próbáltam elmondani nemrég(pénteken) és sokan durván leanyáztak!!Mert hogy azt írtam hogy a dc-nek 1-2 tulajdonsága jobb mint a ps2-é és ezért nem lesz rá jsr pso shenmue. De mindegy 😞

Úgy legyen!

csocsóka, mondhatsz akármit, amikor a ps3 promóban kijön egy gt5(?) demo, megint lehidal az egész világ, és megint csak errõl lesz szó pár hónapig (évig) 😊))

CSOCSO
hát kiváncsi leszek én arra amugy meg ha jol tudom még gc re mindíg elsõ generationsos gammák jönnek szal az is lesz szebb...csak az a baj hogy akadozni fognak..pl egy perfect dark is rendesen tud akadozni ha 8 an gammáztok multiban és mindenkinél épp gránát vetõ van
holnaptól három hétre jön a colin3... nyamm 😊))
ez csak úgy eszembe jutott 😊

CSOCSO
nem kell kösz én már megtettem a jövõ évi-t mert akkor lesz 800 milla...ugyhogy kösz nem kell
Oldern the 1st
egyébként meg úgy értettem, hogy HA olyan lesz mint amilyennek mondják...

CSOCSO
amugy meg!!!szerinted a sony van olyan hülye hogy olyan konzolt csinál amit nem azé vesznek félig mert másolni lehet a gammát?😊 a ps2-t is direkt igy csinálták!!😊)) az ms is megprobálta csak nagyon rosszul...
az egy dolog hogy ps3 eladásai már koránt semlez ilyen jo..azaz lesz de azért mert állitolag a nintendo nem jön ki uj konzollal és azért mert az állitólag már olyan kafa lesz..de ha jol emléxem azt igérték hogy nemtomhányszorosa lesz a ps2 a dc nek.. valami 10 szerese vagy 100szorosa..nah jo ha tud 2-3 szor szebbet...és mielött anyázna vki tényleg csak 2-3 szor szebbet tud!! dc 3 milla poli ps2 6-9 milla
Oldern the 1st
csocso... ha neked kellenek a jövõ havi lottó számok, elküldöm neked mailben, ok? vagy ezek a múlt haviak?? olyan bizonytalan vagyok... vagy mégsem???

CSOCSO
majd megmondja rá egy évvel..2002 ben vágta le a 98 as 01 es dolgot😊)) pfff amugy meg az hogy szebb oké...de közel sme azt mutassa' 😊 amit egyesek szerint kéne tudnia...
Oldern the 1st
tudom õket, de ha elmondom valakinek akkor kevesebbet nyerek. Pedig én sokat akarok nyerni. Utána megyek játékot fejleszteni ps2-re 😊)

Oldern the 1st
és kár hogy ennyire belemélyedtek a ps2-be ha védeni kell de ha gc-t vagy x-et kell támadni akkor csak egy két pletykára hallgatva szidjátok a gépet!!!! akinek nem inge ne vegye magára, persze...

A jövõheti lottoszámokat nem tudod?