A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAMECUBE
CHEAPBOY:

egyszer volt hogy eg R szeriasnak a tapja illetve nehany ICje szar volt., meg a feje volt tulporgetve.
ennyi.

Nem volt olcso mulaccsag az is biztos.
(persze a masinaban ott figyelt chip)
Blasta
Platform-on kivül másra nem is jó!!!!!!
ehe-ehe....:-))))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Oldern the 1st
igazad van, a gc platformszinten szerintem jelenleg is nagyon erõs SMS SA2:Battle ez a két legjobb platformgame a világon!!!! szóval nincs ok panaszra...

GAMECUBE
haaaaaaaaat.....
GAMECUBE
szerintem jo botlot csinaltak... elvegre a A HEadek maradtak a Nintendonal.. es nem a nev a fontos szerintem .... csinalnak ujakat... nem nagy szo...
lesz uj Perfect a dark helyett.. miert ne lehetne meg egy Conkerjhez hasonlo?

MAszkalos ujszeru plattformbol meg ne aggodjunk lesz uj..😊
(miyamoto elhintette hogy lesz egy rakas uj N karakter az uj e3mon... es ezt az ideo e3mon mondta)
Donkey Kongot az ujat is mar gozerovel kesziti a Nintendo.

En igy azert nem annyira erzem a veszteseget, ha igy fogjuk fel... es miert fognank fel maskepp?

Banjo3 helyett Nekunk van MArio Sunshine jelenleg😊
Blasta
Kamion! Egy csomó új készül. Bizonyitékom van rá....

Oldern the 1st
tényleg???? nemááááá.....

GAMECUBE
CHEAPBOY:

Hat ahogy most megneztem a gepen nem esett valtozas (gondolom muszakilag kiforrottabb, finomabb a regebbi hibakat megelozendo dolgokat vittek vegbe, megbizhatobb.. ezt azert szokta hozni a sony)

Mukodni meg nem lattam, de biztos jobb... az r szeriasok is szebben szoltak a simaknal.
(a ventilator csendesebb a leser nem hangos a motor nem zug ugystb.... erdekes hogy ilyen szeria valtasokat nem eszkozol a Nintendo..😊)
Na mindegy a ezzel csak a vevo jar jol.. jobbat kap..

Ahol sporoltak (nem csak ez volt a szempont hanem a hatlapot is cserelni kellett uj friss gamekra😛) az a doboz es a csomagolas.

Egy csoimno helyen kevesebb hajtoka van benne...

A gepmigenytelenebb feher foliaba van rakva... illetve a habszivacs helyett tojastarto papirban figyel a draga... elegge illuziorombolo..😞)

Meg a extension vagy milyen Bayben mar nincs fem (mondjuk az Resekben sem volt)
ennyi.

Szal nem rosszabb az biztos.
Blasta
A PC-s játékoknak egyébbként nem áldozott ám le!!!!!!
Vagy ezt mondtam má?????

GAMECUBE
igen a RAreé, de a Nintendo hozta nekik letre es adta oda nekik. Miyamoto otlete volt az is.

De az hogy midnen Rare jatekban ott volt a Nintendo keze az is tuti.
Kivancsi vagyok milyenek lesznek a jatekok nelkule.
nahát, én se, csak példaként hoztam fel, mert errõl volt szó! minden mûfajban meg lehetne tenni egy ilyeb felsorolást 😊

a banjo is rare-é...
ott figyel az xbox.com-on

bakker, átlag minden játékukból 1,4 millió fogyott! méghogy nem jelentõs... komolyan hülye a nintendo...

Atcom
Hi!

Ez az új széria is egy költségcsökkentõ gyártási technológia végterméke? Ha igen, akkor vajon mi nincs benne, vagy mi gyengébb minõségû? Ha pedig nem, akkor mi lehet az új, vagy jobb (esetleg megbízhatóbb), az R szériához képest? Talán a szoftver változat?
Egyáltalán, az R szériánál hallottatok valami bibirõl?

Bye!
GAMECUBE
www.rarenet.com.

www.xbox.com.

www.planetgamecube.com
Itt minden megvan.. (utobbin az hogy GBAra fognak csinalni tovabbra is)

www.rarextreme.com
GAMECUBE
nem vagyok egy verekedos game buzi,... emiatt nem hat meg a dolog...

GCre meg lesz VF quest..😊
Oldern the 1st
Vki tud vmi helyet ahol korrektül leírják hogy most mi van rare ügyben? kösz...

GAMECUBE
Szerintem a Killer az Atom... remelem valaki csinal egy harmadik reszt...😊
es az ne a rare legyen Xboxra😊
GAMECUBE
NAna KIller Instinct sem az ovek.

A BAnjot a Nintendoa adta a Rarenak..
A tobbinel nem tudom hogy alakult.
a PD es a Blast Corps tuti full rare.
Es a Conker is.
Der midnegyik game fejleszteseben reszt vett a Nintendo.
GAMECUBE
CHEAPBOY:

Mohuss, hivj johetsz ma ha tudsz a motyoert.

MAs: kepzeljetek matol ujabb ps2oket adok el😊

Nincs tobbe R szeria.
Az uj szeria neve SCPH 39004

A hatlapon Tekken 4, Ratchet .. , Kingdom Hearts, FFX stb talalhato😊)

A demo meg a regi Reshez valo😊

Kivancsi vagyok hogyan teljesit ez a fajta kicsike😊

Az aggodalmaskodoknak... ez is chippezheto tovabbra is... legalabbis en tudomasomra nem jutott hogy ezzel gaz lenne.

Ramza a Te motyoid is egytol egyig itt allnak hadisorrendben.

Asszem ezzel meg is volnank.😊
Oldern the 1st
Teljesen igazad van, a játékpiac szvsz egyre komolyabb dolog lesz már csak a forma1 elõzi meg(" kis" túlzással) de ahogy elnézem az se sokáig.... 😊))

Nincs szó EU/USA megjelenésrõl..

So cry me a fuckin river, bitch!

mohus
így még arra sincs lóvém, ha az összeset akarom ,hogy 6-os villamos lemez-árain vásároljak😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
igen egybõl rosszul lettem😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

egy tõkésnek tökmindegy presztízs, ha pénzt keres valamivel. lásd éppen a microsoft-ot milyen presztízse van

aabyssx
A túrót keres! Az a baj az M$-nál, hogy ha akármilyen téren bukik, az kihat a többi termékére is... Presztízsbõl nem kulloghat az utolsó helyezések körül, mer' máshol is megszívja! :|

www.youtube.com/aabyssx

na de miért akarja bedöngölni? mert _pénzt_ keres vele! méghozzá bazi sokat 😊

nem baj, bevállalom, úgyis igazam van 😄

aabyssx
Vigyázz! Ilyet már nem szabad ide írni, mer' pillanatok alatt kapsz egy "megvezetett, elvakult" jelzõt! 😊))))

www.youtube.com/aabyssx

mohus
hûûûû
ez aztán az eszmefuttatás
nézd az enyémet
szerintem...inkább az MS a Nintendo-t akarja a földe döngölni az X vs GC csatában...
mivel a PS2-t már nem tudja leverni😊

mohus
talán ezért is van PS2-öm..öhöm...öhm😊
és ez a tény(a választékra) meg már nem csak a verekedõsekre igaz...

a rare microsoft által történt akvirációja alapján elgondolkodtam egy kicsit 😊
$375millió... ennyi pénzbõl le lehet forgatni a lotr-trilógiát, vagy egy sw-trilógiát, vagy egy mátrix-trilógiát. namármost, ezek szuperfilmek, amik irtózatos bevételeket kaszálnak. a microsoft is csak egy kapitalista cég, tehát õk is úgy vélik, hogy ezzel a dologgal rengeteg pénzt fognak keresni, többet, mint mondjuk filmgyártással, mert akkor abba fektettek volna, nem? ezek szerint a játékipar lassan, de biztosan lekörözi mind bevételben, mind jelentõségben a filmipart, ha a ms úgy gondolja, hogy _egyetlen_ cég ilyen profitot termel!
mit gondoltok errõl? érdemes egyáltalán törni a fejem? 😊

de csak ps2-õn tudsz válogatni, mert arra van minda4 😄DD
dc, cube: sc
xbox: doa,sc
ps2: sc,doa,tekken,vf
na, ez a nem mindegy a gépek között

aabyssx
Hát, pedig csak azokhoz lehet. 😉 Gyakorlatilag ugyanúgy mûködik, és ugyanúgy is játszol vele.
Ha fegyverest nézel, akkor a Kengo (vagy a PS1-es Bushido Blade) ami inkább elkülönül.
A Kengo-nak nagyon jó a modellje. Nem olyan csillogó-villogó látványos/akrobatikus cséphadarás, mint a SC, hanem sokkal inkább hasonlít az egyszerû, tiszta, célratörõ harcra, ahogy a valóságban is történik (történt). 😊

www.youtube.com/aabyssx

duc
nem akartam a SC-t hasonlítani a DOA-hoz, vagy a VF-hez mert nem pusztakezes.
mohus
ti tudjátok....én elfogadom ha másnak a Tekken vagy DOA vagy SC gyün be...jó hogy lehet válogatni és talán ez a legjobb az egészben

mohus
vazz bocs...látom már valóban kukacos lettél...fejlõdsz és gratula

hú vazze, én is megfontolok egy xbox-ot jövõre
méghogy nem veszteség a nintendo-nak...
ezek a gammák tartották életben a n64-et

aabyssx
A VF télleg' az alap (és nagyon jó is), de a Tekken SZVSZ messze felülmúlja!

www.youtube.com/aabyssx

cloudff7
Nekem idáig a Soul Calibur jött be a legjobban. Szerintem a legszebb,legjobb verekedõs játék amit valaha játszottam. 😊
cloudff7
Reggelt!!!

Naszóval. Az ilyen hígagyuakat akkor lehet lekoptatni ha nem reagálsz rá. Persze a huszadik ilyetén hozzáhányás után már nekem is kinyílik a bicska a torkában!!!

Végignyomtam a Silent hill2-õt. Befostam és szerintem qrva jó. A végén azt olvastam hogy négyféle végigjátszása van. Érdemes nekilódulni mégegyszer?

Van vmi jó magyar PS2-es oldal?(leírások,cheatek,stb)
Pl az hogy tudnal olvasni, akkor latnad par hozzaszolassal lejjebb hogy regeltem.

Te tenyleg olyan hulye vagy hogy el is hiszed magadnak hogy en magammal beszelgetek? Ha igen, akkor ubereled a nicktolvaj haverodat is.
duc
Reggelt. Valahogy nekem is jobban tetszik a DOA2. VF szériában kicsit suta a mozgás (93-94 óta). Ez a 4. viszont már egész jóra sikerült.
mohus
nekem is megvan...tényleg király...
de nekem a VF4 jön be..."játékmenetileg és hangulatilag"

a VF az alap...a többi már csak koppintás....93-94 óta

mohus
a kérdõjel hiánycikkk...

mohus
hát szerintem egyáltalán nem azt jelenti😊

mohus
magyar ember....
mi lenne ha végre regelnéd magad?😊
primitívkedsz itt....aztán elküldöd magadat..majd megint elküldöd magad ,hogy nicklopó

Megint en vagyok az elso 😊 Kiraly. Reggelt!
CSOCSO
Matsushita has just announced that a new model improved of GameCube-DVD Player Q should leave the next summer to Japan. Available to Japan, GameCube-DVD Player Q manufactured by Panasonic is able to read the DVD-Videos in addition to the functionalities of standard GameCube. No indication concerning a possible exit in Europe/the USA was mentioned for this new product.

ez most azt jelenti hoyg a Q jön EU ba???????????
bazzeg nem hittem volna hoyg egyszer tényleg eladon a Gc-met😊)))))))
CSOCSO
amugy hi all
CSOCSO
ki a faszt érdekel a banjo?😊) PD!!!!!! az kell nekem! nem banjooo