A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszer volt hogy eg R szeriasnak a tapja illetve nehany ICje szar volt., meg a feje volt tulporgetve.
ennyi.
Nem volt olcso mulaccsag az is biztos.
(persze a masinaban ott figyelt chip)
ehe-ehe....:-))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
lesz uj Perfect a dark helyett.. miert ne lehetne meg egy Conkerjhez hasonlo?
MAszkalos ujszeru plattformbol meg ne aggodjunk lesz uj..😊
(miyamoto elhintette hogy lesz egy rakas uj N karakter az uj e3mon... es ezt az ideo e3mon mondta)
Donkey Kongot az ujat is mar gozerovel kesziti a Nintendo.
En igy azert nem annyira erzem a veszteseget, ha igy fogjuk fel... es miert fognank fel maskepp?
Banjo3 helyett Nekunk van MArio Sunshine jelenleg😊
Hat ahogy most megneztem a gepen nem esett valtozas (gondolom muszakilag kiforrottabb, finomabb a regebbi hibakat megelozendo dolgokat vittek vegbe, megbizhatobb.. ezt azert szokta hozni a sony)
Mukodni meg nem lattam, de biztos jobb... az r szeriasok is szebben szoltak a simaknal.
(a ventilator csendesebb a leser nem hangos a motor nem zug ugystb.... erdekes hogy ilyen szeria valtasokat nem eszkozol a Nintendo..😊)
Na mindegy a ezzel csak a vevo jar jol.. jobbat kap..
Ahol sporoltak (nem csak ez volt a szempont hanem a hatlapot is cserelni kellett uj friss gamekra😛) az a doboz es a csomagolas.
Egy csoimno helyen kevesebb hajtoka van benne...
A gepmigenytelenebb feher foliaba van rakva... illetve a habszivacs helyett tojastarto papirban figyel a draga... elegge illuziorombolo..😞)
Meg a extension vagy milyen Bayben mar nincs fem (mondjuk az Resekben sem volt)
ennyi.
Szal nem rosszabb az biztos.
Vagy ezt mondtam má?????
De az hogy midnen Rare jatekban ott volt a Nintendo keze az is tuti.
Kivancsi vagyok milyenek lesznek a jatekok nelkule.
ott figyel az xbox.com-on
bakker, átlag minden játékukból 1,4 millió fogyott! méghogy nem jelentõs... komolyan hülye a nintendo...
Ez az új széria is egy költségcsökkentõ gyártási technológia végterméke?
Ha igen, akkor vajon mi nincs benne, vagy mi gyengébb minõségû? Ha pedig nem, akkor mi lehet az új, vagy jobb (esetleg megbízhatóbb), az R szériához képest? Talán a szoftver változat?
Egyáltalán, az R szériánál hallottatok valami bibirõl?
Bye!
www.xbox.com.
www.planetgamecube.com
Itt minden megvan.. (utobbin az hogy GBAra fognak csinalni tovabbra is)
www.rarextreme.com
GCre meg lesz VF quest..😊
es az ne a rare legyen Xboxra😊
A BAnjot a Nintendoa adta a Rarenak..
A tobbinel nem tudom hogy alakult.
a PD es a Blast Corps tuti full rare.
Es a Conker is.
Der midnegyik game fejleszteseben reszt vett a Nintendo.
Mohuss, hivj johetsz ma ha tudsz a motyoert.
MAs: kepzeljetek matol ujabb ps2oket adok el😊
Nincs tobbe R szeria.
Az uj szeria neve SCPH 39004
A hatlapon Tekken 4, Ratchet .. , Kingdom Hearts, FFX stb talalhato😊)
A demo meg a regi Reshez valo😊
Kivancsi vagyok hogyan teljesit ez a fajta kicsike😊
Az aggodalmaskodoknak... ez is chippezheto tovabbra is... legalabbis en tudomasomra nem jutott hogy ezzel gaz lenne.
Ramza a Te motyoid is egytol egyig itt allnak hadisorrendben.
Asszem ezzel meg is volnank.😊
So cry me a fuckin river, bitch!
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
ez aztán az eszmefuttatás
nézd az enyémet
szerintem...inkább az MS a Nintendo-t akarja a földe döngölni az X vs GC csatában...
mivel a PS2-t már nem tudja leverni😊
és ez a tény(a választékra) meg már nem csak a verekedõsekre igaz...
$375millió... ennyi pénzbõl le lehet forgatni a lotr-trilógiát, vagy egy sw-trilógiát, vagy egy mátrix-trilógiát. namármost, ezek szuperfilmek, amik irtózatos bevételeket kaszálnak. a microsoft is csak egy kapitalista cég, tehát õk is úgy vélik, hogy ezzel a dologgal rengeteg pénzt fognak keresni, többet, mint mondjuk filmgyártással, mert akkor abba fektettek volna, nem? ezek szerint a játékipar lassan, de biztosan lekörözi mind bevételben, mind jelentõségben a filmipart, ha a ms úgy gondolja, hogy _egyetlen_ cég ilyen profitot termel!
mit gondoltok errõl? érdemes egyáltalán törni a fejem? 😊
dc, cube: sc
xbox: doa,sc
ps2: sc,doa,tekken,vf
na, ez a nem mindegy a gépek között
Ha fegyverest nézel, akkor a Kengo (vagy a PS1-es Bushido Blade) ami inkább elkülönül.
A Kengo-nak nagyon jó a modellje. Nem olyan csillogó-villogó látványos/akrobatikus cséphadarás, mint a SC, hanem sokkal inkább hasonlít az egyszerû, tiszta, célratörõ harcra, ahogy a valóságban is történik (történt). 😊
www.youtube.com/aabyssx
méghogy nem veszteség a nintendo-nak...
ezek a gammák tartották életben a n64-et
www.youtube.com/aabyssx
Naszóval. Az ilyen hígagyuakat akkor lehet lekoptatni ha nem reagálsz rá. Persze a huszadik ilyetén hozzáhányás után már nekem is kinyílik a bicska a torkában!!!
Végignyomtam a Silent hill2-õt. Befostam és szerintem qrva jó. A végén azt olvastam hogy négyféle végigjátszása van. Érdemes nekilódulni mégegyszer?
Van vmi jó magyar PS2-es oldal?(leírások,cheatek,stb)
Te tenyleg olyan hulye vagy hogy el is hiszed magadnak hogy en magammal beszelgetek? Ha igen, akkor ubereled a nicktolvaj haverodat is.
de nekem a VF4 jön be..."játékmenetileg és hangulatilag"
a VF az alap...a többi már csak koppintás....93-94 óta
mi lenne ha végre regelnéd magad?😊
primitívkedsz itt....aztán elküldöd magadat..majd megint elküldöd magad ,hogy nicklopó
ez most azt jelenti hoyg a Q jön EU ba???????????
bazzeg nem hittem volna hoyg egyszer tényleg eladon a Gc-met😊)))))))