A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

D0C
Szerinted nem fejlesztett volna ki a Sony ezerrel egy új kontrollert, ha olyan visszajelzéseket kapott volna, hogy szar??
De nem kapott, sõt mindenki meg van elégedve, ezért "csak" a nyomásérzékenységen fejlesztettek, ez is bõven elég!

Hat igen RAmza, provokator vagyok. Sajat magame is. Inkabb nem mondom, hogy iden mennyit koltottem csak arra, hogy vegre normalisan konzolozhassak egy normalis konzolon. Ezert mondom, hogy aki ilyet csinal meg van vezetve (en is), de hat mindenki arra kolti a penzet amire akarja. De amig nekem ez sok honapi jovedelmem masnak, mashol egy fel havi vagy max egy havi keresetebol megvan. Ilyenkor kicsit bepoccenek. Minden duhom ebbol fakad. Nem banom en, ha vlaki ps2-ot vesz, de allitom a gep araval ok egy kicsit jobban meg vannak vezetve mint mi gc-sek. Az viszont igaz hogy par jatekon rogton visszajon az ara. Es most jon Mario Sunshine ajaj. 2 het alatt ket jatek...az kb 50 db masolt cd sonyra es ugy, hogy meg a lemezt sem te viszed. Ha igy vizsgalom igy mar nem annyira jo GC-snek lenni, de ha ugy, hogy jo oket, valakit szidni ugy mar jo
D0C
Tényleg, érvekkel semmire nem jutni nálad. 😞(
Neked minden szar és mindenbe belekötsz, ami a ps2-vel kapcsolatos, ebben olyan vagy mint egy rendíthetelen kõszikla.

Szar lehet neked, ha már csak a GC joyának vizsgálgatása jut.... játék nincs? 😉

Sir Quno Jedi
Provokáció vagy sem, de joy témáról annyit, hogy ez a SONY egyik legjobb húzása, hogy míg egyre több új fícsört kapott a kontrollerük, közben az alap dizájn és fogás maradt, vagy csak lassan és kis mértékben módosult ! Mikor áttértem PS2-re azonnal a megszokott irányítást és minõséhget kaptam, ami már kézreállt és beidegzõdött az évek során ! Az ember pont ezt várja egy kotrollertõl, fejlõdést a megszokott, bejáratott, mûködõ alapokon. Nem elhanyogalható az a tény sem, hogy a régi kontrollerek (igen a 8 ével ezelõttiek is) mûxenek az új gépeken is. Arról már nem beszélek, hogy az összes extra funkció alapban belekerül az új kontrollerekbe és nem külön add-on-ként kell megvásárolni. EZ a felhasználóbarát üzlepolitika !!!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx
Kicsit késõbb hívlak (most egy kicsit nyûgös). Tudom.

www.youtube.com/aabyssx

Igaz, aAbysSx igaz. El kell ismerjem GC joya verekedos gamera nem a legoptimalisabb. De az nalam ugy sem mertekado, mert rovid eletuek szoktak lenni a joyaim, ha verekedos stuffra adom a fejem.
Akkor ezek szerint nekem megfelel a fizetesem ami annyi amennyi megfelel nekem. Meg megfelel meg sokminden ami ellen nem sokat tehetsz. De azert ps2 orulhet mert xbox joya megszarabb. A lenyeg, hogy ebben is GC nyer. Magasan a legjobb a joya es legalabb latszik, hogy azt is fejlesztik nintendonal nem csak technikai adatokkal dobaloznak amibol meg a negyede sem igaz...
aabyssx
Video rögzítés engem sem érdekel. Akit meg igen, az vegyen! :|

SZVSZ a PS2 irányítója állati kényelmes. Egy dologban lehetne javítani rajta SZVSZ: az L2 és az R2 gomboknak lehetne hosszabb útja. (Mint a DC-s, GC-s irányítón.) De erre sincs igazán szükség.
Formára SZVSZ nagyon rendben van.

A GC-s gombok elrendezése és a mérete nem tetszik (A, B, X, Y). Jó ötlet, csak nem minden esetben. Pl. verekedõs játékoknál tökre nem kényelmes, ha más méretûek a gombok.

(X-es kontrollert viszont még nem próbáltam.)

www.youtube.com/aabyssx

D0C
Leheletnyit..??? Talán egy tornádónyit!

Csomi provokátor. Ps2 vagy pc rajongó (esetleg x-box), és a hozzászólásait úgy írja, hogy közben röhög azon, ha valaki bepöccen rajta. Eszébe sem jutna gc-t venni, igazság szerint nem is nagyon látott még élõben. Szóval én feltételezem, hogy ilyen. Mert különben nem írna olyan mennyiégû és minõségû (?) hülyeséget, mint amennyit nap mint nap szokott

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

D0C
Neked szar.. ettõl még 70millió PS és 40millió PS2 tulajdonosnak tökéletesen megfelel!

Lehet, hogy kicsit talan egy leheletnyit jobban elonybe reszesitem a nintendo termekeket 😉, de a sony joya tenyleg szar. Akkor fikaztam volna, ha GC N64 joyyal jon ki. Meg se vettem volna. Mas. Nagyon remelem, hogy ilyen video rogzito megoldas es minden mas hasonlo faszsag nem jon ki GC-re, mert en jatszani veszek gepet es nem multimediazni. Arra vannak annal sokkal megfelelobb eszkozok. Az hogy megmutatjak, hogy lehet, meg kepes ra OK, de felesleges.
aabyssx
Az az igazság, hogy most már nincs mivel érvelnem. Vagy én, vagy más már minden értelmes érvet bevetett, hogy egy kicsit visszavegyen a fanatizmusodból. Úgyhogy az marad, hogy SZVSZ simán hülye vagy. MAJDNEM minden hozzászólásod elolvasása után ez jut eszembe... 😞

www.youtube.com/aabyssx

Vegy 3 manapsag hasznalatos konzolt. Vizsgald meg tuzetesen mindharom iranyitokarjat. Rovidke jatek utan kiderul, hogy ebbol 2-nek ocsmany a fogasa raadasul az egyik ezek kozul mar nagyon ismeros szamunkra hisz mar regen is egy szar volt. Talald ki!!!! 😊))
aabyssx
Milyen joy sz*r?!? ?:|

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
BTW az anyázásnak és a önbizonygatásnak is megvan az elõnye SZVSZ. Így rengeteg információ/álláspont jön elõ és cserélõdik ki, vagy dõl meg. A kultúrált, vagy nem kultúrált megfogalmazás is az egyének hozzáállásának, ~érzelmeinek~ bizonyos kifejezési módja.

SZVSZ ha nem lennének hülye állítások és az arrogáns reagálások, sokkal kevesebb info lenne a topikban. Néhány "szerintem ez a játék jó, játszott vele már valaki" hozzászólás jönne kettõ naponta egyszer és kész. Nem igazán jönne elõ az emberek igazi hozzáállása a játék témához.

www.youtube.com/aabyssx

Attol meg igaz!
Tok mind1. Megfigyelheto nap mint nap a ket
tabor makacssaga, es ez igy van jol. Mert ugye, hogy lehet valamire azt mondani, hogy koveti a kor kihivasait ha meg a kib-ott joy-ukat sem tudjak megreformalni, ami koztudottan egy rakas szar. Igy hat adja magat a kovetkeztetes, amit nem hagynek ki soha, amilyen a joy olyan a gep is Na vajon melyik az a konzol amelyiknek evek ota ugyanaz a szar joya van????
D0C
Ezt pont te mondod, aki az egyik legkeményebb anyázó, fikázó vagy?!?

D0C
Ez igaz, real-cián tényleg nem szokott fikázni, a legnagyobb bûne csupán annyi, hogy talán egy kicsit elfogultabb a ps2 irányába, de a gc-t még így sem szarozta soha.

Ohh, latom meglodult a tinta. Hat egy pc-s koma, hogy roviden valaszoljak: rosszul latod. A helyzet az, hogy tobb ps2-es van a forumon mint GC-s. Igy a tobbol nem latszik annyira soknak az anyazo mint a kevesebb letszamu GC taborbol. Ilyen egyszeru, meg figyelj egy kicsit, hogy ezt is eszrevedd.
D0C

D0C
ANNYIRA azért ne húzódj vissza, elkél itt a topikban egy normális pc-s!

duc
Sok volt az anyag szombat este. Mindannyiunkkal elõfordul... 😊
Martin576
Háj! Hétvégén eljutottam az X-es Turokban az 5. fejezetig (iszonyú sok szopás, hosszú órák EGY pályával), vasárnap reggel nekiülök, álmosan nyomok egy New Game-t, majd szépen töröltem az állásomat... 😄

Bill Gates édesanyja (az enyém is) kapott rendesen! 😄

D0C
Majd fognak, ne félj...

duc
Majd ha jön Csocso, sztem meglesz az is...
D0C
Erre roppant egyszerü a válasz. Ha tényleg figyelmesen olvastad a topikot, akkor azt is láthattad, hogy gc tulajnak lenni manapság nem túl jó.
Sorba vesznek el a várva várt nagy nevek, ami kijön, az is kevés, egy nagyon kis kivételtõl eltekintve. Egy gc tulaj leginkább csak várakozással és reménykedéssel tölti az idejét, nem csoda, hogy ez bizonyítási kényszert generál a legtöbbjükben. Hogy milyen stílusban, azt nem kell mutatni...

duc
Te valami statiszikát írsz?
duc
Ez így van... Ezért veszek PS2-t.
Sir Quno Jedi
Dehát nagy sz@rfolyamban, olykor több az aranyrög is, na meg nagyobbak !!! :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

duc
Meg aztán ha Gamecube-om lenne én is idegeskednék ahogy leállítják a gamékat (tudom milyen érzés, van DC-m). A PS2-es tábor meg nyugodtan szemezget a játékfolyamból... (amiben, mondjuk meg nyíltan egy csomó szar is úszkál...)
Sir Quno Jedi
Mer jó az anyag, haver ! :-)))

roppant egyszerû 😊
a "meg- és félrevezetett" ps2-tulajok elégedettek! DDD

Sir Quno Jedi
Talán a két konzolvonal rajongóinak elõéletében és korosztálybéli tagozódásában kell keresni a választ. Term. vannak átfedések, de akik ide írnak PS2-esek, többnyire mind vén f@szok, mint jómagam :-))), többiekrõl nem nyilatkozom.

Mi már végigjártuk ezt a vonalat évtizedek alatt, nem tartjuk presztízskérdésnek milyen konzolunk/PC-nk van, "csak" játszani szeretnénk, így azt válasszuk, amire van olyan és annyi game, ami már rentábilissé teszi a befektetetést, mivel saját véres verejtékünkkel keressük meg a rávalót :-))).

Ha GC, vagy az X lenne rentábilis, azt is beszereznénk, de most és itt egyik sem az ! (term. nekünk)

aabyssx
??? a Bust-A-Move-ra volt. :|

www.youtube.com/aabyssx

duc
Bejön egy PC-s és nem fuckol ordítva???😄D bazz... Üdv! Hasonlóan hosszú megfigyelés után azt mondhatom, ritka vagy, mint a fehér olló. Még mindig az a baj kishazánkban szerintem, hogy olyan van, hogy "PS2-es, Cube-os, PC-s" nem pedig olyan, hogy GAMER. Az itt elhangzó fikázásokkal sztem inkább önmagukat akarják meggyõzni arról, hogy mégis jó gépet vettek, nem dobták ki a pénzt az ablakon. A Gamecube jelenleg gyenge játékkínálata miatt van az itteni fanoknak szükségük erre. 😊)) (SZVSZ)

duc gamer (v. lamer??)
aabyssx
Az a helyzet, hogy sajnos már én is inkább vennék X-et és nem GC-t. Pedig én nagyon M$ ellenes vagyok. 😞

Ha az X-es MGS: Substance mellé tényleg jön MGS3 trailer és véletlenül elejtik (bár NE tegyék), hogy az is X-re jön, akkor már szite biztos, hogy az X lesz a következõ gépem. 😞

Fõleg akkor, ha véletlenül (majd sokára) a Shenmue 3 is arra jön...

Ezért a két játékért már valószínû, hogy beruháznék... Persze, csak akkor ha nem jönnek PS2-re is!!! 😉

www.youtube.com/aabyssx

most már csak az érdekelne, ki vagy valójában (bereg-gelve 😊, mert "már hosszú ideje csendes kivûlállóként, de érdeklõdve olvasgatom" a különbözõ pc-s topikokat (meg az ide beírogató pc-sek beszólásait), és végre egy értelmes megnyilvánulás történt pc-s oldalról 😊))

aabyssx
???

www.youtube.com/aabyssx

gondolom, igen... olvastam pletykákat holmi xbox-alapú árkád-gépekrõl is

😊))
ez minket is érdekelne..

Atcom
Hi!

A Capcom-nál is kizárólagos jogot vásárolna? Azaz a cég csak X-BOX-ra készíthetne programokat? Mert én úgy tudom, hogy a Capcom foglalkozik játéktermi gépekkel is... Vagy talán a Microsoft azt is átvenné?

Bye!
aabyssx
Jaaaaj, ne kezd már megint ezt a "birka, megvezetett" dumát! /😞

www.youtube.com/aabyssx

arra azért jó, hogy az ember felvegye a eurosport-ról a kései rali-mûsorokat, japán gt-futamokat, ilyesmi. az én részemrõl welcome-os a dolog, a filmeket úgyis megveszem dvd-n.

ez egyértelmû! én sem vagyok egy nagy ms-rajongó, de ha a breath of fire 5 xbox-ra jön ki...

Alien!
Van benne valami...Inkább azt oldanák meg,hogy a divx-et lejátssza...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
Ez inkább már presztizs-csata....Az õ részérõl mindenképp....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Felmerül a kérdés, hogy aztán mit csinál az ember a PS2-vel felvett cuccal, mert PC-n ugye kiírom CD-re és kész. PS2-n meg szépen törölgetetsz majd a régiekbõl, ha tele a winyó. PC-n meg azért lehet jobb minõségben felvenni, mert pl. a jobb minõség miatt nem 352*288-ban szokás felvenni, hanem magasabban, ezután szûrõzni ha kell, és a végén visszanyomni PAL szabványra, ami jobb minõséget ad, mintha eleve annyiba vetted volna. Azonkívül nem szorulsz csak MPEG1-2-re, hanem olyan codecet használsz, amilyet akarsz. Nem fikázni akarom a PS2-õt, de ez félmegoldás. Eleinte jónak tûnik, de elõbb-utóbb jön a "de jó lenne kiírni"-probléma. Persze késõbb lehet hogy meg lesz oldva a CD-írás is, újabb pár tízezerért.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.