A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A másik, ami engem, személy szerint irritál az újságban (úgy emlékszem, ezt már írtam is) az, ahogyan a játékok bevezetõiben emlegetitek az elõzményeket. Az, hogy következetesen, szándékosan "megfeledkeztek" a Sinclair ZX Spectrumról és mindenhol csak Commodore-ról beszéltek. Lehet, hogy csak én vagyok az egyetlen, aki ezt észreveszi, de talán éz is számít...
Ha eseteleg nem csak hetente egyszer néznél be ide, TALÁN meg is értetted volna, KIKRE is gondoltam a hozzászólásomban...
Fárasztó, hogy minden egyes bejegyzést magyarázni kell valakinek. Csak a kedvedért: nem minden nintendó fan = lúzer, csak amelyik látványosan lejáratja magát a fórumokon...

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Én is egy ilyen "lúzer" vagyok.
Az elsõ óta minden egyes számot megvettem. Egy ideje azonban komolyan gondolkodtam, hogy érdemes-e ennyi pénzt kiadnom érte. Ha "kib@szod", akkor ez a problémám megoldódik.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nem hiába! Már egy embert meggyõztél. 😊)
Csak hogy szivassam a Nintendos tabort: Szerintem az uj beszigoritott ertekeloben az SMS 8pontot erdemelt volna mert a jatszhatosag csak jo (kamera neha ultra szar, es jopar bug is neheziti a jatekmenetet) garfika jo (habar tegnap elegge kivalonak tartottam, mert beraktam egy szep ps2es jatekok es csinyanak tunt utana... lehet megiscsak szep az az sms?😊
mindegy grafika csak jo, mar csak azert is mert ha az kivalo a Star FOxra mit adunk?
Szavatossag? szinten csak jo, mert harom reteg van, aki vegigszenvedi a 120 shine.t de tobbe nem fogja az tuti (ide tartozom en) a masik aki meg nem tudja megcsinalni, es feladja (ilyen is van ), a harmadik, aki megcsinalna, de az ismetlodo feladatok miatt megunja....
en a 9 ponton nem lepodtem meg sot 8at vartam.
Ennyi az elvakultsagomrol..😊 (igaz egesz nap azzal jatszom de jozanul otelve ennyi a progi)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Miért ne lehetne egy 9pontos game-t leszídni?
Olvasd el Martin MGS2 cikkét és megtudod...
Hiszen pont azért 9-es, mert valami hibádzik. Egyébként sem értem, drámát csináltok a 9pontból, pedig nagyon is jó az!
Hetfon kuldom, szten egy Bouncerrel megspekelve (amit fizecc ha jol sejtem.😛) igy egybe megy e mindenki jol jar.😊
Aztan majd racingolnk ki a gyorsabb..😊)
Alakítsa ki mindenki a saját kis véleményét, azt, hogy számára mit jelent a játék, és emellett tekintse iránymutatónak az újságok pontszámát. És háborodjon fel akkor, ha mondjuk a SMS 3 pontot kap, vagy a Giga Fighting Adventures of Mucsu 10-et. Akkor jogos. De a pontszám és a saját értékelés közti nüansznyi különbségeken nem értem mit kell annyit pöcsmögölni.
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
Nem kontaktprobléma szerintem, mert ha nincs becsatlakoztatva a pedál rész, akkor a fülek mint gáz + fék jól mûködnek. Igaz, nem próbáltam meg eltekerve. Na majd 7végén jobban megvizsgálom a problémát más játékokkal is (eddig csak GT3 meg GT concept).
Hagyjuk ember ... ugy kalapallak el joyyal autos gaekban hogy sirva futsz haza bazze.😊))
a GT3ban semmivel nem vagy gyirsabb vagy lehetsz gyorsabb ha kormannyal nyomod... csupan a feeling.
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
akarom mondani: jön