A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eszem ágában sincs lehányni egy FF10-et az árnyékok miatt - de nem is vagyok annyira elvakult, hogy ha tetszik valami, szeretek valamit, akkor a hibáit megpróbáljam megideologizálni, nem észrevenni, elméleteket gyártani a miértekrõl, satöbbi... Ez sajnos valóban nem ment soha: lehet, hogy ezt te "lehányásnak" érzed, pedig szerintem másról van szó.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Plusz amikor lámpa nélkül gyalogolsz elég hangulatrontó tud lenni a ~hirtelen~ fényforrás váltás (pl. az apartman lépcsõházában).
A legjobb effekteket eddig a MGS2-ben láttam pl. a hajó tetején, ahol a reflektor világít (ebbõl van a vetõárnyék) és nedves a felület (ebbõl pedig tükrözõdés van).
És az árnyékon nem vettem észre, hogy egyszerûsített objektrõl jönne. Tényleg az igazi Snake objektum veti az árnyékot.
www.youtube.com/aabyssx
Nagyon jól elvagyok az FFX-el meg az MGS2-vel meg stb de még egyszer sem gondolkodtam azon,nem is néztem hogy milyen az árnyék?! 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Bagatel..
Pedig ott van az asztalomon:
Kingdom Hearts
Suikoden 3
Legaia 2
Run Like Hell
Onimusha 2
Grandia X
hogy csak az újakat említsem, mégis a "gagyi" WA3 pörög kicsiny PS2-mben.
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
Mondjatok valami hasonlo kirr RPGt mostansag PCre...
egyebkent 1-2 napja kezdtem el a AoM-t... na igy kell minimum kineznie egy 3Ds strategiaijateknak... (a W3 karakterei kiboritoan szogletesek, es gagyin animaltak voltak😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
gondolom te is arra gondoltal, mikor a NWN - FFX parost hasonlitottad ossze, bar azt se tudom miert 😊 (mert egyebkent a 2 stilusnak semmi koze egymashoz😊... 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
most akkor a PS2-t minosited, avagy a programozokat?! mert nem mindegy...
Az, hogy a karikatúra nem igényli az árnyékokat, az egy rendkívül erõs érv volt 😊))))
A példák, amiket írtál jók, és pont ez idegesít fel nagyon! Meg lehet csinálni - vannak rá nagyon-nagyon igényes példák!!! Akkor mi a szarért van az, hogy kb. 10 játékot tudunk csak felsorolni, amiben jól meg is valósították? Ennyire nem lehetnek már lusták a programozók!
a NWN-hoz inkabb a BG😄A hasonlitottam volna... (egyebkent is eleg szanalmas a NWN😊
Rosszfius...
ez csunya hasonlat, mivel a GTA stilusa (karikatura) nem feltetlen igenyli az arnyekokat... 😊
de van meg a tarsolyban ICO, MGS2, SH2, FF, Socom, RLH (meg ebben is fenyforrasfuggo arnyekok vannak, nagyjabol😊, stb.
De le fogok csillapodni, mert olyan jó a Sui 3 😊
Amúgy a válasz: szvsz érdemes, habár nekem a gyomrom még mindig jobban szereti az Infinity (?)motoros pc-s rpg-ket (pl. Baldur's 2, IWD 2), de ez lehet, hogy csak az én hülyeségem. Sztoriban, játszhatóságban szerintem nagyon erõs a NWN, a "bõvíthetõségében" pedig egyedülálló.
A fake-árnyékokról Version és a 2000 poligonos Doom3 karakterek jutnak az eszembe. mind a kettõre ugyanaz a reakcióm: ki nem szarja le magasról, hogy milyen trükköt alkalmaznak, ha kurva szépen néz ki???
Az, hogy a FF10 sokkal szebb, mint a NWN az szerintem nem kérdéses, ebben tökéletesen egyetértünk, csak nagyvonalúan elfeledkeztél arról, hogy én az árnyékokat és nem a grafikát hasonlítottam össze...
Az utolsó mondat: már megint senki nem állította, hogy a ps2 kezd kifogyni a szuszból... légyszi ne adjál olyat a számba, amit nem mondtam. Én azt állítottam, hogy kurva idegesítõ, hogy nincsenek árnyékok, ennyi.
Veszélyesen jó multi game.Kipróbálnám X-en fajhalgatóval....jól be lehetne szólni az ellenfélnek😊)Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
Közel igazi árnyékolást csak a 3D modellezõ szoftok. tudnak, meg az élet ! :-)))
Mondjuk az FFX vs. NWN összehasonlítás tényleg nagy hiba volt, mert az egyiket tátott szájjal bámulod, a másikra meg azt mondod, jó-jó. EZ a különbség ! (bocs, tudom, hogy nem állítottad melyik miért jobb, de akkor is :-)))
Lehet hogy a PS2 kezd kifogyni a szusszból szerintetek, de a gammák most is egyre impresszívebbek, ami egy 3 éves géptõl nem is rossz ! ÉS ugye csak a gammák számítanak...
pl a Voyager: Aerodynamic; Digital Love; Harder,Better,Faster most a kedvenc DaftPunk trilogiam... 😊
de persze mast is szeretek.. 😊
itt mejk jatekokra gondolsz?! mert szinte mindegyikben van... (azt ne firtassuk, hogy milyen minosegben, de a jo jatekokban jo minosegu😊
pl az Onimusha2-ben olyan szinten megcsinaltak oket az animalt hatterekhez kepest, hogy meg a foldon hevero falecen is megtorik az arnyek.. 😊
Tudom, hogy mindig nehéz elismerni, ha egy hozzánk közel álló dolog valamiben rosszul teljesít, de egyértelmû, hogy árnyékolásban össze nem tudsz hasonlítani egy ps2-t egy pc-vel. Ugyan már!
Szinte bármilyen stílust nézel, alulmarad a ps2, még a legszínvonalasabb játékaiban is max. "árnyékszerû", amit látsz. Azt kijelenteni, hogy nincs rá technológia, felelõtlenség. Van, alkalmazzák is, ha nem hiszed (gondolom nem), akkor itt egy kis összehasonlítás. Csak kiemelékedõ ps2-es játékokat válogattam, hogy ne lehessen belekötni ebbe.
FPS
Timesplitters 2 - PS2
UT2003 - PC
RPG
FFX - PS2
NWN - PC
Rosszfiús 😊
Vice city - PS2
Maffia - PC
Jól meg lehet figyelni, hogy nem a technológia hiányzik, hanem valami más...
És még valami: mielõtt egy szemellenzõs konzolos leflémelne, szeretném elmondani, hogy természetesen egy pillanatig sem gondolom azt, hogy bármivel is jobb lenne egy játék attól, hogy szebb árnyékok vannak benne. Nem, szó sincs errõl. Csak egész egyszerûen a falra tudok mászni, amikor valaki annyira görcsösen ragaszkodik a saját maga kitalálta "PS2 heaven"-jéhez, hogy nem látja meg a külvilágot.
Meg amúgy is amondó vagyok: ne legyenek se foltárnyékok, se szaggatás!
mindegyik album.. 😊
Ráadásul általában NAGYON gagyin csinálják meg az árnyékokat a gammákban (PC-n is), felesleges ezt forszírozni, amíg nincs rá megfelelõ technológia ! (még a DOOM3-ban is tök irreális, még ha ott jól is néz ki !)

Már-már haláltábornak érzek egy könyvtárat az õ számára

Ennek ellenére a játékokok többségénél nem ez a jellemzõ, kedves ps2 tulajok, ennyit azért a korrektség kedvéért el kell ismerni. De! Úgy látszik, hogy a kevésbé lusta programozók tudnak azért csodát tenni a ps2-n is, kár, hogy viszonylag ritkán. Például a faszom tele van azzal, hogy az ÁRNYÉK egy ismeretlen dolog a ps2-es játékok 99%-ában. Ez azért 2002-ben gáz.
Másik oldalról viszont ps2-n viszonylag ritka a szaggató játék 😊
Amúgy nem tudom mit nem értettél Laza hozzászólásában, teljesen kerek volt.
Arról nem is beszélve, hogy ki lehetett kapcsolni... ezek szerint akkor mégsem csak avval bírta el a gép a grafikát?
"(kivancsi leszek a PCsre, az is itt van hamarosan😊"
Én is nagyon kiváncsian várom, az ign-en már régen tesztelték (azt hiszem 8.4-et kapott), de még nem jött ki.
www.youtube.com/aabyssx
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
nyár elején az E3 idején, 29 -ik volt a billboardon amcsiban....rá két hétre már a negyedik
azért az elég szánalmas, hogy európában...sõt itthon csak most hallgatják az emberek...(ráadásul ide is beírod)
pedig van internet stb....de ha a buzeráns Danubius elkezdi nyomni és a videoklipp is megjelenik, akkor már hûdejó...
ilyen volt az ATB You are not alone száma is, ami már 1997-ben!!! megjelent...erre feldolgozták idén újra, klipp készült és még a csapból is az folyik...brrrr
az ilyen Madonna feldolgozásokról nem is beszélve...hányiger az egész😊))))
na jó lehet hogy erõs volt...de OFF
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]