A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Carmackot lefizette a Microsoft es az NVidia... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

aabyssx
Én bírom mind a kettõt, és SZVSZ nem akkora a különbség.
(A SH egy kicsit vezet.)

www.youtube.com/aabyssx

Laza
egyebkent kezd agyonragott csont lenni ez a ReEvil... ezek a zombi dolgok egyaltalan nem remisztoek, felelmetesek...

az igazi horror gamma ott kezdodik, hogy SH...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Teljesen igazad van

Ezért irtam ,hogy lehet hogy keverem a szezont a fazonnal, sejtettem hogy ez állhat az ügy hátterében

D0C
Én is inkább a Colint gyûröm...

Na én leléptem

Laza
mar ne haragudj, de a Code Veronika full 3D, mig a GCs Re1 maradt a regi felallas (animalt hatterek)...
es azt se feledjuk, hogy honnan szarmazik a CodeV...

D0C
A Colin tényleg nagyon jó...!

Bazz. kellett eszembe jutnia most hiányzik

Élettem legkirályabb versenyzös játéka a SNES-es Rock n roll racing

Akkor gondolom van valami kis fejlesztö teamje

mohus
a Burnout 2-t nem nyomja senki?

szerintem kötelezõ darab, aki valaha szerette az Outrunt

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

D0C
Többek között csip nélkül lejátszik minden backup Ntsc-Pal cuccot... 😊))

mohus
hu ne is mond
hétvégén Daytonáztam (ez a második kiadása volt 5 pályás stb) Saturnon öcsémnél😊

scenery update...frame rate...huhh
pixel hegyek

itt éreztem a különbséget😊

de a retro feeling érezhetõ volt😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

aabyssx
...akkor nem magyarázom... /:|
(Inkább nézz utána Te!)

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
ejjha, és mit tud?

Csak 20 000 dolcsi a GC-s devkit 😊)

Unknow
hehe errõl version is betette a képet amint a szobájában van...rohadt gazdag genyója😉))))

Na tényleg mentem...csákány mindenkibe majd este vissza nézek talán. (Addig lehet szidni😊)))))) )
D0C
Ilyen. 😊))

Unknow
na jó elmentem focizni😊)))meg itt az ajánlásoknak köszönhetõen beszerzek holnapra egy CM3-at is...hátha bejön😊De ha szar lesz én isten bizony hozzátok vágom😊
A GC-t azért könnyebb programozni, állitolag,ezért nincs(szerencsére) olyan nagy game inség, mi lenne ha még nehezen lehetne rá fejleszteni brrrr....rossz belegondolni,N64 feeling

UNREG
az milyen?

Unknow
Te FFX-ben még mindig Luccában vagy?😊))Mert ha igen akkor add ide szívesen elviszem neked a végéig😊))
Unknow
engem nem untatsz mert nem tudom mirõl beszélsz😊))))
D0C
Versionnek van Devkit-je.

Na leszálok a témárol nem untatlak tovább vele titeket 😊

Unknow
Nos ezt talán tõle kérdezd meg...meg aztán nem tudni mennyit lehet neki elhinni...bár kitudja..Õ egy rejtélyes ember😊
Az intel helyett helyesebb az x86-os megnevezés

Unknow
de akkor tájt nekem az volt meg és nem volt más😊))szóval errõl ennyit😊 mondjuk most az NFS6 visszahozta kicsit a kedvemet mivel nagyon bejön ez az üldözõsdi😊
UNREG
pacsi 😊)))

mohus
ha meg bekapcsoltad és megnyomod azt a gombot, ami kéken világít...kijön a tálca...

de ezek asszem benne vannak a használati utasításban

Unknow
Szerinted én V-Rally után leülök még autóshoz?😊)))) Az a játék olyan szinten felidegesített,hogy még a GT-vel is akkor voltam hajlandó játszani amikor bajnokság volt haveri körbe. Mondanom sem kell,hogy az elsõ kör után vissza felé mentem és akadájoztam ellenfeleimet😊 Egyetlen egy autós játék van amit nagyon szeretek:Carmageddon😊)))
A PS2 re irok assamblyben egyébként is felejtsük el, legalábbis elég speciális kell hozzá,amit kérdés hogy nevezhetünk e már assamblyben, hissz a különbözö számitogépes architekturákra/processzorokra is más és más asst. használnak, és tudomásom szerint a PS2ben nem intel proci kegyeg.Tényleg versionnak megvannak hozzá a szükséges programok hogy PS2re fejleszen, ezt max. a Sonytol lehet igényelni?

CHEAPBOY
Ha voltal hulye es egy V rallynak ias adtal 10percnel tobbet akkor magadra vess... az nem autos jatek bazze😊 az egy rakas szar... nem tobb.😊

En 3 percet adtam neki... elso 3 kanyar, minimalis kovetelmeny nulla fizika... idegbeteg kocsi....
mehetett is a kukaba.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

UNREG
a vrally3 egy kezelhetetlen szar!! próbáld ki a colin3-at!

Unknow
Viszont a Tekken4 miatt ett a fene😊 Most meg a Suikoden3 miatt fog😞(( De nem érdekel...nem veszek most PS2-t... most sztrájkolok a Square miatt😊))
Unknow
Hát õszintén remélem sikerül kihasználni ... de én csak amiatt mondom,hogy nem tud többet mert én szerintem már ha tudták volna akkor már használták volna. De isten adja,hogy sikerüljön és akkor lesz egy gyönyörû Chrono Breakünk ami miatt megint veszek PS2-t😊))))
D0C
Nagyon nem akarok belefolyni ebbe a Ps2 nem tud többet vitába, mert semmi értelme, de azért halkan megjegyzem, hogy a gépben van még 2 vectorproci, amit bizony eddig még egy program sem használt.
Ki tudja, mi lesz, ha valaki végre veszi a fáradságot és elkezdi használni?

CHEAPBOY
az igaz.... nem cheaped a boxot... azt tudom😊

Mikor itt nezted a hideg kirazott tole baaaz😄D

Unknow
Õszinte leszek.... nem😊)))))))) Esküszöm...soha büdös életbe nem idegesítettem fel magam annyira mint anno a V-Rallynál😊Azóta nem játszok egy autós játékkal sem.
Cheap ebben a kábeles dologban segithetnél kiigazodni, tényleg megérik a pénzüket?, a monster kábelek pl: ki****szott drágák

Unknow
én engem nem érdekel az,hogy szép vagy csúnya egy játék...nálam az a lényeg,hogy lekössön.Na és mint mondtam...engem már nem köt le egyik se. Mondjuk az UT2003 most nálam abszolút nyerõ😊
CHEAPBOY
inkabb csak az aljat spriccelgeti vizipisztollyal😊)

Unknow
pedig elképzelhetõ...
CHEAPBOY
Es miert utalod a jatekok eme nagyon nepszeru vallfajat?😊

Nem megy?😛PPPPPP

Unknow
Hé..mondom ilyen téren állok PyRex mellett😊)))Az Xboxot egyébként gyûlölöm mint a szart😊))) Kérdezd meg Cheapet😊 5percet volt a kezembe a controller utána már könyörögtem Kounak ,hogy vegye át😊))
CHEAPBOY
En jo jatek parti vagyok.😊
Ha valami szep es jo tetszik leirom nem erdekel ki mit mond, ha meg az ellenkezoje akkor azt.

Unknow
Ember nálam felért egy isten káromlással,hogy folytatást adott ki!!!!De oké adja ki megminden de akkor alá Chocobo dungeon néven mondjuk Yuna Dungeon vagy Yuna adventure vagy akármi névvel és ne FF=((( Hát milyen dolog ez ??? Mi lesz a hagyományokkal amik eddig éltek az FF-ben??? Hm??? Áhhh.... 😞
D0C
Pyrex mellett?
Ennél rosszabbul nem is választhattál volna! Pyrexnél nagyobb Ps2 gyûlölõ nincs is, ráadásúl alaposan felsûlt azzal a jóslatával, hogy az Xbox azonnal lemossa a piacról a Ps2-t.
...azóta is mossa..