A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Srácok, CSOCSO ilyenkor suliban van ugye? Csak azért mert akkor még nemlátta mit mûveltek a Gumiban....
LOL

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Hi all folks. 😊

"csak az bosszant, ha már van usb port Ps2-n, miért nem használják az egeret!"

Unreal Tournament
Half Life
Star Trek Voyager: elite forces

Meg még van tuti 1, de elfelejtetem, melyik.

Ja az a lesipuskás game is használ egeret (keyboardot nem tudom), amiben mesterlövész puskával kell leszedni az ellenséget idõre! Az Age of Empires 2 is egeres...
CHEAPBOY
es ezt mikor irtak???
Nem a jatek megjelenese elott??
Vagy mi?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
mit szomorkodsz... addig jo amig nem emiatt a jatek miatt vettek Xboxot...😊)

CHEAPBOY
na takarodj...😄DDDDDD

Most néztem az ign-en, hogy alázták szarrá a Gyûrûk urát x-boxon.

😞

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CHEAPBOY
www.gbxemu.comrol lejon a tactics ogre angolul....

Rincewind
Hát mert ez már nem aktuális csak nem lehet megváltoztatni az adataim (mármint a mail-cím). 😞
Itt az igazi címem: [email protected]
cloudff7
Ez gút volt Martin. 😊
CSOCSO
helloka.. látom már jóideje senki nem írt akkor jobbéjt!!!
Nálam nem csinálta

So cry me a fuckin river, bitch!

Rincewind
Nem akar nekem valaki 2 GBA romot feltölteni a supergamezre?
A Harry Potter meg a Tactics Ogre kéne (mindkettõ angolul természetesen).
Alien!
Mi a helyzet a 23.976 frame-es filmeknél? Nem szaggat?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

JackSlater
próbáld meg a "Mehet" gomb alatti "szmájl beszúrás" opciót,hatásos....

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

JackSlater
Nem bugmentes természetesen,minthogy nagyon kevés program az.... A variable bitrátás mp3-aknál be tud halni,és a régi mpg filmek(sima VCD!) azoknál tekerésnél hülyét kaphat...DE nekem eddig minden filmemet tökéletesen vitte,még a Katonák Voltunkat is,amihez PC-n az Xvid codec kell.Tényleg jó,ég-és föld a pc-rõl kinyomott TVtool os kép,és a Box képe között,majdnem DVD És persze folyamatosan fejlesztik....

Alien!
Bug menetes a médiaplayer? Mert ha az akkor veszek egy Boxot....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Unknow
Jah nem lenne rossz már egyet banzájozni tényleg😊))Mondjuk nekem mostanság csak hétvégék jók idõben😊) Meg talán a péntek vagy a csütörtökök😊 Mondjuk azért bírtam,hogy oda jöttél aztán 2perc múlva már húztad is a csíkot.Azt hittem valami rekordot akarsz itt döntögetni😊
JackSlater
A Box-os Mediaplayer lejátsza a Divx-et,mpg et,feliratos filmeket,és Mp3 mat,JPG-t,és az egész 2-3Mega....profi.Nagyon jó a képminõsége,már én se pc-rõl nyomom ki a képet TV-re,hanem a Box-on nézem a filmeket.

És megsugom hogy egy Xbox media player nevü okosággal divxeket is nézhettek, és nem kell mellé a drága linux kit!

ja, az "olcsó konzol, game" -topikban

cheapboy-ra szállj rá, õ örül az ilyen task-oknak 😊

azérám

hol _nem_ szereted, ha magas a felbontás?
a nagy felbontás mindenképpen jobb... max. konzolon lehetetlen (na jó, lehetséges, de én hdtv-t eddig csak képen láttam 😊

Oldern the 1st
na, szerencséd.....

Sir Quno Jedi
Tessék bejelentkeztem ! :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

D0C
Lehet, hogy a felbontás magas, de a framerate alacsony. 😊))

mohus
na pá-sztok...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
mert kifolyik a szemem😊
ott szeretem ha a felbontás magas

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Otthonról írsz, beteg vagy? 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jajj de alattomos vagyok 😊

Valaki már írta, csatlakoznék: nyugodtan visszajöhet mika a Chriss reggel, mert tudjuk, hogy õ 😊
Legalább választ ad a majdnem egy évvel ezelõtti kérdésünkre, hogy mi újság a FF7-ben az Aerith matériával, amirõl ugyan az egész neten nincs szó, de õ megtalálta 😄DD

Martin576
Ez nem lehet õ! 😄

te vagy az, sqj? nem ismerek rád! 😄DD

ja, maradj csak. sõt, ha nem vagy itt, igazolást kérünk, hogy a konzolt csinálod 😄

D0C
Ennyire nem kellene bántani Mikát, ennél már sokkal vadabb dolgokat is láttunk-hallottunk, mégsem szólt senkisem.

hahaha, Mika a képzeltebb, max befelé az😊

Oldern the 1st
Maradj is, sõt gyere gyakrabban 😊)(mert király a logod😊))) )

Martin576
Barátom, maradok.

De lehet, hogy jobban járnátok egy képzettebb, tapasztaltabb, szélesebb látókörû mike-kal, aki nagyhírtelen elõkerült a negatív dimenzió egyik portáljából?!

Oldern the 1st
Halo 😊))))))))))))

ezt melyik gémrõl írták? 😉

Oldern the 1st
úgy értem programozói lustaság.... 😊

MÉL MENT😊

Oldern the 1st
szerintem nem volt energy beépíteni a lehetõséget a játékba...

duc
Ez baromi idegesítõ szerintem is. Van olyan Ps2 FPS, ami használ USB egeret? DC-n remekül lehet QuakeIII-at nyomni egér+billentyûzettel.
Megy a válasz csak a máésik emailem van meg neked és odáig még nem jutottam el😊

Akkor válaszolhatnál nekem is a tegnapi levelemre 😊
Már ha van mit. Ha nincs, akkor majd válaszoljál akkor, amikor lesz mit 😊

CSOCSO
😊
There were first generation PS1 games that looked better, and this is supposed to be an Xbox game. There's simply no excuse.
replied

Oldern the 1st
igazad van, ezért vesz mindenki olyan gépet, amilyet akar 😊 és ezért ne próbálj ki egy mariot se mert félõ, hogy beleszeretnél a gc-be!!! 😊))

D0C
A Hitmanra nem az a jellemzõ, hogy fps, inkább lopakodós. Simán elmegy konzolra. Amúgy sem értem ezt az fps utálatodat konzolra?? Lásd Halo, lehet jót csinálni, csak az bosszant, ha már van usb port Ps2-n, miért nem használják az egeret!