A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oldern the 1st
A resi nem egetrengetõ?? Hát szebb játékot én még nem láttam, ha egyet is tudsz mondani, akkor ügyes vagy...

Oldern the 1st
Hát ez tényleg kár.Legalább starfox marad, ideges is voltam, hogy 2 héttel az USA megjelenés elõtt jött ez a felvásárlás-mizéria... majd 24.-e után konkrétumokat is megtudhatunk(akkor lesz vmi x konferencia...)
version: te most milyen játékot csinálsz??? egyedül??? 😊) ez most komoly kérdés volt!

cloudff7
Martin!!!

Olvasd el légyszi a 71107-es kérdésemet!!!

Na????
versio
na müködik a reflection is
igy ez a ferrari a maga 5500 polygonjával veri a gt3 autoit

versio
na müködik a reflection is
igy ez a ferrari a maga 5500 polygonjával veri a gt3 autoit

CSOCSO
Game franchises like Star Fox or Donkey Kong will remain exclusive to Nintendo. As for Perfect Dark, it will probably never see the light of a Nintendo console again. ha jol értem donky meg a starfox marad gc de Pd rõl mondjunk le...hát mit mondjak szerintem az egyik legjobb fps lett volna gc-n a pd0
CSOCSO
inf rulez😊 árghh aki ezt leszarozza az egy segg..nagyon jo hangulata van ha clanba nyomjak!!! nagyon joa többi gamez de leginkább a célzás rendszere tetszik a gammának..még egy iylen nincs.. csak az AA hasonlít rá de az t elbaszták
Rincewind
A Final Fantasy-nél ez hogy van megoldva? Csakmert az MMO RPG-k köztudottan azok a játékok, amik állandó patchelést igényelnek, hisz egy olyan komplex környezetben, amivel ezek rendelkeznek, lehetetlen, hogy ne legyenek hibák vagy ne kelljen valamit utólag beállítani! Sz'al komolyan érdekelne, hogy ezt konzolon hogyan oldják meg.
Rincewind
Bakker ez egy rohadt nagy szívás a játékosoknak... :/

''Alig jelent meg Gamecubera a Phantasy Star Online I&II máris felütötte a fejét az MMORPG-k nagy átka: a csalás. A maguknak tisztességtelen módon elõnyt kovácsolni hajlamos játékosok villámgyorsan rátaláltak egy bugra, melynek segítségével végtelen mennyiségú pénzt kreálhattak maguknak, és (a la Diablo) tárgyakat duplázhattak. A Sonic Teamhez töbszáz bejelentés érkezett az ügyben, kérdés, hogy egy konzoljátéknál (utólagos patch kiadására itt ugyebár nincs lehetõség) mit lehet tenni a a cheatelési kiskapuk megszûntetése érdekében...''
Alien!
Cheap,te a Gt3-ban a másik 5 autót nem is látod...? Mert szerintem pont az dob az egészen,hogy az ellenfeleid is élethûek,mind a mozgásukat,mind a kinézetüket illetõen...Na meg persze 260-nál engem is rohadtul zavart,hogy a falevelek nem 3d-sek...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CHEAPBOY
JAja Boxos progi.
Hat Aresi egy joval nehezebb(szerintem) es szerintem a hangulata is jobb mint a Silent Hill 2nek (mar csak azert mert abban legalabb nem ilyen orult krealmanyok rohangalnak mint a residentben es a Zombi fejszetloccsantas kutyairtas is nagyobb feeling... .... feeling mint azokat a nyivakolod kuszo maszo fergeket leloni... ami raadasul nem is szukseges....

A resi attol fuggetlenul csodaszep... mig a GT3 nem volt azert olyan csodaszep, mert a palyak kidolgozasa, texturak hagytak kivanni valot maguk utan (amit atokyoban ki is javitottak...de hat ugye az is ido volt)

A GT3ban akocsik kinezete (ami szamomra mert en csak belse nezetben tekerek nem mervado) a latvany effektek a beton stabil fps, es a az aszfalt voltak gyonyoruek a GT3ban amira azt mondom tenyleg gyonyoru... mint a Rssi GCre.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Fogok amjd ne felj... reszkessen a rekordod😊)))

CHEAPBOY
Szerinrem GC +Ps2 az optimalis.

Nincs se DCm se ferrarim, remelm KOu kolcsonadja..

Majd ha lesz ps2od, akkor auto modellistaban..
Suzukan alap subaruval(az uj impreza beallitasok nelkul a style 2es kasztnival), alap beallitasok mellet 1:51:00 ala (igen Kou ez az uj😛) meltoztassek menni... akinek megvan csinalhatja... legalab egy kis verseny van😊

ezt a korocsket cirka 2 lightos delutan alatt dobtam ossze...😊) szedd a labad KOU😄D

CHEAPBOY
Nana aki em chippezi a ps2ojet az is megvarja az eu megjelnest, es ki lehet birni, plane megszokni....

Ez nem a GCsek sajat orultsege, ne ugy tuntesd fel😊

CHEAPBOY
NA jedi?
Valamelyik nap? Mester...😊

Sajnálatomra

\"Life is around you and in you.\"

Axelero ADSL

CSOCSO
heee heee hehehehe😊))))))))

CSOCSO
ez a ghost is igen aranyos lesz ez is begyün majd
CSOCSO
az bizti hogy a resi 2-3 nem fog pénzt kihúzni belõlem (nahjó a pénzelõmbõl😊
CSOCSO
és nem az a lényeg hogy szõrös róka... vagy nem...szerinted milyen lenne ez a gamez mondjuk jill valentine val..eléggé fura...szvsz hülyeség..vagy a mario ... nem a grafika számít akkor miért fikázod a máriót?mindegy😊
CSOCSO
mivel vagy?
CSOCSO
megnézném a szádat ha neked is 18 lenne a gamez nem 1 ezer ft...
amugy most pikmin van de a következõ a resi lesz és errõl anynit hogy nekem akkora durranás lessz mint anno psx re!!szal elég nagy , mégha neked most nem is az...
aztán turok,metroid, die hard(ez valami nagyon zoral lesz)turok (lehet hogy randa de ha turok feeling akkor tyíííííí)stb... ezt számold össze..aztán tényleg nincs kedvem több gamezhoz😊)közben jönnek pc re ingyé a gamezok stb..nahjo 150 ft mert ki kell íirní cd re...
160-165ms

CSOCSO
1) az embernek nem árnyéka van a vizen hanem a tükör képe
2)akárhogy is nézem a jobb oldali szebb mint a ps2-es😊)))))))))
CSOCSO
1) az embernek nem árnyéka van a vizen hanem a tükör képe
2)akárhogy is nézem a jobb oldali szebb mint a ps2-es😊)))))))))
CSOCSO
neked?
CSOCSO
lol már nem azért de az ember szebb a jobb oldalin a víz közelebb szebb messzebb rondább a jobb oldalin!!!!!!!!!eléggé meglepedt hogy a bal oldali az x a jobb meg a ps2es!!!ha nem lesem meg hogy melyik melyik azt mondtam volna hogy a jobb oldali szebb (összképben!)
thx

CSOCSO
130-140😊
mohus
na ezzel én is egyetértek....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
Várni csak várni, mindig csak várni😊

idézet egy magyar GC-s nótából

(várni az EU megjelenést, várni anyuci fizuját)

de fõ hogy szebb jobb és ilyen még nem volt eddig😊ez egetrengetõ gamma, érdemes gyûjteni rá...és nem megvenni az elsõ utcasarki elektronikai boltban...külön kontaktokat keresni egy eredeti gammára...elõre lefoglaltatni, mert Mo-ra senki nem hozza be 3 emberen kívül..hol is láttam ezt?jaja amikor Sega Mega CD-m volt😊és Saturnom...
uncsik ezek a baszakodó cégek😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
nekem ilyen finomság volt a GT3-as...meleg levegõ felszállás...
de nyamvadt Burnout-ban nem láttam😊)az egy középkategóriás játék, amit egy PS2 tulaj a szemetesbe sepreget...eszembe sem jutott megfordulni amikor pereg vissza az idõ...az nem arról szól hogy csavargok a városban...arra ott a GTA3...ja az nincs GC-re...sorry
a Moto Gp2-ben sem tudsz megfordulni a mocival...kit érdekel.Engem nem...
De az MGS2 vízalatti lubickolását is ide sorolhatnám...ha hasonlót vagy icipicivel jobbat látok ennél mondjuk a Splinter Cellben már nem fogok hasra eseni....ennyit a grafikáról

De érdekes és ez a lényegesebb a TIF vagy FIFA szebb mint a Pro Evo Soccer....és mégis mivel nyomul az értelmes focis társadalom...a PES-sel

mohus
És ha igen?és mégsem estem hasra?
Én a Resit merem összevetni egy SH2-vel, mint téma és feeling. a Resi gyõnyõrû...de nem egetrengetõ már.
Kb olyan mint Gamecubnak a GT3....szép volt neki ,de nem egetrengetõ.
Én meg mondtam hogy én kihagytam egy pár évet a konzolban és PC-ztem...de egy Need for 4 után leestem az asztal alá...
Az Enclavet nem láttam...az mi?gondolom boxos progi...

Ilyen nincs,ahogy kérdezni szeretnék tõle valamit eltünik...

mohus
Csocso
mi köze a "szebbnek", ahhoz, hogy jó e a játék?
ha te beéred a GC-s terméssel az a te dolgod...boldog vagyok ,hogy te nem vagy telhetetlen, mint egyes PS2 tulajok. Dícséretes. De tömeg másra szavaz a világon jelenleg és ezt el kell fogadni, mint egy választási eredményt is elfogad egy értelmes ember, akkor is ha az ország egyik felét marhának tartja.

Ha egy PS2-es megnézi a GC-s termést körberöhög jogosan...nem kell vele foglalkozni.Neked nincs szükséged másra...
De az te is fogadd el,hogy a szõrös ugribugri-arika progik vannak túlsúlyban a GC-re.
Japánban az FFXI online meg Socom van. GCre Pokemon online lesz...nem véletlen.
Inkább kérdezek is, gyorsan
Milyen játékod van GC-re?
És mi lesz a következõ, amit megveszel?

duc
Jól van Cheap, akkor lassan lesz egy PS2-m is a DC mellett. Még mindig ez tûnik a legoptimálisabbnak a 3 közül.

ja,
Ferrarizzááá!!!! 😊)) Ezereeee!!!
duc
Akkor még van remény😊))
duc
A bal oldalin az nem víz, hanem zselé. Viszont van árnyék a zselén... A franc se tudja.
biztos mozgás közben kell látni, mert a jobboldali sokkal szebbnek tûnik... ráadásul két szörfös van a vízen

CHEAPBOY
Nem fikazom csak a grafdikai kepessegeit el kene mart ismerni gyengebbet produkal jelenleg mint a konkurrencia.. Ennyi.
NEm fikaztam en a masinat..
Aki nem ismeri a pses sorozatokat, annak a legjobb valasztas (plane annak akinek meg nem volt 😊 szal azt mondom eloszor mindenki aki teheti ps2ot vegyen eloszor...

En csak a magam siramaitirom le hogy na megint csak egy sorozat ujabb tagja,,, etttol meg nem szar agep, jol elszorakozgatok vele (most automodellistaval)

CHEAPBOY
csak kiszallitottak, kb 33millio ps2 kelt el eddig emberek kezebe.

Amelyik 1000X rondább 😊)) A jobboldali...

Ráadásul egy vizes játékot MOZGÁS KÖZBEN kell látni, csak azután lehet itélkezni!

Én valahogy nem látom azt az 1000szeres különbséget, max egy árnyalatnyit. Nagyon szerettek hatásos számokkal dobálózni...

Zsak ,hogy ismételjem magam:
Csocso!

Nyomsz nekem egy PING-elést a www.ngzserver.de-re?

Köszi
By X-boxman(Rebel Admiral)

duc
vazz, pedig benne akartam lenni az elsõ 40 millióban😊)
duc
Mostanában feltûnõen sokat fikázod az a szart😊 Hogy vegyek így Tõled PS2-t?
CSOCSO
http://www.metroidprime.com/metroid_480.mov
nah itten van
CSOCSO
pff most lestem meg a www.metroidprime.com on a nagy trailert..hát nemtom szvsz eszméletlenûl szép gamma lesz az a játék..ejánlom mindenkinek..