A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Itt a pont😊 Ezt magyarázom a "20-30% PS2 kihasználásnak" de csak nem érti meg😊 Na mindegy teszek rá😊 SNES rulez😊)))
Unknow
Ne nekem mond hanem neki😊))) Õ csinálja...én nem értek a programozáshoz😊
Unknow
Ebben mi volt sértõ?😊) Kounak tényleg ez a mániája!Kérdezd csak meg!Mindent importba vesz japán nyelven😊)
rosszul teszi, ebben a nyelvben max hardvert lehet programozni meg hackerkedni, most is assambly orán ülök de gözöm nincs az egészröl

CSOCSO
ezt mondom mindenkinek... ha lenen szufla megtették volna.. ha már amit igérnek annak a felét megmutatnák az kétszer szebbnek kéne lennie mint a gt3 nak!!! de nincsen mert kráft sincsen..ha van majd lesz de addigra olyan mintha most mutatnának 386 oson egy mmx p1 es tudást..azaz ki nem szarja le?
Unknow
Én vagyok nevetséges?😊))Oké mától elnevezlek "20-30% PS2 kihasználásnak" és így foglak hívni. Látom olyan értelmes vagy mint amilyennek látszottál😊))))
Na azért sértegetni nekem kell egymást

UNREG
nem egészen így van, mostanában nyilatkoztak, hogy 2006 elött nem fogják kihozni a ps3-at, kiakarják facsarni a maximumot is a ps2-bõl.

CSOCSO
konzolon igy lehetne netezni lenne rá INF már rég nem PC-znék
Unknow
Na jó...tényleg abbahagytam...mert ez már baromság...ha valaki a 20-30%-al jön az már régen rossz.. ilyen hülyeségeken leállok vitázni...behalok😊)))))))) NA jó...én lezártam.. a többi hozzászólásra ami ilyen jellegû nem válaszolok mert mint mondtam ez már nagyon nagy baromság😊
CSOCSO
kussmá ps2 rulez gc rulez xbox rulez pc sux!!!!fostalicska csicska szarság!!!BAHH...
Unknow
Version abban programoz😊)))))))egyébként meg azt hiszitek,hogy ha a PS2-t jobban kilehetne használni akkor már nem tették volna meg?😊)))Ugyan már!😊Carmack is megmondta,hogy nem bírná a játékát most hirtelen nem tudom melyiket mivel kevés a videó ramja és emiatt nem tud texturázni.Mivel nyers erõben a PS2 a legerõsebb de annyira rosszul van összerakva,hogy semmit nem ér mivel nem boldogul tökéletesen a texturákkal.
UNREG
mert te megmondtad, mi?? lol, vagy!

Ha gondban lesz a pS2 vel a sony ugy is kiadják a ps3 at nagy a lépés elönyük, tul nagy

Unknow
biztos megint valami import baromság japánból😊))Kou mániája😊
UNREG
"nálam istenség az a Taiko No Tatsuzin"

az meg mi a bánat?? 😊))

Assamblyben is lehet programot irni ami sokkal hatékonyabb és gyorsabb mint c++ben mégsem csinálja senki mert rengeteg munka

Unknow
Na és persze azon ,hogy a PS2 többet tud mint a GC meg az Xbox... 😊)))))))))))))))))))))) 20-30%...öregem...Version óta emberen ilyen jót nem röhögtem😄
CSOCSO
ps2 max tudna de nemtud és senki nem cisnál ugyhogy 8!!!muhahahahaahah amugy ha két év alatt nem írtak olyat hogy 2 szer jobban kihasználja az engine-t ( 3 szor tudná de most igy két év után elég a 2) akkor a büdös életben nem is lesz engine írva rá innentõl kezdve szar van a pálásinkenben...ne féljetek 2010 ben kijön egy értelmes engine ps2 re!!
Itt a rengeteg munkán van a lényeg

Unknow
"20-30%-át aknázza ki a ps2-nek"

Te ismered Versiont mi?😄DD
Unknow
Hmm...hát amikor olyan TV-n játszottam akkor igen😊))))Amikor a sajátomon már nem igazán😊)))
Unknow
Rajtam?😊)) nézz már magadra...olyat állítassz amit már féléve mindenki elfeledett...a PS2-ben nincs több😊 ez van öreg😊))))
CSOCSO
MUHAHAHA ITT ÜLÖK A GÉP ELÖTT VIGYORGOK MINT ATOM FOLYIK A NYÁLAM PIROSAK ÉS TÁSKÁSAK A SZEMEIM ÉS NEMTOM MI A NEVEM😊
És olyan volt mint a képeken?

UNREG
már megint alaposan melléfogtál, mert pont yamauchi nyilatkozta a gt3-ról, hogy 20-30%-át aknázza ki a ps2-nek, ennél többet kihozni rengeteg munka, de nem lehetetlen!
nem értem mit görcsölsz ezzel a "ps2 nem tud többet, én akkor is megmondom" szöveggel?? nem zavar, hogy az egész fórum rajtad mulat??

Unknow
A RE1-et láttam meg picit játszottam is vele... a RE0-át még csak képeken láttam... mivel most már nincs GC-m sztem nem is fogom máshol...
Unknow
nekem mikor elszált 30giga akkor is hülyét kaptam😊 képzelem Te min estél át😊)))))))
Ti már látáttok élõben a Re-t?, az e havi multiplayban is ugyanolyan frankon néz ki mint a neten,ök pedig nem engedhetik meg maguknak hogy ne in-game képeket mutasanak

Unknow
Na látod azzal jól jársz😊
CSOCSO
MUHAHAHAHA
Unknow
😄DDDDDDDDD Szegény CSOCSO😄DDDD Bocs..de ezen csak röhögni lehet😄DD
CSOCSO
MUHAHAHAHAHA!!!

KURVA ANNYJÁT AZ EGÉSZ PC VILÁGNAK UGY ELSZÁLT A 60 GIGA VINYOM HOGY 2 számitógépes májszter sem tudta megoldani!!!MUHAHAHAHAHAHAHA!!!😊 fujj a kurva anyját a pc nek!!! konzol rulez!!!!!!!!!!!!
Unknow
Azoknak nem szabad hinni😊))Képeknek sose dõlj be...
A re:zero majd biztos megveszem a cubehoz

De aztért in-game képeket már sokat látni

Unknow
Hülyét fogok kapni ha a Vice City PC-s változatában lesz Multiplayer😊)))
Unknow
Azért ez így nem jó😊)Max a GC -s RE1 és a PS2 -es Code Veronica mivel a Zero még ha jól tudom nincs kint a piacon😊
Azért meglehet nézni a külonbséget a Resident Evil: Code Veronica X (PS2) és a GC-s RE:zero közti különbséget, bár lehet keverem a szezont a fazonnal

Unknow
ez megint valami import cucc?😊)
Taiko no Tatsujinnal játsz😊
Idegroham😊))))))
Na kicsit off

So cry me a fuckin river, bitch!

Unknow
PS2-rõl van szó akkor nálam csak is FFX😊)) Nekem MGS2 nem jött be,ICO nekem túl lassú mármint játékmenetben stb... Szal csak az FFX😊
Porosodik?😊
Most rakom be a szQnyeg alá a residet😊

Unknow
ez igaz...nem is vitatkozok😊
Ennek ellenére mint már mondottam nekem tökéletesen megteszi jövö honaptol a GC , nem tul széles választék ellenére 2-3honap/1db játéknál ugyse engedhetek meg sokkal többet magamnak

Unknow
de õk akkor is ezt mondták...akkora nagy fejlõdés pedig nem volt ha jól emlékszek...
a PS2-re sok szenny is van de akkor is ami most nálam istenség az a Taiko No Tatsuzin😊

"Õk ugyanis a GT3-nál megmondták,hogy nem lehet többet kihozni a gépbõl... Õk már csak tudják...errõl ennyit"
Igaz azóta a GT Concept szebb jobb gyorsabb blablabla..mondjuk ez igaz, csak megjegyeztem....szépen halkan inkább senki se haéja meg😊

Tök mindegy hogy mit tud , ezen tényleg fölösleges vitatkozni, most ugy is a csucson van, aközelében sincs a GC és az Xbox (nem technikai tudásban) ,sajnos

Unknow
Nem errõl szólt a vita hanem arról,hogy HW ügyileg melyik a jobb. Ha azt mondja,hogy a legjobb konzol mert sok játék van rá akkor nem kötök bele...mert az így van. De azért a HW-val én nem dobálóznék😊