A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dead to rights, HALO, NFS-HP2, Hitman2, Lord of the rings, Blade2, Terminator, NHL-ek, Largo Winch, Buffy, Sega GT, Turok Evolution, Prisoner of War, ENCLAVE, Bond 007, DOA3, Nascar, Projact Gotham, SpiderMan, SW Obi-Wan etc etc etc, rengeteg van es qrva jok"
Ezzel csak egy a bibi... (hehh obi wan szerintem is jo..😛)
hogy ezek kozul a...😄ead To Rights, NFS HP2, Hitman 2, Lord OF the Rings, Blade 2 (??? ezt a szart minek irtad...? most komolyan), Largo Winch, Turok Evo, Prisoner OF war, Bond 007... mind vannak masik gepekre is... amit irtam mind van ps2re is.. es nagy reszuk jon a kockara is...
😊))
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
japan Xbox ugye heti 2-3000-😊)))
Usaban is negyszer tobb ps2 fogyott pl. a mult heten is.... sajnos ez a magarazat nem all..😊
Mert ha mar csak azt nezzuk hogy tavasz vegen mondtak 30 milla kiszallitva... most meg hogy 40... es az eladasokat nezegetjuk vilagszerte... biza nem jon ki az eltelt kb 4 honap alatt az hogy 10 millat meg is vettek volna a nepek... karacsonyra raktaroznak be most szepen.
japanban atlag heti 50-60ps2 ment el egesz nyaron.
Ausztraliaban 10000korul.
Europaban 30-40korul.. az usa ahol jobban ment (pklane most heti 400000😊 ) szal ha osszeadod.. szorozgacc nem nagyon jon ki a 10millio...
1. Zelda (GameCube, Nintendo)
2. Biohazard 0 (GameCube, Capcom)
3. Star Ocean 3 (PS2, Enix)
4. Tales of Destiny 2 (PS2, Namco)
5. Unlimited Saga (PS2, Square)
6. Pocket Monsters Sapphire & Ruby (GBA, Nintendo)
7. Sakura Taisen 5: Saraba Itoshiki Hito Yo (PS2, Sega)
8. Devil May Cry 2 (PS2, Capcom)
9. Final Fantasy Tactics Advance (Game Boy Advance, Square)
10. Dragon Quest Characters: Torneko no Daiboiken 3 - Fushigi no Dungeon (PS2, Enix)
na fog menni a GC.. szegeny Xbox..😊
csatalakozom mohushoz, majd talán a box2...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Az tuti,hogy nem miattunk megy tönkre az MS!
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
És én nem az ms személyiségi jogait sértegetem, csak a licencüket birtoklom trvtelenül,azért az más

Vhogy így akart ez kijönni, de úgy látszik korán reggel nem ment át a dolog rendesen :-)
Mondjuk az biztos,hogy nem érdemes itt gyõzködni senkit,még tényekkel sem,mert úgy sem hiszik el,hogy királya BOX! Nézzétek meg a Hitman2 õt Box-on,LEVER mindent,PS2 elmehet kapálni ahoz képest.(mondjuk én PC-n nyomom,azért a GF4 1024 ben übereli!) de én még ilyen szépet nem láttam semmilyen konzolon. KOU:Én felflash eltem a biost,igy nem nagyon fog menni a LIVE! de nekem otthon nincs is jó netem....a porszívót nem árulod el?
Ez csak úgy eszembe jutott a Martin által említett játékokról...
www.youtube.com/aabyssx
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Mohus : Nem vagyok Xboxos. Próbáltam egy izgalmas újdonságról beszámolni. Más. Igen, tetszett a GC is, de mivel a Nintendó a konzolpiac legnagyobb lámája a Sega után, már nem érdekel.
SQJ : Én még soha nem veszettem. Nagy túlélõ vagyok.
Aztán próbálta a GameCube-ot éltetni...Pikmin miegymás...
most meg boxos lett😊
Martin milyen porszívod van?
én jól látom Martin...
jön a box, de nagyon...de ez a megvásárlósdi stílus enyhén visszatetszõ, mondjuk a Sony is ezt tette a SEGA ellenében hajdanán...nem is vettem PSX-et
most sem fogok boxot...majd a box2-t
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3