A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helyes. Még a végén visszaszokom ide - az utóbbi idõben csak nagyon ritkán írtam.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FREAK
hali 😊)

rend lesz 😊

Riszpekk

"Masreszt ha jol megnezzuk akkor GC-hez is kapok egy DVD lejatszot"

Attól, hogy jól nézegeted, még nem lesz benne...

"az mar mas teszta, hogy nem filmnezesre keszult."

Akkor ez olyasmi lehet, mint a hifi, amin nem lehet zenét hallgatni, a könyv, amiben nincsenek betûk, vagy esetleg a monitor, aminek nincs képe

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Üdv!

Végre megjöttél. Már ideje volt egy kis "egyensúlyba hozásnak" ebben a topikban 😄

Version veled nem vitatkozok, mert te egy pillanatra nem tudod magad fuggetleniteni nem kisfoku elfogultsagodbol. GC-rol annyit, hogy egyetlen egy GC-t hajtottunk csapagyasra, de azt is azert mert NTSC-s volt es szar lett hozza az adapter (kis tularammal szethajtottuk) amig sajnos sonyra ez nem mondhato el. Masreszt ha jol megnezzuk akkor GC-hez is kapok egy DVD lejatszot, az mar mas teszta, hogy nem filmnezesre keszult. 3-adx, ami a legfontosabb, figyelembe veve, hogy sonyban mar legalabb 3 eves cuccok vannak es eladtak a vilagon belole X*10 millio darabot meg mindig nagyon draga. Koztudott, hogy a hardverpiacon a 3 eves alkatreszek ara a beka segge alatt van, meg ott is ahol az eladott darabszamok meg sem kozelitik a PS2 ,es ezaltal az altala tartalmazott hardverelemek, eladott darabszamat. A GC most 150 euro ~ 38000 FT felfele kerekitve es ugye mondanom sem kell hogy ebben sokkal ujabb cuccok vannak.
FREAK
na mostmár tisztázd, mirõl beszélsz, mert nem találom a fonalat

Riszpekk

aabyssx
GC-s játékér'.

www.youtube.com/aabyssx

Laalee
hulyevagy LOL

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

versio
jajj ne má...

nézd már meg mi van a szánalmas gc-ben
nem csoda ha olyan olcso
és ne felejts te a ps2-vel kapsz egy dvd lejátszot is !!

szerintem most a ps2 ára röhejesen olcso
van is belöle 3 db, minden tévéhez vettem gyet :LOL

aabyssx
Az, hogy nem szép dolog másolni. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Laalee
mert 18 egy jatekert nem sok? 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

mohus
67000 Ft sok érte?

amikor egy gamma 18 ezer???

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"Az is igaz, ha Ar/Teljesitmeny/Warez&Jatekkinalatot nezzuk akkor mar kiegyenlitettebb a helyzet. "

Nem kiegyenlítetteb, hanem toronymagasan vezet a konzol-piacon😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
romlik a kép??😊
b....ál rá a TV-dre

Reggelt!
A sony DVD olvasoja alapjaban veve is silany minosegu, tenyleg csak kib*ik magaval aki masolt lemezzel nyuzza. Haverom jatektermeben az EREDETI! lemezekkel folyamatosan mukodo PS2-ok is, folyamatosan tonkremennek. Egy par honap hasznalat utan elojonnek vele a gondok es utana rendszeresiti is azt. Ez a az en nagy bajom a sonyval, hogy szanalmasan osszerakott gepenek az arat meg mindig bazi magasan tartja. A rajta levo jatekok azok rendben vannak, de az altalam nehanyszor emlegetett megvezetest, pont itt kovetik el. Ha a sony drasztikusan csokkentene a ps2 arat az egvilagon semmi bajom nem lenne vele. De miert is tenne, hisz igy is sokan megveszik, mikozben nem ismerik fel, hogy Ar/Teljesitmeny viszonylatban nem a legjobbat kapjak. Az is igaz, ha Ar/Teljesitmeny/Warez&Jatekkinalatot nezzuk akkor mar kiegyenlitettebb a helyzet.
aabyssx
...ami ugyan ugyanaz a modell, mint a játékban, csak a baromi nagy AA csal egy kicsit.

www.youtube.com/aabyssx

mohus
Ja nyomtam a Vice-t is....

Csak jót tudok írni...
motoroztam...mentem partyra...vettem öltönyt...cool😊, hogy mi a cél arról nincs fogalmam..élek bele a világba...sodródok az eseményekkel😊

cloudff7
Nekem a Jak & Daxter gyári csinál hasonló dógokat.
😞
aabyssx
Az intro pl. pre-render... :|

www.youtube.com/aabyssx

mohus
Reggelt!

Tegnap sikeresen teszteltem ismét egy pár gammát.

NFS:HP2
Nagyon jó lett valóban. Bejövõsek az effektek, a száguldozás megspékelve ezzel a helikopteres dobálózással. Az elsõ erdõs pályán nyomtam...nagyon jó kis levágások vannak benne...
Az erdõtûzrõl nem is beszélve....bele a füstbe😊Az aszfalton gondolom a vizet szimbolizálandó...türözõdött az erdõ.

FIFA 2003
Végre...szinte el sem hittem, hogy ez is FIFA..a sok évi nyûglõdés után.Szerintem kirugták az elõzõ fejlesztõgárdát. A játékos gyönyörûek, a stadionok a tömeg nagyon hasonlít a valódi közönségre. Az operatõr zoomol...és a hátér valóságszerûen elmosott..tökjó😊
Futásgomb az R1....nahát.A SEGA Worldwide Soccer és a PES után végre itt is😊
És nem kell nyomkodni, hanem ha folyamatosan nyomod, akkor fut...
Végre nincs a lábához ragadva a labda..pöcköli, utánanyúl stb..tuti..
Passzok okes és az is jó hogy lehet sprinteltetni a másik faszit az L1 gombbal.
Egyedül az ívelt lövések szállnak hülyén...de lehet hogyha a játék sebességét lefele fogom állítni akkor valóságszerûbb lesz.

PES2
Szinte alig változtattak az elõzõ rész óta. Mondjuk az nagyon jó volt. A játékosok kicsit pofásabbak, a mozdulatok is, visszajátszásnál új kamera-beállítások...a fizika nagyon jó továbbra is. Nagyon változatos és élethûek a meccsek.

Szóval, aki még mindig kételkedik a PS2 erejében akkor ezek a játékok ismét bizonyítanak.

Sir Quno Jedi
Az írott CD egyrészt nehezen olvasható és rosszabb minõségû, mint a gyári. Másrészt ezek DVD-ripek és az olvasási sebességgel át kell verni a PS2-t, a DVD-rõl meg kicsit gyorsabban csorog(na) az adat, ezért agyonpörgeti a ravasz szoftver az írott CD-t (hogy a szükséges átviteli sebesség meglegyen). Gyéri CD-kkel ilyen gond nincs, azok alacsony fordulatszámon és stabilan mennek. A játékok töbsége meg eleve DVD-s és azokkal végképp nincs gond. Mikor azonban az írott CD-t használod, a lemez pörög, mint a veszedelem, a fej rángatózik (hiszen gyorsan kell pozícionálni és a nehéz olvashatóság mián soxor. Arról nem is beszélek, hogy így nem optimalizáltan vannak az adatok a CD-n...

EZ önmagában elég ahhoz, hogy rövid úton kipurcanjon a géped !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Atcom
Hi Guys!

Van egy Crash Bandicoot The Wrath of Cortex gyári lemezem, aminek használata közben sokkal hangosabb a gép (PS2), mint egyéb lemezek lejátszásánál. Gyárilag lenne ilyen a lemez, vagy csak az én példányom kaki? Ha megvan valakinek a eme játék gyári lemezen, az megnézné a kedvemért? Elõre is köszönöm!

Bye!
duc
Szerintem Cheap azt kívánta hangsúlyozni, hogy az írott cd nem éppen a ps2 fejének kímélésérõl híres. Ez tudtommal eredeti DVD és CD olvasásra van tervezve, és az írott cd olvasásához a chipen kívül még az olvasófej áramának növelésére is szükség van, ami nem biztos hogy jó irányba befolyásolja az élettartamát. Arról nem is beszélve, milyen keserves hangokat tud kiadni a fejmozgató mechanika az írott cd olvasásakor. Az írott DVD-vel nincs ilyen gond - javítsatok ki, ha tévedek.
Sir Quno Jedi
Amúgy tényleg lesz témánk, ha nem is az amit te hiszel :-)))

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Mellébeszélsz, ilyesmirõl ugye szó sem volt !

Ha nem érted amit mondok, engem nem zavar, csak ez esetben nem kéne arcoskodni, ugyebár ! ÉS többet kéne tájékozódni, mielõtt neked is "szilárd kikristályosodott véleményed lesz" !

Norbi2K
szoval cheap mi is a baj a másolt cd-kel?😊
ja igen, mivel is tudok másolni hogy ne legyen gond?😊

duc
Reggelt emberek. Mintha belemoderáltak volna az elõzõ oldalba... Kihagytam valamit?
Azért ez egy csöppet betulzás 😊

A lényeget kihagytad a cikkbõl, idézem:
" Serious pricecuts and dirty tactics have meant that the Xbox is now a serious contender in the console war "
EHhh😊)

Laza
ez a "forras:Konzolacio", majd utana a cikk elejn olvashato "forras:Cube-Europe" nagyon meleg... 😄DDD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

FREAK
mit mondtam már megint??

különben meg senki nem mondta, hogy újságíró vagyok (én biztos nem)

játékokat tesztelek, ennyi

és kurvára nem is izgat, hogy milyen bugyit hord a fõprogramozó anyukája, ha attól az adott játék ÖNMAGÁBAN nem lesz jobb

nagyon nem tudod te ezt a dolgot lenyelni, mi?? pedig a többiek már tõl vannak rajta..... de ez van, legalább nekünk mindig lesz témánk

Riszpekk

FREAK
mi van????

Riszpekk

Laza
csak annyi, hogy a PSone-val ellentetben PS2n 90%ban DVDn jelennek meg a jatekok.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
siman talalsz ennyier egy csomo 'uzletben' 😊
(pl 576😊

Laza
ha kell DVD film, szolj... 😊
tokkal, vonoval... es joval olcsobb, mint az 'emlitett' ar.. 😊

Laza
nezd meg jobban... 😊

Laza
toom, azert mondom... 😊

Sir Quno Jedi
Kiegészítésként, én pl. konzolon MINDEN gammámat TELJESEN végigjátszom (de legalábbis jó közelítés a 99%-os arány, biztos volt már ami nem érte meg a fáradtságot).

Sir Quno Jedi
Amúgy ne mond nekem, hogy a sima multiportos gammák jóra sikerednek ?!! Általában csak az egyik platformon maradnak elfogadhatóak, de soxor ott is elb@sszák õket, ezek tények, nem magánvélemény ! Nézz utána az utsó tíz ilyennek, és után tégy ilyen kijelentéseket ! Miért is jók az "exluzív" gammák ?!!

"Újságíróhoz" képest kissé ultra-tájékozatlannak tûnsz, de közben a másikat akarod beállítani elvakult, begyepesedett fanatikusnak ! Ahhoz, hogy ez hihetõ legyen nem ártana jobban ismerni a felhozatalt minden oldalon, nem gondolod ?!! ÉS itt nem a láttam már olyat, aki hallott már olyanról, aki látta típusú "ismerettséget" forszírozom ! Kimerítõ, több évre visszamenõ , végigjátszásokkal tarkított "szakvélemény", az már jelentene valamit ! Így csak magadat égeted (és nem csak itt), mivel itt tíz emberbõl 7 tapasztaltabb nálad e téren, csak nem õk írnak cikkeket...

(mindez önmagában még mindig nem baj, csak hátrább az agarakkal)

Sir Quno Jedi
Valahogy úgy ! Most jómagam is "teszteltem" egy rakat PC-s nyalánkságot (csak itt én szelektálok és nem mások), ugyanekkor pedig van egy rakat PS2-es finomságom is ! A döntés asszem egyértelmû... :-))) A PC-s dolgok pár óra után határozottan úntatnak, a PS2-sek pedig csak hajnaltájban kapcsolódnak ki, mert mennem kell dolgozni !

Pedig a PC-m is egy kis törpeerõmûvé avanzsált, de ez nem boldogít.

FREAK
éreztem, hogy te rögtön minden tudni fogsz, és szilárd kikristályosodott véleményed lesz....

nem gond, tudom, hogy ez nem gyógyítható 😊

Riszpekk

Sir Quno Jedi
Ufff részvétem, azok még PC-n is hánytatnak !

FREAK
most 2 pc átiratot kaptam, szal nagyon nem sodort el az ár 😊

Riszpekk

Sir Quno Jedi
Namost, AKKOR leáldozott a PC-s játékoknak vagy senem ?!! Milyen ideát,a másik oldalon ? Teli van már Mario nevû vízvezetékszerelõkkel a pince ?!! :-))))))

FREAK
most meg kell ijedni, vagy mehetünk utcabálra? 😊

Riszpekk

forrás: Konzoláció
Xbox felülkerekedik a GC-n (forrás: Cube-Europe)
Igaz: Az Xbox-nak nagyobb az eladási aránya Nagy-Britanniában, mint a GC-nek. Valamikor meg kellett történnie; az Xbox mostantól 2. helyezésnél van a következõ generációs konzoloknál. De vajon mennyi ideig tartja ezt meg?
A Sega-Xbox pack nagyon kelendõ dolog lett az angol vásárlók között, mivel 10,271 darabot adtak el belõle, ami 42%-ot növelt az eladási arányon. A GC viszont mögötte kullog a csupán 6,657 eladott darabjával – 15%-os növekedés.
Érdemes elgondolni, hogy a GC 230,876 darabott adott el, amióta elindult Májusban, és a Microsoft elõtte van 233,503 darabbal, õk Márciusban indultak. A Microsoft örömmel jelentette ki: “Nagyon meg vagyunk elégedve azzal, hogy jön a Karácsonyi idõszak, és egyre több játékos tapasztalja meg az Xbox által nyújtott csodálatos játszási lehetõségeket.”
Elsõ ránézésre a Mario Sunshine sem lett olyan hatalmas siker, mint ami a GC-nek kellett volna Angliában. Valószinüleg a probléma nem a Sunshineban keresendõ, hanem az Xbox hatalmas ajánlatában. A Sega-Xbox csomag ára nagyon alacsony, és a GC-nek is valami hasonlóval kell elõrukkolnia, ha lépést akar tartani. A Mario és az Eternal Darkness egy “halálos páros” lehetne. A DVD kezelhetõsége is nagyon jó a GC-nek, ezáltal elég lenne egy kis árcsökkentés.
Más eladási ráták: PS2 megállíthatatlan a 39,719 eladott konzoljával, ami 35%-os növekedés volt, és a GBA eladott 13,693 gépet, ami 26%-os növekedés.

So cry me a fuckin river, bitch!

FREAK
óje

Riszpekk

Adi
Okés most olvastam mailod norbi2k!!!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

EZ KOMOLY?😊
Mostmér rendesen bekk? 😊

So cry me a fuckin river, bitch!

FREAK
csíp a seftes cigány, albán kurvákkal fizet a hamis DVD-kért 😊

Riszpekk