A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
"ez a nincsenek jatekok sztm mar eleg lejart, folyamatosan jonnek ki, addig is csak par nev:
Dead to rights, HALO, NFS-HP2, Hitman2, Lord of the rings, Blade2, Terminator, NHL-ek, Largo Winch, Buffy, Sega GT, Turok Evolution, Prisoner of War, ENCLAVE, Bond 007, DOA3, Nascar, Projact Gotham, SpiderMan, SW Obi-Wan etc etc etc, rengeteg van es qrva jok"

Ezzel csak egy a bibi... (hehh obi wan szerintem is jo..😛)
hogy ezek kozul a...😄ead To Rights, NFS HP2, Hitman 2, Lord OF the Rings, Blade 2 (??? ezt a szart minek irtad...? most komolyan), Largo Winch, Turok Evo, Prisoner OF war, Bond 007... mind vannak masik gepekre is... amit irtam mind van ps2re is.. es nagy reszuk jon a kockara is...

😊))

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
nanana... mindne kontinensen nagysagrendekkel tobb ps2 fogy mint Box... ez nem igy van.😊

japan Xbox ugye heti 2-3000-😊)))
Usaban is negyszer tobb ps2 fogyott pl. a mult heten is.... sajnos ez a magarazat nem all..😊

CHEAPBOY
a 44 millio kicsit tulzas.... a 40 milla ps2tis a raktarakba szallitottak ki ( a boltokeba) azert meg egy kicsi ido mig az elkel mind...

Mert ha mar csak azt nezzuk hogy tavasz vegen mondtak 30 milla kiszallitva... most meg hogy 40... es az eladasokat nezegetjuk vilagszerte... biza nem jon ki az eltelt kb 4 honap alatt az hogy 10 millat meg is vettek volna a nepek... karacsonyra raktaroznak be most szepen.

japanban atlag heti 50-60ps2 ment el egesz nyaron.
Ausztraliaban 10000korul.
Europaban 30-40korul.. az usa ahol jobban ment (pklane most heti 400000😊 ) szal ha osszeadod.. szorozgacc nem nagyon jon ki a 10millio...

CHEAPBOY
azert van ott meg mit veszteni..😊)

CHEAPBOY
ebbol a randasagbol kiderult maris szamodra hoy jo game lesz?😄

CHEAPBOY
igen? es mit?😊

CHEAPBOY
Most Wanted games: japan:

1. Zelda (GameCube, Nintendo)
2. Biohazard 0 (GameCube, Capcom)
3. Star Ocean 3 (PS2, Enix)
4. Tales of Destiny 2 (PS2, Namco)
5. Unlimited Saga (PS2, Square)
6. Pocket Monsters Sapphire & Ruby (GBA, Nintendo)
7. Sakura Taisen 5: Saraba Itoshiki Hito Yo (PS2, Sega)
8. Devil May Cry 2 (PS2, Capcom)
9. Final Fantasy Tactics Advance (Game Boy Advance, Square)
10. Dragon Quest Characters: Torneko no Daiboiken 3 - Fushigi no Dungeon (PS2, Enix)

na fog menni a GC.. szegeny Xbox..😊

duc
...és a microsoftot? 😊
szia martin! és ha nem szeretem a warezt? és a pc-t? és az xbox-ot? 😊))

csatalakozom mohushoz, majd talán a box2...

mohus
hát igen...mindkettõre megjelenik és én azt várnám egy két évvel késõbb jött géptõl, hogy sokkal, de sokkal szebb legyen...de ha ez nem teljesül akkor minek a ps2 mellé egy x? arról aztán meg nem is beszélve, ha PC-n is kijön...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
na kezdõdik, hogy kinek jobb a hitmenje😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
gratula😊

CSOCSO
nah joéjt all!hja és van Hackers 2 höz magyar felirat!
versio

CSOCSO
Szijja Májszter? hogy telnek napjaid? régen láttam dájne búrádat!!!
Martin576
Nem baj, ha én nem így gondolom, ugye?

CSOCSO
Unknow, Gc, Kou jo volt látni titeket ma kéne valami banzájozni má..mondjuk elverhetnélek titeket mario kartban vagy hasonló... amugy Kou gratula itt is a búrádhoz, végre emberi fejed van😊
CSOCSO
de szar neked bazzeg😊))
JackSlater
Ez van....Az tuti,hogy nem miattunk megy tönkre az MS!

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

Lehet, hogy több trvt szegek meg, kérlek ne áruld el senkinek!
És én nem az ms személyiségi jogait sértegetem, csak a licencüket birtoklom trvtelenül,azért az más

JackSlater
Szerintem te több törvényt szegsz meg azzal,ha chippezed a gépet,és warez játékokat nyomatsz rajta,mint az MS a Bios check-jével.Én nem védem az MS-t,sõt hülyék,ha nem lehet chip-es géppel LIVE! ozni,mert mi van ha vki csak a mediaplayer-ért,vagy az emulátorok miatt chip-ez,és amúgy meg mindent eredetiben nyomat...mondjuk az nem én vagyok!!!

Unknow
Akkor tényleg jó a cucc😊))bár nekem nagyon nem tetszik attól még izlések és pofonok😊)) egyébiránt ha gondolod egyszer elugorhatnánk CS-zni hálóba!Kou-Rincewind biztos jönnének... Csak hát soha nem tudtunk eddig egyeztetni😞
Unknow
Én se annak szántam😊))) Bocs😊)))) De olyan jól jött ki😊))))))
Éppen ez az! A BIOS csekkolása nem ütközik trvbe?

Martin576
Nem vagyok egy hardver guru! 😉

Martin576
Kedves UnknowBaz, jókat jáccom vele, attó' ! 😉

JackSlater
Bios check,és kész.

Unknkown csak úgy szólok,hogy nem gúnyosnak szántam a "kedves" megszólítást, régi Csevis beidegzõdés :-D

Unknow
Mitõl lett ilyen jó az Xbox kedves Martin?😊
Szerinted hogyan oldja meg az ms,hogy ellenõrizze a hw-t?

JackSlater
Ez lesz a Jó játék!!!Xbox természetesen

Martin576
Mindenképpen az Xboxot ajánlom kedves Gábor. Ha tudsz élni Mario Sunshine, Zelda és Starfox nélkül, semmi mást nem veszthetsz, inkább csak nyersz...

Kedves Martin, te most mit gondolsz, ha lenne pánzem ps2 mellé venni egy másik konzolt, melyik lenne a nyerõ? Kérdezem ezt úgy,hogy egy hete a westendbeli boltban elbeszélgettem az egyik eladósráccal,aki a cube mellet érvelt,mondván,hogy vegyen az boxot,akinek nincs pcje. Mi a meglátásod? Szvsz a warezolás sem elhanyalogandó tényezõ új konzol vásárlásnál, így jelentõs handicappel indul a cube ebben a futamban.

Hogyan fogja ellenõrizni a ms Live hálózata az én box hw-met, már ha veszek. Ha módosítom, azt õ csak spysw-rel lesz képes megtudni, nem? Tehát sérti a jogaimat. Akkor hogy foja csinálni?
Vhogy így akart ez kijönni, de úgy látszik korán reggel nem ment át a dolog rendesen :-)

Martin:Láttad már a NeedForSpeed-et PS2,Gc,Xbox-on? Szerinted melyik a legjobb,mert az Xbox-ost nagyon lehúzták az IGN-en,a PS2-es meg 9.0 át kapott...érdekes.(Perzse a PS2 õn azért éltették,mert kihasználja a gépet,Xbox-on meg pont amiatt húzták le,mert hogy nem használja ki a gépet,nuku bump map stb..stb)
Martin576
Az a "leopárdpöttyös" masinám van, amit az lökött csajszi hírdetett a Media Markt reklámban. Nem a pöttyök miatt vettem, hanem mert bivaly erõsen szív...

Hi.Teljesen igaza van Martinnak!!! Mondjuk az biztos,hogy nem érdemes itt gyõzködni senkit,még tényekkel sem,mert úgy sem hiszik el,hogy királya BOX! Nézzétek meg a Hitman2 õt Box-on,LEVER mindent,PS2 elmehet kapálni ahoz képest.(mondjuk én PC-n nyomom,azért a GF4 1024 ben übereli!) de én még ilyen szépet nem láttam semmilyen konzolon. KOU:Én felflash eltem a biost,igy nem nagyon fog menni a LIVE! de nekem otthon nincs is jó netem....
mohus
jó hát nem lehet minden...Geneva Concept és Socom

a porszívót nem árulod el?

aabyssx
Az a hülyeség jutott eszembe, hogy a számomra értékes játékok (egész véletlenül) mind japán játékok. Csak egy-kettõ jut hirtelen eszembe, ami nem japán és tetszik. ?:|

Ez csak úgy eszembe jutott a Martin által említett játékokról...

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
Mikor jelenik meg az újság?😊

Laalee
inkabb veszek egy 120 gigas vinyot es barakom a pc be azt ratoltok nehany iso filet 😄DD

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Martin576
Nem Version, kipróbáltam PS2-n a Confict Desertet, a Robotech-et és a Turokot... 😞

Mohus : Nem vagyok Xboxos. Próbáltam egy izgalmas újdonságról beszámolni. Más. Igen, tetszett a GC is, de mivel a Nintendó a konzolpiac legnagyobb lámája a Sega után, már nem érdekel.

SQJ : Én még soha nem veszettem. Nagy túlélõ vagyok.

aabyssx
Olcsóboy:

DC-re válasz: "OK, maj'..."
SZVSZ elõbb kapsz mástól. 😞

www.youtube.com/aabyssx

versio
mivan kaptál a m$-tol egy kis zsebpénzt?
😄

mohus
persze😊 meg vagyok vezetve...még Martin vezetett meg...csak nem múlt el.
Aztán próbálta a GameCube-ot éltetni...Pikmin miegymás...
most meg boxos lett😊

Martin milyen porszívod van?

mohus
oh😊
én jól látom Martin...
jön a box, de nagyon...de ez a megvásárlósdi stílus enyhén visszatetszõ, mondjuk a Sony is ezt tette a SEGA ellenében hajdanán...nem is vettem PSX-et
most sem fogok boxot...majd a box2-t

aabyssx
😉

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Veszítenél, úgy gondolod ??? :-))))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

aabyssx
Mos' megint "megvezetettnek" vagy ám nézve... /😊

www.youtube.com/aabyssx

Martin576
Nem, másért is, de azt nem mondom, mert civakodás lenne belõle. 😞

Nem kívánok gyõzködni egy olyan gémert, akinek PS2-style logója van... 😉