A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
A Collint nem is láttam...utálom az autó versenyt...nem is szoktam velük játszani...az NFS6 is csak a rendõr,üldözött felállás miatt érdekelt. Egyébként mondom én se tudom miért de jobban tetszik az X-es verzió😊)))
Azért valamicske mégis van,de azért nem kell bepöcenni,igaz néhány rutint talán (bár ma már a hardveres programozást sem assamblyben,hanem a hardverhez kiadott fejlesztõ környezetben, amelyek inkább c szerüek, végzik) de nekem na akard bemagyarázni hogy egy ps2-es game akkár 1%-t is assamblyben irják, mert betojok

CHEAPBOY
Ezt nem mondod komolyan?😊))

Ember nagyon kozepkori dogmakkal tekinted Te ezt a konzolvilagot..😊

Square nem adhat ki folytatast meg stb...😊))

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
PC guru szerk.be (meg penteken) lattam a Doom3mat, tenyleg beszaras, de most nem errol volt szo😊

Hulye (meghozza nagyon szemellenzos😊))) vagy ha az Xes NFS6ot szebbnek tartod. Gyere fel bazze nezd meg ket egymas melletti teven, ocsem, gyonyoru a PS2es, reszletes vilagosd, jo szines, csilivili... mi kell meg?😊 Jobb mint a tobbi hulladek (belertrve a full tre GCset... atyam az is sajnos rettenet lett).

Mar csak az vona a pojjen ha az Xes Colint is szebbnek tartanad mint a PS2est mert a ketto full ugyanolyan.😛

A PS2es NFSis neha icipicit beszaggat.... belefer...😊 manapsag mar ugysincs (sajnos) egy jatek se ami ne szaggatna be valahol...) mondjuk ha visszatekintek regen se volt csak akkor valamiert nem figyeltuk ennyire.....(regi elovett pSXes Saturnos N64es gamek rendre produkalnak latvanyos lassulast a legtobb jatekban).

Unknow
Már miért ne ismerném el?😊))))Mondtam én egy szóval is ,hogy nincs elõnye?😊 Azért nem vagyok vak és látom amit látok😊A PS2-n vannak a legjobb játékok stb... Ezen nincs mit vitatkozni...mit gondolsz miért akartam vissza venni egy PS2-t?? Csak ugye a mocskos Square kitalálta a FFX-2 -t ami miatt elment a kedvem az egésztõl....
D0C
Szevasztok!

Unknow
Ehh... már látom elõre mi lesz ebbõl Kou és CSOCSO mehetnek át hozzád minden nap játszani😊))))))szegények😊
Unknow
Nem tudom..nekem az jobban tetszik...most ezt ,hogy mondjam el?😊)))) Amikor anno megjelent a PS2-re DOA2 és a DC-re akkor meg a PS2-es tetszett jobban pedig a DC-s volt a szebb stb... nálam ez egy berögzõdés😊)) Aminek olyan feelingje van ami megfog az tetszik...
Unknow
Errõl beszéltem😊))))))
Unknow
Cheap inkább GC-s párti😊)))) De a 30%-al nem értek egyet vele se... Ha állást kell foglalni akkor én PyRex mellett vagyok😊 Bár õt már régen nem láttuk😊Mondjuk CSOCSO is azt mondja,hogy már nincs benne több... majd ha látjuk 😊
CHEAPBOY
elo lehet rendelni a Jedi Knight 2ot GCre es Xboxra...😊

Remeg a kezem az egeren vajh megtegyem e?😛PP

UNREG
tényleg elég részrehajló vagy, csak ne kelljen elismerni a ps2 elõnyét valahol!! bazz, az x-es nfs6 szaggat!!!! mi tetszik neked abban???

CHEAPBOY
most nezem IGNen, szep lesz GCre is a Hitman 2... na vegre egy ertelmes port talan..? Persze tuti Xes vagy nem tom milyenes kepek, hiaba irjak hogy exkluziv GC😊)

Unknow
Magyarul ennyivolt és kész😊)))Szóval ezen fölösleges vitatkozni. Ez olyan,hogy én azt mondom,hogy az általam kifejlesztett CD-re ráfér 3giga de mivel nehéz és nem kifizetõdõ nem használok ki csak 650megát😊 Betudod bizonyítani,hogy ráfér 3giga is amíg nem láttad?😊 Én vizuális alkat vagyok...majd ha látom a PS2 pávört akkor elhiszem😊 addig akárki mondhat akármit😊
aabyssx
"játék is, ami assemlyben íródott"

Ah, csak pl. a motorok rutinjai. /:|

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
ugyanolyan, a Zeros kepeknek is hihetsz ugy fog kinezni.

Persze RGB kabel javallott... 100Hzes tv..😊 hmm.. meg ha telik HDTV, az a baba kepvisszaadas.

UNREG
"Figyi a PS2nek valoban csak 30%at hasznaltak ki.... ez teny"

heheh, mit fogsz ezért kapni unknowtól... te is egy megvezettet ps2-es leszel... 😊))))

Unknow
Biztos,hogy van ilyen játék...ahol sok programozó van ott tuti használták...
Unknow
Jójó...mondom...nekem a legjobb😊)))Te még nem tudod mire vagyok képes az FF-ért😊 Meg,hogy mennyit játszottam én azzal😊 Húúú emlékszek mikor Cheap jelezte,hogy van FFX-e,hogy piszkáltam érte😊
Unknow
Azért a PC-s NFS6 egy Gef3 alatt úgy néz ki,hogy beszarás😊)))))))) Egyébként nekem az Xboxos NFS6 jobban tetszik mint a PS2-es ... mondjuk lehet,hogy azért mert én jobban szeretem a PC-s feelinget... 😊 A GC-set nem láttam...nem is tudtam,hogy arra is kijött😊 Egyébként ha nagyot akarsz nézni szedd le a Doom3Alpha demot😊Én majd beszartam olyan király😊
CHEAPBOY
Figyi a PS2nek valoban csak 30%at hasznaltak ki.... ez teny, de ennel tobbet nem nagyon fognak, mert nem kifizetodo.
Ez van.
Egy orok be nem valtott igeret ez a PS2 (marmint 100%os tudasa😛) de legalabb benne van, es ki tudja mit hoz a jovo.... valami agytroszt kitalal ra egy kotsegkimelo ultra hatekony ps2 mozgato eljarast.... az ember ugye fejlodokepes😊

Szoval jelenleg ez a kep, de nem tudhatjuk mi lesz, de ez all meg a GC elott is... X elott kevesbe az ismert DirectX felulet miatt (avval nem kell akkorat zsonglorkodni... meg ugye nem mai barany).

UNREG
nem is tudom, hogy van-e akár egy ps2 játék is, ami assemlyben íródott... talán a ff XI, de az sem biztos...

Unknow
Jó jó...de tudod,hogy nekem az a szívem csücske és nem is játszok mással😊)))Nekem az a legjobb😊))Én meg ilyen téren vagyok fanatikus😊
CHEAPBOY
ezt senki sem vitatta a PCs Xboxos GCs NFS HP2 egy undorito okakes fos, maga a jatek is nem csak a kinezete.
Valahogy anniyval jobb feelingje van a ps2esnek hogy csak na.

Ma volt itt egy nagyon jo vevom, es mondta nem tetszik neki az NFS6 (pCn latta) mondom gyere nezd meg milyen az uj NFS a ps2 ertelmezeseben... megnezte es all leeses😊 es hat persze hogy venni is fog egyet heteken belul....

Szidta is a PCset is rendesen😊

CHEAPBOY
ezt senki sem vitatta a PCs Xboxos GCs NFS HP2 egy undorito okakes fos, maga a jatek is nem csak a kinezete.
Valahogy anniyval jobb feelingje van a ps2esnek hogy csak na.

Ma volt itt egy nagyon jo vevom, es mondta nem tetszik neki az NFS6 (pCn latta) mondom gyere nezd meg milyen az uj NFS a ps2 ertelmezeseben... megnezte es all leeses😊 es hat persze hogy venni is fog egyet heteken belul....

Szidta is a PCset is rendesen😊

UNREG
hogy a legszebb, az lehet, de hogy a legjobb lenne...??

Unknow
Ha tudnék szeritned keresnék magamnak még egyet?😊)))
Unknow
Igen?😊 Te meg el is hiszed a reklám fogást mi?😊Majd azt fogja mondani,hogy "Bocs már majd nem kihasználtuk a PS2-t és ezért ennél sokkal szebb játékokat majd ne várjatok" ?😊)))))) Milyen üzletember vagy Te öregem?😊))Te tényleg elhiszed,hogy egy krumpli pucolóval megváltod a világot?😊 A TV shopban bemutatott hajszárítóval se tortát csinálni...csak ezt mondják mert így veszik. Jó reklám ->Sok eladott termék->Pénz😊
CHEAPBOY
Miert tudsz meg vadiujat? Az egyik az nem vadonat uj, de nagyon olyan alapotban van mind a joy mind a gep.

UNREG
sõt, az nfs6 szebb ps2-n, mint x-en!!

aabyssx
alacson=alacsony

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
sõt, az nfs6 szebb ps2-n, mint x-en!!

CHEAPBOY
szoval lesz GC utod.

Unknown: FFX jo game, de kozel sem a legjobb...

Unknow
Azért az FFX-nek nincs párja a PS2-n😊 Legszebb és legjobb játék😊
aabyssx
Ha nincs gõzöd, akkor meg NE nyilatkozz róla!
Sokan írnak még alacson szintû kódot. Ha nem is mindent, de nagyon idõ kritikus rutinokat igen.
(...fõleg egy fix vason...)

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
"NOA President confirmed that the GameCube's successor is already being worked on alongside the GBA 2."

Unknow
Már nem😊))Már vége az óráknak😊))Szal már ithon döglök😊))
UNREG
felölem lammerka, annak hívsz aminek akarsz, de ha egy kicsit is jobban értenél a témához annál, amennyire elõadod magad, akkor tudnád, hogy ezt yamauchi nyilatkozta még a gt3 fejlesztésekor.

Unknow
Hmm...azért ez nem biztos...mert lehet úgy is gondolkodni,hogy még több menne el a játékból ha 2× esetleg 3× annyi munkát fektetnének bele.
Azért nem egészen 😊)
Tényleg neked nem kéne suliba lenned?

CHEAPBOY
Meg az NFS6, meg a Vice City ahogy azok kineznek... huhh... nagyon baba.

Az NFS6ra mar nem talalok szavakat, gyonyoru reszletes hatterek, palyak, a GT3 ehhez kepest uberfos amhogy abban a palyak kineznek... nakerem igy nez ki egy szep autos jatek, ha mar regen kerdeztetek ha a GT3 nem szep akkor mi... hat Az NFS 6!!

Unknow
Ja nálatok ez így megy?😊))))Ide oda üldögéltek?😊)))) Jó nektek😊))
UNREG
minek strapálnák magukat feleslegesen?? az így úgy szarúl megírt programokat is el tudják adni zsákszámra sajnos, bolondok lesznek 2X-3X annyi munkát belefektetni.

Na átülök programfejlesztésre

Unknow
Doom3Alpha topicban volt tegnap vagy tegnap elõtt már nem emlékszek... 😊) itt van õ csak figyelni kell rá😊
Unknow
Érted mindent CSOCSO programozzak egyet gyorsan konzolra?😊)))))))
Már rég nem láttam itt bár én is csak ritkán tüntem fel, de most már más mert érdekel a GC

Unknow
De nem olyan ami vadonat új 😛P Nekem meg olyanom volt...de vennem kell majd még egyet...mert a mostani nagyszüleimnél van...kéne egy ithonra is😊)))
CHEAPBOY
VAn nekem itthon 3 darab😊

CHEAPBOY
VAn nekem itthon 3 darab😊