A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
version: te most milyen játékot csinálsz??? egyedül??? 😊) ez most komoly kérdés volt!
''Alig jelent meg Gamecubera a Phantasy Star Online I&II máris felütötte a fejét az MMORPG-k nagy átka: a csalás. A maguknak tisztességtelen módon elõnyt kovácsolni hajlamos játékosok villámgyorsan rátaláltak egy bugra, melynek segítségével végtelen mennyiségú pénzt kreálhattak maguknak, és (a la Diablo) tárgyakat duplázhattak. A Sonic Teamhez töbszáz bejelentés érkezett az ügyben, kérdés, hogy egy konzoljátéknál (utólagos patch kiadására itt ugyebár nincs lehetõség) mit lehet tenni a a cheatelési kiskapuk megszûntetése érdekében...''
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Hat Aresi egy joval nehezebb(szerintem) es szerintem a hangulata is jobb mint a Silent Hill 2nek (mar csak azert mert abban legalabb nem ilyen orult krealmanyok rohangalnak mint a residentben es a Zombi fejszetloccsantas kutyairtas is nagyobb feeling... .... feeling mint azokat a nyivakolod kuszo maszo fergeket leloni... ami raadasul nem is szukseges....
A resi attol fuggetlenul csodaszep... mig a GT3 nem volt azert olyan csodaszep, mert a palyak kidolgozasa, texturak hagytak kivanni valot maguk utan (amit atokyoban ki is javitottak...de hat ugye az is ido volt)
A GT3ban akocsik kinezete (ami szamomra mert en csak belse nezetben tekerek nem mervado) a latvany effektek a beton stabil fps, es a az aszfalt voltak gyonyoruek a GT3ban amira azt mondom tenyleg gyonyoru... mint a Rssi GCre.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Nincs se DCm se ferrarim, remelm KOu kolcsonadja..
Majd ha lesz ps2od, akkor auto modellistaban..
Suzukan alap subaruval(az uj impreza beallitasok nelkul a style 2es kasztnival), alap beallitasok mellet 1:51:00 ala (igen Kou ez az uj😛) meltoztassek menni... akinek megvan csinalhatja... legalab egy kis verseny van😊
ezt a korocsket cirka 2 lightos delutan alatt dobtam ossze...😊) szedd a labad KOU😄D
Ez nem a GCsek sajat orultsege, ne ugy tuntesd fel😊
Valamelyik nap? Mester...😊

\"Life is around you and in you.\"
amugy most pikmin van de a következõ a resi lesz és errõl anynit hogy nekem akkora durranás lessz mint anno psx re!!szal elég nagy , mégha neked most nem is az...
aztán turok,metroid, die hard(ez valami nagyon zoral lesz)turok (lehet hogy randa de ha turok feeling akkor tyíííííí)stb... ezt számold össze..aztán tényleg nincs kedvem több gamezhoz😊)közben jönnek pc re ingyé a gamezok stb..nahjo 150 ft mert ki kell íirní cd re...

2)akárhogy is nézem a jobb oldali szebb mint a ps2-es😊)))))))))
2)akárhogy is nézem a jobb oldali szebb mint a ps2-es😊)))))))))
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
idézet egy magyar GC-s nótából
(várni az EU megjelenést, várni anyuci fizuját)
de fõ hogy szebb jobb és ilyen még nem volt eddig😊ez egetrengetõ gamma, érdemes gyûjteni rá...és nem megvenni az elsõ utcasarki elektronikai boltban...külön kontaktokat keresni egy eredeti gammára...elõre lefoglaltatni, mert Mo-ra senki nem hozza be 3 emberen kívül..hol is láttam ezt?jaja amikor Sega Mega CD-m volt😊és Saturnom...
uncsik ezek a baszakodó cégek😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
de nyamvadt Burnout-ban nem láttam😊)az egy középkategóriás játék, amit egy PS2 tulaj a szemetesbe sepreget...eszembe sem jutott megfordulni amikor pereg vissza az idõ...az nem arról szól hogy csavargok a városban...arra ott a GTA3...ja az nincs GC-re...sorry
a Moto Gp2-ben sem tudsz megfordulni a mocival...kit érdekel.Engem nem...
De az MGS2 vízalatti lubickolását is ide sorolhatnám...ha hasonlót vagy icipicivel jobbat látok ennél mondjuk a Splinter Cellben már nem fogok hasra eseni....ennyit a grafikáról
De érdekes és ez a lényegesebb a TIF vagy FIFA szebb mint a Pro Evo Soccer....és mégis mivel nyomul az értelmes focis társadalom...a PES-sel
Én a Resit merem összevetni egy SH2-vel, mint téma és feeling. a Resi gyõnyõrû...de nem egetrengetõ már.
Kb olyan mint Gamecubnak a GT3....szép volt neki ,de nem egetrengetõ.
Én meg mondtam hogy én kihagytam egy pár évet a konzolban és PC-ztem...de egy Need for 4 után leestem az asztal alá...
Az Enclavet nem láttam...az mi?gondolom boxos progi...
mi köze a "szebbnek", ahhoz, hogy jó e a játék?
ha te beéred a GC-s terméssel az a te dolgod...boldog vagyok ,hogy te nem vagy telhetetlen, mint egyes PS2 tulajok. Dícséretes. De tömeg másra szavaz a világon jelenleg és ezt el kell fogadni, mint egy választási eredményt is elfogad egy értelmes ember, akkor is ha az ország egyik felét marhának tartja.
Ha egy PS2-es megnézi a GC-s termést körberöhög jogosan...nem kell vele foglalkozni.Neked nincs szükséged másra...
De az te is fogadd el,hogy a szõrös ugribugri-arika progik vannak túlsúlyban a GC-re.
Japánban az FFXI online meg Socom van. GCre Pokemon online lesz...nem véletlen.
Inkább kérdezek is, gyorsan
Milyen játékod van GC-re?
És mi lesz a következõ, amit megveszel?
ja,
Ferrarizzááá!!!! 😊)) Ezereeee!!!
NEm fikaztam en a masinat..
Aki nem ismeri a pses sorozatokat, annak a legjobb valasztas (plane annak akinek meg nem volt 😊 szal azt mondom eloszor mindenki aki teheti ps2ot vegyen eloszor...
En csak a magam siramaitirom le hogy na megint csak egy sorozat ujabb tagja,,, etttol meg nem szar agep, jol elszorakozgatok vele (most automodellistaval)

Csocso!
Nyomsz nekem egy PING-elést a www.ngzserver.de-re?
Köszi
By X-boxman(Rebel Admiral)