A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
újjabb 10 ezres növekedés várható csak e gamma miatt..onlájn pokémon..pfff
mi a szart csípnek ezek ennyire?😊 egyszer ki kéne proszálni😊))))

a gc magazinokban voltak pokemon versenyek hát fura amikor az öltönyös emberke ott nyomja link ben gbc-n a 14 éves kis kölökkel😊)
duc
1000 fõs haddal szemben áll néhány elszánt, megyõzõdéssel teli harcos... Hirdetik az igét, lehet, hogy igazuk van... ezt a nem biztos hogy a harcmezõn is el tudják hitetni a tömeggel.

vázoltam az összefüggést, Cheap.
CSOCSO
nah azé!!!!!!!!!!😊
duc
Fejtsd ki légyszi bõvebben rajongásod tárgyát plíz...
CSOCSO
ehh😊szijjja
CHEAPBOY
Az igaz, de akkor sem jeleneti azt hogy nekik van igazuk, szal mutasd meg hol van itt az osszefugges... 1 majom 100-at csinal vagy hogy is?😛PP

Epp emiatt mert ps2esek nem kell minden ps2 ajnarozo mondatukat szentnek es igaznak venni....

Az ember amit szeret szereti kicsit jobban kiemelni... fenyezni... ez igy szep es igy jo....
ebbol indul az anyazas...

😊))))))))

Auto Modellista Kinek van meg?
Nagyon baba.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Most jottek ujabb Residentek, szal megis marad Csocso😛

CSOCSO
õ gunman vagy eggyik csicskája ( csicskának csicskája van?😊))
mert õ csocsofaszozik
ZETTAI ZETSUMEI TOSHI A LEGJOBB!!!

So cry me a fuckin river, bitch!

duc
Ha egyszer az a legnépesebb tábor...😊
CHEAPBOY
mert nincs nyalva a ps2 valaga?😊))))))

Egyebkent igaza volt oldern-nek es tobben is mar alatamasztottak ezen a forumon nagyon ugy nez ki hogy csak a PS2eseknek lehet igaza....

elegge gaz..

Várok még vele. Az rengeteg pénz. Köszi.
Vazz. Ezt nem én írtam.

Köszi, most nincs annyim.
D0C
Ez siralmas, ami az utóbbi idõben itt zajlik...

DOA-bicsgörl-fan
CHEAPBOY
Ez az utso darab.
Angol persze a kicsike.

CHEAPBOY
meg email cim is van😄DDD

CHEAPBOY
nagyon vicces😊

CHEAPBOY
17000ft....
Kelll?😛P

Sir Quno Jedi
szega doafan

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mennyi is az a RE?
CHEAPBOY
Nem csak kostolgatjuk...

Meg ugy mas: Xbox szerintem mar csak jovo het.
Ennyi.😊

Martin576
Hali mind! Hol tartotok? Szétszedtétek már egymást? 😄

CHEAPBOY
Lassu a ps2 toltesi ideje, annyi szent... Crashban, WRCben aztan produkal😊

CHEAPBOY
Socomod hetfore.

CHEAPBOY
dehogynem😊)

aabyssx
De! 😉

www.youtube.com/aabyssx

az a lényeg (már sokadszor írom, de nem figyeltek 😊, hogy azzal szórakozz jól, amid van, ne a másikat fújold (vagy ami ugyanaz, irigyeld)!
én most éppen a ps2-õn szórakozom rettentõ jól, de ha gc-m, xbox-om vagy pc-m lenne, feltételezem, azokkal sem unatkoznék

CHEAPBOY
"Jaja, mert 75%-al kevesebb adatot tartalmaznak"

Ezt ha elmagyaraznad...

CHEAPBOY
Annyit hoghy a GC nagyon nem esett ki a jatekbol, leven o a amsodik legjobban fogyo konzol meg most is....

CHEAPBOY
Mi????????

CHEAPBOY
A ps2 sem nyujtott amikor kijott eget rengetot.... csak a GT3 de az ugye mjd fel ev volt ha nem tobb.. A DC szebbet mutatott...

CHEAPBOY
HAt mert nem lattal akkor meg igazan Enclavet, Resident Evilt.....

Mert nem nezed figyelmesen! Kinezetre nem is fog egy darabig most sokat valtozni semmilyen konzolon. De ha jobban megnezzuk akkor a 'finomsagok' amik rengeteg eroforrast lekotnek mar szembetunoek lesznek. Kezdve a magas felbontasu texturaktol, a tajak nagyobb kidolgozottsagaig (palyareszlet toltesek, bevillano tajreszek egyre ritkabbak) Mario Sunshine-ban peldaul az egesz palya, amik hatalmasak, total benn van es minden kis szar lathato rajta ami kever. Azonfelul az uj generacios render effektek pl. az azinotropikus textura szuresek bump mapping es meg egy csomo genyo ami mind mind javit egy kicsit a kepen. Van jopar amit peldaul ps2 nem tud. De nem is kell tudnia hisz 2 eves. A karakterek mara elertek azt a szintet amivel az ember kiegyezik (megfeleloen gombolyded) bar azert meg alakulhat, hisz a mimikak es a ruhazat meg sokx textura. AZ MI es a fizika ami sokat javulhat. Egyszoval nem varhato mar akkora grafikai ugras egy uj konzolon (elso ranezesre) mint mondjuk egy SNES es N64 kozott volt. Nekem az az etalon. Emlexem az 576 ban ott konyorogtem a gyereknek nyissa mar ki az uvegajtot, mert ott votl egy japan n64. De ha megtanulunk 4 dimenzioban elni es mar ott tartunk, hogy a jatekban azt is lemodellezzuk akkor meg varhatunk akkora ugrasokat, addig is mindenkinek jo jatekot. Nekem ma megjon a Residentem azt jovan. 😊)
mohus
cheap
"egyk game vagy port sem atuto szepseget, uj hihetetlent latvanyt, ezt most a GC X viszi, "

nekem nem nyujtott a PS2 után a GC hihetetlen grafikát...az X sem...egyszerûen nem esett le az állam..úgyhogy a GC és az X itt már csodát nem fog tenni, majd a nextnext generáció...és ott is az a gép ami legelõször jön ki...
ps2 után két évvel kijön egy GC és semmi extra...egetrengetõ

SZVSZ

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

aabyssx
A számok télleg' nem számítanak, de azér' ne mondjál már ilyet! Nekem még mindíg VAN DC-m is és PS2-m is, és ha a szuperjátékokat hasonlítom mindkettõn, akkor a DC nagyon alulmarad.

Az igaz, hogy PS2-re rengeteg az iszonyat, béna, sz*r is, de szvsz nem ezeket a felejthetõ hülyeségeket kell nézni.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Mielõtt megvenném mondj róla Te is véleményt pls.!

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Úgyhogy ha valami lassan tölt, az csakis a programozók faszsága, lustasága stb. DE jó gammáknál nekem ilyen problémám ritkán akad.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Most már tényleg nagyon hülyék vagytok ! :-)))

A PS2-ben van egy DVD-ROM, ami x sebességgel olvas, innentõl csak a programozókon múlik, hogy mennyi idõ alatt töltik fel a memóriát + ehhez jönnek a szükséges elõfeldolgozások, ami normális programozók esetén konzolon közel zéró idõt vesz igénybe.

Tenyleg kevesebb adat megy be, mert ennek aztan volna ertelme, hogy felig megy be a jatek vagy a modellter fele van csak betoltve, vagy kevesebb objektum, vagy textura? Nem egeszen ertem, hogy lehet 75%-al kevesebb dolgot betoltve valami ugyanolyan, SOT meg szebb, de! nem mind1. Ehhh kora hujet. De hogy a pelda azert tartalmaz nemi valosagalapot ajanlom figyelmedbe a Burnout-ot Sonyn, ha ott elkezdesz visszafele menni a palyan egy ido mulva piros falba utkozol, nem enged vissza teljesen mert a gep nem dolgozik az egesz palya vertexeivel csak annak kornyekevel ahol vagy, tehat allandoan ujra tolti. Nahmost nezd meg GC-s verziot 😊)) ott nyugodtan visszamehetsz akar korbe is. Hmmm, ha jol meggondolom ez is azert lehet mert a GC-s verzio 75%-al kevesebbet tolt be, biztos a palyanak a nagy reszenek is csak 1/4-et 😛PPPPP
Hat unreg Kucc ocsem nem tudom te honnan jottel, honnan veszed a baromsagaidat, de jol sikerult hulyeseget mondanod. "Jaja, mert 75%-al kevesebb adatot tartalmaznak..."
Hat oreg ez nagyon ugyes volt 😊))))
Sir Quno Jedi
már ráköltött pár milliárdot, de valahogy...

Csocso!

Nyomsz nekem egy PING-elést a www.ngzserver.de-re?

Köszi
By X-boxman(Rebel Admiral)

\"Life is around you and in you.\"

CSOCSO
mivan kou megjött???más (nem neked) milyen szar lett ez a nolf 2😊 legalábbis ez a kardos/nyilpuskás elsõ pálya kurvára nem tetszik
de kúrva jó, de hova szarjak?

CSOCSO
ehh ha jol olvastam az egyik sport gamez azhem nfl de nembiztos a ps2 verzio 20 mp alatt tölt be mig a gc-s 5 mp alatt ahogy az X es is😊
Azért köszike

Unknow
hát biztos...de én betettem😊))ez van😊
http://dark.caltanet.it/
ezek az ftpk itt vannak😊

Meg én is!