A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Matsushita is planning on adding a new feature to the already drool-a-riffic hybrid GameCube/DVD player, the Q. In addition to playing GameCube games and DVD movies (not to mention being downright sexy), this new model will have TiVo-like digital video recording capabilities. Yes, now you can finally watch TV and play videogames at the same time!
Ha GC-s fikáz, rá se rántok..
Most már én is kezdem unni, hogy minden képet leszaroztok, amit Cián betesz.
rákkatintok a forumra... néha akár 1 perc mire lejön az oldal..és nem apránként hanem áll mint az atom csak ez a kis ablak látszik ahova irní lehet, majd hirtelen beugrik az egész oldal...
majd beírok üzenetet néha elküldi néha meg vagy egy percet kell rá várni..és semmi nem látszik csak az sg szép kis háttere aztán vagy page cannot be displayed vagy szolgáltatás szünetel 15 persre..ezt nekem az elmult hetekben kiirta vagy 30 szor meg a page cannotot is...
stb stb...
Szóval a Silent Hill sorozat azért jobban pontozott (amúgy nem sikeresebb, ezt nem tudom honnan szedted, a Resi mindig is kommersz volt, míg a SH egy komolyabb, mélyebb játék), mert a grafikán kívül minden (MINDEN!) területen szarrá alázza a Resident játékokat. Ezért, nem amiatt a hülyeség miatt, amit Te mögéképzelsz.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Pc: a nagyon olcsó ez esetben két dolgot jelentett: egyrészt amit akartam, azt sokkal drágábbnak gondoltam, másrészt sikerült "féláfásan" megoldani a dolgot.
Ez utóbbi tudom, hogy másoknak nem unikum, de nálam viszonylag ritkán szokott összejönni.
Amúgy geci gyors lett a gép, nagyon meg vagyok vele elégedve. És még az õsi GF2 kártyám vissza is fogja, de ha lesz dellám, akkor azt is kicserélem, és teljes lesz a boldogság 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
(Vagy amíg a párom nem kezd el nyaggatni, hogy mikor tud már õ is játszani valamivel... 😞
www.youtube.com/aabyssx
veszprémiek??! itt vannak a szomszédban 😊))
tegnap sikeresen teszteltem a Concept Geneva , Socom duót
Az elsõ benyomások nagyon jók. A gt3 még csiszoltak szerintem, nadon szíp és lehet zoomolni az autókra replay-kor, a játékmódozatok egyszerûsödtek.
A Socom meg. Talán grafikailag nem egy csúcs, bár az elsõ pályán kumma sötét volt, de abszolúte simán fut. De van hangulata ennek a többfõs kommandós csapatos játéknak.És offline is üzemel...megérte.
Kösz Cheap...