A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
azert a 64 jobb volt😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

toMpEr

JackSlater
Frankón nem látszódik a kép... GC re tényleg jön egy pár Xbox only game...Hunter,Enclave stb érdekes.Azért majd megnézem a PS2 Enclave-et,mert Bump map nélkül igen gagyin fog kinézni....

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

aabyssx
Sons of Liberty
+VR küldetések
+SOL Snake epizódok
+SOL helyszínre kitalált feladatok

És, ha minden igaz, akkor megszerezhetõ a PLANT elejétõl a HF blade.
Már csak ezér' is kell, hogy a stealth camo-val és a pengével végigvágjak mindenkit. >😄

www.youtube.com/aabyssx

JackSlater
Ez az új tetkóm:

CHEAPBOY
GAMECUBE:

vanszorogjon at aki teheti a Gamecube topicba ott osszegyujtottem egy csokrot hogy mi lesz mi varhato Gamecubera... lesz egy ket meglepi... ami a lgjobban meglepett az az Enclave Ps2 GCre is..😊 illetve van egy ket korrekcio amit sok helyen nem emlitenek.

koszontem... remelem elegge meggyozo, hogy van letjogosultsaga a gamecubenek.

JackSlater
Szerintem egyszerre jön ki PS2,Xbox-on.Csak a 3 jön ki hamarabb Box-ra.Mi ez a "Substance"?Új dolgok lesznek a játékban,de ugyanaz a story?

aabyssx
A hivatalos oldal azt mondja, hogy a japán MGS2: SUBSTANCE 2002. december 19-én jelenik meg. Mos' akkor nem Box-ra jön elõbb? Vagy csak a japán verzió jön elõbb PS2-re? Vagy rossz az adat? Vagy mi van?!? ?:|

Ez itt.

www.youtube.com/aabyssx

mohus
no problem😊
ma úgyis hoznak egy Logitech kormányt nekem...túl sok lenne a jóból😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CHEAPBOY
erdekes ez a kulfoldi lapoktol, hogy nem akkora attores mint snes n64 kozott.. kerdem en mi a fenet lehetne nagyon mast alkotni szinten 3ds mario jatekot?
A vizpumpa eleg szint hozott a jatekba, 10000* tobb titok van benne, (persze sajnos kevesebb palya de hohy miert..?😞 vannak benne ujitsasok, nem keves ez igaz, de nem akkorak amekkorat elvarna azember, ami a 64bol kimaradt ebbe vegre belekerult....
a vizpumpa ami csavar az egeszen egy nagyot, de nem hatalmas ujitas. csak baro otlet.
mast nagyon nem lehet.. en szerintem, majd ha lesz egy teljesen uj plattfoprm szeru game ami teljesen uj,meg minden mas benne stb.... akkor azt mar nem marionak fogjak hivni... hanem ......

miyamoto szerint a jovo evi e3mon megtudjuk😊

ennyi😄

CHEAPBOY
igen ez igy tortenik😄

De az elorejelzesek a csokkentettek is tobbet mutatnak mint az Xboxe.
Ezt nem artana figyelembe venni.

CHEAPBOY
jah😞((

a fenebe bocsi bazze nem az en hibamm... kezdek KOU lenni...😄DD

mohus
"jatek hetfore csuszot...😞("
ja látom....akkor ez rám vonatkozik?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

JackSlater
Ja tényleg:Nagyon frankó a Burnout 2 PS2-õn,mindenkinek ajánlom!!!!(tegnap volt nállam PS2 chippezni,azon néztem)

mohus
cheap...hammok vannak?

JackSlater
Sorry,tényleg elírtam!

No igen. Megvártam, hogy ne én írjam le elõszõr, mert mindig én vagyok a bunkó, aki beszól. Szóval Csomi: nem kellene visszavenni egy kicsit a surmó babszemjankó stílusból?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

JackSlater
Ez egy próféta feladata.... amúgy most találtam egy cikket:
" A Microsoft újra a csúcson van, legalábbis ami a vállalat piaci értékét illeti. A szoftvergyártó óriás piaci értéke a keddi tõzsdei záráskor 281,23 milliárd dollár volt, míg a hosszú ideig elsõ helyen álló General Electric (GE) piaci értéke "mindössze" 261,32 milliárd dollár. Augusztus közepe óta szinte folyamatosan csökkent a GE részvényárfolyama, míg a Microsofté a szeptemberi valamivel enyhébb visszaesés után jelentõsen emelkedett az utóbbi napokban. A történeti pontosság kedvéért az elsõ helyet október 7-én vette át a szoftvergyártó óriás."

Na ezért nem féltem én az Xbox-ot.Nagy gecik az MS ék,de legalább van lovéjuk,nem úgy mint anno a SEGA-nak.

JackSlater
Teljesen igazad van,a külföldi lapok is azt írták,hogy nem olyan nagy áttörés mint anno SNES-->N64 es verzió között volt,de mint játék azért jó.(esküszöm már én is kezdek kiváncsi lenni rá...)

Csomi:Attól mert te it fröcsögve trágálkodsz,az csak a te értelmi szintedet festi le...Martin-ék jó csávók,mi lenne,ha õk nem csinálnák a "576Konzolt",nem igen lenne mit olvasgatni a kis Magyar konzol társadalomnak....

aabyssx
minden=mindent

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Igen, Te mindíg minden olyan ~jól~ megmagyarázol... 😉

www.youtube.com/aabyssx

Csomi, legecizni valakit, csak azért, mert nem egyezik a véleménye a tieddel, enyhén szólva is primitív hozzáállás.

Lehet, hogy nagyobb áttörést várt az SMS-tõl és ezt nem találta meg, de ezért nem beszélünk valakirõl olyan hangnemben, ahogy te tetted.

Hasoló érzése lehetett, mint Martinnak az MGS2-vel. Nem kapta meg azt a fílinget, mint amit az elsõ résztõl és ennek hangot is adott, de ettõl még dicsérte a játékot és aki egy kicsit is régebben játszik, az megérti.

Szóval, egy kicsit elragadtattad magad...

JackSlater
Hi.Az egy dolog hogy mennyi gépet szállítanak ki,a NINTENDONAK ki is kellett szállítani a gépeket,mert a részvényesek sírtak,még igy is csökkenteni kellet az eladási elõrejelzéseiket.Ausztriában ezer számra van minden nagyobb helyen.Az Xbox-ból nem férne be annyi a raktárba!!Frankón megmagyaráztam!

CHEAPBOY
jatek hetfore csuszot...😞(

CHEAPBOY
nem tudom a mult eheten jott ki, elegge draga, de a nep megorul erte.😊

mohus
elsõ a totál....az milyen konzol?

CHEAPBOY
a nagy tevhittel szemben billi bacsiek meg a Kockat sem tudtak befogni...

CHEAPBOY
khmmm, az eddig kiszallitott osszes konzol...

na ki a masodik?

PlayStation 2: 50.0 million
GameCube: 10.8 million
Xbox: 8.2 million
Total: 69.0 million

CHEAPBOY
Wreckless Gamecube verzio:

"WRECKLESS: The Yakuza Missions, the top-selling mission-based combat game for the XboxTM video game system from Microsoft, is hitting the Nintendo GameCube with cool new features and exclusive mini-missions. In this high-suspense, high-speed, mission based driving game, players choose one of two roles, each with its own storyline; that of an elite anti-Yakuza squad member or a high-level secret agent. WRECKLESS: The Yakuza Missions features all the ultra-realistic, interactive environments and pulse-pounding missions of the Xbox version, plus two-player action, more vehicles, new sub- missions that unlock cheats, more interactive pedestrians, 60 fps gameplay, and a "Free Roam" mode that lets players explore the city without having a mission to complete. "

Az mar mas hogy en boxon is es most is nagy szarnak tartom😛

CHEAPBOY
ahhoz en is...😊

GAMECUBE: magunkra kene most ismerni...?😄DD

CHEAPBOY
hat nincs 😄DDDDDDDDDD

Amúgy ha Martin benézne ide, akkor szeretném megjegyezni, hogy gratulálok az ehavi "beköszönõhöz", azt hiszem tökéletesen sikerült megragadnod a lényeget, és tényleg tudtál pártatlan lenni (amilyennek egy multiplatformos fõszerkesztõnek lennie kell) - szóval csak gratulálni tudok hozzá!!!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Elvileg 5:20 körül, de lehet, hogy korábban elengednek munkahelyrõl. Szóval passz, vegyük mondjuk alapnak a fenti idõpontot.

mohus
jól van csomi...végre van mit nyomnod..így tovább

Hello,
Kicsit regen voltam, egy pillanatra bekukkantok es latom mit irtok ti is. Ami leginkabb felbaszott csipi-*ci cikke a Mario Sunshine-rol. Amikor azt irja nem ad 10 pontot mert nem er annyit, es egy par mellekesnek tuno mondataval ugy lehuzza a jatekot mint az allat. Itt most uzenem neki, hatha Martin latja, aki szinten egy toketlen, ha nem olvassa el mit irkalnak az emberei. Bazzeg 5 napja ejjel nappal nyomom es a jatek egy csoda. A grafika ugy top ahogy van, annak igy kell kineznie. Oldalakon at sorolhatnam az ujitasokat, amik Csipi geci szerint nem attoroek. Hat nem a fenet nem, hogy egyet mondjak, csinald meg 80 sunshine-ig oreg ha tudod, gyerekek elonyben!!! 😊). A masik meg, hogy miert lett csak 'ennyire' szep a jatek, habar a hardver elbirna...Igen kedves csipi tenyleg elbirna, az eszed tokjat. Nyilvan azert megy csak a jatek stabil 30 fps-el mert meg van tartalek a gepbe, es nyilvan azert van, mert ronda lett. Hat orommel kozlom, hogy a jatekban egyszer nem lattam pakolast, es valami olyan hihetetlen tavolsagok belathatoak, meg a legaprobb geci forgo ermet is beleertve, hogy az valami lelegzeteallito. Es mindezt teve nyilt teren. Ugyhogy kedves csipi nezze korul a piacon es ne beszelje baromsagot mikor te az egyik neves ujsag hangja leszolsz vagy 50 kis japan 3 evi megfeszitett munkajat. A jatek felepitese csodalatos es jelenleg tuti, hogy a legjobb es legkemenyebb plattform ami csak letezik. Jah es meg valami, azert az erdekes, hogy turokot mindenki lehuzta, 576 szerint Turok 9,5 pont Mario 9 pont. No comment. En turokra 6 pontnal nem adnek tobbet. Viszont, Burnout2 ps2-re valami csoda szep lett, csak igy tovabb, de Project Gotham mossa 😊), hogy X-et is dicserjem egy kicsit. Bocsi attol aki elolvasta idaig, egy kicsit hosszu lett, de ez a csipi genya felbaszta az agyam. Dobbenet szamomra, hogy beszelhet valaki ilyen fitymaloan egy ekkora szellemi termekrol. Mar csak egy kerdesem maradt hatra: hogy a k..va a..-ba kene kineznie ma egy plattform jateknak? Pesti nagykeres csavo mondja: Jack and Suxter sokkal szebb mert ott a hatter nem olyan mosodott es sokkal elesebb....
mohus
mirõl beszélsz??

mohus
MD-n is volt Contra Hardcorps ...lövöldözös

ez valami retro-folytatás?

mohus
gratulálok Kou😊 tudsz írni is?😊)))

mohus
de a Socom nagyon ott van...

mohus
szerencsére nem😊

barret
hát ja minõsithetetlen,nem akarom dc-hez hasonlitani az nagyon szép volt.ez meg randa.

Bérbe vehet? reklámfelület...

zippofcy
Bazz ezt mondjak '93 ota ... azelott meg nem is voltak PCs gamek. Lehet ezt mondjak majd 10 ev mulva is??? Mar ha lesznek meg akkor konzolok 😊

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Aztán meg nem érti a Capcom, hogy miért veszteséges... 😊

CSOCSO
hja😞 a 2-3 at basszák feldolgozni😞(((((((((( nem érdekel elég lesz nékem resi 1 meg 0.. de inkább a resi 0 érdekel😊
CSOCSO
szijjasztok😊egész nap megy a mario sunshine😊)))))))))
KÖSZI CSÍP!! ez a gamma fantasztikus😊))) eszméletlen mennyi ujdonságot kitaláltak ehhez a gammához... full uj az egész ha a következõ rész is változik anynit mint n64 vagy ez akkor lehet még vagy 20 rész ebbõl a gammából!!!!!!!!

haverom átjött neki kurvára nem tetszett.. aztán mikor elkezdtem játszani vele halál megtetszett neki... csakhát õ meg felbaszta az agyát velem nert nem tudta mit kell tenni... amugy meg azt hogy gyerekes azt felejtse el mindneki..sak az ügyességi ugrálós pálya olyan nehéz néha hogy jujj😊)))))))) de cool😊)))))))))))))))))))))
Laza
senki nincs itt bazz... 😄DD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
bazz, ezt kimerik adni igy?!
(ReEvil2 GC)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
ahhh... megint annyi kirr jatek van keszuloben PS2-re, hogy nem nagyon kell masik gep vasarlasan gondolkodni... 😊

sok sok game hir/kep

Laza
bazz, ez a Chaos Legion (PS2, Capcom) nem kicsit lesz kiraly... 😊 (akcio\RPG)
nezzetek meg a kepeket.. 😊

Laza
oct 30... Contra.. 😊