A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
GC re tényleg jön egy pár Xbox only game...Hunter,Enclave stb érdekes.Azért majd megnézem a PS2 Enclave-et,mert Bump map nélkül igen gagyin fog kinézni....Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
+VR küldetések
+SOL Snake epizódok
+SOL helyszínre kitalált feladatok
És, ha minden igaz, akkor megszerezhetõ a PLANT elejétõl a HF blade.
Már csak ezér' is kell, hogy a stealth camo-val és a pengével végigvágjak mindenkit. >😄
www.youtube.com/aabyssx
vanszorogjon at aki teheti a Gamecube topicba ott osszegyujtottem egy csokrot hogy mi lesz mi varhato Gamecubera... lesz egy ket meglepi... ami a lgjobban meglepett az az Enclave Ps2 GCre is..😊 illetve van egy ket korrekcio amit sok helyen nem emlitenek.
koszontem... remelem elegge meggyozo, hogy van letjogosultsaga a gamecubenek.
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
Ez itt.
www.youtube.com/aabyssx
ma úgyis hoznak egy Logitech kormányt nekem...túl sok lenne a jóból😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A vizpumpa eleg szint hozott a jatekba, 10000* tobb titok van benne, (persze sajnos kevesebb palya de hohy miert..?😞 vannak benne ujitsasok, nem keves ez igaz, de nem akkorak amekkorat elvarna azember, ami a 64bol kimaradt ebbe vegre belekerult....
a vizpumpa ami csavar az egeszen egy nagyot, de nem hatalmas ujitas. csak baro otlet.
mast nagyon nem lehet.. en szerintem, majd ha lesz egy teljesen uj plattfoprm szeru game ami teljesen uj,meg minden mas benne stb.... akkor azt mar nem marionak fogjak hivni... hanem ......
miyamoto szerint a jovo evi e3mon megtudjuk😊
ennyi😄
De az elorejelzesek a csokkentettek is tobbet mutatnak mint az Xboxe.
Ezt nem artana figyelembe venni.
a fenebe bocsi bazze nem az en hibamm... kezdek KOU lenni...😄DD
ja látom....akkor ez rám vonatkozik?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
amúgy most találtam egy cikket:
"
Na ezért nem féltem én az Xbox-ot.Nagy gecik az MS ék,de legalább van lovéjuk,nem úgy mint anno a SEGA-nak.
Csomi:Attól mert te it fröcsögve trágálkodsz,az csak a te értelmi szintedet festi le...Martin-ék jó csávók,mi lenne,ha õk nem csinálnák a "576Konzolt",nem igen lenne mit olvasgatni a kis Magyar konzol társadalomnak....
Csomi, legecizni valakit, csak azért, mert nem egyezik a véleménye a tieddel, enyhén szólva is primitív hozzáállás.
Lehet, hogy nagyobb áttörést várt az SMS-tõl és ezt nem találta meg, de ezért nem beszélünk valakirõl olyan hangnemben, ahogy te tetted.
Hasoló érzése lehetett, mint Martinnak az MGS2-vel. Nem kapta meg azt a fílinget, mint amit az elsõ résztõl és ennek hangot is adott, de ettõl még dicsérte a játékot és aki egy kicsit is régebben játszik, az megérti.
Szóval, egy kicsit elragadtattad magad...

na ki a masodik?
PlayStation 2: 50.0 million
GameCube: 10.8 million
Xbox: 8.2 million
Total: 69.0 million
"WRECKLESS: The Yakuza Missions, the top-selling mission-based combat game for the XboxTM video game system from Microsoft, is hitting the Nintendo GameCube with cool new features and exclusive mini-missions. In this high-suspense, high-speed, mission based driving game, players choose one of two roles, each with its own storyline; that of an elite anti-Yakuza squad member or a high-level secret agent. WRECKLESS: The Yakuza Missions features all the ultra-realistic, interactive environments and pulse-pounding missions of the Xbox version, plus two-player action, more vehicles, new sub- missions that unlock cheats, more interactive pedestrians, 60 fps gameplay, and a "Free Roam" mode that lets players explore the city without having a mission to complete. "
Az mar mas hogy en boxon is es most is nagy szarnak tartom😛
GAMECUBE: magunkra kene most ismerni...?😄DD
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Kicsit regen voltam, egy pillanatra bekukkantok es latom mit irtok ti is. Ami leginkabb felbaszott csipi-*ci cikke a Mario Sunshine-rol. Amikor azt irja nem ad 10 pontot mert nem er annyit, es egy par mellekesnek tuno mondataval ugy lehuzza a jatekot mint az allat. Itt most uzenem neki, hatha Martin latja, aki szinten egy toketlen, ha nem olvassa el mit irkalnak az emberei. Bazzeg 5 napja ejjel nappal nyomom es a jatek egy csoda. A grafika ugy top ahogy van, annak igy kell kineznie. Oldalakon at sorolhatnam az ujitasokat, amik Csipi geci szerint nem attoroek. Hat nem a fenet nem, hogy egyet mondjak, csinald meg 80 sunshine-ig oreg ha tudod, gyerekek elonyben!!! 😊). A masik meg, hogy miert lett csak 'ennyire' szep a jatek, habar a hardver elbirna...Igen kedves csipi tenyleg elbirna, az eszed tokjat. Nyilvan azert megy csak a jatek stabil 30 fps-el mert meg van tartalek a gepbe, es nyilvan azert van, mert ronda lett. Hat orommel kozlom, hogy a jatekban egyszer nem lattam pakolast, es valami olyan hihetetlen tavolsagok belathatoak, meg a legaprobb geci forgo ermet is beleertve, hogy az valami lelegzeteallito. Es mindezt teve nyilt teren. Ugyhogy kedves csipi nezze korul a piacon es ne beszelje baromsagot mikor te az egyik neves ujsag hangja leszolsz vagy 50 kis japan 3 evi megfeszitett munkajat. A jatek felepitese csodalatos es jelenleg tuti, hogy a legjobb es legkemenyebb plattform ami csak letezik. Jah es meg valami, azert az erdekes, hogy turokot mindenki lehuzta, 576 szerint Turok 9,5 pont Mario 9 pont. No comment. En turokra 6 pontnal nem adnek tobbet. Viszont, Burnout2 ps2-re valami csoda szep lett, csak igy tovabb, de Project Gotham mossa 😊), hogy X-et is dicserjem egy kicsit. Bocsi attol aki elolvasta idaig, egy kicsit hosszu lett, de ez a csipi genya felbaszta az agyam. Dobbenet szamomra, hogy beszelhet valaki ilyen fitymaloan egy ekkora szellemi termekrol. Mar csak egy kerdesem maradt hatra: hogy a k..va a..-ba kene kineznie ma egy plattform jateknak? Pesti nagykeres csavo mondja: Jack and Suxter sokkal szebb mert ott a hatter nem olyan mosodott es sokkal elesebb....

ez valami retro-folytatás?
Bérbe vehet? reklámfelület...
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
KÖSZI CSÍP!! ez a gamma fantasztikus😊))) eszméletlen mennyi ujdonságot kitaláltak ehhez a gammához... full uj az egész ha a következõ rész is változik anynit mint n64 vagy ez akkor lehet még vagy 20 rész ebbõl a gammából!!!!!!!!
haverom átjött neki kurvára nem tetszett.. aztán mikor elkezdtem játszani vele halál megtetszett neki... csakhát õ meg felbaszta az agyát velem nert nem tudta mit kell tenni... amugy meg azt hogy gyerekes azt felejtse el mindneki..sak az ügyességi ugrálós pálya olyan nehéz néha hogy jujj😊)))))))) de cool😊)))))))))))))))))))))
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
(ReEvil2 GC)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
sok sok game hir/kep
nezzetek meg a kepeket.. 😊