A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Öhm, sajna a képeknek nem hisz az ember, videóknak nem hiszek bár az közelebb van az igazsághoz, de az EA vagy melyik site írt egy kis véleményt. Ennyi

So cry me a fuckin river, bitch!

Elég nehéz kódolni amit írsz:
elesebb:ez biztos az ÉLESEBB szó,de miért nem írsz ékezetet??
hattwer:ez biztos HÁTTÉR akar lenni.
DE mi a franc az "kindel"??
"ezen felul a gamecubeos verzioban lesznek a legszebb autok meg az Xboxosnal is szebbek" és ezt honnan vetted?Rajta van az EA site-ján?vagy az IGN-eb,mert akkor elolvasnám....
aabyssx
Hah, most, hogy nincsenek PS2-esek a csatornán a GC-sek a Box-osokkal kötekednek. 😊

Nnna, mindegy, csak benéztem... megyek vissza játszani. 😊)))

www.youtube.com/aabyssx

GAMECUBE
miert szamit Neked az Snes N64!!??!!😊)) emu? ezek csak szar Nintendo masinak..😛

ketsegkivul igy hogy full pcs a box kecsegtetobb.😛P

lehet kulturaltan is irni... teccik..😊

Az NFS Hp2 kinezetenel csak es kizarolag a hivatalos ea-s fiuk nyilatkozatara hivatkozom, abbol is indultam vegig ki.

Amely abbol all: (nem tudok url-t hozni vagy bemasolni, mert ma szar a net, epp hogy aforumot engedi de nagy nehezen..😞 )

ps2es verzio az alap.
GC +Xbox verzioban szebb, elesebb lesz a hattwer a palyak a taj.
Illetve (asszem az Xboxos is) 50% tobb kindel lesz a GCs verzioban feladat meg stb mint a Ps2esben (nem tobb auto meg palya valamilyen event meg kihivas....) ezt irtak... (ismetlem en sem lattam csak a hivatalos EA kozlemenyt mondom... es ok most miert mondnanak mast mint ami a valo, hisz ha pl. az X verzio a jobb csak magukat jaratnak le)
+ezen felul a gamecubeos verzioban lesznek a legszebb autok meg az Xboxosnal is szebbek.
No ennyivel lesz jobb a GCs..😊
Mert tobbet tud.😛P

Ennyi.
Alien!
ne fáraszd magad.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Én nem láttam a GC-s Turok-ot,és nem is mondtam,hogy 100 szor szebb a Box-os(az a gond,hogy kevertek mindenkit mindenkivel...)Szerintem a GC-s srácok tényleg nagyon jó kapcsolatokkal rendelkeznek mert már látták a HP2 õt 😊 És még mi vagyunk a fanatisták..
Martin:Az IGN en tesztelték a Burnout2 õt PS2 re,és nagyon jót kapott.Te már láttad mûködés közben?(én várom Box-ra mint a messiást!!)
GAMECUBE
huh 2 tized?😊))

es szerinted az jelenti a 100szor szarabb grafikat?😛PP

lehet az iranyitas miatt lett annnyival rosszaqbb .... pl.😊))

en sme anyazok..😊)

MArioban milyennehez az a 120 shine megszerzese,... ha azt nezed kihivas nehezseg mart lekot de nagyon... valtozatos feladatok tomkellege egyeni otletek stb..
Martin576
De ez most NAGYON komolyan érdekelne!

Martin576
Hogyan lehet szebb a HP2 GC-re mint X-re, ha még meg sem jelent egyik gépre sem, tudtommal nekem van belóle egyedül egy PS2-es verzió, amit az 576 Konzol tesztelõjén kívül még nem sokan láthattak???

Ja és a Mario val sincs semmi bajom,csak azt nem értem,hogy felnött emberek mit tudnak vele játszani???? Tényleg kihívásnak tekintik a 100 kisnyúl,szivecske,kis virág,mókusfarok,vagy mit tudom én kigyûjtését....érdekes.+amiért még megéri az Xbox😄ivx,Mp3,SVCD,DVD film lejátszás,Mame,Snes,N64,emuk,és most írják a PS1 emut.+beleraksz egy nagy vinyót akkor onnan megy minden.(ezek mind müködnek,példa rá az én Box-om)Tehát az ár teljesítmény viszon elég jó!
És azt nem lehet mondani hogy az MS pénzeli az IGN-t mert,egy csomú játékot úgy lehúznak Xbox-ra is hogy csak na.Volt egy statisztika egyszer,hogy ha az IGN lepontoz egy játékot,akkor több 100ezerel elmaradnak az eladások...tehát a Turok sem büszélkedhet majd milliós eladásokkal.
Én soha nem anyáztam senkit,és nem is fogok.Nekem amúgy semmi bajom a GC-vel,teljesen elfér a többi konzol mellet,csak azt nem birom én sem,hogy minden okostojás szapúlja a Box-ot,pedig a fele se látta még milyen is müködés közben.Amúgy a Turok pontozása az IGN szerint:
PS2:6.3
Gc: 6.9
Xbox:7.1
GAMECUBE
encave pl nagyon szep csak szaggat... ellenben metrioddal..😊
mert az enclave mar a videokon is szaggatott.
😊

es a metroidot nem a bump adja el hanem a grafika, nem ugy mint a halo2nel... csak a textira csillog...
GAMECUBE
MAr hogyne kene vedenem a GCt amikor Miyamoto mindennap cidazza a dakomat?😊))))

Ha nem vedenem le kene mondanom errol a japani luxusrol😄DDDDDDDDDDDDD

komolyra veve: Nem vedem csak csipat nyitok fel😄DD
GAMECUBE
ez a vita mar a kezdetekkor eldolt a GC jobb mint az X ez teny volt es teny is marad nem erdekes hogy az MS kozeli illetve azMS penzen nott emberkek mit mondanak..
Meg aztan a Doom 3 teljesen PC specifikus igy Carmack szegeny kis kezet kimelve a munkatol hogy optimalizalja GCre vagy PS2re is inkabb kijelenti hogy nem erosek hozza (ugye az X szinte PC nem lezs nehez dolga)... a Carmack lustasagat alatamasztando a kovetkezo projectjet mar csak 1 videokartyara hajlando megirni...😊)

Loool!
Nagyon nagy Istent jatszik..😊
Kicsit el van szallva magatol annyi szent... es tudja a MS kit kell penzelni hogy kinyissa az Xbox fele a szajat...😊

erdekes a KEssen 2 programozoi meg azt mondtak csak a ps2nek van olyan tudasa amivel meg lehet ezt a jatekot alkotni....

Na akkor most mi van?😊 (ez csak egy pelda volt a sok kozul, es direkt nem GCs)
Figyelj nem kéne mindig mindent védeni, szar a GC szar a PS2 szar az X
a sorrend tök mindegy, a való élet na az a legjobb, ne vedd komolyan mert aki megpróbálta az belehalt..

GAMECUBE
ja es azert magyarazok meg mindent mert az osszes szanalmas kis dolgotokra van ellenerv es magyarazat amirol Ti vagy nem tudtatok vagy nem akartok tudni😄DD Es ez zavarhat bezonyam...😛PP
Sajnallak titeket, mert nem tudzok massal csak anyazassal meg stbvel jonni.... nem csoda hogy azt irod szanalmas... ezzel csak magadat jarattad le... No comment Ennyi volt.
Azaz veszekedjetek csak, okosan csak így tovább😞
gyepagyuak😊)

GAMECUBE
a Ti begyepesedett felfogasotok es a csak az Xet latom... az ami nagyon rossz.... mert nincs bizonyitekotok hogy az X a legjobb csak ezt monjdatok mert ugy tudjatok de hogy honnan miert stb....

en viszont nem egy helyrol tudommmutatni hogy a GC erosebb mint az X.
Plane a processzornal.
de nem fogok ilyen felfogasuaknak mutaogatni magyarazni tobbet nem eri meg, eljetek csak a magatok kis elfogulr Xes vilasgaban majd egyszer felebredtek.. de az szornyu ebredes lesz😄DD Az MS turelme es penze is el fog fogyni egyszer amit az Xboxra szan.

KOu Neked meg kuss😄DD

Ti olyan szánalmasak vagytok hog yaz már fáj...

GAMECUBE
"mert én ezt pont fordítva tudtam"

Azt senki nem kerdezte😊))

atvagy vagva es hazidtak neked.😄DDDDDDD

GAMECUBE
Rare kiraly volt, amig a Nintendoval!! kozosen alkottak a jatekokat, nem mondom most szar csak kivancsi vagyok a Nintendos sracok nelkul mire mennek....

Illetve a fo designerek OTTHAGYTAK!!! a Rare-t tehat azert az sem elhanyagolhato, es visszamentek a Nintendohoz uj ceget alapitva... ezt miert kell figyelmen kivul hagyni?

A Kameo GCn szep volt most nem olyan szep mint GCn... ezert irtam.

Lap fak meg stbk figyelnek a kepeken. Egyedul ezt a FUR effektet hasznaljak szepen.

Na majd meglassuk milyen csapasok jonnek meg.

A lenyeg az elet ettol nem allt meg... s szerintem nem veletlenulm adta el oket a Nintendo.

Sorold a Cancelled gamekat mert annak listajara is kivancsi vagyok.. (pls. NE a Coloin3mmal kezd)

NFS HP2 is GCre lesz a legszebbb vajh miert? Mert szar a kocka a legszarabb mind kozul vagy mi?😄DDDDDD

A Metroidot erdemes megnezni... igencsak ott van.

A Kameo nem volt IStencsaszar amig GCre kszult csak kivancsian vartam milyen lesz.

Hat nem is az lesz ami eredetileg volt....

Na mindegy azt mondjuk nem veszed eszre nagy Xbox fan baratom hogy az Xbox meg mindig csak azert van eletben mert az MS oli bele a milliardokat... nem hiaba kellett segely az Xbox projectnek... eg most is 100milliokert veszi meg a Raret csak legyen mar valami😄DD

Nem igy megy ez kerem... egyszer a fejesek is bele fognak unni es akkor vege lesz az Xbox projectnek...
Most meg szorjak a penzt... ami a nagy kalozkodasnak koszonhetoen egyre inkabb ugy nez ki nem fog megterulni sohasem😄DDD

Szal ne oruljel, mert Xboxra is canceleznek neveket szepen csak arra nem figyelsz vagy a media nem veri nagy dobra oket... tovabbra is itthon erosen Xbox ajnarozasra es azon jatekok (amik meg nem jelentek emg) bemutatasat eroltetik ami a nagy Xre jon....

Nem csoda ha itthon mindneki csak az Xrol hall ( a media alatt az internetest ertem)
illetve a Playtimeot, ami full Xes..😊

Nem mondtam hogy tevedett, errol egy sor sincs, csak ugy irtam hoyg kezdeti lelkesedes...

Carmackrol.. haaat o megfelelo penzert mondd barmit, es az MS bizony sokmindenert fizetett mar a hatterben.... .... szal errrol ennyit... es a kepessegekre tuti csak a ramokat ertette, , mert Carmawck csak abban gondolkodik.. egyebent nagyon baba programozo,.. vegulis ha nagyon jo lenne akkor profin optimalizalna is, de nem csak mindig a nem is letezo gepeken futnak jol a programjai... valoban tudas.. a nyers erore menni...(itt PCkre ertem)

Tényleg erõsebb a GC mint a Xbox??? A francba rossz gépet vettem...mert én ezt pont fordítva tudtam...Lásd Carmack:"az Xbox az egyedüli most létezõ Konzol aminek elég erõs a hardware-e a Doom 3 hoz" (persze nem szó szerint idéztem!) Akkor ez a programozó Guru gyerek is tévedett.Ez van,ja,és ha van kedved nézd meg a Halo2 animját,és hidd el sehol nincs a Metriod.Persze tudom,ELVAKULT XBOX-os vagyok én is.
GAMECUBE
NA sorold a mIndenkit😄DDDDDDDDDd

Szerintem Te vagy a nevertsegesd elvakult XBoxos.
En egyaltalan nem duhongok... hidd el nem sirok a PD KAmeo Banjo trio utan.
Majd lesz a Zoonami altal szep uj, amiket meg lentebb leirtam tenyek nem a sajat duhongeseim (a RAre szituaciorol) hidd el,Te mkax ket napja foglalkozol a Rareval, illetve gondolom egy jatekukkal sem jatszottal... jobban vagom mi a szitu... nem olyan rossz az,.... mert a Nintendonak emg volt az eselye ahogy mondtak hogy megtartsak csak nem akartak.... oka biztos van vard csak ki a veget.

Lehet Banjo helyett ujat krealni.. es FPSbol is ... nem nehez... (plane hogy a Banjo is N otlet)

Az en kis GCmre megjelenik minden ami jo es szerintem kell.... van nehany kivetel de az sem pont Xboxra jon ki😄DDDDDDDD

Egyebirant sehol sem duhongtem, csak idegesit ha itt ajnarozzak a baban szaggato Xboxot, mikor az szart se tud, legalabbis a Kocka erosebb nala ezen kar vitatkozni... regen leragott csont de nyugodtan felhozhatod, max megint vesztenek az Xesek😄DDDDD
Egy 32bites PC az egesz....

Es ez latszik rajta.

Metriod Videot ajanlok megnezni ami ingame.

www.metroidprime.com

csippantsd meg azta videot.

Nem az nem fog szaggatni mert a Nintendonal nem olyan igenytelenek hogy ugy kiadjanak egy progit... bocsi, es nem instabil PCs HWje van.

De nem csak az enclavet sorolhatnam akadnak emg szep nevek..

Nem Uber GCs duma a teny hogy a Gc uber all... ezt nehez szamodra felfogni apoka.
😄DD

Na varom a listat szakmai elimereseket hogy a GC a legszarabb... s nem Versio beszolasara kene alapozni.
😄D

Birom a GC-s eket,eddig RARE volt a király,de mióta X-es lett szar,az egész banda.+ "a Kameo is ugy is nez ki ahogyan Xen azt elvarja az ember, full pcs lett szegeny" persze addig istencsászár volt amig GC-re készült,aztán meg szar,azért mert szebb lesz.... Az biztos a GC-s mag a legkeményebb kibir minden csapást ami éri õket,pedig az igazi csapások még csak most jönnek...(annyi gamét "cancel" olnak,hogy rossz nézni!)
GAMECUBE
az csak a kezdfeti lelkesedes amig nem jatszott a vegleges GCssel😛PPPPPP

GAMECUBE
az csak a kezdfeti lelkesedes amig nem jatszott a vegleges GCssel😛PPPPPP

GAMECUBE
van a nagy lof*szt.
Nem szebb 100szor Xre a turok ezt Te csak almodtad.. mellesleg honnan tudod milyen a GCs? Tudtommal ma jott csak ki. Szanalmas vagy.

NFS Hp2 meg 100szor szebb GCre mint a ratyi Xre... na akkor most mi van kiscsoka?
Mert fogalmazhatunk igy is, Nezd meg a metriodot, odaalazza a Halot, meg a Turokot is siman.

Nem kene ez a nagy ajnarozas, an Enclave is ugy fut rajta mint a csiga.

Rare MS Duo... hat meglassuk a Rare mire megy nintendo nelkul..mert ketsegkivul ok is mindig benne voltak a jatekok kesziteseben.

Illetve mint mondottam a fo kreatorok szepen visszacsordogaltak a Nintendohoz... elvegre egy ceget neveket meg lehet venni de embereket ha nem akarnak nem lehet otttartani... ugye ez nem rabszokga kereskedelem... a Kameo is ugy is nez ki ahogyan Xen azt elvarja az ember, full pcs lett szegeny.
GAMECUBE
csak szeretned bazze csak szeretned.
Jó kis Xbox Fan club hangulat van....Végre!!😊Tényleg Martin mester,mit szólsz a MS & RARE dologhoz?
Martin576
X-es

Martin576
Konkrétan a legjobb verzió!

Martin576
LOTR-be még nem néztem bele...

Martin576
Szerintem Halo szintû, nekem nagyon OK, le sem birom tenni. Egyedül a textúrák csúnyábbak (+ a víz), ahogy mondod.

Sokkal látványosabb, mint a Halo, majdnem full külsõ helyszínes, ami nekem nagyon bejön. Szédítõ magasság és mélység.. 😊

Tényleg jó a Turok?Én csak az elsõ pályát birtam idegekkel...nagyon gyatrák a texturák,a Halo hoz képest,kicsi a célkereszt,hülyék az ellenfelek,és ami a legjobban felidegesített,hogy a víz anno N64 sokkal jobban nézett ki...De ha te mondod hog jó,akkor rákukkantok ismét.Ja és az IGN-en is lehúzták.A Lord Of the Rings -rõl nem tudsz vmit?Jó lett? mert tegnap kijött.
Martin576
Keresel egy képet és kivágsz belõle, vagy rajzolsz egyet. A logónak 120x20 képpont nagyságunak és max 4 KByte méretûnek kell lenni.

A kész logót a Fórum fõmenüjének bal oldalán található "Felhasználói infók" menüpontban lehet feltölteni.

cloudff7
Na én most elvesztettem a fonalat. 😞

Megyek is, majd holnap benézek.

Csövi
cloudff7
Hát ja. Vagy veszek otthonra egy meleg tónusú 5000W-os reflektort azt had szóljon!! 😊
cloudff7
Hogyan lehet képet rakni a nevem helyére? Persze ha nem titkos!!
Martin576
Akkor jövõ nyáron megint lehet GBA-zni! 😄

cloudff7
Szikrázó napfényben a szabdban jó de bent tényleg nagyon gáz. 😞 Kitalálhattak volna egy ki-be kapcsolható háttérvilágítást ha már a fogyasztás csökkentése volt a cél.

Tény.... Sajna... 😞
Martin576
Nem bírja a szemem a GBA állíthatatlan fényerejû képernyõjét, emulátoron szoktam megnézni a játékokat, huzamosabban nem GBA-zom...

Nem folyattál nyálat, amit leírtam tény... 😞

cloudff7
Nem gáz. Hú, azért a haverokkal nagyon be voltunk kattanva rá. Még -ahogy ti mondjátok-japáni verzió volt amikor nekiestem leírni,megszenvedtem rendesen.

77-ben? az igen. Én 76-os vagyok (bocs 😊 és vmikor 83-84-ben kezdtem C+4-el.De lehet hogy rosszul emléxem.

Nem akarok nyálat folyatni de most is ahogy a Konzolban a régi ECTS-rõl beszéltél, nagyon kirr.
Nagyon sajnálom hogy azok az idõk és érzések elhalványultak. Pedig nagyon jók voltak, bár én az FF7 után egy kicsit tulságosan is sokat nyomattam a PS1-et. Egy 5 és fél éves kapcsolatomat tettem tönkre a 48-60 órás maratoni gamézásokkal. Most is nyomatom, de lényegesen kevesebbet. Most a GBA-s Lady Sia a kedvenc. Láttad már élõben?
Martin576
DOA Xtreme Beach Volleyball-ból van a kép.

Megkaptuk, de na agyonvernél sem emlékeznék rá, sajnos, bocs... 😞

1977-körül láttam elõször arcade gépet (Night Driver az Ataritól)

1980-körül Atari 2600 VCS-t

1985-ben kaptam C64-et

cloudff7
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
cloudff7
Ja meg régebben kérdeztem hogy anno amikor a Shenmue megjelent írtam egy leírást és elküldtem nektek, megkaptátok-é? Ajánlva adtam fel és nem dobta vissza a posta ugyhogy vki átvette. Tényleg nem rosszindulatból kérdezem,csak kíváncsi vagyok hogy mi volt a véleményed róla, ha egyáltalán odaért hozzád.
Egyébként hány éve nyomod a gamés életet?
pixelekbõl...

cloudff7
Martin!

Mibõl van az a kép ami a neved mellet van?
(nyelvtan 1-es)
Tipikus amcsi szemlelet. Ezert nem lett az imperium galactica sem ott nagy siker.
Ez jo.