A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Kategóriájában a magas elit-et képviseli, mind a közönség, mind a kritikusok, mind a kívülálló fejlesztõk szerint, aki fikázza, az magából csinál maximum hülyét.
. <-(pont) :-)))
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ez igaz. Mint ahogy könnyû nem 3d-s hátterû residentbõl szépet csinálni 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Gondoltam odacsapok a lovak közé, miért ne 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Vicc vagy vazze!
Hogy is van ez? Nem ettem még pizzát, de nem ízlik?
www.youtube.com/aabyssx
Köszönöm neked, hogy megvilágosítottad az elmémet, nélküled sose jövök rá, mi volt olyan szar az SH2-ben.
- mech platoon (rts)
- yoshi's island (platform)
- wizards (rts)
- metroid 4 (platform)
- contra (shootemup)
- r-type 3 (shootemup)
- spiralstone (rpg)
- eye of beholder (rpg)
most legyek okos... egyet veszek ezekbõl karácsonyra, többre nem fussa 😞, pedig az összeset akarom!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
De a kobramissön háromnak is nagyon örültem volna 😊
mibõl lesz a cserebogár 😊))
Több poligonból álló motorosok, fejlettebb fizika, szebb esõ és füst effektek, több pálya, stb. Legalább is a Namco igérete szerint.
tudom ám, hogy tudtad... 😄DD
Championship Manager 3?
😊

kell szólnom a beszerzõmnek, hogy hétfõn már itt figyeljen nálam 😊
Lol vagy vazze!

érdekel engem ki csinálta ps2 re? akkor is randa!!
Egyáltalán, mit tudsz te a 3. részrõl?