A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
A f*aszt nem!😊))))))))Mit hazudsz😊))))Mindjárt meggondolom magam és nem veszek PS2-t se😛
CHEAPBOY
HA a Radiant Silvergun ment (csak meg nem adtam at neked..😛) akkor menni fog ez is...
Ha kell japani Chrono Crossom lesz hadd hulljon KOU haja..😊

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Unknow
Éreztem,hogy ez a küzdelem szoros lesz!!!Na kérem szépen!

Tál Leves Vs CSOCSO : 1-1

Ez egy presztis csata😊))
CHEAPBOY
nem.😊)

duc
Cheap, az út, amelyre léptél, rögös és veszélyekkel teli. Bár kis Hazánkban játékbeszerzés terén nem kis érdemeket mondhatsz magadénak, ebbe a fába még a 10000 HP-t sebzõ fejszéd is beletörhet... 😄
CHEAPBOY
Csocsokamhoz semmi sem merheto..😊)
O a szuperagy itten es punktum..😛

Na itt az idõ, hogy megvédjem Csocso-t!
Szerintem õ igenis értelmesebb mint egy tál leves!
😊
Eddig akkor döntetlen, még valaki?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Unknow
PS2-m lesz mert az FF-et azért még játszom mert ugye azt szeressem.Mondtam ,hogy majd veszek tõled egy zsír újat nem?😊
CHEAPBOY
Sok loved ehet ennyi GC eladssbol, mire kell? Narkozol?😊 eladsz erte mindent?😊)))))))

CHEAPBOY
De miert adod el?
Ps2od sem lesz?😊
Csak nem kinottunk a jatekbol..?😞

Unknow
Kikérem magamnak!!!Egy komoly ellenfelet kapott!A Tál Leves már legyõzte Jáksót😄
Unknow
Haveromtól vettem meg😊Nem boltból😊))Mondjuk a Chrono Crossot németbõl hozattam be de angol. Sajna nem tudok segíteni😞 Bocs.
CHEAPBOY
De g*ci vagy Csocsoval..😊

Unknow
Gyakorlatilag is!Egyet eladtam neked meg amit kaptam azt eladtam haveromnak😊))Aztán vettem GBA-t!Amit jövõ héten adok el😊Tiszta?😊)
CHEAPBOY
nem erdekel, en is kijarom az utat ha mondod hova sd hogyan kell mennem..😊 Segiccs plz.😊))

Unknow
Hát én megint csak a Tál levesre szavaznék😊)))Senki többet harmadszor?😊

Tál leves Vs CSOCSO: 1-0
CHEAPBOY
Elvileg 2 GCd volt nem?

Unknow
Nem eladó😊)))Magán szféra😊))))Nem tudod Te ,hogy hány segget kellett nekem ezekért végig nyalnom😄
duc
Cheap, ez durva volt.... pont Tõled... szip-szip. 😊 Na de hogy alakul a Celebrity Match, featuring Tál Leves?
CHEAPBOY
Neked ezek vannak meg Snesre?😊)

Es elhalgatod bazze?😊))

talalkoznunk kell😊

Unknow
Te tök rendes vagy😊)Ezért kapj tõlem egy kõbányait majd...vagy nem...kapsz egy pohár vizet...nekem kell majd a többi pénz jégre😊
duc
Sõt azt is megigérem, ha ilyen körülmények között találkoznánk egyszer, segítenék menekülni a sok felháborodott, ps9 implantos ember elõl... 😄
Unknow
Azt mondom ,hogy azt adtam el😊))Van GBA-m..megvettem havertól...de jövõ héten adom el faterom kollégájának😊5napja van meg😊))))
CHEAPBOY
Szar Szega Szaturn..😄D
Fuuuuuuj!

CHEAPBOY
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hulye barom😄

CHEAPBOY
az a Gc sincs meg amit hoztak?
Nem is tudtam hogy van GBAd..😊

duc
én nem verlek szájba... most jobb? 😄D
Unknow
10év múlva ha bemegyek egy kocsmába és elkiáltom magam "SegaSaturn" akkor mindenki felkapja a fejét és olyan szinten szájba vernek,hogy mit káromkodok ,hogy oda is becsöngetek ahol még csak alapoznak😊))
Unknow
Oké a Tál leves jutott tovább😊Következõ meccs:
Tál Leves Vs CSOCSO😊)) Vajon ki lesz a gyõztes?😊
duc
Ha tíz év múlva te bemész egy kocsmába és eképp kiáltasz: "SegaSaturn", ha én ott vagyok és felkapom rá a fejem, és ha akkor még lesz kõbányai sör, akkor IGEN!!!
Nem kérdéses: a tál levesbe 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Unknow
Gondoltam😊)))NA de arról nem volt szó milyen sörre...Köbányai jó lesz?=)))))))
duc
Öööö... erre czéloztam vala 😊
Unknow
Hmm....oké😊))Végülis annyit nem bukhatok vele😊))Tudom kezdjem veled ugye?😊))))))
duc
De aki mégis felkapja a fejét arra, hogy SegaSaturn, azt hívd meg egy sörre 😄
Unknow
Majd oda tesszük😊
Unknow
Sztem a Besenyõ Pistabácsi😊) (Ahogy Oki mondaná) Egyébként jó a kérdés...szerinted kibe szorult több értelem? Jáksóba vagy egy tál levesbe?😊
A kérdõjel lemaradt a végérõl.

Unknow
Hát jah...hamár Nintendo akkor illene ingyé hozzá baszni egy Mariot...hamár lúd legyen kövér😊
Jövök 😊)))
Tudom, hogy a példa kedvéért írtad, de nem tudtam kihagyni 😊
Amúgy szerinted Swarzenegger vagy Jackie Chan erõsebb :o)

Unknow
Nekem még konzolom sincs még is minden 576konzol meg van...sõt Kbyte is😊))))
Unknow
Bazzeg direkt oda írtam,hogy PÉLDÁUL erre belém kötsz😊))))Na gyere ki a hóra😊))))))))
Unknow
Csináld úgy ahogy én mondtam😊)))Keresd ki a közizlésnek megfelelõ top10 csaj listát és mától ne pontozd hanem teszem ezt játék lehessen Barbara Streisandtól Terry Blacken át Holly Valanceig😊)
Flémeljünk! 😊
Majomfejû Ohne-tzitzi-de-pushup-segít Shakiránál a nagykörúton öt perc alatt kb. negyven jobb nõt látsz. Esõs idõben.

😊

Martin576
Én a másik oldalon ültem! 😄

Unknow
Mert a Commodor az mindenkinek ismerõs és mindenki tudja mirõl van szó!

Ha 10év múlva azt mondod Sega Saturn senki nem üti fel a fejét de ha azt mondod PSX akkor talán valaki felfigyel és TALÁN megérti mirõl beszéltél.
Unknow
A francokat!Van egy SNES-em😊)))Azon Chrono Cross , FFVI és FFV...meg most szerváltam rá egy nagyon király játékot aminek a nevét nem tudom leírni mert japán😊))De kurva jó😊Ezzel játszok és kész...de ezzel is csak mértékkel... 😊

A GBA sztem egyébként nagyon szar!Sötét képernyõ és rövid játékok.Ráadásul sztem tök átláthatatlan az egész.Valahogy nekem nem jön be...arra jó,hogy matek órán elüssem az idõt😊)))
Ali

Szerintem az ujság olvasótáborának átlagéletkora szerint nem sokan tudják, mi is volt az. 😊 Én (31) is csak onnan ismerem, hogy a Csoki klubban a jobb oldalon mindig csiripelt vagy 3 magnó náluk.
Unknow
Kilencnél már csak a 10jobb...például ez olyan,hogy mondjuk teszem azt...

Shakira egy 10pontos csaj és nagyon best de azért a 9pontos Britneyvel is ellehetne játszani nagyon is jól😊))Nem értem mit kell ezt túl spilázni😊
jé, én is a gyûrûk urát olvasom, ill. még az elõzményeit, de jönnek azok is 😊
a gba-t ne add el, az a legjobb az összes gép közül 😄