A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
vagy lámpa nélkül, hmmm...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx
Ez?

www.youtube.com/aabyssx

D0C
Amúgy is, ez a SH fíling szerves része, bolyongsz a sötétben egy pislákoló lámpával és nem tudod milyen mocskos dolog bújik elõ 3 méter múlva.

D0C
Nem lehet, hogy a ködben játszódó videót látta, ahol még a 3 méter is sok.

Sir Quno Jedi
A "SILENT HILL" (csupa nagybetûvel, igen) effektust nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Kategóriájában a magas elit-et képviseli, mind a közönség, mind a kritikusok, mind a kívülálló fejlesztõk szerint, aki fikázza, az magából csinál maximum hülyét.

. <-(pont) :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

D0C
Egy valamit mindig kihagynak azok, akik a RE grafikáját agyondicsérik, mégpedig, hogy prerenderelt a háttér és nem poligonos. És ennek súlyos ára van, a kötött kameranézet, amit már PS-en is utáltam és nem voltam egyedül.

"szinte mindíg 3 méteres körzetet látsz ..így könnyû azt csinálni.."

Ez igaz. Mint ahogy könnyû nem 3d-s hátterû residentbõl szépet csinálni 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ööööö... úgy érzed, hogy durva volt? 😊
Gondoltam odacsapok a lovak közé, miért ne 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CSOCSO
nah bye!!! majd jövök ugy éjfélkor.
CSOCSO
nekem elég volt az Avp1-2😊 dolbyba éjszaka😊)))pff jégdhideg kézfejek, kiszáradt száj még egy szunyogra is beparázol hogy mi ért a füledhez stb😊)) annál nincs parásabb😊))
CSOCSO
arghh a pc rõl beszéltem.. a pc-s az nem 3. rész hanem sima moto gp3.. ami most jött ki vagy fél éve...talán annyi se...de nagyon baba ahogy kinéz!amugy meglestem az sh3 videot..nagyon szép ahhoz képest hogy ps2 meg full realtime..de ami nagyon zavaz hogy szinte mindíg 3 méteres körzetet látsz ..így könnyû azt csinálni..de talán így feelingesebb és az összehatás akkor is szép.. csak mondjuk néha odafigyelhettek volna ré , pl mikor a csaj telefonál és olyan ormotlan kézfeje van hogy nagyobb mint az enyém😊 de azé nincs akkora baj
D0C
-1 össze

Nem is játszottál a 2. résszel és fikázod?
Vicc vagy vazze!

tesó, ez nagyon gonosz volt... 😊

D0C
Ha össze nem akarod magad összefosni esténként, akkor ne vedd meg. 😊))

"Resident sem jott be" < -- > "nem ismerem a jatekmenetet korabbrol"

Hogy is van ez? Nem ettem még pizzát, de nem ízlik?

hát nemtom, azok alapján, amit láttam, a sh3 lesz az, amivel belépek a sh-univerzumba 😊

aabyssx
Annyira dicsérik ezt a SH-t, hogy már egész kiváncsi vagyok rá. Még a végén beszerzem... 😊

www.youtube.com/aabyssx

D0C
Tényleg..most hogy mondod, az SH2-n halálra untam magam, a szörnyeken csak röhögtem, a fejtörõket kiráztam a kisujjamból, egy kicsit sem volt félelmetes fílingje.
Köszönöm neked, hogy megvilágosítottad az elmémet, nélküled sose jövök rá, mi volt olyan szar az SH2-ben.

Hát ja. Van aki Kafkát olvas, van aki Barátok közt magazint.

én most perpillanat egy csomó gba-s játékra vagyok rákattanva:
- mech platoon (rts)
- yoshi's island (platform)
- wizards (rts)
- metroid 4 (platform)
- contra (shootemup)
- r-type 3 (shootemup)
- spiralstone (rpg)
- eye of beholder (rpg)
most legyek okos... egyet veszek ezekbõl karácsonyra, többre nem fussa 😞, pedig az összeset akarom!

Laalee
hat aztan... attol mer magyar meg ronda es nem is eredeti otleten alapul...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Itt is kijavították az elsõ rész hibáit, van AA, tükrözõdés, klasszabb ütközések! 😊)))

Meghogy Silent hill. 😊)) Hehe. En csak az 1. resszel jatszottam, de az olyan rohadt vontatott unalmas volt, hogy egy ... nah nekem nem jott be. Resident sem jott be egyebkent, de a GC-s verzioban a grafikan tul, amit ketlem hogy ps2 alazni fog, sikerult vegre hangulatot vinni. Ejjel sotetben szinte borzongok, es beleelessel tudok vele jatszani. Vegre egy jatek amibe belelheti magat az ember. Mondjuk nekem konnyu mert nem ismerem a jatekmenetet korabbrol. Vannak oldalak, sot sokan, mivel egy jatek sikeressegenek elsosorban az elkelt darabszama a merteke, akik ez alapjan rangsorolnak. Es mivel Ps2 tulaj nagyjabaol 3x annyi van mint GC igy nem nehez tobbet eladni egy szarabb jatekbol 😊)).
Persze hogy tudtam 😊
De a kobramissön háromnak is nagyon örültem volna 😊

hoppá, a burnout2 9 pontot kapott az ign-en...
mibõl lesz a cserebogár 😊))

Már miért lenne ez a sima MotoGP?? Ez a 3.!!
Több poligonból álló motorosok, fejlettebb fizika, szebb esõ és füst effektek, több pálya, stb. Legalább is a Namco igérete szerint.

D0C
Ezt alátámaszthatom, hogy nem fikázol.

colin mcrae, te agyas 😊))
tudom ám, hogy tudtad... 😄DD

Cobra Mission 3?
Championship Manager 3?

😊

CSOCSO
nem láthattalak fikázni??? hát ma még nem..max egyszer hogy te a gcseket lenézed..hja nem azaz nem adsz aszavukra..de mindegy szinte egyre megy
CSOCSO
😊 ugye?😊
pedig jó is az

Nem vagyok én senki se... de van egy alapvetõ különbség közöttünk, engem még soha és semmit nem láthattál fikázni... erre nagyon ügyelek.

CSOCSO
igen vélemény nyilvánítottam és ti mindannyian így beszéltek az összes gc gamezrol..lehet hotgy több ps gamezzal játszottam mint te nintendoval, amugy meg l4esd vissza a ps2 ról egy szót nem szoltam hogy huuu de szar ez a gép.. szal még abba sem tudsz belekötni..annyit mondtam hogy jo csunya a pc-shez képest..
CSOCSO
amugy meg meglestem a ganezt..nem moto gp3 csak sima moto gp..de mindegy..szebb és kész...és ezt most a pc-s énem mondta szal nem kell fikázni a GC-t
CSOCSO
az nem fent hordás de amikor te iylen lenézõen beszélsz valamikor hogy mé ki vagy te meg mit tudsz te.. mé te kivagy?
CSOCSO
arghh..keresnék neked neten egy képet de nem találok
yeaah 😊))
kell szólnom a beszerzõmnek, hogy hétfõn már itt figyeljen nálam 😊

Én hordom magasan??? Te fikázol folyamatosan és okoskodsz egy olyan játékról, amirõl most láttál két képet elõször.
Lol vagy vazze!

CSOCSO
a kép csalóka mert full blure az egész de biztos ugy van ahogy mondod.. mondjuk ha olyan a feelingje mint pc-n akkor kit érdekel a grafika? most azé mert szép bump mappingolt a talaj stb..
CSOCSO
most nézem a többi képet ebben is benne van az elmosodás..de grafikailag tényleg nem nagy szám..a pc-s szebb volt
Elég szar a kép, de jól látszik, hogy kijavították az elõzõ részek szögletes kerekeit.

CSOCSO
nagyon magasan hordod az arcod, egy kicsit vegyél már vissza!!!
érdekel engem ki csinálta ps2 re? akkor is randa!!
Mi köze a Namco MotoGP 3-nak a pc-s verzióhoz???
Egyáltalán, mit tudsz te a 3. részrõl?

CSOCSO
😊))))))))))))))))
CSOCSO
egy kicsit...nagyon feelinges ha jol felnyomod a grafot és 200-240 felett vagy és elkezd mosodni a grafika😊)) nagyon baba...
Rolika, már csak két hét a CM3-ig!

CSOCSO
egy version után több nevetni valónk van a ps2esek után😊))))
a 3? akkor lemaradtam 😊