A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah, és mivel olyan jó az XBox ezért nem adják ki japánba rá az mgs2 substance-t.
LOL

So cry me a fuckin river, bitch!

Szerinted miért van ott sötétség?? Miért van ott kékség?? Elég egyértelmû hogy azért mert még nincsenek kész a játékkal 100%-ig. A másik hogy ez a szörny nem volt benne a gc verzióban. Csak az a gáz hogy abból a verzióból 1 évvel ezelõtti képek/videok vannak és gondolom azóta azért fejlesztettek a gamén ha csak nem tudták hogy ms megveszi õket, bár ezt kétlem. Tehát valószínûleg a fejlesztés alatt került a szörny bele, nem pedig azért mert árkerült xbox-ra. 😊))
A PD 0 szerintem egy elvetélt ötlet a japán piac meghódítására. Gondolom azért próbálkoznak a manga stílussal hátha így majd többen megveszik.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Mi a baja?

\"Life is around you and in you.\"

CSOCSO
értem de nem megy mer szar az ms dosom
Na érted?😊

Hello😊

CSOCSO
hát ez azé nem teljesen van így😊!!!!
CSOCSO
a szebb ez kicsit durva.. ezt még nem láttam videon..de a gc-s kamerol képek videok 1 évvel ezelöttrõl vannak csak..és bár ez full másféle kép (fa felett mi az a sötétség? a fák mögött mi az a nagy késkég azaz a nagy semmi stb?? amugy nagyon szép.. a gc-sben nem iylen szörnyek voltak.. ez mintha abbol a mesébõl szabadult ki volna amiben van az a nagy szörny meg a hülye szamár--nemtom mi a címe..mindegy..
majd meglássuk mi lesz belõle..mindenesetre a PD 0 eléggé fura lett...
1.Beírod a parancssorba ,hogy:cmd
2.Bejön egy új ablakban az MS DOS parancssor!Oda beírod,hogy:tracert www.blabala.hu

CSOCSO
mindegyik másban erõsebb...nagyjábol ugyanolyan grafikát tudnak csinálni és akettõ között már eléggé elenyészõ a külömbség..nemfog akkora kül látszani mint a ps2 és gc vagy ps2 és x között...
pl ott van az a 007 es gamez..hát ps2 re szemmel láthatóan szebb..pl ps2-n a csjaszik bõrgatyája nem csillog mig gc-n igen és még ezeregy dolog..ami nem azt jelenti hogy ettõl a ps2 egy szar gép... jelenleg (sajnos) ezt a gépet veszik a legjobban és ezért jönnek ide a legjobb gamezok...legyen az x a legerõsebb😊)))))) most akkor verdd arra a nyálad és utánna sírj hogy alig fogy... nah mindegy..
CSOCSO
😊)))))))))))) írd már le értelmesen..
beírom a futtatásba hogy blabla netcym és enter vagy mi?
Az árak itt nem a minõségtõl függenek sajna

Az elõbbi CSOCSO-nak ment😊

Valaki nem felejtett el válaszolni a mail-emre?

CSOCSO
Rumours are now going that any big company could just buy out Capcom, and turn it inot a second party. Chances are small this will happen soon, but it would be nice to see Capcom take over rare's place!

azvaz fogjon össze a sony és a nintendo és vásárolja fel az összes x re fejlesztõ okosságot mig csödbe nem megy..szvsz még az xbox jogok sem lehetnek olyan drágák mert full szar az egész😊))
Na az még szép lenne. 😊))

kedvencem, valahol olvastam hogy a MS most a Capcomot akarja megvenni😊)

CSOCSO
tyja...láttad az inf 287 képeket???? beszarás bázzeg😊)))) távcsöves FAMAS meg stb...😊 és a grafikán simítottak...és a bozok állítólag nagyon okosak.. az infmod.de-n vannak fent...
Mondjuk eddig is köztudott volt,hogy mennyire népszerû japánban az x,de az,hogy fejlesztõ mondta ezt ki , és nem a statisztika újabb példánya,na ez már durva:-)

😊))))))))

CSOCSO
nembaj, MUHÁHÁHHÁ😊))))))
Persze ez csak a japán gépre vonatkozik , USA-ba ugyanúgy megjelenik és ha valaki nagy MGS fan akkor ugyis megrendeli külföldrõl, tehát annyira azért nem rossz a helyzet, csak ez a döntés már mutat valamit a japán helyzetrõl. 😊))

Hát ez elég nagy gáz az xbox-nak. Ha a Konami hozzáállása ilyen akkor milyen lehet a többi nagy japán cégé?? 😊)))

CSOCSO
nah azhem most mi jövünk: MUHÁHÁHÁHHÁ
bár gc re sem lesz de ha elvették tülünk a RARE-t akkor pusztuljanak meg😊
CSOCSO
hja
Lehet,hogy lenne pénz a megvételre,de az a 20%-ot v mennyit, ami pl a squareben van a sonynak a büdös életben nem fogja eladni:-) Nincs a világon az a pénz,hogy a sony vezetése a ms kezébe adja a piaci elõnyt pár millióért! És még csak fejlesztõkrõl beszéltünk, a sony anyavállalat szintúgy nem fogja eladni azt az iparágat,ami jelen állás szerint piacvezetõ. Sztem abszolút fölösleges az anyagi helyzetét nézni a két cégnek,mert ellenséges felvásárlásra nem ad esélyt egyik vetélkedõ fél sem!
IMHO

CSOCSO
az xbox 2 nek akkor van csak esélye ha megbírja gyõzni a nagyágyukat hogy az õ gépére IS (!!) csinálják meg a neveket és ha egyszerre hozzák ki a gépet és ha az MS nem valami beteg kinézetû gépet csinál, mint most
CSOCSO
mondjuk a sony konzol részlegét megvehetné de nemfogja...ha egy sima fejlesztõ brigádot megvett 400 millioért akkor mennyit kérhetne egy sony??? 2-3 milliárd?😊 ennyit nem érne meg nekik... nem jönne vissza... azé ez sok pénz...max az xbox 2 halálakor érnék el hogy visszajön a mani de kitudja, honnan tudhatnám?😊))))))))
cloudff7
Köszi, mindjárt kipróbálom.
Teljesen igazad van!
CSOCSO
mivan mindenki nézi a tankarankát vagy midnenki bulizik??
CSOCSO
az x nél és gc nél szinte midnegy melyik a szebb annyival nem szebb egyik sem a másiknál..csak az a nevetséges mikor a ps2-re aszondják hogy másfélszer erõsebb... kéremszépen ne mesélje nekem be senki hogy nem lehet értelems agmezt csinálni..akkor hogyan mérték le hogy mit tud? mivel? milyen engineval stb? milyen techdemokat mutattak hogy írták meg azt mi? hgol láttál te olyan gamezt vagy akárki mint azok a techdemok??? akkor most ki hazudik???több évig csinálják a gamezt ok hogy párhonap alatt nem tudják megcsinálni egyedûl nem tudja megcsinálni de amikor egy versio megcsinálja egyedûl akkor egy szkver összedobja hetek alatt!!!!
CSOCSO
hidd el nem sirok a PD KAmeo Banjo trio utan.

hát kameo után én sem de egy pd meg a conker után igen
CSOCSO
vazzzeg... japánnak már panasonic gc Q2-t kapnak nálunk még egyik sincs..hülye köcsögök😊
CSOCSO
Turok X-en a legjobb stuff, Halo szintû, sõt, némely viszonylatban veri is! Kihagyhatatlan!

nah ezt nagyon jo hallani remélem gc-n is ugyan ilyen jó szal ezennel aki szidja a turokot az elmehet a sunyiba mert halo szintû!!!!!
😊))))
Jó kis elképzelés, szerintem így mi járnánk a legrosszabbul.

A másik jó dolog pedig ez a Silent vs Resident Evil téma volt. Csomi barátunk elég rendesen lehúzta a Silent-et míg az ÚJ gc-s Resindent az istencsászár game. Persze csak ez az "új", vagyis csak szebb resi, mert a ps1-es verzió ugyszintén rossz volt. Elég érdekes összefüggés, ebbõl azt vonhatjuk le hogy mivel kijött gc-re vagyis N gépre a játék máris jobb. 😊)))
A 2 játékot pedig teljesen fölösleges összehasonlítani mert a biohazard a nyomába se érhet - bármilyen jó játék - a silentnek. Hiszen a resi nem más mint egy zomihent game, ami néhol még félelmetes is, míg ezzel szemben a silent inkább pszicho játék. Én egyszerûen nem mertem játszani este az elsõ résszel mert annyira féltem, ilyen pedig a residentben nem sokszor fordult elõ.

'A Kameo GCn szep volt most nem olyan szep mint GCn... ezert irtam.

Lap fak meg stbk figyelnek a kepeken. Egyedul ezt a FUR effektet hasznaljak szepen."

Hát nemtudom hol láttál benne lap fákat, de biztos igazad van. Az egyetlen bibi szerintem itt az hogy már xbox-ra jön és nem gc-re. Max. emiatt mondod ezeket, mert a video alapján semmivel sem rondább vagy szebb mint amilyen gc-n volt.
Az is tök jó hogy eddig a RARE gamek mind nagyon jók voltak alig vártátok õket gc-re és amint kiderül hogy m$ megvette a fejlesztõket és a gamek mind átmennek xboxra máris átlagosak lettek ezek a játékok és nem is baj hogy átmentek, meg majd jön új és az jobb lesz, meg hogy a rare biztos sz*r játékokat fog csinálni az N nélkül stb. Ez kicsit szánalmas, miért nem lehet egyszerûen bevallani hogy igenis kár azokért a nagyon jó kis gamekért meg nevekért, igaz hogy lesz új név meg játék, de mikor?????? Ezekre a gamekra nem kellett volna már olyan sokat várni, de most megint várhattok vagy jó 2 évet amíg kirukkolnak valamivel. Biztos jó játékok lesznek, de megint csak várnotok kell rájuk, várni pedig nem a legjobb dolog. 😊))

Lehet hogy grafikában a PS2 már nem tartozik az élvonalba, de gamek tekintetében viszont jóval a 2 gép fölött van! Ahogy az az új játékok is látszik a gépben még bõven vannak tartalékok, pl. silent hill3, tehát grafika terén is bõven lehet még mit fejlõdni.
Kicsit érdekes hogy GC-re az új Resident mennyire nem fogy, vagyis nem fogy annyira mint azt szerették volna pedig beleadtak apait anyait. Ezek után nem tudom van-e egyáltalán értelme a 2,3-at kiadni, hiszen azokat még csak fel se tuningolják, szerintem minimális lesz az érdeklõdés. Az sem túl helytálló hogy azért veszik majd meg mert az N gépen nem volt eddig elérhetõ egy rész sem. Ha valakinek tetszett a Biohazard sorozat az ugyis megszerezte valamelyik másik gépre a részeket. Lehet hogy szegény capcom mégse tett olyan jó lóra mikor szerzõdést kötött a Nintendoval? 😊))
Persze az is elképzelhetõ hogy azért nem fogyott mert a GC mégis az lett mint aminek szánták egy "gyerek gép". Azaz a gamer bázisa többségében mégiscsak kiskorú.

CHEAPBOY!

Holnap Jedi-zünk(majd fõlhívlak)?

CHEAPBOY!

CHEAPBOY!

Te még élsz?

versio
"Warp2search] Újabb mérföldkõhöz érkezett az Xbox Linux projekt. A tegnapi, szeptember 26-ai sajtóközlemény szerint az Xbox konzolon futó Linux operációs rendszer lehetõvé tette, hogy emulált környezetben elinduljon a Microsoft Windows 2000 operációs rendszere -- az emuláláshoz egy pontosabban meg nem nevezett, de közismert szoftvert használtak.
Az Xboxhoz csatlakoztatott billentyûzet és egér teljesen mûködõképes volt, sõt, a hálózati funkciók is bárminemû probléma nélkül használhatók voltak a Windows 2000 operációs rendszeren. A többszörösen emulált felületen elindult és kifogástalanul futott a Microsoft Office is. A teljesítményt jellemzi, hogy egy MPEG-4 videoállomány teljes képernyõs lejátszása sem okozott gondot.

Bár a Windows 2000 futtatása valódi kihívás volt, a csoport célja továbbra is a Linux operációs rendszer és alkalmazások minél teljesebb körû futtatásának megoldása, ezek ugyanis ingyenesen elérhetõk az internetrõl.
"

asszem lassan kijön az xbox emu is pc-re
na akkor lesz vége az xbox-nak :LOL

Jólvanmár okoska,nyeljél már dugót.

Ez igy igaz.A Nintendos muki jól átverte akkoriban a népet,és mindenki meg jól elhitte az egészet.
versio
vazze ne hülyéskedjetek

elöször persze mindenki azt hitte hogy a gc lesz a legerösebb
mert azt mondta a nintendo hogy 800 megapixeles lesz a grafkártya és minden pixelre 4 texturát fog ráhuzni ami 3200 megatexel
de mikor megjelent és nagy nehezen sikerült doksit
szerezni amit a nintendo ugy titkol hogy na..
akkor kiderült hogy a béna gc csak 1 texturát tud 1 menetben és ugy csinálja mint a ps2
tehát 800 megatexeles lett a 3200 helyett
a ps2 meg 1200 -at tud
MÁSFÉL-szer gyorsabb a ps2 grafja !!!!
a procikrol meg nem is szolok mert abbol a ps2-ben 3 van a gc-ben meg 1 , itt nem is lehet vita
és még a ps2 mellet szol hogy textura nélkül 2400 megapixeles ilyenkor 3-szor gyorsabb a gc-nél !!!!
és rengeteg poly textura nélküli a játékokban

szoval a lényeg hogy azért volt megtévesztö a dolog mert a nintendo hazudott ,
és még sok emberben nem tudatusult ez a dolog , kitudja mér?........

+az hogy szebbek lesznek a kocsik😄E hát istenem, a kocsik szépsége a poligon számtól függ,és ebbõl a GC tudja a legkevesebbet,kevesebbet még a PS2 nél is."6 to 12 million polygons/second Peak (With complex models, fully textures, fully lit)"ezt a GCplanet UK ról szedtem.Az Xbox "100 million polygons per second sustained performance (shading, texturing"
Tehát nem igazán értem a dolgot...Mindegy majd meglátjuk mind a kettõt,és elválik melyik a szebb.
Halgasson mindenki Ill Ninot és Soulflyt
A legjobbak!

Halgasson mindenki Ill Ninot és Soulflyt
A legjobbak!