A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
arggghhh... olni akarok artatlan embereket, de azonnal...

Laza
azert, mert mi jatszottunk mar massal is...
es nem ma kezdtuk... 😊

Laza
hat, nem tudom, neztel e videokat, de tenyleg igy nez ki... meghozza PS2n... 😊

azt meg, hogy PCn milyen lesz, egyelore hagyjuk.. 😊

CHEAPBOY
Azert az hogy az X jobbb es Billi bacsi sokat megtesz eros tuilzas.... nem tesz o semmit csak a penzet lobogtatja....

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

megkérdezem itt is..tudbnál írni nekem egy game/anime ost letöltQ helyet?...
választ úgyse kapok😊

So cry me a fuckin river, bitch!

Martin576
Itt rajtad kívül mindenkinek 2 napos warez átfutása van... 😄

CHEAPBOY
Igen... en sem kergetem magam illuziokba... de azert jo egy kicsit almodozni nem?😊

CHEAPBOY
nem nem azt, amirwe azt mondom jo az jo is. Nem ehgy patyolattisztasagu de muszakilag okesnak tunik...
Ami nalam jo az a 3 napos bontatlan gep, 😊))
ez csak elegge jo.

CHEAPBOY
Ne bassz ez GBAra van?

Kéne a ráknak, csak megkérdeztem nálad mit jelent az ELÉG jó állapotú: szal csoda hogy ha elindúl kategória😊

CHEAPBOY
Hogy mukodik, nem agyonhasznalt a joy meg stb elfogadhato allapotu.
Miert kene?😛
Szerintem elegge jo ar ha a chippet levonjuk belole mar egy 50000ft alatti ps2ot kapunk.😊

CHEAPBOY
Mi a p*csa olasz auto szeruseg a VICE Cityben?😊))

Mit jelent a jó állapot?

CHEAPBOY
Nem kapkodod el azta telefont😊

CHEAPBOY
R-es messiah chippes ps2 68000ftert elado!

Elegge jo allapotu:

[email protected]

CHEAPBOY
R-es messiah chippes ps2 68000ftert elado!

Elegge jo allapotu:

[email protected]

Re all, most néztem meg a Fedezd fel Forestert..kúrva jó film

mohus
odabaszósdi?😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

😄
Nincs, nem nálam, hanem a Gamespoton néztem az ingame képeket 😊
Amúgy meg már legalább százszor kifejtettem a véleményemet a játékról. Ez most annyival bõvült, hogy grafikailag le a kalappal elõtte.
De én már vén fasz vagyok ehhez, nekem nyugis játékok kellenek: körökre osztott stratégiák, japán prg-k, kalandjátékok, ilyesmi 😊
Nem az az ugribugri meg odabaszósdi 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

mohus
neked már megvan?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Na nem mintha ettõl még lekötne két péercnél tovább 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Már fogalmaztam a sajnálkozó üzenetet, hogy igazad van, de aztán megnéztem néhány ingame képet, és õszintén meglepõdtem: ez tényleg nagyon szép lett! Ha van is szebb, legalább a "recéket" megoldották, úgy tûnik.

mohus
csak az a ciki ,hogy régen mindig PC-re jöttek ki ilyesmik elõbb, arról nem is beszélve, hogy a PS2 három éves gép...most meg a PC-sek "várnak" egy játékra...azért ez is elgondolkodtató.

JackSlater
Jók ezek a GTA képek,csakhát mindenki tudja,hogy nem így fog kinézni PS2 õn,és fõleg nem egy tv-n....frankón lemaradnak a "recék" az ilyen képekrõl,meg ezek a nagyfelbontású textúrák...max PC-n,én tuti azon nyomom majd.

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

JackSlater
Hi.Végre egy normális vélemény!!!Amúgy én nem állítottam soha hogy jobb a PGR mint a GT3,csak egyesek dobálóztak vele....Teljesen más stílus mind a kettõ,és mind a kettõ frankó játék.

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

mohus
nahát😊))

cheap remélem nem felejtetted el GTA3 Vice ahogy kijön....Mohusnak is kell belõle...kijött már?

mohus
Szega Duc!
megjegyzem én még Lucában vagyok kb 3 óra játékkal....de ez érthetõ is nagy a PS2 "henger"

Arról a szerény Logitech-rõl nem is beszélve, ami két hete van meg...azóta csak autókázom

mohus
Szega Csomi!

kipróbálni tényleg érdemes...de az vitathatatlan ,hogy a GT3 több embernek jön be. Valódiabbak az autók. Én a PGR-be nem másztam bele, de nagyon ott van szerintem is. Az hogy mennyire lehet a kocsikon állítani pl kerék dõlésszöge? és ez lászik is kívûlrõl....

Én a sima GT3-on már túlléptem és a Concept grafikában még még jobb lett és csak azért ugrottam rá, mert az új típusokkal is akartam menni. És már csak ezért is a GT sorozat a nyerõ mert eredeti - nagyon jól kiviterlezett - autókat vág hozzád nagyon nagy mennyiségben.

Az X mindenképpen egy jobb választás mint a GC...Billy bácsi mindent megtesz...és ez a progikon is látszik. De a PS2, ha bárki is kihagyja sokat kihagy a konzoltöribõl...

CSOCSO
azért is beteszlek , baszod:

CSOCSO
CSOCSO
fúúú eljön az idõ amikor a következõ GameBoy kijön és jobb grafot fog tudni mint a psx!!😊
itt van gba ra pl az mgs:

ez nemtom mi de u.a. engine:

nem emléxem versio hány polis gammát akar csinálni gba ra de ez up to 16 ezres/sec!!!:
Up to 16000 polygons per second

Motion capture animation

Affine texture mapping with doubled precision to allow better results

Skeletal animation

Skinned characters

spherical key interpolation for smooth animation

quaternion support

high data compression

Morphing support

Scalable engine for either internal rooms and wide open space

per object LOD and per polygon LOD

Hierarchial hidden polygons/object remover to reduce overdraw.

Colorkey support

Glows, Lens FX, Coronas

polygonal particle systems

Texture animation

mapping method supported: planar, sphere, face, cylindrical, unwrap, box, tiling, mirroring.

Multicamera animation with dynamic FOV

Automatic maps arrangement in "texture memory" to optimize pipeline rendering

ROM texture caching to allow up to 100 textures in a single scene

Possibility to mix 2d and 3d together having 3d polygonal scene with custom 3d sprite

Full PC preview using Blueroses PC technology: all that you see as preview on pc you'll see on GBA

Fog table

duc
ok, holnapra összeszedem.csá!
Tényleg akkor írd meg megint hogy mik kellettek😊
VÉletlenql töröltem a leveles ládámat és elfelejtettem...😊
Ja és hogy mikorra😊
Sorry a kellemetlenségekért😊

duc
na jó, nem kekeckedek tovább, mer' aztán nem másolsz nekem animét... 😄D
duc
Annak látom abból a pár pixelbõl. Valami fan biztos tudná, mi az.... Neked rasztás a hajad, mi? (vagy hajas a rasztád? 😊))
Hát ha az egy a borotva akkor te túl jól látsz😊

duc
Különben is, borotva van a kezében, eltávolítandó a haját. Vagy tévednék? 😊)))

duc
A többi stílusjegy már hasonlít? 😄DDD
Kb 1 év és nekem is akkora lesz bazzeee😊

Laza
neked is kene olyan, mi? bazze.. 😊

csak tudnam, hogy miert van mindenkin napszemuveg a Matrixban... 😄
biztos igy erzik magukat 'cool on the grund'-on.. 😄

Huhh bazze, milyen rasztálya van a fehér arcnak, geciiiii

Ha nem megy akkor ird meg mert akkor próbálkozok máshol!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Hehe, jó néhány óra olvasgatás lesz...
Jó szórakozást! 😊

duc
mail ment. bazze.

Gábor: az elmúlt órákban pont azt a topikot tanulmányoztam, köszi!
Cheap! Már megint küldtem egy levelet! 😊

Kou alvás helyett inkább válaszolj a mail-re. 😊

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Hát sajnos a nagy átlag nem ez. Abszolút egyetértek Martinnal abban, hogy a mai játékok többsége nem érdemel fél óránál többet, annyit is csak azért, mert igazságtalanság hamarabb ítéletet alkotni.
Éppen ezért üdítõ, ha az ember megtalálja az egyetlen értelmes játékot a híg fos tengerében 😊
Na ilyenkor szoktam örülni, és beleölni akár több száz órát egys játékba. De sajnos nagyon kevés érdemli ezt meg.