A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
Két hír a Vice-hoz

"PC Version NOT In January
Posted by DigitalD at 18:18

The "Vice City on PC in January 2003" rumors that have been boiling over for the last few days have now been turned over by Amy Curtin of Take2Europe.

After asking if these rumors infact hold any truth, I got this:

"sorry no comment or information at this stage please feel free to re contact us after xmas"

That basically puts off the January release, or at least they're not yet sure if they can confirm January as a firm release month. Also sounds like we'll be getting some information between now and christmas about the PC version. So much for that.

Vice City Sales Hit 1 Million On Day 1 + Downtime
Posted by Tank at 14:33

Yahoo Finance say financial analysts consider any game that sells 1 million units over time to be a smash hit and a sign of a company's strength. Sales of 1 million in one day would be seen as a blockbuster.

Vice City may have done just that. Compared to the 7 million copies of GTA3 sold, already Vice City is proving to be a top-seller. Although a definitive figure could not be given, Jeff Griffiths the chief executive of Electronics Boutique said "I don't know what exactly the sales of 'Vice City' were yesterday, but it was closer to a million than half a million". Other retailers have reported to have sold over half a million on day one, bringing a figure possibly much higher than the million first expected.

RockStar's parent company Take-Two saw their share price increase by over 2% on Wednesday, with a continued increase expected as the fast selling continues. With the game being introduced to the UK a week today, this would be a good time to invest in some shares 😊

Check out the full story here.

On another note, I apologise for not updating over the last few days. Once again, the network has gone past its set bandwidth limit and our current hosting provider can't provide us with the bandwidth we require. So, we're moving to another hosting provider shortly. There will be short downtime across the network (probably a site at a time) over the next day or two, but other than that you should see no interruptions."

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Laza
nem szoktam 600as motorokkal szaladgalni, de szerintem nagyon jo lett... 😊
(persze erts ezalatt, hogy mint mindig, arcade jellegu minden iranyitasa😊

eddig 4fele mocit lattam:
robogo...
'csopper' 😊...
cross motor...
600as nagymotor...

gyorsak, faszak, kiralyok... 😊
igy hirtelen... (a cross a kedvencem)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
en csinaltam egy indulo 'start' csomagot a rendszerhez... (benne van, mindenfele driver, codec, virusirto, grafikai cumok, stb.)
ujratelepitesnel csak felnyomom, es mar mehet is... szoval a rendszerrel nincs gondom.. (szoktam csinalni Ghost imageot is😊

egyebkent meg a jatekokon kivul minden megvan a ceges gepemen is, ugyhogy azt azert nem irkalom CDre.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

duc
Jó reggelt harcosok.
duc
milyen lett a moci fizikája a Vice City-ben?
CHEAPBOY
hat azok az autok rondak mondhatsz akarmit.
Es nem csak en tartom rondanak.
Az hogy a menuben mennyibol allnak ki a f*szt erdekel szerinted? Ha azzal villognak elegge nagy szegyen.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CSOCSO
mittomén..pc-n nyomom mer ingyé van plusz kormány is van..+netes gamez
CSOCSO
nintendovip.com de ha csak a kodokkal regeled magadat..de ha kell felrakom valahova...
mohus
hajrá nintendósok😊nincs játék....de lehet theme-eket letölteni...

csocso milyen lett az NFS a kockára?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
majd ma kipróbálom

Honnan lehet letölteni?

CSOCSO
ird ki bazzeg én megszívtam vele--sõõt firewall és anti virus kötelezõ!!! ezentul használni fogom! ..mondjuk szoktam csak nemrég volt format cé..és még nem raktam fel az antivirt.. amugy több kép megtalálható ezekrõl a themekrók az általános/hogy néz ki az azstalodban
CSOCSO

nyah ez kurvajó😊 ezt akartam vmelyik nap megmutatni csak miután vissza akartam állítani. lefagyott..restart nah akokr nem akart elindulni.. átjött két emberke értenek hozzá de egyszerûen semmi... elövettek ezek minden... olyanokat csináltak hogy csak néztem de semmi.. aztán volt egy lehetséges megoldás de erre szolt a progi hogy nem tudja megcsinálni mert virus is van a gépen...szééép bazzeg... szal ugrott mindenem.. de ujra itt😊))
kurva jó theme.. gyönyörû és mindre oda figyeltek..
hangok kurvajók minden a mariobol van kivéve és nagyon jok!!! és a kurzorok is. .ha vmire rámutatsz kis kezecske helyett mario keze van.. ha dolgozik akkor a csillag van ott stb.. baromi jo..és ugyanilyen jó a GC theme..ott meg az tetszik hogy a kis on/off lámpácska abban az ablakban világít amelyik aktív meg annál is tök cool minden!😊
Laza
nekem itthon most 2db 60BGos vinyom van... 😊
(az egyik 60as helyett 40es volt, de multheten kicsit megpukkant, igy nem merem hasznalni.. 😊

en viszont direkt nem hasznalok CDket... minden gamet leimageolok vinyora, ugy nyomom.. 😊
(meg jo, hogy mindent vissza tudok szerezni rogton... bar ha az elsodleges vimyom 2. particioja halna be, levagnam a tokom😊

Laza
motorozz, az a meno.. )

mohus
persze ,hogy ott😊

most Vice Cicázok...hú nagyon hangulatos lett
ez a szerelés😊 és tényleg a kocsiban ez a jackson zene...tiszta Miami Vice...csak Don Johnson hiányzik belõle.
loptam egy Porschet gondoltam fasza csávó leszek...aztán bakker itt mindenkinek ilyenje van..gáz

nomeg Colin3....powered by Logitech Driving Force
nyami...jó lett kissé leamortizáltam a járgányt elsõre...ki is kellett szállni a belsõ nézebõl mert a motorháztetõ elõttem lifeget...de hamar belejön az ember...másodikra már jobban ment és csak poros lett a járgány...

szívem most a focik felé húz....
az EA és a Konami is a seggünket nyalizza, annyira nyomultak idén...de a teszt még arrébb van

CSOCSO
Állitolag lesz vagy van 8 cm es DVD:..
CSOCSO
nah hi..itt vagyok😊 vééggree..minden adat elveszett minden gamez, ( ügyi voltam semmit nem írtam ki ..minden film vagy 10 filmet nem írtam ki... több széz mega progi ami arra várt hoyg elérje a 700 megát és kiirja meg a beállításaim a telepített progik.. és eltünk a kedvenc netoldalak😞((
Laza
e=a

Laza
meg a Socom is.. 😊

Laza
darabolni... 😊
nagyon jo.. 😊
(egyebkent ezen e kepen sincs bekapcsolva az effekt😊

versio
most kicsit pihen, ehhez rengeteg grafikus kell és akiket találtam azok lekoccoltak

de az engine-t ehhez a játékhoz optimizálom
az autos játék már pc-n müködik minden code megvan irva csak át kell pakolni ps2-re
és igy talán elöbb elérjük a célunkat

versio
persze , már mindenki hazudik

lehet 20 ezer az elején mikor kiválasztod a kocsit
én kirakok ott 100 ezer polys kocsit is csak nem sok értelme van
a gt3-ban game közben is joval gányább a kocsi

versio
2-en irjuk az engine-t
meg van pár grafikus is

CHEAPBOY
az biztos😊

CHEAPBOY
a WRC2be azt irtak a demo lemezen 20000polis lesz egy kocsi.... haaat megjelent a game, es ha a 20000 poli ugy nez ki akkor b*sszak meg. Rondak a kocsik nagyon.

Köszönöm hogy felvilágosítottál, az egész gamét egyedûl csinálod?

UNREG
ehhez nem kell version, ilyen játékot én is csinálok 😊)))

nem szereti az ftp-set?

CHEAPBOY
Tekken 4, Star FOx, Star Wars Rs2, ezek tamogatjak.

Tehát ujra 😊:
Version szolj ha ilyen játékot csinálsz 😊

UNREG
a kacsacsõrök közé nem kell space!

UNREG
😊)))

Na most megint mi a f*sz van😊

Version szolj ha ilyen játékot csinálsz 😊
< img src="ftp://ftp.supergamez.hu/upload/vuc/capture.jpg" >
< img src="ftp://ftp.supergamez.hu/upload/vuc/capture_2.jpg" >

UNREG
bazz, láncfûrész!!😊))) vajon mit lehet mûvelni vele?? 😊)))

UNREG
hát ezt már tényleg láttuk...😊)))

versio
egy régi shot van , de szerintem ezt már mindenki látta, erröl még hiányzik pár effect

UNREG
lassan tényleg ideje lesz beszereznem 😊)))

Laza
ki mondta, hogy rossz jatek.... 😊
fenomenalis lett... 😊

UNREG
megmutathatnád végre a sok hitetlennek!! 😊)))

UNREG
bazz, most nézem, játék még ennyi helyen nem kapott max értékelést, mint a vice city!!! 10 tesztbõl 6-nál megkapta a 100%-ot, de a többi sem adta 90% alá. 😊)))

Games Domain 11/2/2002 5 out of 5 100.0%
GamePro.com 11/2/2002 5 out of 5 100.0%
GameSpot 10/27/2002 9.6 out of 10 96.0%
Gamers.com 10/29/2002 10 out of 10 100.0%
IGN 10/28/2002 9.7 out of 10 97.0%
All Game Guide 11/2/2002 5 out of 5 100.0%
Gaming Age 10/31/2002 A- 90.0%
PSX Nation 11/4/2002 9 out of 10 90.0%
Playstation Magazine 10/29/2002 5 out of 5 100.0%
GamingWorld 11/3/2002 10 out of 10 100.0%

annyira nem lehet rossz játék 😊))

Laza
csak akkor lesz nagyobb felbontasu egy jatek HDTVn, ha beleteszik a gameba a tamogatast (mondjuk egy kis progressiv scant) ... 😊
egyebkent ugyanolyan, mint egy 100Hzes Digitalis TVn.. 😊

aabyssx
A RE alatt is újra kellett párszor indítani a szívem... 😊
Nem érzem azt a ~hûdenagy~ különbséget.

www.youtube.com/aabyssx

versio
assemblyben leht programozni

DE

1 nagy tudás kell hozzá
2 sok idö
3 kitartás
stb

elöször én is ugy gondoltam hogy az egész enginemet asm-ban irom, de rá kellett jönnöm hogy ez tul nagy falat, most c és asm vegyesen
de minden olyan code ami az objectek elöállitásán dolgozik asmban van, vagy lesz
c-ben képtelenség jo engine-t irni ps2-re,tul lassu

elárulom hogy az ffx-nek az egyik legszarabb enginje van amit ps2-re kihoztak
semmi effect az objecteken csak 1 textura van rajt azt ámen

az én objecteimen most van 2 textura, dinamikus diffuse , specular és fesner reflection, a dinamikus önárnyék is félig meddig kész van
és most dolgozok egy subdivision eljáráson ami kizárja az objectek elszögletesedését
bár ez biztos lassitani fog és nem biztos hogy belerakom de majd kiderül
nekem is sok gondom van a ps2-vel , anyázom is néha rendesen
mert nem elég megirni asm-ban a dolgokat ami önmagában is nagy melo, hanem mind a 3 föprocira külön külön meg kell irni,
használom a jpeges texturatömöritést is ami elég sok texturát bir használni, bár ennek is van limitje
és meg lehet csinálni az engine-t ugy hogy ne szaggasson be csak ennek van pár korlátja
60 fps-nél általában nem elég a processzor,gs idö a kép megalkotására, texturák feltöltésére
kivétel a gt3,
ezért tullép a kod a 1/60 idön és igy 40-50 fps-el nyomatják a képet
de igy meg a kép nem az igazi mert megkeveredik a félképekkel ez sux ahogy van
a 30 fps az reális lenne csak ehhez meg nagy bufferek kellenek a gs-ben csakhogy a gs-ben minden van csak sok memoria nincs
ezért ezt a megoldást senki nem használja rajtam kivül
én kitaláltam egy trükköt hogy csináljak szabad memoriát
de ennek is van egy hibája ha a framerate 30 alá akar menni akkor az engine összeomlik
de ezt ki lehet védeni 2 modon vagy jol kell tervezni a játékot hogy ne legyen frameesés és sokszor kell a játékot tervezni vagy
ha az engine tullépi a framet akkor meg kell szakitani a játékot és ujrakalkulálni az egész scenét, és most igy csinálom, olyan mintha reklám lenne game közben 😊

de igy a gt3-nál 2-szer szebbet tudok csinálni
most 20 darab 8000 polygonos kocsit tudok kezelni
gt3-3000 poly
és ugy hogy sokkal több efect van a kocsikon
és még a pályára is sokkal több textura polygon jut
ezzel a modszerrel le tudok nyomni bármilyen gamát kinézetre
aki nem hiszi majd meglátja nemsokára lesznek franko shotok

Laza
ha tortenet szempontjabol vizsgalod, iszonyat nagy a kulonbseg... 😊

szerintem az ismeretlen erok ellen valo kuzdelem mindigis paraztatosabb, mint a 'megiszom a lottyot/megharapnak zombi leszek'... 😊
(ala Fatal Frame😊

Laza
azt mondta anno, hogy kizarolag csak PCn lesz, es csak fullban lehet majd nyomni a legjobb kartyan...
erre a Microsoft es az NVidia kozbenjarasara rogton bevallalta az XBoxot is... vajon miert... 😄DD

Laza
egyebkent ezt a '30%'os dumat anno a GT3 fejlesztoinek a vezetoje tenyleg mondta...
ezt meg en is lattam interjuban... 😊

D0C
Paráztatásban magasan a SH vezet. 😊))

UNREG
áhhh...unknownak hiába is magyarázol bármit...😊)))