A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De inkább viszem végig mégegyszer az MGS2-t csak kábítófegyverrel, gyilkolás nélkül, minthogy nekiálljak egy új küldetésnek a GTA3-ban. 😉
www.youtube.com/aabyssx
pl az eleg gecc, mikor el kell hajokazni gyorsan a repterhez, mert jon egy magangep, amit le kell szedni... mar ez genyasag, mert nehez eltalalni...
aztan kihullik belole egy rakas csomag koko, amit ossze kell szedni.. de ekkor mar jobb esetben csak 5-os szinten van a korozes... 😊
es igy kell eljuttatni a rendeltetesi helyere... 😊
de emlithetnem, mikor egy fickot ugy kell kinyirni, hogy az ablakon bedobott granattal ki kell fustolni (kocsikkal eltorlaszova a kijaratot, egyebkent legyaknak😊, majd kinyirni...
a kov kuldetes rogton az, hogy elbasztad az elozot, ugyanis nem halt meg a ficko, most mentek erte a mentosok... uldozni kell a mentoautot, de amint hozzaersz, uldoznek a zsaruk is (ha letorik a mento ajtaja, latod, ahogy ott csucsulnek a mentosok a 'beteggel'😊
a mento felig lezuzasat kovetoen a dokik inkabb a sajat irhajukat mentik, es kidobjak a beteget (full gipszben😊, akin ezutan csak at kell hajtani.. 😊
na ennyi.. 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ird le pls. Cheapboyos mailomra ujra szepen a cimedet, kuldenem az antraxos cuccot😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Néha azon kapom magam, hogy a rádiót bekapcsolva értelem nélkül autózok a városban...
www.youtube.com/aabyssx
Aztan veletlenul bepottyant egy GTA3 ide, beraktam na mondom az utso esely, es bvmi miatt bejott.... meg a veszett szaggatasan is tul tudtam tenni magam.... persze lehet pillanatnyi elmezavar... vagy beteg lettem nem tudom..😛
Meg csodalkoztam is bazzz GTA3mazok ..😊)
Emberkeim de irigyellek titeket ezert a nagy jatekkedvert es kitartasert...😞((
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Szal msot meg a Vice Cityre is kivancsi vagyok..😊
Hallottam már olyan emberekrõl is, akiknek a GTA3 tetszett 😊))) Most szólj hozzá 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ha kimerítõbben érdekel mások véleménye a magyar rajongói táborból,akkor nézz át az index Final Fantasy fórumába, és olvasd a legelejét, mert akkor,ha jól emléxem pont ezzel a témával foglalkoztunk.
Szóval természetesen a számmal eszem, a kezemmel tartom 😊)))))
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Bocsánat, egyik kezemmel eszem, másikkal gépelek.
Nagyon soká lehet csak elégni, és nagyon unalmas is lesz egy idõ után: gyakorlatilag kb. 30 órányit kell harcolni megállás nélkül hozzá.
Lehet majd vásárolni clear sphere-t, ami leradíroz egy mezõt, és potyog übermonsztákból olyan sphere, amivel egy mezõre tehetsz pl. +4-es strenght-et - ebben az a jó, hogy a +1, +2, +3 strenght-es mezõket ki tudod cserélni +4-esre, és szépen agyon tudod optimalizálni a karaktereket.
Ha bõvebben érdekel, akkor nézd meg a gamefaqs-on a dolgot, érdekes egy ideig, de a végére már egy kicsit unalmas.
Minden részben valamit változtatnak. Harcrendszerben nekem pl. az 5, a 8 és a 10, sztoriban a 6 és a 7 tetszett a leginkább.
Hogy hány százaléknál tartasz? Passz. Nézd meg, hogy mennyi a tiszta játékidõd (a menüben kiírja)Normális esetben az elsõ végigjátszás kb. 60-70 óra alatt lehetséges. Ha fullosra ki akarod pörgetni, akkor annyit megjegyzek, hogy én 168 játékóránál hagytam abba a játékot, de a sphere grid újraépítését csak félig csináltam meg, tehát kb. 190-200 óra alatt azért ki lehet pörgetni 😊
So cry me a fuckin river, bitch!
Egy kis Slash a GCseknek.... igaz en mar ps2on kieltem vele magam....
Freeloader
"One started all to despair, but Datel (manufacturer of this accessory) has just announced that the development of its product was finished and that he should arrive in store the next week! "
A forditas kicsit primitiv..😊
de a lenyeg benne van bazze😊

más:

neked is.apropó RIKKU RULEZ FOREVER😊
Ez így volt a többi Wild Armsnál is.😊
Egyébként köszönd meg a dvdket😊
www.youtube.com/aabyssx
Ha jo kisfiu leszel kuldok neked mindkettobol egyet hogy megnezhesd milyenek.
Persze csak kocccsonbee😊
Ha erdekel a masina hivjal fel, vagy irj mailt. Koszontem😛

Es amugy jo reggelt ..😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]