A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát azért sztem van különbség de én már nem szólok azoknak egy szót sem akiknek PS2-je van 😊)) Akkora elfogultság van bennetek ,hogy az már fáj. A PS2-tõl mit vártok??? 2éves platform...amit lehet már kihasználták...jobbat már nem fogtok látni. Jobb ha beletörõdtök. Nem látjátok a fától az erdõt. Nekem is volt PS2-m mint mondtam stb... és nem a 17évemmel vagyok nagyra ez csak neked egy támadó pont mivel így a koromra tudod fogni ,hogy "kis tudatlan". Mi van ha nem mondom meg a koromat?😊)))Akkor szívás mert ugye úgy mint legtöbbek én is commodorral kezdtem és hát nem egy játékot próbáltam ki minden platformon. Azért bírom,hogy itt azon vitázunk ,hogy melyik erõsebb...a PS2 vagy a GC vagy esetleg PS2 vs Xbox😊)Jó pofa nagyon😊))Én azt elismerem,hogy a játékok miatt a PS2 a legjobb konzol de HW ügyileg akkor is a legszarabb ha Ti PS2-es szemellezõsök nem is ismeritek be😊De ez engem úgy nem érdekel. Én maradok a PC-nél meg az SNES-nél.Mondjuk megmondom õszintén nem igazán érdekel ,hogy mit mondtok😊Mert,hogy a PS2-nek mennyi tartaléka van még minden😊)))))Már két éve folyamatosan tartalékol szal ezen csak mosolygok.Látom megint kifogtam egy nagyon hozzáértõ embert aki a koromra támaszkodva támad. De nem gond. Nálam okosabb ember is próbálta már itt elmondani a dolgokat és neki se hittétek el.Akkor pedig én hiába próbálkozok.Szóval én már csak mosolyogva annyit mondok, hogy reménykedj,hogy kihasználják a kis PS2-det😊)Köszöntem...részemrõl ezzel a HW vita lezárva mert leszarom,hogy melyik konzol mennyit tud stb... Nekem már nincs és nem is kell egyik se.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Szal akkor meg tuti nem volt neked annyi😛PP😊))
ha jol szamolom akkor minden palyan 30 erme van.
pedig csak 15 van (volt, mert 10et bevaltottam😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
inkabb GTA VC... 😊
lehet venni 'letesitmenyeket' (autoszalon, taxiallomas, filmstudio,stb😊, es vedeni kell az erdekeinket... 😊 szoval itt mar fel kell epitenunk a sajat kis birodalmunkat.. 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
de attol meg mindig vannak elvakult-elvetemult figurak, akik hatartalan utalattal/szeretettel vannak 1-1 platform irant...
es nem kepesek meg mindig felfogni, hogy csakis a jatekok a lenyegesek es dontoek egy adott geo jovojet illetoen...
a HW masodlagos, ugyanis hiaba az eros HW, ha nincs game, ami kihasznalna...
tehat only jatekokon mulik every.... 😊
nem nem tartossag ez egy szanalmas modja a jatekidohuzasnak.
Hulyeseg primitiv megoldas es nem is foglalkozom a sunshineval miota erre rajotetem hog ennyire otlettelenek a dragak..
btw mennyi kek ermed van az elso palyan?
Nekem 27.
Az ugy mar igazan igazan nagy nagy faszsag.
Amúgy görbe tükröt tartott pl. ezen topik elé. Akkor két napig ajnározta itt mindenki a bevezetõt, de a harmadik napon visszatért az eredeti stílusához...érdekesek az emberek.
Amúgy szó nem volt békítõshowról, arról szólt a történet, hogy mennyire értelmeten eleve az egész háború.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Amúgy görbe tükröt tartott pl. ezen topik elé. Akkor két napig mindenki ajnározta itt mindenki a bevezetõt, de a harmadik napon visszatért az eredeti stílusához...érdekesek az emberek.
Amúgy szó nem volt békítõshowról, arról szólt a történet, hogy mennyire értelmeten eleve az egész háború.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
vagy mit írt Martin ami nem jött be?mire vonatkozóan?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

...csak mindig felmérgesedek, amikor jön egy lamer és megmondja, hogy mit tud a PS2.
Persze, aztán egy percre rá már rájövök, hogy minek is vitázok az ilyennel... 😊)
jo reggelt, jo munkat, a gyerekeknek jo tanulast... 😄
Ehh... igazatok van.. 😊
Ebben a játékdömpingben én sem értem, a mi tud a PS2 címû vitát...nekem aztán holt-mindegy.
Aki szereti a konzolokat és kihagyja a ps2-t az sok mindent kihagy...ennél jobb indokom nincs.
www.youtube.com/aabyssx

Jo kis vita ment itten ugy latom, jol szorakoztam latom megvan az utodom. Inkabb nem szallnek be mert meg megint szo erne a haz elejet. Annyit azert megjegyeznek Soniq, hogy az effekt szot 2 'f'-el kell irni es a mult ido jelolesevel is akadnak problemaid. Tenyleg nem akarlak kritizalni, de ahogy jatszod itt a konzolos-technikai tudort mikozben fullra helytelenul irsz, kivancsi lennek honnan veszed az informaciokat. Mert ahol igy irjak az effekt szot azt mar nem is kell tovabb olvasni
.
Jah amugy a ***** anyjat a Project keszitoinek. Az utolso chapter egy bazi nagy szopatas. 2 palya maradt a 120-bol. Nagyon faszan
megtervezett jatekmenet. A 28 autobol megkapsz 16-ot jatek vegere. F50-est meg mutatoba se. Nah ez az ami frusztral egy jatekba. Nagyon felbasztak az agyam. Ehhh, mind1. VAlamit meg akartam, de majd kesobb.Unknow, látom egy kicsit el vagy szállva magadtól meg a 17 évedtõl. Bármennyire is fáj, de Unregnek sok mindenben igaza van.
A PS2-t még messze nem használták ki, errõl nem is egy neves fejlesztõ nyilatkozott már.
Leírni, hogy "ennyit tud és nem többet", valóban lamer hozzáállás, nálad sokkal hozzáértõbb emberek sem tudják, hogy hol a határ, akkor az ilyen kijelentésekkel csínján kell bánni.
Ha pár új játékot összehasonlítunk, a PS2-nek semmi elmaradása nincsen, nézd meg a NFS:HP2-t, szebb mint Xboxon, de a Hitman 2 vagy a CM3 sem csúnyább.
Azzal pedálozni, hogy ki, mióta írkál a fórumba, enyhén szólva is gyerekes! Miért nem írtad inkább, hogy a te bátyád az erõsebb?
Ja, még mielött engem is elzavarnál ezzel az ürüggyel: jibe | 2000. dec. 26. | 10:39
Úgyhogy csak szerényebben....
Nem internetes oldalrol szervalt informacio.
Tobb van abban a kis szarban mint hinned.
Es nem csak azok amiket irtal.
A ps2nek is olyan hibai vannak hogy csak na.
. 5-kor meg felkelés... ráadásul hétfõ. Suck.FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Remélem kúrva jól aludtatok...
So cry me a fuckin river, bitch!