A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Már csak 19😊))))Én is eladtam a maradék GC-met😊)))Már csak GBA-m van😊))De azt is adom el jövõ héten a gec-be😊)))Helyette inkább kiolvasom még 2¤ a Gyûrûk urát...sokkal többet ér mint bármelyik játék...
Bocs, ez Martinnak ment.
Tényleg ritkán írok ide (inkább a polfórum az én területem), de minden nap elolvasom a "termést". Úgy vettem észre, hogy idétlen, fikázó hozzászólások minden oldalról egyenlõ arányban vannak. Itt ez nem is lehet gond. Problámát ez akkor jelent, ha az újságotokban jelenik meg ilyesmi. (Nem az olvasói levelekre gondolok).

A másik, ami engem, személy szerint irritál az újságban (úgy emlékszem, ezt már írtam is) az, ahogyan a játékok bevezetõiben emlegetitek az elõzményeket. Az, hogy következetesen, szándékosan "megfeledkeztek" a Sinclair ZX Spectrumról és mindenhol csak Commodore-ról beszéltek. Lehet, hogy csak én vagyok az egyetlen, aki ezt észreveszi, de talán éz is számít...
duc
akarom mondani: jön
tõled van... jobb reklámot is csaphatnál a cuccaidnak 😊

duc
Jaja, a mai napig frankón elvagyok a DC-vel is (pedig kevés játék jö rá😊
én azt mondanám, az a lúzer, akinek van valami gépe, és az valamiért nem jön be neki (pl. túl kevés a játék, túl sok szemét jön, túl kevés az exkluzív játék 😊, és ezt leplezendõ letámad itt mindenkit. tulajdonképpen azért lúzer, mert nem tud örülni a saját cuccának, pedig -szvsz- minden géppel frankón el lehet lenni

duc
Ja, most ittam meg még egy kávét, úgyhogy megy a flammmmme.
duc
OK, de várjuk meg, amíg megírja az anime-ket nekem, utána benne vagyok 😄
Martin576
Jaj Ali, ha úgy érzed, hogy "lúzer" vagy, akkor csak sajnálni tudlak!

Ha eseteleg nem csak hetente egyszer néznél be ide, TALÁN meg is értetted volna, KIKRE is gondoltam a hozzászólásomban...

Fárasztó, hogy minden egyes bejegyzést magyarázni kell valakinek. Csak a kedvedért: nem minden nintendó fan = lúzer, csak amelyik látványosan lejáratja magát a fórumokon...

én is ezt mondtam lejjebb, sms 8-at ér!

CHEAPBOY

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

péntekhez képest k.rva sokat pofáztok, alig gyõzõm végigolvasni 😮

amilyen depis, ennek még örülne is 😊

CHEAPBOY
en KOU kinyiro brigadot szeretnek alapitani..😊)

CHEAPBOY
ja ok,s neha felreolvasok bocsi😊

CHEAPBOY
uuuuuuuuuuuuuu kinyirom..😄DDDDDD

"Rohadtul elegem van a Nintendóból, meg a sok neveletlen nagypofájú elborult agyú nintendós lúzerbõl is, és ha kiszáll az agyam, végleg kib@szom a GC-t az újságból "

Én is egy ilyen "lúzer" vagyok.
Az elsõ óta minden egyes számot megvettem. Egy ideje azonban komolyan gondolkodtam, hogy érdemes-e ennyi pénzt kiadnom érte. Ha "kib@szod", akkor ez a problémám megoldódik.

duc
Csak kérdeztem, baze.
Martin576
Ma valami Depresszió buli lesz, szerintem már most arra tréningezik... 😄

Köszönöm a "Kou-elõkerítõ-brigád" tagjainak fáradozásait 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Martin576
Aszonta' ma hív engem, majd mondom neki, hogy keresed!

CHEAPBOY
Neked van lemaradasod baze😊)

CHEAPBOY
ne felj nem fogunk, mert ugy lenne hogy velem is talalkozik akkor. es tegnap igencsak haaaaaaat... nem biztos hogy osszejon szavakat hasznalta.😊))) (a 17:20as talalkara gondoltm hogy csatlakoznek)

Nem hiába! Már egy embert meggyõztél. 😊)

CHEAPBOY
engem pl. kurvara nem erdekelmelyik game hany pontot kap, ha nekem nem jon be ugyse veszem meg😊csak neha azt nem csipem amikor egy game szerintem tul van ertekelve... de ez veszett ritka...😊

Csak hogy szivassam a Nintendos tabort: Szerintem az uj beszigoritott ertekeloben az SMS 8pontot erdemelt volna mert a jatszhatosag csak jo (kamera neha ultra szar, es jopar bug is neheziti a jatekmenetet) garfika jo (habar tegnap elegge kivalonak tartottam, mert beraktam egy szep ps2es jatekok es csinyanak tunt utana... lehet megiscsak szep az az sms?😊

mindegy grafika csak jo, mar csak azert is mert ha az kivalo a Star FOxra mit adunk?

Szavatossag? szinten csak jo, mert harom reteg van, aki vegigszenvedi a 120 shine.t de tobbe nem fogja az tuti (ide tartozom en) a masik aki meg nem tudja megcsinalni, es feladja (ilyen is van ), a harmadik, aki megcsinalna, de az ismetlodo feladatok miatt megunja....

en a 9 ponton nem lepodtem meg sot 8at vartam.

Ennyi az elvakultsagomrol..😊 (igaz egesz nap azzal jatszom de jozanul otelve ennyi a progi)

Valaki kerítse elõ nekem ezt a Kou srácot, mert ölök ha ma nem találkozhatok vele 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Miért ne lehetne egy 9pontos game-t leszídni?
Olvasd el Martin MGS2 cikkét és megtudod...

Hiszen pont azért 9-es, mert valami hibádzik. Egyébként sem értem, drámát csináltok a 9pontból, pedig nagyon is jó az!

duc
Jók az intuícióid, Cheap. Jáccá akkó.... de jó sokat 😄
CHEAPBOY
mennye is ...😊)

CHEAPBOY
Figyi: Nerm azut mondtam hogy jobb az analoggal, hanem csak azt hogy ugyanazt meg lehet csinalni, szal nem leszel lassabb benabb ha analoggal buvolod azt a tragacs suprat, a kormany feeling, tenyleg kiraly, de nem leszel tole Sumákker (a GTkben legalabbis) es nem lehet jobban megoldani a gazadagolast gazpedallal mint analog karral... (hala az egnek a ps2 analog karja tokeletes)

Martin576
Sajnos én is hibás vagyok ebben, meg a többi magazin is. Egyszerûen nem értik meg az emberek, hogy az 5 az a 10-nek a FELE (az 50% meg a 100%-nak). Miért rossz egy 7-es game, ha az 5 a közepes? Mindegy, ezt már nehéz lesz beleverni a fejekbe. Hiába próbálkoztam szeptemberben a Bevezetõben... 😞

Igen, ebben én is 100%-osan biztos vagyok 😊

CHEAPBOY
Itt van mar haggy jaccak ma vele egy kicsit..😄DD

Hetfon kuldom, szten egy Bouncerrel megspekelve (amit fizecc ha jol sejtem.😛) igy egybe megy e mindenki jol jar.😊

Aztan majd racingolnk ki a gyorsabb..😊)

Amúgy soha nem értettem az ilyen nagy felháborodásokat a pontozással kapcsolatban. Emlékszem, amikor a GT2 94%-ot kapott, és a sok felháborodott emberke ott verte a nyálát a levrovban, hogy miért csak annyi, amikor hihetetlenül nagy játék. Aztán a mgs2-vel ha jól sejtem ugyanez volt, csak az már nem került levrovba 😊
Alakítsa ki mindenki a saját kis véleményét, azt, hogy számára mit jelent a játék, és emellett tekintse iránymutatónak az újságok pontszámát. És háborodjon fel akkor, ha mondjuk a SMS 3 pontot kap, vagy a Giga Fighting Adventures of Mucsu 10-et. Akkor jogos. De a pontszám és a saját értékelés közti nüansznyi különbségeken nem értem mit kell annyit pöcsmögölni.

CHEAPBOY
oooooooooo a sznob ember..😊))

JackSlater
Ismét egy köcsög unreg makipöcs.....

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

Martin576
Gondolhatod, hogy nem véletlenül jött ide! 😉 Van neki másik nickje is... 😄

Duc

Nem kontaktprobléma szerintem, mert ha nincs becsatlakoztatva a pedál rész, akkor a fülek mint gáz + fék jól mûködnek. Igaz, nem próbáltam meg eltekerve. Na majd 7végén jobban megvizsgálom a problémát más játékokkal is (eddig csak GT3 meg GT concept).
duc
Hali. Ha mááá a témánál vagyunk: GT3 mikor kerül postázásra? A concept az nem olyan... GT3-ban van egy olyan full tuning Supra-m, hogy Csocso-t leveri a víz 😄D
Egyszer vállalnák az ilyen kis buzik regisztrálva a véleményüket...

Martin576
Vauuu vauuu! 😄

CHEAPBOY
ne hulyiiiiiitds ugyanezt az analog karral is meg lehet tenni... ne tanicccs kerlek😊))))))))))

CHEAPBOY
piha...😊))

Hagyjuk ember ... ugy kalapallak el joyyal autos gaekban hogy sirva futsz haza bazze.😊))
a GT3ban semmivel nem vagy gyirsabb vagy lehetsz gyorsabb ha kormannyal nyomod... csupan a feeling.

JackSlater
Szép jó reggelt!!"kib@szott Mario Shit" Ez szállóige lesz az tuti!!!

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

CHEAPBOY
tudodm mirol van szo elhiheted.

ez nem komoly ugye? finoman, bazze... finoman szûz lánnyal, de nem egy autós gémmel

duc
Azért kérdeztem, mert valszeg kontaktprobléma lehet az oka, de ez csak szétszedés után derül ki... meg az is, hogy kábelezve van, vagy érintkezõcsúszkákon megy a jel. (más: tudtommal az eredeti Ferrariban fix a két fül, nem mozog a kormánnyal... vagy rosszul tudom?)
martin, figyelsz? "a 9 pont talán 10" 😊))

CHEAPBOY
Te mester, ha az analog karral adnad a gazt akkor is tudnal, 3000res fordulaton stabilan menni...😊 nem kell ehhez 30000ftos kutyu.😊 (sot Xel is, mert az meg nyomaserzekelos.. csak finoman..😛)