A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csomi, starfox 😄DD

Martin576
Tettem egy hosszab próbát vele, nem tetszik single playerben, kifejezetten idegesítõ pl. a társak viselkedése, agyonverik a játékot. Multiban viszont (4 vs. 4) nagyon cool...

Azer az fps es autos jateknal alapkovetelmeny legalabb 50 fps. Ha nem megy annyival nagyon rontja az elvezhetoseget plane az iranyitast. Ezert nem jott be a perfect dark sem, szegeny N64, hogy izzadhatott 😊)
Martin576
4 player osztott képrnyõn. Összekötést nem prószáltam...

Martin576
Buzi köcsög net...

Martin576
Akkor lassul be minimálisan, ha a távcsövessel nézelõdsz és hirtelen egy nagyobb objektum kerül a képbe - de még így is mega-király!

Nem azert de a Halot is istenitette mindenki, es egyaltalan nem is olyan szep, raadasul szaggat is. A jatek maga jo, de nem lenne idegem vegigvinni. De az eddigi legelvetemultebb dolog ami a kornyezetemben megtortent az a Super Monkey Ball nevu formedveny kiporgetese hiper szuper extra fokozaton. Haverom imadja engem kb 2 perc alatt felbasz. Nah az a jatek peldaul GC szegyene.
Martin576
Akkor lassul be a "rendes" sebességéhez képest, ha ráközelítesz a távcsövessel valamire, húzod, nézel, és hirtelen egy nagyobb objektum kerül a látótáérbe - de még így is totál élvezhetõ.

mohus
Socom-ot nyomtad már?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
hány gépet lehet összekötni?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Az elozohoz elfelejtettem hozzatatenni:
Jah unalmas is neha a dolog. Kurvara unom mar hogy azt allitjak egyesek, hogy a ki...ott PS2 akar a GC egy ujjaval is felvenne a versenyt, persze ha volna neki. Ez az amit unok. Ez egy fuggetlen hozzaszolas volt.
versio
a féreglyuk effekt az enviroment map csak oda töltöm fel hogy lássam hogy megvan
a vonalkod meg a gép sebességét méri

mohus
hát én feliratokkal, apróbb ikonokkal nem szeretek huzamosabb ideig TV-n bíbelõdni...nem láttam a gammát...de nem is fogom😊úgyhogy ha nincs igazam akkor bocs és SZVSZ

Ahogy elnezem kerek sincs, az is sokat dobna rajta. 😉 Legalabbis a valosagban.
Remelem ez nem szaggat X-en. Mert arre meg nem szuletett meg olyan jatek ami 40 fps-nel jobban menne.
"dörgõ hang az egekbõl"

szevasz 😊

Martin576
Hali mind!

Turok X-en a legjobb stuff, Halo szintû, sõt, némely viszonylatban veri is! Kihagyhatatlan!

mohus
Esetleg az Xbox2 és PS3 esetében...majd beszélhetünk róla..Az lesz a nextnextnext generáció...
Nagyságrendekkel több poligon stb,stb...

Nincs egetrengetõ különbség a PS2 és X között kb annyi mint a Megadrive és a SNES között volt...

Amíg a pl. GC-re nincs egy GT3, addig lehet szépen lenyugodni...egy prerenderelt Resi és egy SW borzasztó kevés.

miért kell az összes fejlesztõi kép mellé az a vonalkód meg fölé az a féreglyuk-effekt?
nem kötözködni akarok, tényleg érdekelne

Flemer vagy gemer? Nem mind1. Nekem kotelezo forumoznom, hogy a munkaidom uresjaratatait kitoltsem.
😊
döglött egeret nem küldtél a rare-nek?

fogalmazás rulz... szal: ... megvehetõ, mint egy joypad... 😊

Vedd mar le a kib..ott csillogast meg tukrozodest mert szart se latni belole. Igy nem egy korszakalkoto kinezet.
Erre most muszaj valaszolnom Ramza. A lefaszopozassal vigyazzal mert nagyon tudok anyazni, ezt a RARE-s fiuk ezt talan sejtik is. Lehet igenytelen vagyok, de az hogy SH1 unalmas volt nem vagyok egyedul. Amugy Hitchkock filmeket tenyleg ruhellem. Ramaty fekete feher osdi szarok, GC alazza oket grafikailag 😊)))))))))))
versio
na ujabb shot
még textura nincs a kocsikon, az majd még sokat dob rajta

nem értek egyet! ez egy turn-based játék, tehát még kontrollerrel is el lehet navigálni, nem kell hozzá pixelpontos, villámgyors egérke...
de, ha valósidejû is lenne, mennyibe kerül egy usb-egerentyû? 3000?
ezen felbuzdulva leírom azt is, hogy nem értem, miért nem készítenek ps2-re több komoly (bill+egeret) igénylõ játékot, amikor ez a két kiegészítõ fele annyiért megvehetõ, mint egy joypad-et...

Sajnos az volt a sotet aki olyan hardvert rak ossze amit senki nem tud programozni elfogadhatoan es van aki mindenaron az ellenkezojet allitja. Egyaltalan nem kell hardverszakertonek lenni ahhoz, csak sok jatekot kell megnezni, hogy lasd mi a szebb. Egyebkent sajnos nem vagyok teljesen sotet a hardverhez, de tovabbra is azt allitom, hogy a sonyt mar csak Te istenited itt hardverileg. Tevedsz en nem residenttel villogtatom GC erejet hanem a mar szinten sokat emlegetett Rogue Leaderrel. A resident evil jelenleg a legszebb jatek minden plattformra amit szinten sokan mondtak mar. Ha mar itt tartunk akkor visszaterek a 3 honappal ezelotti kerdesre: hol van ps2-on az a jatek ami poligonszamba veri Rogue Leadert? Azota sem szolsz csak dobalozol itt minden szaros adattal amit ps2-nek tudnia kene azt egy szart tudja. Egyenlore ennyi majd mondod a tobbit amivel nem ertek egyet 😊)
Sir Quno Jedi
Nooormális ??? :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ez egyet bizonyít: a generációváltás megtörtént a konzoloknál. Az elavúlt (2 év nagy idõ) gépek ideje lejárt.
Sir Quno Jedi
látod mindenki magából indul ki :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

mohus
nah...ez az amit PC-n érdemes játszani és nem PS2-n😊

Most akkor mi is a bajod? Hol van arra utaló jel, hogy nem tudok olvasni? Csak mert én nyilvánvalóan megmutattam, hogy te hogy tudsz két soron belül 180 fokot fordulni (nem szeretem+nem ismerem).
Szóval?

Ja, SH téma: az elsõ rész kb. másfélszer olyan jó volt, mint a második. Szóval ennyi erõvel beszélhettél volna akármelyikrõl, amikor negatív véleményt alkotsz. Erre mondom én azt, hogy neked nyilván "ratyi unalmas" szar egy Hitchkock film, de mondjuk jó egy zombi tucatfilm. Magánügyed, de azért engedd meg, hogy kimondjam: igénytelen vagy

A fasszopásról: túl gyakran említed. Ennyire központi elem az életedben?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

versio
vazzze

azt kell mondanom hogy te vagy nagyon sötét vagy a hardverekhez vagy csak egyszerüen gc fanatikus vagy..

mi a faszt bizonyit egy renderelt hátterü gamez ?????
nézd meg az onimushát az is ilyen
elárulom hogy ha a háttér fix akkor a ps2 -n is 100 ezer poly jut egy karakterre, különben is a gc sokkal szarabb hardverü
nemtom mit kell ezen annyit lovagolni mikor maga a nintendo elnöke is elismeri akkor te milyen megfontolásbol állitod az ellenkezöjét
az xbox is porrá alázza a gönc gc-t

Sir Quno Jedi
Hát nem ártana, ha azok ott a fejlesztõi konferencián el is olvasnák az anyagot, meg is értenék és fel is használnák !

Ramza ocsem nem tudsz figyelmesen olvasni? Megegyx utoljara elmondom. Nem szerettem a Resident szeriat, de adtam magamnak es a jateknak egy eselyt a GC-s verziora. Bejott. A Silent Hill 1 nagyon felkeltette az 'etvagyam' akkoriban, de nagyon nem jott be, mert egy ratyi uncsi jatek vol. SH2-rol nem beszeltem csak annyit, hogy ps2-on nem lesz RESIDENT kinezetu jatek nagy valoszinuseggel, mert edddig egy sem sikerult nekik hasonlot prezentalni, de ez nem is baj, hisz szarabb gep es meg mindig szopja a faszt aki annyiert megveszi. 😛PPPPP
Sir Quno Jedi
PS2 the KING !

versio
akit érdekel hogy mennyire bonyolult a ps2
az nézze meg ezt
durva amit müvelnek

http://www.gamasutra.com/gdce/2002/jason_doig.zip

versio
az nézze meg ezt
durva amit müvelnek

versio
az nézze meg ezt
durva amit müvelnek

a ps2-es eladás olyan magas, hogy onnan már csak csökkenhet, a másik kettõé meg olyan alacsonyak, hogy csak növekedhetnek 😊)

Nem teljesen értem ennek a hírértékét. Logikus gondolkodással is ide lehet jutni, nem kell ehhez véleményeket idézni.

1. Ps2-je már minden második japánnak van, még jó, hogy egyre kevesebbet vesznek.
2. Ebbõl következik, hogy elõbb-utóbb utolérhetik ("I think").
3. Csak éppen az utolérés pillanatában már hatszor annyi ps2 lesz összesen eladva 😊

Szóval ez akkor most mit is bizonyított?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Japán: "The GameCube and Xbox are still on the rise. And Playstation 2 sales are falling. Will the GameCube overtake the PS2 this year? I think it will... "
undorító 😄DD

mohus
én szoktam fikázni...de nem a párnába törlöm...hanem zsepibe

nah...

dynasty tactics

persze, a grafika semmi, de már ideje valami taktikai játéknak ps2-re 😊

mohus
de jobb ha mindenki magának dönti el mi mit ér😊
és fõleg mennyiért veszi meg...

mohus
A stuntman-nek igenis egyedi hangulata van ami még nem volt....
resi már volt...csak nem ilyen grafikával

suikoden 3