A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már megcsináltam este de azért köszi😊

So cry me a fuckin river, bitch!

Van EvoX-em,a legújabb van fent,hol akadtál el?
Azt mondja meg nekem vki,hogy ebben mi a rossz "< img src"http://www.tar.hu/xbox/fable_x02_05.jpg" >" A kacsacsõrök elé direct nyomtam space-t,de simán beírva sem rakja be a képet..Why?
"Láttad"...nem tudok írni😊
Látad az Xbox-os DAO3 at? ha nem, nézd meg,és látod miért mondom azt,hogy sokkal szebb...mondjuk sejtem miért van meg eredetiben a DAO2...nekem is megvolt akkoriban
Sir Quno Jedi
Mér ??? Játszottál te a PS2-es DOA2-vel egyáltalán ??? Nekem megvan gyáriban és nagyon király.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Na jó nem 5ször szebb,de az biztos,hogy SOKKAL szebb.
Na regeltem 1et, remelem igy mar nem tud a kis ovodaskoru Gunman a nevemben irkalni.
Persze... 5X szebb...
Te is valami lammer lehetsz, vazze..

"van PC-m"igy értelmes
Névtelen senkinek:Van PC,te kis balfasz,szerinted most mirõl irok....Piaci viszonylatban IGEN jó gépem van(3DMark 2001 SE 11.735 pont 1024*768*32 ben aki tudja mirõl van szó az érti,nem menõzésbõl irtam,csak ez a suttyo felidegesített) Én,az Autós,verekedõs,és ugra-bugra miatt vettem a Box-ot(Mondjuk a Halo is nagyon bejött),és azért,hogy haverokkal nagyokat tudjunk nyomulni 4joy-al a nagy tv elõtt.Ezak azok amit egy PC nem tud nyújtani.Ott Fps,RPg,és Strat a menõ(Baldur's Gate Rules!!és UT2003)
Nem várunk, inkább JÓ verekedõs játékkal játszunk, mint "ilyen" széppel... 😉

cloudff7
Minek veszekedni ha verekedni is lehet? 😊
Ember, egy röhej vagy! Unreg létedre itt zokogsz, hogy ellopják a nicked.

Teljesen mindegy. A stílusod semmiben nem különbözik az állítólagos nicktolvajtól. Csak szórakozol itt, de mindenki rajtad röhög.

Frankón tényleg DAO2 kép,ha már menõzni akarsz akkor miért nem DAO3 mat raksz be,5ször szebb....most jól beégetted magad!
Tényleg soha sem lesz...
Kár, hogy ez a Ps2-es DOA2!

Ember te egy vicc vagy! 😊)) Saját magadat kurva anyázod. 😊))

Csak azt nem értem,hogy még pár napja verte a nyálát,a Nintendós muki az interjúban,hogy minden jog maradt az övék stb...stb,és hogy ezért is minek nekik már a RARE.DE MI MARADT AZ ÕVÉK??? Csak a Donkey Kong,a többi nagy játék mind a RARE licensze.Amúgy mindig is az volt az állmom,hogy olyan konzolom legyen,amire fejleszt a RARE,de soha nem sikerült(nintendom sose volt,vhogy nem jön be,nem hardware-ileg,csak nekem túl japán),de mostantól.....
És a játékokon még lõnek grafikailag(Banjoo),megkétszerezik a poligonszámot azt igérik a movie hoz képest,meglátjuk.....
"IGN has confirmation that Microsoft will now own all of the intellectual properties previously owned by Rare including Perfect Dark, Banjo Kazooie, Jet Force Gemini, Conker, Killer Instinct, Blast Corps and Sabre Wulf."

Tehát,ezeket a jogokat birtokolja az MS mostantól.Szerintem elég jó kis csokor ez.Ha lesz KILLER(nagybetüvel!!) akkor azt tuti megveszem eredetiben!! Aki fikázta eddig a Xbox-ot,most már az is beláthatja,hogy igenis lesznek jó játékok(már vannak is!) és amenyibe kerül mostanság egy BOX,szerintem teljesen megéri az árát.Amúgy 5 játékot fognak kiadni,az elkövetkezõ 2 évben a RARE-esek.
Hehe, a vicc az egészben hogy nem is ismerem szal szívás van,
a másik nem is tudom ki jött be fikázni
na ennyit rólad

Te vagy itt a hülye, csak így tudsz beszélni?
Elnézést, nincsenek faji elõitéleteim, de te cigûny lehetsz

Az a vicc, hogy eddig rengeteg problémám nem volt velük. Akadt, de kimagaslóan durva még nem.
Voltam már négy szolgáltatónál (hja, parasztéknál csak dial-up van), egyikkel sem voltam elégedett, aztán rájöttem, hogy lassan meg lehetne valahol állapodni, mert ez a körforgás a végtelenségig folytatható, de legalábbis addig, amíg valaki nem húz be kábelt vagy adsl-t... A legdurvább amúgy 98 elején a datanet volt, kiszámláztak 38 ezer forintot olyan elõfizetés mellé, amivel éjjel kettõtõl ötig használhattam a netet 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

mohus
na pápá....Cheap holnap hívlak délután mielõtt indulokkk

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
egy percig sem aggódtunk ám😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Sir Quno Jedi
ÉNnekem ma kötötték az ADSL-t, este lecsekkolom.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mohus
vazz😊szopatnak?

gondolom, te is nagy matáv-rajongó vagy 😄

mohus
köszike....fél öt körül odazuhannék...tehát a szokásos idõben a szokásos tarifával...

másold be ide azt levelet 😊

Amúgy hogy leírjam a szokásos pechszériám egy gyöngyszemét, lehet röhögni: a gecó matáv kiküldte a havi számlát, túl soknak tûnt.
Nézen, nézem: rajta az internet, 0-7-ig rovatban 14 ezer perc az elmúlt hónapban. Nocsak, nem sok ez egy picit? Leosztom: bazeg, az egy hónap alatt 32 nap folyamatos használat! 😊))))))

Megreklamáltam, kiváncsian várom, hogy elhiszik-e, hogy nincs egy hónapban 32 nap...
(arról nem is beszélve, hogy a reális kb. az ötöde volt)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Semmi gond. Csak azt hittem, hogy már el is felejtetted.

GAMECUBE
Na manokaim:

Irtam a Codemastersnek egy levelet hogy most mi lesz a Colin3mal? Torlotek? Eltoltak vagy mi?

No megkoszontek az erdeklodest, esmondtak jovo evre eltoltak!!! a Gamecubeos megjelenest szal lesz nem kell aggodni.

Hihihi😊))

De jo irok a Rarewarenak is, aztan ujra lesz Banjo GCre😄DDDDDDD

GAMECUBE
Hat az igaz....😞(
Bocsi hogy igy elhuzodott....

Csak gondok voltak es vannak is sajna..😞

pont ez a gond. Páromnak és nekem a pc munkaeszköz is, és tegnap elfüstölt otthon az alaplap. De semmi értelme venni egy használt szart, inkább veszek új procit meg alaplapot, ehhez kell új ház és memória, nomeg hûtõ. 120 rugó kapásból 😞
De legalább lesz megint jó pc-m otthon (kb. két hónapig erõs is lesz 😊

Basszus, másfél hónapja rendeltem õket 😊
Na figyu. Maradjunk annyiban, hogy néhány nap múlva tisztábban látok. Ha jövõ hét elején kiderül az ég, akkor átveszem õket tutira, oké? 😊

(kiderül az ég=nincs villámjelentkezõ és/vagy pénz áll a házhoz 😊

GAMECUBE
Itt hat, holnasp ha hivsz johetsz a Socom+Conceptedert. Vegre...
GAMECUBE
"Doshin the Giant stomps into stores today!"

Na jol emlekleztem.😊)

"The incredible popularity of Super Mario Sunshine has placed it among the 15 top selling console games of 2002 in the US"

10 nap alatt😄DDDDDDDDDDDDDDDD
mohus
és még itt vagy?

GAMECUBE
cheap voltam.
GAMECUBE
Mert megvannak csak nem ertem ra, mert sok egyeb gondom akadt a barati postaval😞
Ami megvan:
KH(kingdom)
Modellista
Thing
GAMECUBE
jaajj... akkor a Neked szant motyok is ugorttak igaz??😞
Laalee
duplazta a komment szamot azert...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

b.zmeg 😄DD
ezis mellément

ja, de az sg-engine sux momentán

Laalee
na ezt se nekem szantad 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

ofkóz ez ramzának ment

"egybébb" 😊))

különben is, add el inkább a pc-det! belegondoltál már abba, ha eladod a ps2-õt, akkor pc-s leszel? 😄DD

Sir Quno Jedi
faxom se tudja, legyen döntetlen