A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOL
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"csak az bosszant, ha már van usb port Ps2-n, miért nem használják az egeret!"
Unreal Tournament
Half Life
Star Trek Voyager: elite forces
Meg még van tuti 1, de elfelejtetem, melyik.
Ja az a lesipuskás game is használ egeret (keyboardot nem tudom), amiben mesterlövész puskával kell leszedni az ellenséget idõre! Az Age of Empires 2 is egeres...
Nem a jatek megjelenese elott??
Vagy mi?
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
😞
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Itt az igazi címem: [email protected]
So cry me a fuckin river, bitch!
A Harry Potter meg a Tactics Ogre kéne (mindkettõ angolul természetesen).
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
A variable bitrátás mp3-aknál be tud halni,és a régi mpg filmek(sima VCD!) azoknál tekerésnél hülyét kaphat...DE nekem eddig minden filmemet tökéletesen vitte,még a Katonák Voltunkat is,amihez PC-n az Xvid codec kell.Tényleg jó,ég-és föld a pc-rõl kinyomott TVtool os kép,és a Box képe között,majdnem DVD
És persze folyamatosan fejlesztik....Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

a nagy felbontás mindenképpen jobb... max. konzolon lehetetlen (na jó, lehetséges, de én hdtv-t eddig csak képen láttam 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ott szeretem ha a felbontás magas
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Legalább választ ad a majdnem egy évvel ezelõtti kérdésünkre, hogy mi újság a FF7-ben az Aerith matériával, amirõl ugyan az egész neten nincs szó, de õ megtalálta 😄DD
De lehet, hogy jobban járnátok egy képzettebb, tapasztaltabb, szélesebb látókörû mike-kal, aki nagyhírtelen elõkerült a negatív dimenzió egyik portáljából?!
Már ha van mit. Ha nincs, akkor majd válaszoljál akkor, amikor lesz mit 😊
There were first generation PS1 games that looked better, and this is supposed to be an Xbox game. There's simply no excuse.