A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Báz ezt kõtáblába kéne vésni és osztogatni a Golgota hegyen !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ugye ma nem mész edzésre?

So cry me a fuckin river, bitch!

Én legalább emberibb nyelven írtam

éN LEGALÁBB EMBERIBB NYELVEN ÍRTAM;]

aabyssx
LOL

www.youtube.com/aabyssx

"Ha meg szaggat is az esõben egy kicsit,a MGS2S Xbox-on,akkor azért mert csak átírat,a 3 NEM FOG az biztos,mert Box on csinálják meg elsõnek,és nem átirat lesz....😊)"
Erre írtam..., de ez hiába erre írják meg nem a leghjobb mentegetõzés hogy átirat..p,l ott az Enclave, az nem átirat
Félre ne értsd nem stidom a boxot, csak azért nem kléne túlozni, ps2re is van szarûl megírt játék boxra is

JackSlater
Most én cáfollak meg:
"Site gaming Eropa, Computerasandvideogames.com memberitakan kemungkinan kalau MGS3 mungkin akan muncul dan eksklusif di konsol Xbox.

Dari site tersebut, diberitakan kalau Microsoft telah membuat perjanjian dengan Konami untuk hak periode eksklusifitas untuk kelanjutan dari seri game populer ini.

Berita ini masih belum di konfirmasi oleh pihak Konami maupun Microsoft, jadi berita ini masih sebuah isu. Jika hal ini benar, apakah versi Xbox tak akan keluar di Jepang seperti MGS2"

Ebben minden le van írva!!!!

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

Sir Quno Jedi
Ááá, csak receptre adják !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Na, mesélj! 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

JackSlater
Jah.leesett,azt akarod mondani hogy csak egy gépre írják meg a MGS3-at és az vajon melyik lesz......Mond ez a szó vmit hogy pletyka?😊

ki kell menni a napra? 😊

nah, befutott az új konzol, fincsi lett, bár még csak átfutottam ebédszünetben 😊
kíváncsi leszek jövõre a mélyreható változtatásokra, és arra, hogy miért is nem lehet elõfizetni most. nekem ui. pont lejárt az elõfizum, hogy kapom meg a decemberit? itt vagy, martin? 😊

JackSlater
Mit cáfoltál meg???

Sir Quno Jedi
Te Ramza, fáj még az árnyék hiány ??? Van rá gyógyszer ! :-))))))

aabyssx
Ja, OK.

www.youtube.com/aabyssx

JackSlater
Á....az kizárt....mondjuk lehet hogy annyira megszerette a machine-t,a MGS2S-írása közben,hogy már csak X-re akar fejleszteni...😊) Tuti meglincseli a sok-sok kis japán,ha nem írja meg PS2-re.

aabyssx
"Csak Xre írják a Metal Gear 3at"

Hát, ezt meg honnan veszed?

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
ja, de minek

Unknow
Kit érdekel,hogy mit mondassz? Az elsõ hozzászólásaiddal lejárattad magad.Azért figyelsz ,hogy mit mondassz öreg?

Cheappel nem vitatkozol mert GC fan?Ps2 Vs Xboxnál ez mit számít???😊))Ez olyan,hogy nem vitatkozok veled ,hogy melyik a jobb a hamburger vagy a pizza mert neked a Hot Dog a kedvenced😊)Te egy elvakult Xboxos vagy😊))Sõt ez nem is kifejezés rád... 😊
Köszi!
Még egy kérdés: ugye nem volt bekapcsolva a videokártyánál semmi filter, AA?
Ha mégis igen, akkor hányszoros?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Csak jack slater éllítását cáfoltam meg,

Sir Quno Jedi
És ez újdonság ???

Csak Xre írják a Metal Gear 3at?😊

The development of Metal GEAR Solid 3 on PlayStation 2 (?), announced at the time of the last Tokyo Game Show, really seems to start. Indeed, in a survey published in the Japanese magazine The PlayStation 2, Konami proposes to the readers to submit their ideas concerning next Metal Gear Solid 3 to the teams of development. The proposals will be then submitted to Hideo Kojima which will perhaps choose some in order to integrate them in its play.

CHEAPBOY
idokozben rajottem hogy kell benchmarkolni😊))

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
flyby: 81.71
Botmatch: 51:53

1024*768
Az hogy a texturak mire voltak felrakva azt nem tudom, csak azt hogy a jatekban minden fullon van , (vagyis highest minden effekt meg fizika bekapcsolva maxra)
Szal valszeg a benchmark is azokat hasznalta, mert nem tunt csunyabbnak.

CHEAPBOY
Van, hogyan kell? Meg sohasem futtattam UTben ilyet😊

CHEAPBOY
Miert azt hitted csak Mariozok mert neha vedem a GCt hogy nem olyan szar s jon ra jatek?😊))

CHEAPBOY
En nem fogok flamelni, csak tudatom a joneppel hogy nem vagyok elvakult GCs, attol kicsit messze allok.
Illetveazt hogy nem doglik be annyi ps2 , ott valami problema tuti volt mert ez kizart.

Ha van szabad 10 perced, akkor futtassál már egy UT2003 benchmarkot, kiváncsi vagyok mit fut a videokártyád, hátha ugyanazt fogom én is venni 😊

JackSlater
Wow....nagyott nöttél a szemeben Cheap,nyomod a Black Isle-s rpg-ket....good.

CHEAPBOY
Ezt akkor nagyon elneztetek egy par sarokkal...
......

Szeretem a GCt a PS2ot, a boxot is fogom ha lesz ra ertelmes game.
En akkor szeretek meg egy masinat igazan ha jo perceket tolthetek el vele... s ps2o az idei szezonban marbizonyitott a mostani felhozatallal.

GC meg csalodast okozott a MArioval oromet a resivel, varom a Starfox, eternal, Metriod triot milyen lesz de mar csak jovore probalom oket ki, iden lesz mivel jatszanom PS2on s PCsn... 😊

Igen PCn.😛PP Icewind2, neverwinter, Battlefield 1942 UT2003 rulla.

Az mindig jó! Keményebben!

CHEAPBOY
Nem utalom en oket, csak a silany minosege miatt szoktam begarni ra.
A chippeseket utalom ez teny.
De ujak kozul szart csak az elejen lattam amikor megjelent.
Nem lenne itthon kis megbecsult PS2ocske ha utalnam...😊

JackSlater
Flame kezd kialakulóban lenni.....

CHEAPBOY
Na kivancsi vagyok kinek fut at a keze kozott tobb ps2.....?😊 hmmm..? Mert en tudok minden heten 60-70 sorsarol... s nem igen lattam meg visszahozni egyet sem sehova.

Ha ez igy volna hogy 10 bol 8 akkor az index Sg forum 90%a mar reg elkudott vona a picsaba hogy milyen silany ps2oket adok el (nem chippeset, azokneha problemasak).

"Veled sem vitatkozom"

Ki vitatkozik? Mert en nem, de elvakult az itt ezek szerint Te vagy.
Mint allitottam en szinten jo jatek parti vagyok, amire vanjo game azt szeretem, Az hogy GCt vedem az altalanos techitek elkerulese vegett meg nem jelenti azt hogy GC elvakult😄

aabyssx
Hagyd! Sakman egy beképzelt, hülye tahó... 😞

www.youtube.com/aabyssx

JackSlater
Elvakult GC-s,ezt én is tanusítom!!!

Sõt, még nem is láttál olyat! Arról nem is beszélve, hogy ha láttál volna, akkor is utálnád! 😊

CHEAPBOY
Heh elvakult GCs?😊

Megcsak nincs is itthon GCm.😊

JackSlater
Nem,a Box-ot Magyarországban nyomták,most már Mexikóban.

szerintem minda3 mostani konzolt kínában gyártják, de mind1 😊

aabyssx
Jaj, most erre mit válaszoljak...? :|
Vaze, Te simán hülye vagy! >😞
Honnan a p*csából gondolod Te, hogy én mit tudok?!?

www.youtube.com/aabyssx

duc
Bíró sporttárs is on the way....
JackSlater
1:1 😊)

duc
Egyikhez sem értek, csak azt látom, hogy Te ezt szidod, a másik meg azt... 😊 Ebbõl én vagy azt szûröm le, hogy mindkettõ szar, vagy azt hogy nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.
CHEAPBOY
Mondjuk az hogy az Xboxrol nem tud semmit, attol meg ember marad... s nem elvakult PS2es AabySsX, hanem jo jatek parti.

Mondjuk ezek utan elvakult Xboxosnak is hivhatnank nem?😛

CHEAPBOY
Mondjuk azzal vitatkoznek hogy 10 uj sony ps2bol amit nem chippeznek szarra 8 behal... ez kizart....

Csak a chippesek halnak be, en olyan ps2ot amihez nem volt nyulva es meghalt csak 1-2ot lattam..... szal nem hiszem hogy ilyen sulyos a helyzet de az hogy ocskan van osszerakva s a minosege is gagyi ez igaz.

+ uj ps2bol 1 tuti olyan hangzavarral s nyoszorgessel (persze semmi baja sincs) olvassa a jatekokat hogy az ember szobabol kifut....😊)

De tenyleg konzollal mint a ps2vel ennyi baj meg nem volt....

CHEAPBOY
houuu ez nagyondurva volt.😊
mindjart elsirom magam😄DD

CHEAPBOY
En is ezt probaltam mondani neha , hogy a ps2ok minosege nem a legjobb....😊

aabyssx
Sakman?!? ...azér ahogy én emlékszem az írásaidra, veled sem érdemes nem XBox-ról vitatkozni. 😉

www.youtube.com/aabyssx