A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
hja amugy meglestem az uj multplay magzint..hááát..nemhinném hogy jobb lenne minta playtime.. amugy nem lesz supra racing hanem ez a dilis nemtom miylen japéán nevû gamma lesz amiben lesz egy supra...
CSOCSO
of korsz!!!
http://soulybouly.piranho.com/lego-dope.html

So cry me a fuckin river, bitch!

http://soulybouly.piranho.com/lego-dope.html

Csípcsöcss, Sunshine?😊

Érdekes, picit nehézke, de tök kényelmes, hisz az irányítás, olyan mint dreamcasten csak nagyobb a joy

Sir Quno Jedi
Biztos olyan jó Microsoft-os érzés ! :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Ja, meg az Amiga500 + 500fastRAM is alig telt a munkanélkülibõl... :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Igen, a psx-et is olyan rosszkedvûen nyomkodtam a munkásszállóban 😄DDD

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CSOCSO

Sir Quno Jedi
Mi "szegénylegények" tartsunk össze ! :-))) Nehéz feltörni, mint a talajvíz. Aki megszokta, hogy van hogy nincs mit enni és ha kell a földön aludt, vagy aluljárókban, annak teljesen más lesz az értékítélete, már örökre...

CSOCSO
hétvégén..
vagy te...

CSOCSO
hétvégén..
CSOCSO
nem küldelek el én sehova..ok nélkûl azhem én nemszoktam anyázni..mondtam azhem az elsõ pc-s konzolos voltam itt..mindenki a másikat szidta..még mindíg szeretem mind a kettõt.igaz hogy pc néha kiborít de ez van😊
ps2 vel sincs bajom csak azokkal akik jönnek az szidják a gc*t és ezért visszaugatok hogy persze a ps2 sem jobb.. örülnék én egy ps2 nek igaz amit igy láttam hallottam róla hogy eléggé ratyi maga a gép ( nem tudásilag hanem minõségileg)
de nembaj... ez van..nekem a gc tetszik, névileg, designileg, mindenhogy meghát én n en nõttem fel.. ezért van Gc*m ...
CSOCSO
ahamm.. most vagy az SG van megzuhanva vagy az explorerem..
CSOCSO
most nem vágom..hol a picsbe van az amit én írtam eddig???
CSOCSO
most nem vágom..hol a picsbe van az amit én írtam eddig???
CSOCSO
LOL
Mario Sushine Rewiev és a Controls alatt:
A: Accelerate
B: Brake
X: Change View
Y: Look behind
L: Gear Up
R: Gear Down
Z: Replay
C-Stick: -
D-Pad: -

Control Stick: Steer

oké😊) csak tundám hogy ezek mivel játszottak😊
Ez így van sajnos 😊 Soha nem voltam "gazdag kölök", minden nyári szünetben dolgoztam, hogy legyen valamit költeni, úgyhogy abszolút egyetértek ebben a dologban. Mióta dolgozom, azóta lenne mit költeni (még ha nem is olyan sok, mint amit szeretnék), de nincs mikor 😊 Persze ha valakinek már tizenévesen a segge alá tesznek mindent, az nem éli át ezt.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CSOCSO
"arra kiváncsi lennék, mit mondtál volna, ha ez az egész gc-re jön ki?"
vmi hasonló lesz GC re is sõt ott gamezolás közben nézheted a tv-t..de legyen gc vagy ps2..szvsz full felesleges
Sir Quno Jedi
sõt akkor már gazdag agglegény :-)))

Atcom
Hi!

Ellentmondás a javából!!! :-) Fital vagy, idõd mint a tenger, pénzed mint a fehér holló a játékra! Majd "megöregszel", jó esetben lesz mibõl gyûjtened a szórakozásodra, csak épp idõd nem lesz élvezni, mert az idõd azzal megy el, hogy legyen mibõl félretenned... Hö! :-)

Bye!
Sir Quno Jedi
vagy "nõ"-tlen :-)))

Látod ez a legnagyobb személyes katasztrófám 😞
Nekem lenne kedvem játszani, csak ninscen rá idõ meló és család mellett. Így is össze-vissza rohangálok a pc és a ps2 között, mintha meg lennék kergülve, hogy éppen melyiket válasszam. És mindkettõ mellett csak nõnek a cd-dvd halmok 😞
Á, szar az egész, úgy ahogy van 😊 Fiatalabb akarok lenni, vazze! 😊

Sir Quno Jedi
Úgy tudom, hogy a PS2 l1-r1 l2-r2 gombjai is analógok (256 fokozat), csak nyomásérzékenységben, jó az...

Nem mondtam, hogy nem lesz rajta fejlodes, hanem azt, hogy nem valoszinu, hogy nem valoszinu. Ugye nem kell megmagyaraznom a ket mondat jelentes kozotti kulonbseget. Az a baj, hogy sokat hallottam en a majd megmutatja ez meg az dolgot, de igaza meg csak egy par jatek mutatta meg. Ha ahhoz kepest megmutatja majd valamelyik jatek akkor azt mondom ez igen vegre sikerult meg abbol a 75% tartalekbol valamit mozgositani, de addig CSISZTU!!!!
Nem mondtam, hogy nem lesz rajta fejlodes, hanem azt, hogy nem valoszinu, hogy nem valoszinu. Ugye nem kell megmagyaraznom a ket mondat jelentes kozotti kulonbseget. Az a baj, hogy sokat hallottam en a majd megmutatja ez meg az dolgot, de igaza meg csak egy par jatek mutatta meg. Ha ahhoz kepest megmutatja majd valamelyik jatek akkor azt mondom ez igen vegre sikerult meg abbol a 75% tartalekbol valamit mozgositani, de addig CSISZTU!!!!
A lényeg a lényeg, hogy lehet KULTÚRÁLTAN is fikázni! Ha meg lehet, akkor miért ne tennénk így?

D0C
Áááhh... csomi azt is leszarozza majd... 😊))

D0C
Magánvélemény és magánvélemény között is lehet óriási különbség! Miért van az, hogy pl. egy Ramza véleményében egy gc-s sem találhat semmi kivetnivalót, addig te állandóan a kedélyeket borzolod?

nyugi, majd csomi szeme is kiesik, amikor megjönnek az elsõ gt4-shotok

D0C
Ezzel még nem is lenne semmi baj, de lásd be, néha bizony nagy hülyeségeket is megeresztesz (ne várjunk a ps2-re fejlõdést; minden szar ami ps2 és társai). Ráadásul ellentmondást nem tûrõen hangoztatod ezeket!
Ez már túlmegy a magánvélemény határain, ez már szemellenzõs fanatizmus!

ehhem... igen 😊))
de jó belegondolni, hogy _jövõ_ héten megjelenik 😊 (még akkor is, ha valószínûleg akkor még nem lesz nálam)

Hajdanan sokat nyomtunk egy napos partykat. A legtobb igy kb egy nap, amit egy ultomben egy huzamban (meg eves sem volt) nyomtam. Manapsag a jatekokok kicsit 'farasztobbak' igy egy 15-16 ora jatek elegnek bizonyul.
Na, majd ha meglesz a Colin Mcrae!

Kicsako, ajjunk meg egy szora. Amit en mondok azt akarmennyira is kotekedesnek tunik, altalaban EGY velemeny. Sokat beszelek olyan jatekosokkal akik nap mint nap ott nyustolik a gepeket es ezek a dolgok amiket mondok mar olyan leszurt velemenyek osszesege. Jah a GC-s dolgok az en es a szuk patriam velemenye, de mivel szeperzekem mindig is fejlett volt, igy felteszem, hogy a nagytobbseg is igy gondolja. Amennyiben ebben megis tevednek ugy megrokonyodve kell konstatalnom, hogy az emberek nagyresze beeri egyszerubb kevesbe kivanatos foldi javakkal
Mostanában én is kb. egy hét alatt nyomok ennyit 😞
Az említett játékidõket nagyrészt még egyetem alatt produkáltam: akkor még volt idõm rá 😞
És persze nagyrészt japán és pc-s rpg-kkel, mert azokba bele sem érdemes szvsz kezdeni, ha valaki nem tud belenyomni eszméletlenül sok idõt.

csatlakozom 😊))
soha nem játszottam ilyen sokat egyhuzamban, mostanság meg ca. 2 hét alatt pörgetek ki ennyit

Ami meg nagy gond szokott lenni, a kez izzadasa. Analog erzekeny jatekoknal, ez leginkabb plattformjatekon jon ki, rohadt kemeny dolog tud lenni egy izzado huvelykujj. Grrr, remalom. De, hogy rosszat is mondjak, GC digitalpadja k..va kicsi lett es nagyon nehez vele kombokat nyomni. Peldaul Dave Mirran nem megy, de Residentbe keptelenseg vele egyenesen futni
Ennél több is volt, de csak a FF7-el. Azt úgy játszottam, hogy napi öt-hat óra alvás, a maradék idõ pedig játék, csak kaja és cigiszünet volt közben. Az valami teljesen hihetetlen volt: ugyan akkor már nagyon sok éve játszottam, de olyat még soha életemben nem éreztem (pedig akkor már FF játékból is többet végigvittem). És azóta sem 😞
Félek attól, hogy az életem legmeghatározóbb játékos élménye volt, nagyobb soha nem lesz.

D0C
Hát az izzításhoz nem sok kell..
Én is tudnék ilyeneket: "ekkora szar fostömlõt, mint ez a gc még életemben nem láttam!!!"

De azért gondolom nem örülnél neki...😊))

D0C
10-14 óra játék?? Te jó ég!! 😊))

D0c, havaromnak konzoluzlete van, itt videken ez megeri. Es itt modom van barmilyen konzolon hamar es (altalaban) barmit jatszani. Sokan megfordulnak itt, ez a joyos dolog nem sajat velemeny volt mert en azert keveset jatszok sony-n ahhoz, hogy ne legyen mind1, de azert egy osszehasonlitast mindenkepp meg kellett tennem a konkurenciahoz kepest. Ez a tobbseg velemenye. Es akkor mivan? Sony sz...ik ra. Egy valamit mindenkepp elertem vele, megint izzik a forum
Nekem egy bajom van vele, hogy a gombokat nem tudják puhább mûanyagból megcsinálni. A fogásával, felépítésével meg vagyok elégedve. De régebben, amikor még volt idõm arra, hogy 10-12-14 órákat játsszak, akkor bizony a kemény gomboktól iszonyatosan megfájdult a kezem egy-két nap után.

Nem mondom, hogy mindennel egyetértek, de ez legalább normális hangnemben/stílusban íródott, és nem üvöltött belõle (annyira) az elfogultság 😊

De legalabb nem mondjatok, hogy a kontrollerekrol mar volt vita. Van valami temank es errol meg nem beszeltunk engem peldaul erdekel, most komolyan, mindenki velemenye. Ok, sir jedi velemenyet elfogadom. Nekem speciel sony joya nem jott be soha, begorcsolt a kezem ha az analoggal kellet jatszanom. Autosoknal peldaul, tul nagyot kell a huvelykujjnak nyulni es hosszu tavon eleg faraszto, x joyat inkabb nem is mondom, de peldaul a DC joya nagyon kellemes volt.
D0C
Ez még nem ok arra, hogy olyan mérhetetlen hülyeségeket hadoválj, hogy minden ps2 tulaj rajtad röhögjön.

Na látod tudsz Te normális hozzászólásokat is kreálni 😊