A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Az SNES volt a legjobb...ott még volt játék élmény😊)) Cheap le is akarta nyúlni az enyémet...de semmi pénzért nem adnám el😊))
Néha én is sajnálom hogy eladtam a SNESem,sziasztok!

Unknow
"Ha pár új játékot összehasonlítunk, a PS2-nek semmi elmaradása nincsen, nézd meg a NFS:HP2-t, szebb mint Xboxon, de a Hitman 2 vagy a CM3 sem csúnyább"

Hát azért sztem van különbség de én már nem szólok azoknak egy szót sem akiknek PS2-je van 😊)) Akkora elfogultság van bennetek ,hogy az már fáj. A PS2-tõl mit vártok??? 2éves platform...amit lehet már kihasználták...jobbat már nem fogtok látni. Jobb ha beletörõdtök. Nem látjátok a fától az erdõt. Nekem is volt PS2-m mint mondtam stb... és nem a 17évemmel vagyok nagyra ez csak neked egy támadó pont mivel így a koromra tudod fogni ,hogy "kis tudatlan". Mi van ha nem mondom meg a koromat?😊)))Akkor szívás mert ugye úgy mint legtöbbek én is commodorral kezdtem és hát nem egy játékot próbáltam ki minden platformon. Azért bírom,hogy itt azon vitázunk ,hogy melyik erõsebb...a PS2 vagy a GC vagy esetleg PS2 vs Xbox😊)Jó pofa nagyon😊))Én azt elismerem,hogy a játékok miatt a PS2 a legjobb konzol de HW ügyileg akkor is a legszarabb ha Ti PS2-es szemellezõsök nem is ismeritek be😊De ez engem úgy nem érdekel. Én maradok a PC-nél meg az SNES-nél.Mondjuk megmondom õszintén nem igazán érdekel ,hogy mit mondtok😊Mert,hogy a PS2-nek mennyi tartaléka van még minden😊)))))Már két éve folyamatosan tartalékol szal ezen csak mosolygok.Látom megint kifogtam egy nagyon hozzáértõ embert aki a koromra támaszkodva támad. De nem gond. Nálam okosabb ember is próbálta már itt elmondani a dolgokat és neki se hittétek el.Akkor pedig én hiába próbálkozok.Szóval én már csak mosolyogva annyit mondok, hogy reménykedj,hogy kihasználják a kis PS2-det😊)Köszöntem...részemrõl ezzel a HW vita lezárva mert leszarom,hogy melyik konzol mennyit tud stb... Nekem már nincs és nem is kell egyik se.
Unknow
Ez így van...anno a Saturn erõsebb mint a Ps és még is megbukott... Mondjuk nem értem mit jöttök nekem ezzel hiszen én még mindig SNES-en játszok😊))))Sõt már csak azzal és nem mással. 😊)
Unknow
Érdekes,hogy a PS2 olyan jó meg minden és még se mutatnak rajta semmit😊))) Ha ennyi ideje nem használták ki akkor azután se fogják.Egyébként meg ha nagyon idézgetni akarsz akkor kezd el nézegetni a Sony miket nyilatkozott... Õk ugyanis a GT3-nál megmondták,hogy nem lehet többet kihozni a gépbõl... Õk már csak tudják...errõl ennyit.
CHEAPBOY
Csocso: Payweek van bazze😊))

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
haggyaa😊))

CHEAPBOY
Na mar tudom mit veszek magamnak a jovo heten😊))

aabyssx

www.youtube.com/aabyssx

Nem jol szamolod. Minden palyan kiveve Delfion Plazan, ott 20 van. Van meg a lavas fokuzdeshez vivo palyan 10. A tobbin 30.
CHEAPBOY
ehh... nem jatszottam sunshineval 2 hete😛P

Szal akkor meg tuti nem volt neked annyi😛PP😊))

ha jol szamolom akkor minden palyan 30 erme van.

Elso palya nekem 28 erme 😛.
Laza
ja, en mar nem is emlekszem hol/kitol kaptam.. 😊
pedig csak 15 van (volt, mert 10et bevaltottam😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
nekem is otthon porosodik a SMS... valahogy nem fogott meg annyira a jatekelmeny... ez a vizagyus dolog is eroltetettnek tunik... de lehet hogy csak en erzem igy... 😊

inkabb GTA VC... 😊
lehet venni 'letesitmenyeket' (autoszalon, taxiallomas, filmstudio,stb😊, es vedeni kell az erdekeinket... 😊 szoval itt mar fel kell epitenunk a sajat kis birodalmunkat.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
azt, hogy ez a 'haboru' ertelmetlen, en mar 1 evvel ezelott is elmondtam... (vissza lehet keresni😊

de attol meg mindig vannak elvakult-elvetemult figurak, akik hatartalan utalattal/szeretettel vannak 1-1 platform irant...
es nem kepesek meg mindig felfogni, hogy csakis a jatekok a lenyegesek es dontoek egy adott geo jovojet illetoen...

a HW masodlagos, ugyanis hiaba az eros HW, ha nincs game, ami kihasznalna...
tehat only jatekokon mulik every.... 😊

CHEAPBOY
mert az ermekeresgeles (ami hozzatesszuk lathatatlan) nagyon egy uncsi bulee....

CHEAPBOY
a benaknak igen😊))))))))))))

nem nem tartossag ez egy szanalmas modja a jatekidohuzasnak.
Hulyeseg primitiv megoldas es nem is foglalkozom a sunshineval miota erre rajotetem hog ennyire otlettelenek a dragak..

btw mennyi kek ermed van az elso palyan?

Nekem 27.

Igy lesz tartos. 60 kek erme kb 60 nap. Ez aztan a jatekido 😊)))
CHEAPBOY
ez igy egy nagy fassag. Nem csoda hogy nem tetszik a game.

CHEAPBOY
Nem nem gond.

aabyssx
Legyen egyelõre szerda este (ha nem gond)!

www.youtube.com/aabyssx

Joh meg1x gyengebbek kedveert 😊. 110 van meg. 3 secret a palyakon elmaradva (nemtom hol). Delfino plazan szinten egy secret sunshine, ez eddig 114. Es meg maradt a palyakon 60 kek erme elszorva. Ez meg plussz 6. Amugy a jatekban osszesen 240 kek erme van! Nem semmi, ezek nagyon durvan el vannak rakva.
CHEAPBOY
Hat az szivas ha azt a maradek 6ot csak kek ermekbol tudjuk osszehozni (bar en 7et szamolok).
Az ugy mar igazan igazan nagy nagy faszsag.

Onnan, hogy 10 kek = 1 sunshine. Nekem 3 palyan van meg elmaradva secret sunshine-om meg a Delfino Plazan egy Secret palya, azt meg nem is tudom hol van. Ez eddig ugye 114 meg marad a 60 kek ami meg 6 sunshine-> igy mar is 120. A multhet Projecte volt ez most megint Mario-e lesz. Es akarhogy is faj, igazat kell adnom az elottem szolonak. Tok mind1 milyen gep, ha a gamma jo akkor nyomni kell. Azert vegyetek csak batran Cube-ot! 😊)))
El kéne olvasni 😊
Amúgy görbe tükröt tartott pl. ezen topik elé. Akkor két napig ajnározta itt mindenki a bevezetõt, de a harmadik napon visszatért az eredeti stílusához...érdekesek az emberek.
Amúgy szó nem volt békítõshowról, arról szólt a történet, hogy mennyire értelmeten eleve az egész háború.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

El kéne olvasni 😊
Amúgy görbe tükröt tartott pl. ezen topik elé. Akkor két napig mindenki ajnározta itt mindenki a bevezetõt, de a harmadik napon visszatért az eredeti stílusához...érdekesek az emberek.
Amúgy szó nem volt békítõshowról, arról szólt a történet, hogy mennyire értelmeten eleve az egész háború.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

mohus
ha nem kapcsolod be akkor semmit😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
ez nem a békítõshow...

vagy mit írt Martin ami nem jött be?mire vonatkozóan?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Laza
na, a mai adag... 😊

Laza
nem maradt reggelig... 😄

CHEAPBOY
MA meet?😊

...csak mindig felmérgesedek, amikor jön egy lamer és megmondja, hogy mit tud a PS2.

Persze, aztán egy percre rá már rájövök, hogy minek is vitázok az ilyennel... 😊)

CHEAPBOY
mibol gondolod hogy 60 kek erme a ludas?

Laza
ez igy van... bazze... 😊

jo reggelt, jo munkat, a gyerekeknek jo tanulast... 😄

Ehh... igazatok van.. 😊

mohus
Szia Jibe!

Ebben a játékdömpingben én sem értem, a mi tud a PS2 címû vitát...nekem aztán holt-mindegy.

Aki szereti a konzolokat és kihagyja a ps2-t az sok mindent kihagy...ennél jobb indokom nincs.

aabyssx
Ha az ifjú titán megmondta, akkor az úgy is van. Felesleges vitatkozni. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Természetesen nem a játéktermésre, hanem a "lista-termésre" gondoltam.

Belenézve az elmúlt napok termésébe csak Martint sajnálom: szomorú kimondani, de úgy néz ki, hogy szart se ért az 576 Konzol bevezetõje. És ez a legkevésbé az Õ hibája...

mohus
akkor ma ötkor?

Jah Cheap, Mario 110 sunshine! De mar izzadok tole nagyon. Ki*-ott 60 kek erme meg hianycikk. 😊)
Napot, forumlakok!
Jo kis vita ment itten ugy latom, jol szorakoztam latom megvan az utodom. Inkabb nem szallnek be mert meg megint szo erne a haz elejet. Annyit azert megjegyeznek Soniq, hogy az effekt szot 2 'f'-el kell irni es a mult ido jelolesevel is akadnak problemaid. Tenyleg nem akarlak kritizalni, de ahogy jatszod itt a konzolos-technikai tudort mikozben fullra helytelenul irsz, kivancsi lennek honnan veszed az informaciokat. Mert ahol igy irjak az effekt szot azt mar nem is kell tovabb olvasni .
Jah amugy a ***** anyjat a Project keszitoinek. Az utolso chapter egy bazi nagy szopatas. 2 palya maradt a 120-bol. Nagyon faszan megtervezett jatekmenet. A 28 autobol megkapsz 16-ot jatek vegere. F50-est meg mutatoba se. Nah ez az ami frusztral egy jatekba. Nagyon felbasztak az agyam. Ehhh, mind1. VAlamit meg akartam, de majd kesobb.

Unknow, látom egy kicsit el vagy szállva magadtól meg a 17 évedtõl. Bármennyire is fáj, de Unregnek sok mindenben igaza van.
A PS2-t még messze nem használták ki, errõl nem is egy neves fejlesztõ nyilatkozott már.
Leírni, hogy "ennyit tud és nem többet", valóban lamer hozzáállás, nálad sokkal hozzáértõbb emberek sem tudják, hogy hol a határ, akkor az ilyen kijelentésekkel csínján kell bánni.

Ha pár új játékot összehasonlítunk, a PS2-nek semmi elmaradása nincsen, nézd meg a NFS:HP2-t, szebb mint Xboxon, de a Hitman 2 vagy a CM3 sem csúnyább.

Azzal pedálozni, hogy ki, mióta írkál a fórumba, enyhén szólva is gyerekes! Miért nem írtad inkább, hogy a te bátyád az erõsebb?

Ja, még mielött engem is elzavarnál ezzel az ürüggyel: jibe | 2000. dec. 26. | 10:39

Úgyhogy csak szerényebben....

CHEAPBOY
na itt vannak a vice cityk.

CHEAPBOY
a negyed annyi poligon kicsit eros.... egyes jatekfejlesztok nem igy latjak....

Nem internetes oldalrol szervalt informacio.

Tobb van abban a kis szarban mint hinned.
Es nem csak azok amiket irtal.

A ps2nek is olyan hibai vannak hogy csak na.

duc
Reggelt. Persze hogy kvajól. Hajnal fél 2-ig GT3, egy órás endurance futam után véres szemekkel találjam el a 4 ajándék kocsi közül az F1-et... ofkoz lett egy dudva Renault-om . 5-kor meg felkelés... ráadásul hétfõ. Suck.
cloudff7
szasz!!

Qrva jó!!!
mohus
reggelt

Sir Quno Jedi
Hát aludni csak kúrva jó ! :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Jó reggelt!
Remélem kúrva jól aludtatok...

So cry me a fuckin river, bitch!