A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem is rád merészelt gondolni, ó magasságos joypad-mûvész! 😄DD

ja, és autós játékokról van szó, nem egy mario sunshine-ról, az tényleg nehéz lenne kormánnyal

CHEAPBOY
ez nem igy van .

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

rolika, thx
Duc persze, nehéz is lenne váltani ha fixen lennének.
nagyon eleged lehet a nintendo-ból...

én egyetértek az értékeléssel, sõt 8 ponttal is egyetértenék, mert ezt a game-t megcsinálhatták volna n64-en is...

én nem tudok róla, hogy nem mûködne, legalábbis nem tûnt fel, de majd kipróbálom hétvégén

Martin576
Ha.

Ha.

Ha.

Mindig csak az a sok HA.

HA a lúzer Nintendó vette volna a fáradtságot, és a játék megjelenése elõtt 1-2 héttel küldött volna valamilyen teszt verziót (legalább egy amerikait, mert mi vazzeg legalább vettük a fáradtságot, és aranyárban vettünk magunknak egy kib@szott US/JAP GC-t, HÁTHA lesz olyan kegyes a cég, és küld majd tesztanyagokat), akkor a Csipi valóban tudott volna jó sokat játszani vele.

HA a magyarországi forgalmazónak lett volna LEGALÁBB az európai megjelenés napján LEGALÁBB EGY k*rva példánya, akkor a szerencsétlen tesztelõ legalább 4 napig tudott volna tesztelni.

HA én nem telefonálgattam volna órákon át a leadás UTOLSÓ napján és HA drága Cheap barátom nem szerzett volna egy példányt KÖLCSÖN, akkor vazzeg csak a novemberi számba fért volna bele ez a kib@szott Mario Shit teszt.

Rohadtul elegem van a Nintendóból, meg a sok neveletlen nagypofájú elborult agyú nintendós lúzerbõl is, és ha kiszáll az agyam, végleg kib@szom a GC-t az újságból és inkább PS/X lesz helyette. Akkor mit fognak olvasgatni a nagyokosok? Mire veri majd a nyálát az a 20 ember, aki GC-t vett?

Uff, én beszéltem!

duc
A fülek együtt mozognak a kormánnyal?
Kou! Merem remélni, hogy ma nem pattintasz le 😊
Szóval 5 után találka?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Te Mohus!

Megtennéd azt, hogy megfigyeled, te tudsz-e váltani a kormány fülekkel, ha el van forgatva kb. 45 fokkal vagy tovább valamelyik oldalra? Álló helyzetben nézd meg, úgy könyebb.

Nekem ilyenkor nem érzi a füleket, tök idegesítõ, mivel csak kézi váltóval megyek a GT1 óta...
duc
Felvetném itt is a kormány(nem az) kérdést: PS2 USB portra csatlakoztatott olcsó pc-s USB kormányok mûködnek-é az GT3-al?
mohus
így van

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
ez USB-s...lehet hogy bírja a PC

van külön PC-re ilyen..wingman néven fut
azon nincsenek gombok...de FFBack-es szintén és olcsóbb is sokkal és itthon is kapható

Ez spec nekem 20-ban volt...
Júniusban nézegettem kinn..125 EURO volt

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
banyek...kijön egy gamma GC-re és éjjel nappal azt nyomja mindenki, akinek van GC-je...és áradozik😊
Örülök végre...legalább játszanak.

És mi az, hogy Burnout2 nem lesz GC-re meg Boxra?Ezt nem hiszem el...

duc
Recept: cel400+tnt2+128ram+2GBvinyó+hálókártya+winfos95(!)+QIII+UT. Tuti lan party, és láthatod, hogy ezeket már azért hozzádvágják, mert örülnek, hogy kitakarítod a boltból...😊) + beletákolod egy minél kisebb dobozba, UT logót ragasztasz az oldalára (lásd az enyém). A hangulat garantált, az még jobb, ha egy kicsit rozsdás a doboz, meg horpadt (lásd az enyém). CD-t addig kell rádugni, amíg felrakod ezeket a stuffokat, így akár még konzol méretû dobozt is lehet hozzá gyártani 😄D
lehet, de most arra se fussa'...

duc
Természetesen nem UT 2003-ra gondoltan, hanem az õsre...
duc
Nem full tuningra gondoltam!! Egy egyszerû konfig, amivel összejárunk a haverokkal QIII, meg UT-t nyomni - ezt lekezeli most egy hulladékokból összetákolt pc is 😊
nekem konzol mellett nincs pénzem pc-re 😄

bazzeg, úgy értem: "én meg se tudnék már nyikkani egy autóversenyben ENÉLKÜL"
korán van még

én meg se tudnék már nyikkani egy autóversenyben 😊 k.rva jó ez a driving force kormány 😊)) és nem pc-kompatibilis

Tudom ,hogy van ilyen(pl Deadman)de az átlag inkább azért tart konzolt mert ocsoó...

\"Life is around you and in you.\"

Már akinek van pénze egy izmos PC(amin a legujabb gamek is futnak Hight Deatilben) mellet egy konzolt tartania!

duc
Azért tart az ember pc-t a konzol mellett. FPS+stratégia. Ennyi.
duc
Jó reggelt. Ha már kormányoknál tartunk: PS2 mennyire kezeli a PC USB kormányokat/pedálokat? Próbálta valaki? Tudom, hogy Logitech Driving Force az igazi, de mégis...
"A Pc-s játékoknak leáldozott!"
Hehe konzolon még egy normális MMO RPG sincs(és hiába mondjátok ,hogy lesz rá Galaxies meg EQ ,de a kutya se fog vele játszani),megkockáztatom ,hogy még egy normális sima RPG se(kiv. Morrowind de az is Pc átirat)!Meg ugye itt vannnak a Multiplayer cuccosok,na az is elég gázos konzolon!Szal a Pc-nek nem áldozott le(fõleg akkor nem amikor ezt a topicot még nyitották)

Mostanára már megférnek egymás mellett. Neked megvan még a gép? Az enyém ott figyel a szekrényben az eredeti dobozában, tökéletes állapotban.
Nyami!Mennyi egy ilyen tekerentyû?😊Píszí kompatibilis?

cloudff7
Ja egyébként jó reggelt mindenkinek!!!
cloudff7
Szia Martin!

A qurva ott van elesve hogy egy tesztelõ szerintem nem tud annyit foglalkozni egy gaméval amennyit kéne. Most nem kötekszem csak gondolkodom.( hangosan 😉
Mer ugyebár nem fõállásba nyomja a melót hanem mittomén hogyan. És éppen ezért nincs ideje annyira belemélyedni egy játékba,arra meg hogy 100%-ra vigyen egy gamét,csak nagyon kevés játék kiváltsága.(az más kérdés hogy meg sem érdemli egyik-másik)
A fórumotokon (576) nyitottam egy topicot az eredeti játékok varázsáról. Vmi olyasmivel kezdtem az egészet hogy: van ugye a gamer. nekiáll iratni a játékokat dobozszámra,pl egy hét 5-10 játék. berakja az egyiket játszik vele,de már azon vakarózik hogy ott van még a dobozban másik x db game amiket szintén kiakar prószálni. És akkor a jövõ heti adagról nem is beszéltem.
Ebbe az a baj hogy a játékos nem becsüli meg a gamékat csak hajigálja ki õket. Nem mélyed bele, nem viszi végig és szerintem ezért laposodott el az egész feeling. Én ezért vágtam ki az összes irott gamémat,most speciel 3 eredeti van és azokat cserélgetem. Így a fejlesztõk felé is -tudom elsõre hülyén hangzik de gondoljatok csak bele- tisztességes vagyok, hány kis-nagy fejlesztõ cég ment tönkre, jó hogy nem rugok bele pl az MGS2 fejlesztõibe hogy köszi hogy ilyen qrva jó gamét hoztatok össze xmillióból de azér én megiratom aztán gyorsan menjetek tönkre,nehogy egy MGS3-mal játszhassak. és tudjátok jó érzés hogy tudom rajtam nem múlik.

De egy kicsit elkanyarodtam a témától.
Szal a tesztelõk is hasonló bõrben járnak,csak kapják egymás után a játékokat mindegyikbe belenéznek,megírják a tesztet és . Ha nem lennének profik szar lenne a cikk,de abban biztos vagyok hogy ha 2 hétig csak a Mario-val nyomatta volna és legalább a 3/4-ig eljutott volna bizti 10 pontos lett volna a teszt.

Nem akarok senkit védeni, sem megbántani, de én így gondolom ezeket. ( és jó hosszan 😉
Gunfright, Thanatos, Batman2, Robocop1-2. Ezeket próbálták volna a 64-en....
mohus
és kihasználja a GC erejét😊

mohus
tegnap én is leporoltam a GranTurismo 3-at...de most más megvilágításba helyezõdött a gamma

nagyon arcade feeling fogott el....kormánnyal válaszottam kocsit pályát...a gázpedál volt itt is a "megfelelt" ergo ps2-es X gomb..nyami

tekert rázott..és végre stabil 3000-es fordulattal is tudtam kocsikázni...hála a pedáloknak

nyami

most már lehet ,hogy elõre el fogtok ítélni, de 2 hónap múlva azt fogom szajkózni: egy autós gammát kormánnyal kell játszani😊aki gamepaddal ...pláne PC-n billentyûzettel esik neki az olyan mintha zokniban kefélnél😊 elõre is elnézést kérek...peace

CSOCSO
😊
gyerekek, a BMXXX az egy világvero játék😊

So cry me a fuckin river, bitch!

CSOCSO
cube eu ról
CSOCSO
lehet hogy nem full más az egész de ennyi erõbõl egy turok is sza.r. mert ebben is dinokat kell ölni... szal a sunshine szvsz 9 pontos de egy ilyet nem lehet leszidni... ok.. azér t9 pont mert nincs elég tul sok ujitás de akkor is best a gamez
CHEAPBOY
s engem a sok ismetlodes zavar, latszik hogy azert volt elegge erosen otlethiany...
😞((

jo a Sunshine, de a 64 nagyobb durranas volt.

CHEAPBOY
honnan a hulye hired?😊

CHEAPBOY
Te Csocso, nincs benne sok ujdonsag, csak a feladatok megcsinalasanak egy ket modja uj, de ugyanaz... palyara be vank 8 vagy tobb😊 shine egy palyan mindegyiket kulon kell kivalasztani, minden egyes shinehoz mint a 64ben a csillagokzoh, mas dolgok jelenhetnek meg vagy tunhetnel el az adott palyan... az egesz ugyanaz... ugyanugy adoott shine(csillag.😛) mennyiseg elerese utan nyilnak meg az ujabb palyak(a 64hez kepest joval kevesebb palya) viszont tobb titok.
A 8 shinebol, mindegyik palyan van 1szer vagy ketszer 8 piros erme szerzes, meg egy mshadow mario kergetes, meg egy secret barlang(neha 2) ami minden palyan van, es azert ez nagy ismetlodes nagyon ugyanaz...

Szal Csipinek volt igaza, s ez nem nyalas, vannak benne ujitask (ami csak a vizpumpanak tudhato be) de ugy az egesz ugyanaz.

CSOCSO
hja és a faszom kivan nem lesz Burnout 2 GC re és elvileg X re sem
CSOCSO
cijjasztok itt vagyok én is megjöttem a MAriozásból... énmég nem olvastam a cikkeket.. de:

az hogy nicns elég vagy sok újítás az hülyeség.. azért én is nyomom már 3 napja éjjel nappal és azt kell mondanom hogy full uj az egész..nemtom milyen régi dolgokra talált rá csipi ( vagy ki tesztelte) az hogy csillagokat kell gyûjteni..éééssss?? vagy hogy pénz érmék vannak??? hát persze mé mi lenne benne??? teljesen más rendszer az egész full más dolgok vannak le sem tudom irní mert 3 évig sorolhatnám hogy mi uj benne az egész teljesen új.... és megérdemli a 9 pontot de bazz egy 9 pontos gamezra ne mondjuk hogy nincs benne elég új dolog. meg ne szidjunk le egy 9 pontos gamezt... egy ilyet csak dicsérni lehet plusz még lehet benne egy pici hiba....szal ez ugy hülyeség ahogy van.. amugy meg a mario szvsz istencsászár gamez...az elsõ gamez ( oly rég volt ilyen )ami elhúz a pc mellõl!!!!!!!!
Toketlen? Kicsit eros lett volna? Szerintem nem. Ez egy elso felindulasbol elkovetett hozzaszolas volt. Mar sokx meg akartam tenni de lenyeltem mikor valaki egy szar cikket ir. Itt legalabb reagaltok ra. Jo lenne ha mindenki tudomasul venne, hogy egy ilyen jatekot nem lehet egy ejszaka letesztelni. Ez rohej, es ekkora hulyesegeket mondani egy par mondatban....ejnye ejnye. Martinnnak> disznot valoban nem oriztunk es jobb is, mert azt hiszem neha nem csak a disznok kaptak volna a bottal...😊 A jatek szellemi ertekerol csak annyit, mar nemtom ki ketelkedett, talan ramza, hanem bocs. Probaljon meg mindenki csak egy egyszeru palyat kitalalni mindenfele fejtorovel es feladattal, es akkor radobben, hogy milyen oriasi es komplex feladat a megvalositasa. Egy kicsit moge kene neznie mindenkinek a jatekkeszites menetenek es akkor megtanulna jobban tisztelni a jatekokat. Lehet, hogy hangyanyit elfogult vagyok, 😊), de a plattformjatekokhoz ertek ezt higgye el mindenki, es ha a turok 9,5 akkor mario 10 pont!!!! Meg egy szo. Az, hogy N64 -es mariohoz kepest nincs akkora attores, egy nagyon lama kijelentes. Letezett mar valaki 4d-ben. Vegy esetleg tud valaki jelen pillanatban egy olyan vizualis megvalositast ami mind programozastechnikailag mind megjelenitesbelileg teljesen ujszeru? Akkor meg? Csisztu!
CHEAPBOY
"Christmas is coming, which means a lot of high quality games are on the way. To make things more clear we have compiled this release list. Bear in mind that this list only includes what is widely regarded as high profile GC games. Naturally, a bunch of other titles are coming out as well during the following months, and so, overall, there will be over 100 GC games on the European market before the year ends. "

Na lesz mit eladni bazze..😊

CHEAPBOY
felhivlak, a lenyeg azert holnao hozd magaddal a ps2odet.. (mar ha hetvegere tudod nelkulozni)
a gammakrol meg targyalunk.

CHEAPBOY
Na mi tortenik japanban?😊)

Game Boy Advance (61,365)
PlayStation 2 (43,675)
GameCube (15,240)
PS one (4103)
SwanCrystal (3286)
Xbox (2125)
Wonder Swan Color (767)
Game Boy Color (529)

az Xbox ugye kel fel csipkerozsika almabol (a multkori hir tendenciajat mutatva amit valaki ide berakott) ugyanis most mar 2400 helyett 2125 ment el😊)))))))))

CHEAPBOY
mellesleg nagyon nagy hulyeseget irtal....😊))))))

mar bocsi.

egy alkatresz a pocbe kb egy konzol ara....ces a konzol 4-5evig elszorakoztat....

CHEAPBOY
😄DDDDDDDDDDDDDDD

CHEAPBOY
bizony nem tudod mit tettel meg😊)

CHEAPBOY
Elemzok szerint iden is az elkovetkezendo 3 honapban (hálidéjj ugye😊 ) a ps2 fog dominalni, masodik lesz a Gamecube 3. az Xbox.

A Ps2 piaci dominanciaja noni fog a jelenlegihez kepest, az Xbox es aps2 kozotti kulonbseg pedig csokkenni 1%ot😊) ehh.😊

Aztan: ez a 3 honap kritikus lesz mind az Xbox mind a GC szamara, ugyanis eldol(het) hogy ki marad eletben, s nem tudni meddig fog
tartani ez a 3 gepes ciklus (allitjak az elemzok), ha a Nintendo veszit, ok valszeg felhagynak a gepgyartassal, ha az MS... hat nekik mindegy tovabb olik bele apenzt...😊)

(a lenyeg a masodik helyert fog folyni a harc, meglassuk hogy alakul... mindenesetre nem orulnek ha a MS kiturna a Nintendot, mert akkor nagyon elkurvult lesz ez a piac.