A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ha jol tudom ez a gamma már ezer napja kint van pc-re!!!és akár nem ez akár ez akkor is szebb ennél..
CSOCSO
rohadjanak meg a japcsik is😊))))))))
Matsushita is planning on adding a new feature to the already drool-a-riffic hybrid GameCube/DVD player, the Q. In addition to playing GameCube games and DVD movies (not to mention being downright sexy), this new model will have TiVo-like digital video recording capabilities. Yes, now you can finally watch TV and play videogames at the same time!
mer én is elfelejtettem bááázzz 😊))

CSOCSO
hm😊) bázz errõl jut eszembe nem néztem kedden a japán gt-t az euro-n😞((((((( rolikaaaaaaa!!!!!!!árghh!!!mé nem szoltál aznap is?
Már megszoktam...😊)))
Ha GC-s fikáz, rá se rántok..

úgy érted, szebb lesz, majd ha egyszer megjelenik

CSOCSO
már megint hülyén szûröd le a dolgot, ne felejtsd el hogy pc-s is vagyok..és az én p3 600 asomon 2 szer szebb ez a gamez!!!!!!!!
a sh3 már grafikában is lezúzza (szvsz 😊

CSOCSO
majd ha veled elkezd igy baszakodni akkor majd te visszaválaszolhatsz neki valami szerelmeset...de én had ugassak már vissza az ilyen parasztoknak..lopja a nickemet majd még neki áll feljebb hogy mé anyázok..hát mekkora patkány az ilyen?😊)
D0C
Persze, neked minden szarul néz ki, ami PS2-es. Azért mégis sokkal szebb annál a nulla számu motoros proginál, ami gc-re van.

Most már én is kezdem unni, hogy minden képet leszaroztok, amit Cián betesz.

CSOCSO
nah ez az sg egyre jobb nemtom mit kéne vele csinálni de elég zoral...
rákkatintok a forumra... néha akár 1 perc mire lejön az oldal..és nem apránként hanem áll mint az atom csak ez a kis ablak látszik ahova irní lehet, majd hirtelen beugrik az egész oldal...
majd beírok üzenetet néha elküldi néha meg vagy egy percet kell rá várni..és semmi nem látszik csak az sg szép kis háttere aztán vagy page cannot be displayed vagy szolgáltatás szünetel 15 persre..ezt nekem az elmult hetekben kiirta vagy 30 szor meg a page cannotot is...
stb stb...
CSOCSO
elég szarul néz ki
CSOCSO
elég szarul néz ki
CSOCSO
elég szarul néz ki
Nem fogok azért sem beszállni a konzolwarba, a hozzászólásodat sem kommentálom egészében, csak egy dolog szúrt nagyon szemet, és arra muszáj 😊
Szóval a Silent Hill sorozat azért jobban pontozott (amúgy nem sikeresebb, ezt nem tudom honnan szedted, a Resi mindig is kommersz volt, míg a SH egy komolyabb, mélyebb játék), mert a grafikán kívül minden (MINDEN!) területen szarrá alázza a Resident játékokat. Ezért, nem amiatt a hülyeség miatt, amit Te mögéképzelsz.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

duc
Metropolis feelingben tényleg nagyon ott van, meg aztán nem olyan ronda az... Na jó a GT3 szebb azért 😊
Moto GP 3

a hardwired-en van egy silent hill 3-videó. sajna nemtom megnézni, mert a 60+ megát hétfõ reggelre rántanám le 😞, de a srácok azt mondják, "MINDENT büntet, döbbenetes". na most akkor mi van? mégse olyan gyengusz a ps2? 😊

Tevedsz. En is azt a Gunman nevu majmot szolitottam fel tavozasra, aki a nevemben anyazott itt jobbra-balra.
Ez a kep gyonyoru. El kell ismerni, az autos jatekok kiralya meg mindig GT3. Kar, hogy nincs GC-re 😞(. Azert en meg kivancsi vagyok Project Gothem-re (meg mindig nem lattam) hisz az elodje, a Metropolis szerintem feelingben minden autost agyonvag. <---Nah ez egy nagy szubjektum volt !!!
Hat ez a gamespot hir jo nagy baromsag. Megjelenik a jatek masnap mar pontozva ott all feketen feheren. Hogy a faszba lehet egy tobb hetes jatekot (mar, hogy vegigjatszasaban annyi) nehany nap alatt keszre tesztelni. Gyanitom a gyoker agyu amcsiknak tul nagy dio a jatek, igy lehuztak. Szerencsetlen fergek, a Rogue Leader is butitva jelent meg naluk a Luigirol nem is beszelve, persze, hogy kifog rajtuk egy Starfox. Ok maradjanak csak verekedos-mindennintendofiguras faszsaguknal. Ez a hir most komolyan felbaszott, ha igaz meg meg sem neztem, csak reagaltam ra.Hiszen az egyik legnagyobb szabasu plattform szuletett meg, ha minden igaz, nehany fasszopo meg lehuzza. Persze amcsi nagy piac sok ember van igy sajnos az o velemenyuk nagyobb sullyal esik a latba. Pont igy van ez egy sony jateknal is, hisz nagyobb jatekostomeg nyilvan nagyobb szamban veszi meg a kevesbe jo PS2-es jatekot igy megelozve egy masik konzol jobb jatekat 😊). Csak igy fordulhat elo, hogy Silent HIllx vagy Stuntman sikeresebb lehet (egy faszt) egy Residentnel.
mohus
GT3 Concept...PS2

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
GT3 Concept...PS2

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
Socom Navy Seals...PS2

Gunman barom, ne szegyeld az eredeti cigany nevedet, mit szolnak majd otthon a zsinagogaban hogy nem vallalod szarmazasodat?
mohus
Socom Navy Seals...PS2

A cuccok jöhetnek, akár ma délután is, csak akkor írj egy mail-t minél elõbb, hogy tudjak pénzt felvenni!
Pc: a nagyon olcsó ez esetben két dolgot jelentett: egyrészt amit akartam, azt sokkal drágábbnak gondoltam, másrészt sikerült "féláfásan" megoldani a dolgot.
Ez utóbbi tudom, hogy másoknak nem unikum, de nálam viszonylag ritkán szokott összejönni.
Amúgy geci gyors lett a gép, nagyon meg vagyok vele elégedve. És még az õsi GF2 kártyám vissza is fogja, de ha lesz dellám, akkor azt is kicserélem, és teljes lesz a boldogság 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

ehh, ez elég sz.r... rare játék nemigen szokott 9 alatt pontot kapni. biztos összecsapták, mert gyorsan ott kellett hagyni a nintendo-t 😞

Oldern the 1st
Ez a topic már rág nem a pc-rõl szól

Oldern the 1st
de legalább magyar....

Laalee
mondjuk az egesz jatek nem mas mint egy worms world party koppintas

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
ilyenre csak a ps2 szuperhardvere lenne kepes 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

aabyssx
Asszem', hogy várok amíg amortizálódik egy kicsit. Mondjuk, az ötödére... 😉
(Vagy amíg a párom nem kezd el nyaggatni, hogy mikor tud már õ is játszani valamivel... 😞

www.youtube.com/aabyssx

Oldern the 1st
Starfox adventures amcsiban megjelent, értékelés(gamespot) 8.3, pedig ott igen szigorúak is tudnak lenni!!!!! 😊))

aabyssx
Ejjj, ez is egy "intelligencs" hozzászólás ám... 😉

www.youtube.com/aabyssx

tök jó! remélem, összejön a srácoknak.
veszprémiek??! itt vannak a szomszédban 😊))

duc
Birkánként 18000 poly lenne akkor, és minden csillag az égen dinamikus fényforrásként vetne árnyékot a 8-szor multitextúrázott, bump-mapping talajra... 😄D
Oldern the 1st
😊)))))))))))

duc
Nem hiszem, ahhoz kevés benne a poligon...😊)
Oldern the 1st
bocs az o hiányáért

Oldern the 1st
versin!te csinálod?

mohus
na jó reggelt

tegnap sikeresen teszteltem a Concept Geneva , Socom duót

Az elsõ benyomások nagyon jók. A gt3 még csiszoltak szerintem, nadon szíp és lehet zoomolni az autókra replay-kor, a játékmódozatok egyszerûsödtek.
A Socom meg. Talán grafikailag nem egy csúcs, bár az elsõ pályán kumma sötét volt, de abszolúte simán fut. De van hangulata ennek a többfõs kommandós csapatos játéknak.És offline is üzemel...megérte.
Kösz Cheap...

Ez a jatek jo lesz, vegre valami magyar fejlesztes megint. En kivancsi vagyok ra.
duc
Jó reggelt minden gamernak. 😊
versio
nézzétek meg

www.grandpace.com

magyar játék van készülöben !!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CSOCSO
most mé? he? az egyetlen hely amiért canári szigeteken kerestem netcafét..ezé szar látni hogy néha mekkora köcsögök vannak itt
CSOCSO
tsai? ok japcsiba dvd lejátszás de még mi ?? modem? hogy neten nyomhassuk haverok ellen? ezzel semmi baj... meg kis monitor meg táp hogy tudj bele akárhol játszani.. mondjuk utban balcsi felé..ez sem pc.. de a vincsi meg nyomtato meg linux stb már igen pc..nekem mindegy😊 még mobile monitort sem fogok venni nemhogy nyomtatót😊))))))))))))))))))))))))))))
CSOCSO
😊))))))))))))
Moderator legyen a talpán, aki ezt a thread-et végigmoderálja... 😊 Ehhehee

Ennek a topicnak is leáldozhatna már...