A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

duc
Mire nekem fiam lesz, VR kesztyû lesz a divat.. hehe 😊)))))
Sir Quno Jedi
Nem sok maradt ki testvér, de még most is gyûjtök ha úgy adódik !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

én is így vagyok, de szerintem ez igenis a játékkészítõk hibája...

Nehéz elfogadni, de lehet, hogy tényleg ez van mögötte 😞
Pedig én azt akarom, hogy a fiam joypaddel a kezében jöjjön a világra 😊))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

JackSlater
Majd egyszer megérted,hogy hogy is éreznek a FELNÕTTEK!😄DD

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

cloudff7
Nekem volt, jónagybaromvoltamhogyeladtam,bazzameg! 😊
CHEAPBOY
Na latod es meg orulj hogy emberkent tekintunk rad...😛PPP

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

JackSlater
Szerintem a kor igen komolyan belejátszik a dolgokba....én régen NAGYON hardcore gamer voltam,mostanság belekukkantok mindenbe,de játszani nagyon kevéssel van kedvem,és ez szerintem nem a játékkészítõk hibája...

cloudff7
Hát rmélem hogy nem lesz eltapsolva!!! 😊
Mint már kiderült én is komoly FF rajongó vagyok.

A 7-est ezerrel nyomtam, olyan függõ voltam mint egy heroinos birka.
aabyssx
A Shenmue 1 még mindíg a listáb tetején van a C64-es Last Ninja mellett. 😊

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nekem csak néhány játék jön be igazán (az a bizonyos néhány gyöngyszem), de az hoz annyi tüzet, hogy kitartson és megérje várni a következõt. Még ha egy évben csak egy ilyen akad, akkor is... 😊

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
Te kifizetnel annyit a Radiantert?😊

2. Irottba meg tudom szerezni.

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

duc
Pedig van egy két NAGYON jó játék... Panzer Dragoon, Nights, Samurai Shodown... A DC nálam kis kihagyásokkal, de megy most is. DC rulz.
Nekem eddig talán a legkellemesebb idõszak 6 évvel ezelõtt pc-n és 2-3 évvel ezelõtt psx-en volt. Mostanában (értsd: az elmúlt néhány hónapban) kimondottan elégedett vagyok a pc-s és ps2-es terméssel, úgyhogy nehogy azt higgye bárki is, hogy el/meg vagyok keseredve. Nem, de az tény, hogy összességében a mai gyöngyszemekben nem érzem azt a tüzet (tûzt?) amit régebbi játékoknál éreztem. Lehet, hogy a kor is szerepet játszik ebben, de nem hinném, mert ugyanazt a belsõ igényt érzem most is, csak olyan mértékben már nem elégül ez ki, haogy szeretném.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

JackSlater
Én DC-z nék egy nagyot...Saturn az egyetlen konzol,amit nem láttam soha müködés közben.

aabyssx
Amióta én játszok mindíg ritkák voltak...
BTW én egy ilyen mélyponton hagytam ott a PC-t, amikor már tényleg nem volt más, mint FPS klónok és RTS klónok (és kilátás sem volt másra).

Néha-néha valaki alkot egy nagyot utána sokan üzletet sejtve agyon másolgatják/barkácsolják, hátha õk is profitálni tudnak az ötletbõl (BTW az eredeti hangulatot tönkre is tehetik így).

Így van ez minden téren a szórakoztatásban (vagy nem is csak ott)...

De ezeket az eredeti ~gyöngyszemeket~ kell keresni. Nem lehet, hogy csak sok bénaságot sikerült kifognod mostanában?

www.youtube.com/aabyssx

duc
ööööö... csipkebogyó (?)
duc
Ezért kell elõvenni néha a régi kiemelkedõ gamékat (meg konzolokat) Példaképpen szívesen elõvenném a Saturnt, ha Cheap (alias GT3spiler, bazzameg😊 végre eljutna a postára a Radiant Silvergunnal (bazzameg) 😊))))))
Atcom
Hi!

Azért ne felejtsük el, ha valós idõben számolt árnyékos játékot szeretnénk látni, arra manapság is van lehetõség! Irány a pálya! Azt hadd guroljon a bogyó!

Bye!
Az a szörnyû, hogy egy kicsit én is ettõl félek. Valahogy egyre ritkábbak a kiemelkedõ játékok (mondjuk pont most nagyon megy a szekér a ps2-nek és a pc-nek is, hála az égnek - az x-et és a gc-t nem ismerem annyira, hogy ezt ki merjem jelenteni).

Na! Pl. valami ilyesmit szerettem volna hallani 😊

duc
Pozitív értelemben van odabaszva (jól is néznénk ki, ha nem😊 szvsz régebben a gyengébb graf miatt jobban kidolgozták a gamma egyéb tulajdonságait, a folytatásoknál meg a képi világra koncentráltak a fejlesztõk... de azért ha ezt a tendenciát nézzük, akkor folyamatosan egyre szarabb játékoknak kellene kijönni, és 4-5 év múlva játszhatunk a valós idõben árnyékrenderelt, gagyi játékokkal??? Remélem nem.
aabyssx
Én most pl. a Tenchu 1-gyel játszok újra. Nemrég vittem végig a MGS1-et is újra és fontolgatom a SH1-et is (mer' azt még nem játszottam)... :|

www.youtube.com/aabyssx

Te is! 😊

Szívembõl szóltál!

JackSlater
Ha a kellemes órákat is nézzük,akkor a barátnõmnek van a legjobb engine-je....

duc
Csak a FFX-2 ne legyen elkrva... Nem a graftól tartok, hanem picit attól a kétpisztolyos ugrálós rohangálástól...
Most nem teljesen értem, hogy az "odabaszva" kifejezést pozitív vagy negatív értelemben használod 😊
Ha pozitívban, mint én, akkor azt azért megjegyezném, hogy igaz, hogy nagyon jó játékok önmagukban, de ha régen tudtak jobbat csinálni és senkit nem érdekel a grafika, csak a hangulat, játszhatóság (mert ugyebár itt senkit nem érdekel a grafika, csak a hangulat - ez kiderült már sokszor 😊 akkor miért játszunk ps2-es, gc-s játékokkal, ha van helyette jobb psx és snes-n64?

JackSlater
AvarBump.....ez kurva jó!!!😊)

Atcom
Hi!

Annak a játéknak nem csak a grafikus motorja jó! :-) Sok kellemes órát szerzett nekem!

Bye!
duc
Igen, de ha nem elõzi meg õket az elsõ rész, hanem mint önálló anyagot nézzük, akkor is oda van baszva. (sztem)
duc
Csak a rovarfoltok... A kerekeken legyen GumiBump, a talajon AvarBump (term. önárnyékkal) és ne felejtsük a legfontosabbat, a felverõdõ kavics felszínén multitextúrázott SziklaBump(TM) effektet... :ÖÖÖÖ
cloudff7
Figyuka, !nekem! qrvára bejött az FFX, legalább annyira mint a 7!!

Az hogy nem érdekel a grafika az nem jelenti azt hogy +4-es legyen. 😊
JackSlater
Tudjátok minek van jó engin-je? A konzolos Baldurs-nak....nekem folyamatosan leesik az állam töle,megeszi a NWN-ot úgy ahogy van,mekkora hardcore rpg lehetne csinálni ezzel az engine-el...

cloudff7
Van hát, csak én nem szõrözök ennyit rajta. 😊)
Igen, ezut pedzegettem valamivel lejjebb is. Az szép, hogy kurvára nem érdekel senkit, hogy szép is legyen a játék (de valamiért mindenki védi a gépét, hogy milyen erõs grafikailag...), de könyörgöm: ha a FF10 el sem éri a FF7-et, a MGS2 az elõzõ részt, a SH2 a SH1-et, akkor hadd várjam már el, hogy legalább grafikában "basszanak oda"!!!

JackSlater
Inkább a talaj...😊

Nem lenne rossz 😊
De jó sem 😊

duc
De azért csak van egy kis köze a megjelenítésnek a hangulathoz, naaaa ?
Hát nem vagyunk egyformák 😊

aabyssx
Bump-os legyen a szélvédõ? 😉))

www.youtube.com/aabyssx

JackSlater
Icewind2 vel már nem tudtam játszani...valahogy nem veszi be a szemem a fakó,és "pöttyös" grafikáját.Tök olyan mintha 256 szinû lenne kb...

duc
Aha, két PS2-n két kontrollerrel 😊) Hardcore gamer rulza. 😊)
Valószínûleg azért nem, mert csak az ínyenceknek tetszett, a Diablóból többet adtak el 😞
De ha házon belül maradunk, akkor még az IWD is sokkal jobban kaszált.

cloudff7
Tudom hogy jó de akkor se néztem hogy hú de jó, egy játék nálam akkor jó ha megvan az összhang, a hangulat,stb. Tõlem lehet pixeles is ha jól elvagyok vele. 😊
JackSlater
Igazad van,ha meg tudják csinálni 10 játékban jól,akkor elvárható hogy a többiben is jó legyen,föleg ha még késöbb is jöttek ki....én igy vagyok X-en a Bumpmapping-gel.Ha egy pár játékban benne van,akkor miért nincs benne pl a szuper új Colin3-ban....

Akkor dobd ki a ps2-es rpg-ket és vedd elõ azokat a psx-eseket, amik kimaradtak.
Az a baj, hogy itt senki nem a csilivili technológiára bukik, valamiért mégsem az öt éves játékokkal játszik itt a többség (amikben egy kicsit több lélek volt még), hanem az új, szebb, de nem olyan jó játékokkal.
Megint egy jól csengõ mondat, ami mögé ha bekukkantunk, már nem igaz.
Amúgy a WA3 nálam is nagyon bejövõs, szimultán nyomom a Suikoden 3-al 😊

Korrekt 😄

Biztos lesz nagy fújolás, de én per pillanat csak az Icewind Dale 2-t tudnám javasolni pc-re, mást nem nagyon veszek be. Már csak azért is, mert végre a harmadik kiadás szabályait is alkalmazzák (persze a NWN-ban is, de az mégis ***)

Laza
jo, ha ugy nezzuk, akkor az FFX sem RPG.. 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**