A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézem csak szarakodik a fre*mail
So cry me a fuckin river, bitch!
de mondjuk ha belegondolok hogy majnem megütöttem, pedig az öregeket nem bántjuk..😊
de akkor iiiis😊
Tényleg unalmsa már a téma..mohusnak "kivételesen"😊 igaza van😊
Sose rakjatok be zenét (fõleg Murderdollst vagy Slipknotot esetleg egy Soulfly-t ne)
ha csak a nagyanyád van otthopn és vendégeket hív akik 70+ évnél járnak,m mert épp iitt oktatnak ki...már az öltözködésemre és a hajviseletmre is sor kerûlt😊))))))))))
legalább nem unatkozunk 😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
szigorúan az én véleményem szerint azért megy ennyire a ps2, mert mindenféle játék jön rá, és mindenfélébõl sok, és ebbõl mindig választhatsz, hogy éppen mit szeretsz ebbõl a sokból. a másik kettõn nem így, azokon azt kell szeretni, ami jön (ezt nintendo-n megszoktuk, szerintem így is marad, amíg világ a világ, a microsoft meg most kezdte az egészet, máshogy nem is lehet indulni).
uff 😊
Mert már most is vannak rá játékok....
De ha "új" játékokra gondolsz ,akkor a kérdésre térjünk vissza 2012ben😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Mivel kis hazánkban mindössze 2 konzolos újság kapható, nem kellett túl nagy logika a CoVboy név kikövetkeztetéséhez 😊 Nem sértettél meg, hiszen mindenkinek a szíve joga, hogy kit tart IGAZI fõszerkesztõnek. Én úgy vagyok ezzel, hogy jó, nem annyira jó, esetleg rossz fõszerkesztõket ismerek (nem konzolosokat, mondjuk férfimagazinosokat). Ha te egy embert, aki 13 éve szerkesztõsködik/fõszerkesztõsködik nem tartasz IGAZInak, háát, nem esik jól, de elfogadom, ez a te véleményed.
(Zárójelben jegyzem meg, nem is vártam mást; ha igazinak tartanál, nem kezdél volna el kioktatni.)
Úgy látom, eléggé ragaszkodsz ahhoz, hogy velem MINDEN szinten egyenlõvé sorold magad. Gépek, kiállítások, játékok, életkor, kereskedõk, újságírók, Star Wars - talán még a barátnõim is megvoltak neked egytõl-egyig, ennek az utóbbinak mondjuk nem örülnék...
Egy dolog nem klappol csupán: ismeretségünk ellenére nekem halvány lila fingom sincs, hogy te ki vagy? Ez persze betudható pillanatnyi memória-zavaromnak is. 😊
Végül - irogass továbbra is! Ha a fórum közönsége vevõ rád, miért ne tennéd? Én úgysem járok mostanában ide, könnyûszerrel betöltheted a még ki sem hûlt "helyemet", ha volt nekem egyáltalán olyan.
Bocs a többiektõl a sok személyes OFF-ért!
na én tökre nem ismerem, az elsõ részt sem😊...de ha az egy FPS akkor egyértelmû, hogy PC-re való...
se boxra se ps2-re se gémbojra...ígyhát utóbbi három egy szinten kezelendõ
good bye mika, good bye

+A leendõ Xbox tulajoknak szerintem SOHA nem kell félniük,hogy nem lesz a gépükre játék,és igaza van Martinnak,ha ajánja a gépet.A magam részérõl a vitát lezártam.(azért azon jót mosolyogtam,hogy ECTS-en is voltál.....ekkora hazugságot,ezzel járattad le magad a szememben!)
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
Elmondásod szerint ugyanannyit foglalkozol a konzoljátékokkal (gondolom ugyanolyan régóta is), mint én. Derék, akkor vagy te is egy konzolújság fõszerkesztõje vagy, vagy egy nagyon jó anyagi körülményekkel megáldott die-hard gémer, esetleg egy harmadik variáció, amit jó neveltetésem miatt egybõl el is vetek. (Az elsõ verziót kizárom, mert ismerem az illetõt és a stílusod - meg ne sértõdj, én kérek elnézést! - meg sem közelíti az övét.)
Ha te ott vagy az E3-on, az ECTS-en, minden konzolod van és láthatólag a warez csatornákhoz is pár napos átfutással (bocs, ha megsértelek, lehet, hogy pár órás) hozzáférésed van, miért tartasz még ott, hogy bejössz ebbe a fórumba és azzal indítasz, hogy beszállsz az itt folyó vagdalkozásba, amibõl sok fórumlátogatónak már meglehetõsen ELEGE van.
Én azt hittem, hogy egy ilyen konzol-gurunak (talán nem túlzás a jelzõ?) ezen már rég át kellett lépnie. Egy ilyen széles látókörû ember már nem ereszkedhet le odáig, hogy 3 gép közül - annak a LETAGADHATATLAN ténynek tudatában, hogy mindháromra vannak KIHAGHATATLAN játékok - egy masinát a védelmébe vesz, egy másikat pedig lealáz. Senki sem veheti el a PS2-tõl az MGS2-t, ICO-t, GT3-at. Seki sem tagadhatja le az X-es Halot, Turokot, Morrowindet. Ki kérdõjelezheti meg a GC-s Mariót, Zeldát, Starfoxot?
Sok srác van itt, aki szívesen cserélne veled. Az itteni átlag 1, max 2 menõ konzol. Ebbõl adódóan vannak súrlódások, viták, néha flém. Sõt, vannak olyanok is, akiknek a gyomra nem veszi be a másik konzoltábor sikereit. Ez egy általános emberi tulajdonság. Mindenki szeretne MINDEN jó játékkal nyomulni. Ezért vagyunk hard-core játékosok!
Tanácsom: inkább állj - írásod alapján talán ez a legjobb döntés - a PS2-t vakon istenítõk táborába. Talán az õ csapatukat jobban erõsítenéd. Mostani hozzáállásod ugyanis - szigorúan szerény véleményem szerint - égbekiáltóan igazságtalan, ebbõl adódóan komolytalan. Így nem is vehetlek komolyan, sorry... 😞
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
GCre azota mar szebb ahogy igertek.
Ezt a momentumot kihagytad... irtak is az oldalak hogy ezek meg nagyon korai fazisban vannak (gamecube shots) es az eddigi utolso GC NFSHP2 video mar szebb volt mint amiket a ps2es finalbol latthattam.
Azt mar teszteltek?
ugyanaz.
Mi köze van a Hitman-nek a Toca-hoz?
Mindig ilyen logikusan eszmefuttatsz? 😊
Arra volnek kivancsi hogy akkor miert is van keves jatek a kockara.. (ezek USA adatok)
fiammmmmm!!!😊)
... hmmmm... biztos ez..?😊 egy TOca utan...?😊))
Jol vagy Te..?😄DDDD
ha megnezed az n64 kb 5 eve alattt 10 jatekot adtak ki... ra, ami tobb mint 1 evente..😊