A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a GC is PCsedik...
Modem és társai...

So cry me a fuckin river, bitch!

CSOCSO
ez mind cool de nem ciki neked is hogy pc-sedika konzol?😊 büszkék vagyunk hogy a konzol igy jobb ugy jobb most meg arra veritek a nyálatok hogy pcsedik a konzol..mivan a pc mégis jobb a konzolnál???????
CSOCSO
amugy meg azt nem én írtam azts em tudom mi az az enklév gamez
CSOCSO
a mario 10 szer értelmesebb akár melyik xbox gameznál ezt bárki megmondja neked aki tutdja mi az a mario...billgeca az anyját is eladná hogy mario legyen az xboxon..lásd rare!!!😊))))
CSOCSO
én csak a legalsó -t írtam a többi az kis köcsög nicklopó cigány ember volt
CSOCSO
elöbb volt a faszom alatt a pc mint neked a pina te patkány te anyád már a jura korszakban cigánytörzscsicska volt õ volt a homo sápiensek megalázható cigánykurvája és te is valami besorolhatatlan cigánytorzó vagy...kell a fasz a seggedbe te buzi? rossz helyen keresnek, de biztos hogy a capelába VIP listán vagy
Nyugodtan irogathatsz a sajat nevedben is, te fasz Gunman!
Nyugodtan irogathatsz a sajat nevedben is, te fasz Gunman!
versio
A Sony hamarosan piacra dobja a PlayStation 2-höz szánt TV-tuner bõvítõjét
írta: Bodnár Ádám, idõ: 15:10

A Sony hamarosan bemutatja PlayStation 2 konzolokhoz szánt kiegészítõjét, amely segítségével a készülék valóságos multimédiás szórakoztatóközponttá alakítható. A hírek szerint a csomagban TV-tuner és merevlemez is megtalálható lesz, így a gép képes lesz mûsorok rögzítésére, lejátszására, illetve "time-shifting" funkcióra is.

A japán óriásvállalat mindend elkövet annak érdekében, hogy játékgépbõl igazi szórakoztatóelektonikai készülékké alakítsa a több mint 40 millió példányban eladott PlayStation 2-t. A hírek szerint a Microsoft is tervez hasonló szolgáltatást az Xboxhoz, vagy legalábbis készül majd egy olyan Xbox-változat, amely alkalmas lesz TV-mûsorok felvételére és lejátszására. Mint ismeretes, az Xbox gyárilag beépített merevlemezzel rendelkezik.

Kenicsi Fukunaga, a Sony Computer Entertainment szóvivõje szerint az sem kizárt, hogy a jövõben beépített TV-tunerrel és merevlemezzel rendelkezõ PlayStation 2 konzolokat dobjon piacra a cég. Fukunaga elmondta, hogy a multimédiás bõvítõkészlet gyakorlatilag elkészült, de pár apró probléma még hátráltatja a kereskedelmi bevezetést. Az egyik ezek közül, hogy a Sony nemrégiben dobott piacra egy DVD-íróval ellátott merevlemezes videofelvevõt és a cég mindenképp el szeretné kerülni, hogy a PlayStation 2 elvonja errõl a vevõk figyelmét.

Amúgy meg tényleg kiadtok 10-20 ezreket egy Mario féle "hugom se játszana vele mert túl nyálas" játékért?? A GC-n 2 értelmes játék van a Resident,és a RogueLeader,a többi a "fiatal korosztályt" célozza meg,ahogy a Nintendó fõmuki mondta,mikor megkérdezték tõle,hogy miért nem olyan erõs a hardware a GC-nek,mint a többi konzolnak...Ahol dolgozom van GC,kölcsönzik is a 10-15 éves kis suttyok.
"IGN has confirmation that Microsoft will now own all of the intellectual properties previously owned by Rare including Perfect Dark, Banjo Kazooie, Jet Force Gemini, Conker, Killer Instinct, Blast Corps and Sabre Wulf."
Tehát a Killer is az MS-é.Jól fog mutatni a KILLER 3 a winyón...
Csak 1 játékot mondj GC-re ami megközelíti grafikailag a Box os Enclave-et(persze ebben a stílusban,tehát 3rds akció).Amúgy azért akadozik 1kicsit(teljesen játszható még igy is) mert pcre kezdték el írni,és !6! hónap alatt tették át Box-ra....ez azért sokat sejtet.Jó vegyük úgy hogy akados szar,de akkor nézd meg az elsõ Xbox játékot a Halo-t,GC-n mikor lesz legalább vmi hasonló?Ha erre is azt mondod,hogy akad,akkor tényleg elfogult Mario ember vagy....Ja és hidd el a RARE-es játékok nem fognak akadozni(és nem vagyok okostojás!)
GAMECUBE
hulye volt az az ember....
GAMECUBE
Cheap: akkor mehetnek a gammak? Meg kozben eldiskuralhatunk hol es hogye sikerult szerezned olcson pct (mennyi az az olcso)... mert nalam is aktualis lenne egy uj vetele..
e melle meg egy .
GAMECUBE
cheapboy:

Na ez a legujabb Bust a move. es 8000ftert van rosszul informalodtam. Igaz szerintem se er 2000ftnal tobbet, de ez ennyi... uj jatek uj jatek.. a vamon nem nezik mi a szar az... mondjuk igy is 8000ft, az ujak 12000ftok jelenleg.

Igy okesabb nem? 2000fttal tobb csak😛 mint az altalad talan kifizetendo osszeg😊

inkabb hivj ezugyben ha valami van, mert a mail mostansag nagyokat kesik.
GAMECUBE
na 8000ft.
nem nem az. az ujabb Bust a move.

CSOCSO
😊) vazz ez a komoly esküszöm itt annyi kis gerinctelen féreg van hogy jujj!!!!mindegy mentem moziba és szopjon kerszetbe minden unreges niclopó cigány
GAMECUBE
Hehh nyomjuk az Enclavevel Xboxrta... ehh szaggato hullamzo PCs feelingu framerate.😄DDDDDDDDDd

LOOOL!

Az Xbox ereje hatalmas mi?😄DDDDDDDD

Hat el is fogyott 😊

Es ne mondjatok nem tudjak progizni mert rohadtul ismert mar.
Okki-dokki :o)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

D0C
Engem aztán ne sajnálj...😊))

Sajnálod?
Inmkább örûlj neki😊))

D0C

D0C
SOCOM... #1

aabyssx
Ezér'?

www.youtube.com/aabyssx

mohus
ramzát ma nem is láttam...
kérdezd Cheapet is a géprõl...szerintem 66-ért valamit motyogott itt egy géprõl

ma úgy néz ki Socomozok.....holnap lesz a verdict...remélem nem szar😊és van hangulata, de majd elmondom a first impression-öket

másik meg a Concept Geneva lesz...PAL-ra optimalizálva...szerintem kötelezõ anyag, abban bizti nem csalódok bármily rövid is az életartama a GT3-A Spec-hez képest

na hopp indultam is

legyetek jók és játszatok sokat, bármitek is van

uffa
mohuss

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

aabyssx
9000-12000 Ft a Super Bust-A-Move-ért ?!?!?!?!?!?!?!?!? 8^O

Atyavilág, a feléért is alig vagyok hajlandó pénzt kiadni!

Huh, mos' egy kicsit ledöbbentem, hogy egy ilyen béna játék is ennyibe kerül... 😊

...

Hmmm, talán a feléér'... 😄

www.youtube.com/aabyssx

GAMECUBE
Cheapboy:

Jött Turok: Evolution XBOX-ra 12,000Ft-ért!
D0C
Ramza! Mennyiért adod csak a gépet?

D0C
tisztább...szárazabb...jobb...

D0C
Ez a Crashed nem Xbox exkluzív anyag?
...ezek szerint nem...

mohus
nem hát...
az én gépemen mindig ott lesz az Admirális

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
www.nepszabadsag.hu

mohus
na😊új ps2...fejlõdik

és mond ez több poligont rak ki?

GAMECUBE
Nem baj😄
GAMECUBE
CHEAPBOY:

Mesterem AaBySSX!

Jott az alatalad es altalam is nagyra preferalt super Bust a Move... de nem a regi hanem a legujabb vadiuj folias... (vagyis most kijott zsir uj jatek...)

Erdekel? Arat meg nem tudok, de vagy 9-12ig terjedhet... megerdeklodom ok?

Aktualis meg eme gyongyszem?😛P
Blasta
Csak egy kicsit :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

GAMECUBE
Gumiszoba..😄
GAMECUBE
CHEAPBOY:

Es KOU hozhatnad a Bankout..😄DDDDD
GAMECUBE
CHEAPBOY:

Legalabb tudod hol a helyed az evolucio es az emberi tarsadalom rangletrajan.😄DDDDDDDDD

egyebkent bankraszakadt KOU-m lehet lesz majd egy szivesseg amit szeretnek kerni toled.....😊

Blasta
Dedededededeeeee!
Mutasd, mutasd kérlek, milyen az a velõsválasz????
Naaaaa!
:-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

aabyssx
...talán munkára (de arra is inkább valami normálisabb risc).
(De NEM játékra 😉

www.youtube.com/aabyssx

Tudom hogy utáltok te csicso faszibáló te te izé te hogyishívják😊)))

GAMECUBE
CHEAPBOY:

MA tudunk meetingelni... mondjuk a jatekok ugyeben?

Egyebketn Te is baszodj es dogolj meg kis szarcsimbok😊))))) Utal mindneki.... Te Te... allat...

😄DDDD

na dögöljetek meg😊)

Oldern the 1st
********************************* te ******************* na meg************** és ********** te kis******* érthetõ voltam ****??? 😊))))))

Oldern the 1st
EZ JÓ VOLT!!! 😊)))

GAMECUBE
hajjjuk hajjuk...😊))

GAMECUBE
hajjjuk hajjuk...😊))

GAMECUBE
ehhe ehhhe... miert rocket launcherezesen kivul a pc masra...?😊))

ehhe ehhe😊))
Oldern the 1st
hehe te kis *****! ha vicc volt ok! ha nem akkor ne várd meg míg beírom a velõs válaszom. A többiek már tudják, milyen az 😊)