A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
So cry me a fuckin river, bitch!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Te is valami lammer lehetsz, vazze..

Kár, hogy ez a Ps2-es DOA2!

Tehát,ezeket a jogokat birtokolja az MS mostantól.Szerintem elég jó kis csokor ez.Ha lesz KILLER(nagybetüvel!!) akkor azt tuti megveszem eredetiben!! Aki fikázta eddig a Xbox-ot,most már az is beláthatja,hogy igenis lesznek jó játékok(már vannak is!) és amenyibe kerül mostanság egy BOX,szerintem teljesen megéri az árát.Amúgy 5 játékot fognak kiadni,az elkövetkezõ 2 évben a RARE-esek.
a másik nem is tudom ki jött be fikázni
na ennyit rólad
Elnézést, nincsenek faji elõitéleteim, de te cigûny lehetsz
Voltam már négy szolgáltatónál (hja, parasztéknál csak dial-up van), egyikkel sem voltam elégedett, aztán rájöttem, hogy lassan meg lehetne valahol állapodni, mert ez a körforgás a végtelenségig folytatható, de legalábbis addig, amíg valaki nem húz be kábelt vagy adsl-t... A legdurvább amúgy 98 elején a datanet volt, kiszámláztak 38 ezer forintot olyan elõfizetés mellé, amivel éjjel kettõtõl ötig használhattam a netet 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nézen, nézem: rajta az internet, 0-7-ig rovatban 14 ezer perc az elmúlt hónapban. Nocsak, nem sok ez egy picit? Leosztom: bazeg, az egy hónap alatt 32 nap folyamatos használat! 😊))))))
Megreklamáltam, kiváncsian várom, hogy elhiszik-e, hogy nincs egy hónapban 32 nap...
(arról nem is beszélve, hogy a reális kb. az ötöde volt)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Irtam a Codemastersnek egy levelet hogy most mi lesz a Colin3mal? Torlotek? Eltoltak vagy mi?
No megkoszontek az erdeklodest, esmondtak jovo evre eltoltak!!! a Gamecubeos megjelenest szal lesz nem kell aggodni.
Hihihi😊))
De jo irok a Rarewarenak is, aztan ujra lesz Banjo GCre😄DDDDDDD
De legalább lesz megint jó pc-m otthon (kb. két hónapig erõs is lesz 😊
Na figyu. Maradjunk annyiban, hogy néhány nap múlva tisztábban látok. Ha jövõ hét elején kiderül az ég, akkor átveszem õket tutira, oké? 😊
(kiderül az ég=nincs villámjelentkezõ és/vagy pénz áll a házhoz 😊
Na jol emlekleztem.😊)
"The incredible popularity of Super Mario Sunshine has placed it among the 15 top selling console games of 2002 in the US"
10 nap alatt😄DDDDDDDDDDDDDDDD
Ami megvan:
KH(kingdom)
Modellista
Thing
ezis mellément
különben is, add el inkább a pc-det! belegondoltál már abba, ha eladod a ps2-õt, akkor pc-s leszel? 😄DD