A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Izé Burn 2 nincs, crc hiobás 1 file, Dynasty 3 van, okka?

So cry me a fuckin river, bitch!

hehh ilyenem van nekem is;]

So cry me a fuckin river, bitch!

CHEAPBOY
Nem ok azt mondtak hogy azonnal elsoprik a sonyt... ebben igazad van😄DDD

Ilyen 100 millio eladott peldany (5 even belul) meg stb..😄DD

Nagyon szerenyen nyitottak.😄

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
PS3 uj Nintendo masina lesz, akarki akarmit hiresztel.😊

Hat en nem igy ismerem a mai fiatalsagot... marcsak a pS1 miatt sem.. a Sonynak van mutlja s nagyobb a ps1es tabor (vagyis volt) mint jelenleg aps2es.

A ps2 tobb embert csabit .... mar csak azert is mert tovabbra is ps1, illetve dvd lejacco... hulye kisgyreknek bejon hogy az o szobajaban is megnezheti a pokembert 23szor...😊

Jo ezt tudja a box is... de azt meg nem birja el a kiskolok😄D

Mi van meg...... a kishuylegyerekek nem reklam miatt vesznek ps2ot, egyszeruen a PS mint fogalom beleivodott a lurkok agyaba... kepzelem mi megy asuliban.. huu a nagy ps2....

Az xboxnak nagyon negativ a hire.

S ha mar reklamok.... a nagyobb jobb helyeken a sony hirdet... vegyuk csak a bajnokok ligajat.......😊

FREAK
az emberek hülyék, ez tény

csak ti nem akarjátok figyelembe venni, hogy a MS soha nem jelentette ki, hogy "EGY ÉVEN BELÜL MIENK AZ ELSÕ HELY"

ez egy hosszú távú vállalkozás

itt az XBOX, ezzel belövik a "fegyvert", és megteremtik a MS jelenlétét a konzolpiacon, de NEM ezzel akarnak profitálni

1-2 év, és jön a következõ masina, amit már a meglévõ tapasztalataik alapján készítenek el, és dobnak piacra, annak már nem szabad veszteségesnek lennie

ajánlom, hogy nézzetek körül marketing, üzleti tervezés témában, mert elég naiv ez a hozzáállás, hogy "ha egy év alatt nem taposták földbe az uralkodó konzolnagyhatalmat, akkor semmi esélyük"

a sony-nál nagyobb cégek (akkori viszonylatban) is kerültek csõdközelbe a MS közremûködése által, ezt ne felejtsük el

Riszpekk

CHEAPBOY
Na ugy mellesleg kijelenthetem ha minden 30004es PS2 olyan volna mint amilyen Ramzae (irhatjuk igy is csupa nagybetuvel ) RAMZA FELE PS2😊 akkor egy arva kosza rossz szavam nem lenne a masina megbizhatosagara illetve minosegere.

Kb 1 eves a cucc, de olyan szep jo szinte ujszeru allapotban leledzik, hogy csak korites (doboz) kene hozza s el is lehetne passzolni ujkent.

Gratula a tulajnak, gratula az ilyen makosabb szeriaju ps2ert a sonynak.

Ez egy elpusztithatatlannak tuni cucc.

Az ilyet szeretem.... barcsak az osszes ilyen volna, nem lenne hire a cuccnak.

CHEAPBOY
Na tartozas?
Pentekig lehetoleg.

CSOCSO
NAH VADJOK VÉGRE!!😊 igaz csak kölcsöngéprõl
Az eladások mégsem téged támasztanak alá - talán mégsem olyan hülyék az emberek!?

FREAK
helyben vagyunk

DC sztori

csakhogy a SEGA nem Microsoft

és igen, a reklám ennyit számít

te tudod, hogy a box max szebb, de nem gyorsabb a PS2-nél, viszont XY 14 éves újgazdag kölök csak a reklámot látja, és ennyi

Riszpekk

JackSlater
A PC-s játékokat csak azok szidják,akiknek nincs meg hozzájuk a megfelelõ hardware-jük,és gaygi Rip ekkel játszanak,amik fagynak stb..stb....
Én kb 50-50% ban PC-zek és X-ezek.

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

Ne foglalkozz túl sokat ezekkel a statikkal, sz@rt sem érnek!

Inkább próbáld ki az alant leírt játékokat, és dönts asszerint.

Ezt nem írhatod komolyan!

"a PS2 tábor már adott, az max már fogyni fog" -> Te ezt tényleg így látod? És mindezt a "jobb"/több reklámok miatt?

Ugye Te nem foglalkoztál konzolokkal a DC idején? Az is így indult - jól meg is verte (az akkor már 5 éves) PSOne-t...

Adi
"ezen itt a tény" akarom mondani weblapon van a "tény" 😊) 😊)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Azzé Xbox jobb mint ps2 http://www.xboxcw.co.uk/specification.php
Ezen itt a tény!! Csak ps2 már régebbi és jobban kitudják használni!! Mondjuk ha ps2 nézzük akkor az milyen grafikuskártyával ér fel? na meg az Xbox is milyenel??

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

FREAK
nem vicceltem

a PS2 tábor már adott, az max már fogyni fog

hogy miért??

mert az XBOX reklámok jobbak, és sokkal több van belõlük

ergo aki most akar konzolt venni (fiatal kis gyíkok), az nem a 3 éves PS2-re fog gerjedni, hanem a pörgõs XBOX-ra

a PS3 meg gondolom nem két fillér lesz, ha lesz egyáltalán

Riszpekk

Unknow
Nem tudom mi a bajuk a PC-s játékokkal másoknak... Én is imádom õket. Például most HOMM4 meg UT2003 döcög nálam csak😊Na meg ugye mint mindig egy jó kis Wormsnek nincs párja😉
Így igaz! 😊

JackSlater
Úgy értettem hogy miért van gond a "PC" játékokkal.Én imádom a PC-ket,mert belõlük élek meg,és jókat is lehet játszani velük,de én szeretem a konzolokat is.Ennyi.
Cue:Igazából egy kicsit félreolvastam az írásodat,sorry!!

CHEAPBOY
Miert unalmas a péjesskettoooo?😞(

Engem szorakoztat... hiszem entertainment system..😊

A GC nem orok masodik mert lehet meg harmadik is😛

Lesz itt meg nagy palfordulas.. meglassatok. Csak vajjuk ki a decembert.... (persze ez igy nem igaz ez full N reklamszoveg😊)))

CHEAPBOY
Ezt a szemben a pS2es taborral ugy erted hogy tobb boxos mesz mint PS2es???

Mert ha igen akkor ugye most csak vicceltel egy nagyot😊

CHEAPBOY
Ha jobban meglessuk a MArio nem is tarthatta ott mert nem fogyott ugy ahogy kellett volna (megertem nem lett jo ez az SMS)
ami majd ott tartja az iden meg a Star Fox, Metroid Resi 0, Jovore meg uj n gamek, Resi4, FFCC, esatobbi.

Unknow
Ilyen erõvel az sem biztos,hogy a PS tábor minden rajongót megtart😊))
Össze is omlott!

Nem arra gondoltam, hogy lehetetlen, csak arra, hogy (szemben Freak bizonyosságával) nem biztos.

Unknow
Soha semmi sem biztos. Arról meg,hogy idõigényes csak annyit,hogy Róma sem egy nap alatt épült fel.
JackSlater
Most jött ki pár perce az új Bios Xbox-ba,most már tudom flashelni az új gépeket is!!!!!Nagyon vártam már...😄D

Azért nem végtelenszámú az a tábor! Ezt bõvíteni a PS-el szemben kicsit idõ és pénz igényes - ráadásul koránt sem biztos dolog.

Unknow
Mert az Xbox felépítésben a PC-hez hasonlít és kész😊Ettõl mondjuk még konzol mivel játékra készült és nem másra. A PC-t kicsit más teszi PC-vé mint amit leírtál de ebbe nem szeretnék belefolyni mert szegényes tudásom van ez ügyben. De ha csak azokat nézzük amiket leírtál egy rosszul összerakott mobil telefon is lehet PC...
Ha nekem címzed, akkor nem értem, amit írsz.
Mondtam én olyat, hogy a box=pc?

Unknow
" PS2 unalmas "

NA de kérem szépen uram ,hogy lehet ilyet írni?😊Hogy lehet egy szórakoztató konzol unalmas? Maximum az ön véleménye szerint! A PS2-n van a legszínesebb játék kínálat és ha mást nem legalább egy játékot talál rajta bárki ember (na jó majd nem mindenki) fia amivel leül és rengeteget játszik.Lásd.: Nálam FFX😊) csak ezért megvenném a PS2-t ha lenne rá pénzem. 😊 Szal azért az kicsit túlzás ,hogy unalmas. Az meg,hogy egy konzol nehéz hát az legyen vele a legnagyobb gond!Ha van egy konzol amire kurva jó játékok vannak és 40kg-s és mondjuk megfizethetõ az ára akkor én nem mondom azt csak a súlya miatt,hogy már pedig nem.😊
FREAK
igaz, de az xbox nem a PS2 rajongóknak készült, hanem az elsõ konzolosoknak, akik - szemben a PS2 táborral - csak egyre többen lesznek

Riszpekk

JackSlater
Xbox Hardware:
http://www.xboxcw.co.uk/specification.php

Lehet, hogy igazad van - mindenesetre én pillanatnyilag nem így látom a helyzetet.

Azért csak megerõsítettél abban, hogy egy alapvetõen pc-s emberke vakon bízik az m$ pénzében (mert itt ugye nem a termékérõl van szó, csak a pénzérõl) - csakhát nem õk alkotják a konzolos tábor többségét.

Unknow
Ha ingyen adják nekem is kell! De amíg nem megy 20e alá én nem veszek😊)) Minek ithonra még egy súlyzó készlet?😊
FREAK
whatever..... a PS2 unalmas, a GC örök második, az XBOX meg kurva nehéz, nagyjából ennyi a véleményem

de azt még hozzátenném, hogy super mario nem fogja sokáig a második helyen tartani a GC-t, és ennek már eladásban is vannak jelei

nincs játék, nincs értelme megvenni

Riszpekk

JackSlater
Mi teszi "PC" vé a PC-t? A sok inkompatibilitás,driverek,operációs rendszerek hibái stb...stb...
De ez nincs jelen az Xbox-ban!! Ezért nem értem én azokat akik PC hez hasonlítják az Xbox-ot....az Xbox konzol,amit frankón ki lehet használni.

Adi
http://sg.hu/cikk.php?cid=11350 valaki adjon egy ilyen címet csak Xboxos legyen!!!!!!!!!!Ilyen adatokra vagyok kiváncsi!!

Adi
Hívjátok fel Billiboyt😊) aztán fagasátok ki mi a terve!!És nincs több veszekedés

Adi
Hívjátok fel Billiboyt😊) aztán fagasátok ki mi a terve!!És nincs több veszekedés

CHEAPBOY
ez Freaknek ment...

"a Nintendo második helye: khmmmm, egész pontosan mióta is van jelen a Nintendo a piacon??
és a MS??? egy év?? ennyi elég szerinted????"

Erre pontosan😊

FREAK
jó lesz az az MS név, ha a végére õk jönnek ki gyõztesen, amiben nem kételkedem

akkor sem, ha egy évig ingyen adják a boxot

Riszpekk

CHEAPBOY
De az evek szamnak novekedese nem vonzza magaval azt hogy elsok lesznek e valaha is... nem csak arrol szol (arrol fog szolni) a konzolpiac hogy az MS elore fog torni aztan lesz ne mulass, ott van meg ket resztvevo... ezt nem artana figyelembe venni.... lehet 10 ev mulva is ez lesz a helyzet MS penz ide vagy oda...

CHEAPBOY
"Ha te a kis meleg házikodból átlátod egy Multimilliárdos cégnél mi megy a háttérben,akkor te egy tõzsdecápa vagy, mimimum!"

Azt nem kell latnia mi megy a hatterben, eleg ha valosagban tisztan latszik, mindenfele kulissza nelkul......

Ehhez nem kell tozszdecapanak lennie.

Nem, én csak egy mezei vásárló vagyok - és ha hiszed, ha nem, az ilyeneken múlik egy gép sorsa! Vagy megveszik vagy nem - a boxot NEM.

CHEAPBOY
S hidd el nagyon letort most hogy Te lamanak tartasz persze alaptalanul... aze megnezhetnenk ki keni jobban a dogokat......

CHEAPBOY
"Te már láttad ezeket??? aki ezekkel dobálózik az nállam már eléri a "Láma" szintet....

"

Igen ... na ki a lama?😄DDDDD

"100% biztos vagyok benne, hogy volt egy katasztrófa tervük"

Ez volt az ingyen gamma osztogatás? 😊

Én a helyükbe hagytam volna a m$ nevet a francba, inkább alapítottam volna egy leányvállalatot és azon a néven kezdtem volna forgalmazni a dobozt.

JackSlater
Igazad van,de szerintem nem fogjuk ugy sem meggyõzni õket.

Cue:"Ide oda kapkodást látok" Ha te a kis meleg házikodból átlátod egy Multimilliárdos cégnél mi megy a háttérben,akkor te egy tõzsdecápa vagy, mimimum!

FREAK
nem tudom, engem nem közelít a konzolokhoz, ahhoz inkább a PC-nek kéne konzolosodnia, nem a konzolnak PC-sednie

Riszpekk

Egy biztos, arra jó az x-box, hogy a pc-sek is kicsit közeledjenek a konzolokhoz (ugye Freak? ;D) - ami hosszú távon akár még jó is lehet a piacnak.

Az egy más kérdés, hogy ebbõl a m$ vagy esetleg egy másik cég profitál-e...