A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Modem és társai...
So cry me a fuckin river, bitch!
írta: Bodnár Ádám, idõ: 15:10
A Sony hamarosan bemutatja PlayStation 2 konzolokhoz szánt kiegészítõjét, amely segítségével a készülék valóságos multimédiás szórakoztatóközponttá alakítható. A hírek szerint a csomagban TV-tuner és merevlemez is megtalálható lesz, így a gép képes lesz mûsorok rögzítésére, lejátszására, illetve "time-shifting" funkcióra is.
A japán óriásvállalat mindend elkövet annak érdekében, hogy játékgépbõl igazi szórakoztatóelektonikai készülékké alakítsa a több mint 40 millió példányban eladott PlayStation 2-t. A hírek szerint a Microsoft is tervez hasonló szolgáltatást az Xboxhoz, vagy legalábbis készül majd egy olyan Xbox-változat, amely alkalmas lesz TV-mûsorok felvételére és lejátszására. Mint ismeretes, az Xbox gyárilag beépített merevlemezzel rendelkezik.
Kenicsi Fukunaga, a Sony Computer Entertainment szóvivõje szerint az sem kizárt, hogy a jövõben beépített TV-tunerrel és merevlemezzel rendelkezõ PlayStation 2 konzolokat dobjon piacra a cég. Fukunaga elmondta, hogy a multimédiás bõvítõkészlet gyakorlatilag elkészült, de pár apró probléma még hátráltatja a kereskedelmi bevezetést. Az egyik ezek közül, hogy a Sony nemrégiben dobott piacra egy DVD-íróval ellátott merevlemezes videofelvevõt és a cég mindenképp el szeretné kerülni, hogy a PlayStation 2 elvonja errõl a vevõk figyelmét.

Tehát a Killer is az MS-é.Jól fog mutatni a KILLER 3 a winyón...

(és nem vagyok okostojás!)e melle meg egy .
Na ez a legujabb Bust a move. es 8000ftert van rosszul informalodtam. Igaz szerintem se er 2000ftnal tobbet, de ez ennyi... uj jatek uj jatek.. a vamon nem nezik mi a szar az... mondjuk igy is 8000ft, az ujak 12000ftok jelenleg.
Igy okesabb nem? 2000fttal tobb csak😛 mint az altalad talan kifizetendo osszeg😊
inkabb hivj ezugyben ha valami van, mert a mail mostansag nagyokat kesik.
LOOOL!
Az Xbox ereje hatalmas mi?😄DDDDDDDD
Hat el is fogyott 😊
Es ne mondjatok nem tudjak progizni mert rohadtul ismert mar.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Inmkább örûlj neki😊))
kérdezd Cheapet is a géprõl...szerintem 66-ért valamit motyogott itt egy géprõl
ma úgy néz ki Socomozok.....holnap lesz a verdict...remélem nem szar😊és van hangulata, de majd elmondom a first impression-öket
másik meg a Concept Geneva lesz...PAL-ra optimalizálva...szerintem kötelezõ anyag, abban bizti nem csalódok bármily rövid is az életartama a GT3-A Spec-hez képest
na hopp indultam is
legyetek jók és játszatok sokat, bármitek is van
uffa
mohuss

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Atyavilág, a feléért is alig vagyok hajlandó pénzt kiadni!
Huh, mos' egy kicsit ledöbbentem, hogy egy ilyen béna játék is ennyibe kerül... 😊
...
Hmmm, talán a feléér'... 😄
www.youtube.com/aabyssx
az én gépemen mindig ott lesz az Admirális
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
és mond ez több poligont rak ki?
Mesterem AaBySSX!
Jott az alatalad es altalam is nagyra preferalt super Bust a Move... de nem a regi hanem a legujabb vadiuj folias... (vagyis most kijott zsir uj jatek...)
Erdekel? Arat meg nem tudok, de vagy 9-12ig terjedhet... megerdeklodom ok?
Aktualis meg eme gyongyszem?😛P
Legalabb tudod hol a helyed az evolucio es az emberi tarsadalom rangletrajan.😄DDDDDDDDD
egyebkent bankraszakadt KOU-m lehet lesz majd egy szivesseg amit szeretnek kerni toled.....😊
Mutasd, mutasd kérlek, milyen az a velõsválasz????
Naaaaa!
:-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
(De NEM játékra 😉
www.youtube.com/aabyssx
MA tudunk meetingelni... mondjuk a jatekok ugyeben?
Egyebketn Te is baszodj es dogolj meg kis szarcsimbok😊))))) Utal mindneki.... Te Te... allat...
😄DDDD