A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi2K
magad szponzorálod a játékok vásárlását vagy szüleid?😊)) szép kis vagyonod lehet ps2-es játékokban talán még hitelt is fel vehetsz rájuk a bankbol 😊))

Norbi2K
egyébként mi a baj az irott cd-vel?
a psone-om nagyon sokáig muzsikált, és nem volt semmi baja amig el nem adtam, de utána sem volt rá panasz😊 de te tudod, lehet ez a gép már más

FREAK
mától ennek vége

visszajöttem, mindenkibe beleszólok jól, majd lesz itt rend

nehogy már szegény Martin rosszul érezze magát 😊)))

Riszpekk

Norbi2K
a jobb játékok 15 körül vannak nem, egyébként meg mindegy hogy 15 vagy 10, arra sincs minden héten pénzem ugyanis ezeket a konzol játékokat hamr megunja az ember, néha elõveszem aztán pif puff feszultséglevezetés😊 persze a gt3 az más😊)

Dzsini
Martin : intézkedtem (Efreet csak más néven)

nem olvas minden moderátor minden topicot állandóan, erre van a 'bejelentõvonal' ([email protected]) 😊)

meg ez a topic egy cseppet szabadabbra van véve a szokásosnál...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

FREAK
szasz mindenki

frík'z bekk

😊

Riszpekk

barret
én is egymás után ötször!ez a szám a minõségére utal .egyik legjobb játék.a konzolban ezt irták:a mgs láttán felmerül a kérdés:lehet ennél jobbat csinálni? ez akár egy szállóige is lehetne!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Mail ment! (ha picit lassan is...)

Adi
Heee nekem volt ps2 aztán én mindig másolt cd nyomtam rajta. Mondjuk nem én másolok hanem hozzák!! Kicsit megbántam, hogy eladtam az az nagyon na mindegy igy van pc. És ha a dvd átmásolják?????Akkor végülis másolt dvd és nem cd?? Én annyira nem vágom a másolást ez egyben Norbi2k is szól!!!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CHEAPBOY
Ezt a nintendo (minden)evi tobb mint 1 milliard dollaros profitjainak!! (s nem forgalmanak) teljestudataban jelented ki?😊)

Mig masok valoban neha 1-200millios minusszal zarnak a Nintendonal erre meg nem volt pelda...

Nem kene azert ennyire szemellenzosnek lenni azert mert nem PS.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
me mi a baj vele?😊))

Martin576
Itt lenne az ideje, hogy a supergamezesek megdobjanak egy admin joggal, kissé moderálni kéne ezt a szerencsétlen fórumot... 😞

Vagy gyertek sûrûbben takatítani...

(80450)

CHEAPBOY
15-20?😊

20ert ps2es jatek?😊)

CHEAPBOY
En irassal?😊)

Megvesztel ember?😊))))))

Azt mondat irott Cdt nem ajanlok, kulonben a kukaban vegiz majd a ps2od.... hallottal Te mar irt cd-t olvaso ps2ot? Szornyu...
Es nem jokedveben van annak olyan hangja. A DVD az mas teszta, akinek esze van nem futtat rippelt cds szemetet a ps2jen.

Norbi2K
miért ne futassak rajta irottat? talán minden játékot vegyek meg 15-20000-ért, azért annyit nem keresek, lehet hogy te az irással igen😊 de én nem, szoval inkább mond hogyan tudok másolni 😊)

CHEAPBOY
S ezen probal segiteni a pici Cheapboy (neha.😛P)

"Magyarországon jelenleg minden 20 videojátékból 19 kalózpéldány, ami azt jelenti, hogy a forgalomba kerülõ CD-ROM-ok 95 százaléka nem jogtiszta."

Inkabb ezt az anyagi allapotra lehetne visszavezetni.

CHEAPBOY
Vegyel eredetit, ha meg mar chippes a masinad, e futtas rajta irott cd-t.
Max DVD-t.

CHEAPBOY
Ez egy nagy off, de a multkori eszmecserenkl egy reszehez tartozik..

Na ez a nagy LOOOOL! 😊)

"Különbözõ biztonsági problémák miatt a Ford összesen 572 795 Focust visszahívását jelentette be. Az autók egy részében tönkremehetnek az elsõ felfüggesztés gömbcsuklói, a Zetec motorral szerelt változatok kigyulladhatnak."

nem olasz autok 😛PPPPP

Norbi2K
nem gond, de elárulhatnád hogyan tudok másolni a játékokat

CHEAPBOY
sokert dobod a masolt cuccost😊)

a filmet nem😛
Es ezen a forumon csupa eredeti jatekkal jatszo emberke van😛

meg inkabb DVD backup... (a cd az elegge szar, szetszedi a ps2ot)

Adi
Láttom itt nagy ps2 vannak.Akkor mondom nem kell vkinek másoltak ps2 játékok db.800ft pl.:GTA vice city vagy másolt dvd filmek 3000ft???? Remélem nem gond, hogy ide írtam.....

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Norbi2K
szoval ps2-es cd-t hogyan tudok másolni?

UNREG
kár hogy vissza kellet adnod, mert másodszor lenne örök lõszered, harmadszor meg láthatalanná tevõ kendõd!! vagy fordítva?? mindegy! 😊))

Oldern the 1st
elsõt, de nem baj, nekem bejött... nem a kor számít 😊

UNREG
régi, vagy sem, még mindig #1!! 😊))

Norbi2K
egy kicsit lemaradtál😊) nem tul régi ez a játék?

UNREG
ez legalább egy hetes lista lehet, mert azóta a vice city minden rekordot megdöntött...😊))

UNREG
melyiket, az elsõt, vagy a másodikat?

Ez egy érdekes bunyos játék lesz:

Norbi2K
amugy ps2-es lemezt mivel tudok másolni?

Oldern the 1st
Végigvittem a metal gear solid-ot bakker!!4 Istencsászár egy játék!!! (kár hogy vissza kellett adnom a ps-t 😊)

Elözö heti europai nintendo eladasok ha valakit érdekel:1. TimeSplitters 2 (Eidos Interactive)
2. Eternal Darkness (Nintendo)
3. Super Mario Sunshine (Nintendo)
4. FIFA 2003 (Electronic Arts)
5. Super Smash Brothers Melee (Nintendo)
6. Resident Evil (Capcom)
7. WWE Wrestlemania X8 (THQ)
8. Star Wars Rogue Leader (LucasArts)
9. Luigi’s Mansion (Nintendo)
10. Sonic Adventure 2: Battle (Infogrames)
11. Need For Speed: Hot Pursuit II (Electronic Arts)
12. Turok: Evolution (Acclaim)
13. Burnout (Acclaim)
14. Super Monkey Ball (Infogrames)
15. Pikmin (Nintendo)
16. Crash Bandicoot – Wrath of Cortex (VU Interactive)
17. Spiderman (Activision)
18. 007 – Agent Under Fire (Electronic Arts)
19. Simpson’s Road Rage (Electronic Arts)
20. Sega Soccer Slam (Infogrames)

Norbi2K
na majd megnézem egy párszor de szerintem szebb a replay, ps1-en mindenesetre biztosan

UNREG
nem szebb, csak annak tünik, mert oldalról és elõrõl is látod az autókat, plusz a különbözõ kameraállások is feldobják az összképet. a hõeffekt csak, ami a visszajátszásban több...

Norbi2K
ezt azért nem mondanám, a replay kicsit szebb vagy rossz a szemed? a ps1-en is ugyanolyan volt a replay mint játék közben? nem hinném

Nem hiszem hogy konkurense lehet GBA nak ez a nokia készülék,a gyerekek akiknek szánják (mert nem hiszem hogy üzletembereknek szánják) ráveszik aput meg anyut hogy vegyenek már nekik egy min.100 000 forintos mobilttelefont! (kérdés hogy egyaltalán sima mobilt vesznek-e) mert hogy azon milyen jot lehet játszani

UNREG
nincs is múvi a gt3-ban, kivéve az intrót, de az meg egészen másképp néz ki...😊))

Laza
bazz, ami nalam van GC mar egy honapja hirdetem, (jelentkeztek mar egy csomoan😊, de meg mindig nem vettem erot magamon, hogy el is adjam... 😊 (pedig heti 1x ha be van kapcsolva😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
ide vele gece.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Oké tölts fel légyszi az ftp.supergamez.hu/upload/vuc könyvtárba Köszi

CHEAPBOY
es ki mondta hogy nem? Errol sohase volt szo...

Laza
game kozben is ugyanolyan a grafika, csak akkor szarabnak tunhet a hatsonezet miatt... 😊

CHEAPBOY
egy internetes oldalon GC Wavebird+Star Fox osszesen 16000ft.

Laza
ha te lattal mar a GT3ban pre-renderelt muvit (kiveve mondjuk valami elo felvetelt😊, akkor leragom a tokom.. 😊

UNREG
felkavarodó õszi falevelek az nfs6-ban is gyönyörûen meg van csinálva 😊)) annyira hangulatos ettõl....

Oldern the 1st
azt olvastam gamespoton hogy a nintendo 100% fog csinálni utódgépet gba és gc után is!!

Norbi2K
😊 a visszajátszásban tényleg kicsit jobb a grafika, az nagyon élethû, de játék közben már egy kicsit romlik a kép ( a replay már psone-on is szép volt a gt-ben ha emlékeztek )

UNREG
pedig ilyen!! igaz, ez a gt concept, ami még szebb mint a sima gt3.
egyszer a visszajátszás ment, amikor beállított a haverom és elõször azt hitte, hogy valami közvetítést nézünk 😊)))

UNREG
ne vicceljj már! 😊))

Norbi2K
full ingame, hogyérted, a tv-men is ilyen képet látok? én nem erre emlékszem na persze lehet hogy szar a nagyképernyõs tv