A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Semmi problémám nincs, egész egyszerûen arról van szó, hogy aki elõszõr jár itt, az általában rögtön ráakad erre a topikra, és anélkül, hogfy képbe kerülne, rögtön bejön és közli, hogy nem áldozott le, stb.
Ez nem gond, csakhogy ez a topik már régen nem arról szól, amirõl mondjuk egy éve. Egy-két nagyon elfogult konzolos kivételével senki nem gondolja azt, ami a címben van (ugye? 😊 - csak egyszerûen a konzolos játékokat jobban szeretik. Köpködik és utálják is ezért õket rendesen 😞

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Kingdom Hearts

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

cloudff7
Hahóóóóó!!!

MMaarrttííínnn!!
Merre jársz?

Fiúk! Lányok?!

Merre jár a Martin bátyó mostanság?
aabyssx
"whatever..... a PS2 unalmas, a GC örök második, az XBOX meg kurva nehéz, nagyjából ennyi a véleményem"

Teatyauristen!

www.youtube.com/aabyssx

duc
Jó reggelt...
duc
Szerintem a X legnagyobb baja, hogy nem tud szabadulni a PC architektúrától. Az az egy szerencsétlen 32 bites processzor kínlódik mindennel. Ha az utódját arra tervezik, amire való, még jó is lehet. Konzolnak célhardver kell. Nem véletlen van szerintem a nevében "X", a MS kísérlete a konzolpiacon. Majd leszûrik a konzekvenciát jól, és remélem az X2 már közelebb fog állni a konzolokhoz. Amúgy meg továbbra is az a véleményem, kell PC is meg konzol is a típusorientált játékfelhozatal miatt.
CSOCSO
nah meglestem 848mhz-s celeron.. 128 mega ram s3 savage 4 .. a hangot nemtudtam kivenni hogy mi lehet..szvsz alaplapi.. de nembaj jobb ez a semminél😊)megy rajta a GC desktop lehet rajta supra képeket nézni lehet vele GC-t rulezolni az SG-n mi kõ több?😊)csokoládé mindegykinek téptem aludni..holnap 5:50 kor kelés... bye all
CSOCSO
jövöre ps3??? értem😊 2005 rõl volt szó aztán nemrég ott volt elásva a dolog hogy a 2005 is túl közel van..ember 2007 re lesz eu ban a ps2!!! japcsiban 2006...-+1 év... akkor sem jövöre hanem 2-3 év...a gépemrõl... ez nem az én gépem... ez egy kölcsöngép...egy kisteljesítményû izé....
CHEAPBOY
EZ DEGECI EDES!!!

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Okes😊

De akkor is rohej 5 ev alatt 100 milka.. ment ev alatt ment el kb 5-6😊)

CHEAPBOY
jovore mi?😊)))))

barret
kész a géped? részleteznéd?

Bérbe vehet? reklámfelület...

versio
kösz a kérdésedet alakulgat

amugy szerintem már kár vitatkozni a ps2-röl , mikor jövöre jön a ps3 , akkor majd jöhet a vita

CSOCSO
hja😊
barret
hali csocso otthonról nyomulsz?

Bérbe vehet? reklámfelület...

FREAK
mellesleg manapság terjednek el az egyre profibb low-poly eljárások, lószart nem izgat már a poligonszám

Riszpekk

FREAK
na te ne gyere a számokkal, mert megint csak magadat égeted be 😊))

hogy áll a 3000 xwing-es engine-ed?? 😄D

Riszpekk

CSOCSO
hagyjuk már ezt a hány poligont tud és melyik dolgot...
ps2 tud 66 milla po9lit csak ha belerak texturákat meg effekteket stb ami kell egy gamezhoz ez a polgion lemegy max 10 re mert a többi kráft elmegy máshova.. ennyit errõl.. ez van az xboxná is.. a gc nél meg valós adatokat adtak meg..anno le is tesztelte az EA melyik mit tud..ps2: 6-9 milla volt...az xbox valami max 15..
versio
az xbox tud 125 millio polyt ???

ez nem tény hanem röhej, én mutatok neked 66 miliot ps2-n, xbox ennek a felét se tudná
de ugye aki beszopja a m$ marketingjét az magára vessen

FREAK
miért vonjuk le?

Riszpekk

FREAK
5 év az 5 év, majd akkor elemezd az eladásokat

Riszpekk

Adi
Ja még vmi!! Gamestar havi benne eagames játékok új megjelenések 2002.november- 2003.január kiszámoltam hány játékból mire mennyi !!22 játékból:
PC-re:14 PS2-re:12 Xbox-ra:8 GC-re:7 Playstion-re:3 Gameboy Advance-re:3
Pc-re jelenek meg a simsek, anno 1503, sim city 4, command & conquer generals ha ezeket levonjuk máris ps2 vezet 😊 na most Sziasztok!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Na holnapig Sziasztok!!!!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

CHEAPBOY
gamespot 9.7😊)))

Adi
Okéé 😊) Huu emléxem mennyit devil may cry-oztam He he!! Meg a pankrácioztam 😊) mindenkit összevertem 😊!! Azzé ps2höz vennem kellet egy kézkrémet is mert már a hüvelyk ujjamnál a köröm begyulladt 😊) Vki írta, hogy azzok fujjozák a pc-t mert gáz a gépuk. Na de kérem kinek van pénze havi Xft-ra ha top gépet akarja tartani?? Vagy megfagysz télen!!😊)

CHEAPBOY
"Nehéz szülés lesz az online multiplayer konzolos elterjedése"
Ps2 network adapter lassu eladasok... xbox liveba 2 milliardot keszulnek beleolni...

lehet a Nintendonak volt igaza hogy korai ez meg???

Mondjuk en is annak tartom s nem N segg nyalas...

CHEAPBOY
IGNen 9.8

Na nem lett szarrr😊

CHEAPBOY
Egy oldalon mar 10 pontot kapott a Metroid...

CHEAPBOY
Aze mert most nem csesztetik a kjubot... nem is kell rola papolni...😊

CHEAPBOY
Eddig meloztal? Reszvetem ember😊)

Hat a boxot latod meg az a ketto sem mentene meg.

ingyen jatekok... stb.😊

JackSlater
1.Ingyen adják.
2.Kapsz mellé egy 3 testnyilásos guminõt,amivel
tényleg szórakozhatsz!

Kb ez a kettõ megmentené....😊

Na jó tényleg elhúztam,vége a melónak!!!!!!By.

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

CHEAPBOY
Na miez a fajgyulolet, aki csak a ps2ot ismeri az mar paraszt?😄DDD

Pfffffffff bazze most gecanagyot rohogtem😄DDDDDDDDD

nem vagy semmi😊)

CHEAPBOY
Mer ilyen spur vagyok😄DD

nem tudom, dragabb... ne engem faggass hanem a beszallitokat.

CHEAPBOY
tovabbra is emlitik a famitsunal is mar hogy 2 nagy nagy bejelentese lesz a Nintendonak a cubeval kapcsolatban ami meg fogja razni a kockat (persze pozitiv iranyban)

..
remelem nem csak kacsa s han nem az akkor tenyleg nagyot fog szolni.😊

Ennyit a jó reklámról ugye...

JackSlater
Amig a Tescóban is PS2 lehet venni,mert a sok paraszt nem tudja,hogy létezik más alternatíva is mint a PS2,addig a PS2 fog fogyni az biztos....
És ez az MS hibája,kár hogy nem rak be mondjuk 500 X-et minden Tescoba,1-2 TV vel,és nagyot néznének az emberek...Na mindegy,mentem.Hali.

Adi
NA már kicsit más a topic 😊) Ps2 vs. Xbox!! Cheapboy mér drágább egy ps2 mint egy Xbox?? amit írtál e-mailba??

😄

nem, DC-re😊)))
Persze hogy Box

So cry me a fuckin river, bitch!

CHEAPBOY
Nem erdekel, de boxra ugye?

JackSlater
jaj jaj a "Sneakers" es srác....😊)

CHEAPBOY
Csak itt a forumban?
En nem ezt hallom a hetkoznapio emberektol.😊

Nem csak ez a forum a vilag emberke...😊

nezz akkor mar korul sok mas forumon (nem csak magyar)

Nehez nem eszrevenni hogy PS2 idiota a vilag?

Ha Xboxra allna ez akkor nem csak enyni fogyna belole.

akarhany eve is vannak kinn.... mert ha azt nezzuk amikor a ps1 indult ott mar kezdodott az orulet.😊

jah, hogy mennyit mentem a rohadt DW3 miatt;]]]]

Szerintem messze nem olyan hülyék az emberek, mint amilyennek Te beállítod õket.
Én nem állítottam olyat, hogy az elmúlt egy év alapján el kell temetni a boxot - viszont rühellem az ilyen "ha m$, akkor úgyis sikerül nekik" hozzáállást.

Ha belegondolok a SONY is úgy kezdte '95-ben mint most a m$, azzal a különbséggel, hogy az egy jól csengõ márka volt, míg a m$ csak a pc-seknél az.

JackSlater
oladlak=oldalak,hamar elsül a kezem...😊

vagy itt vagyok én:9
komolyan mondoma a Sneakers óta imádom a masinát;]

CHEAPBOY
Azt azert Nekem kene latnom eloszor...😛PP

Ramza Ps2jet sem 3 percig vizslattam...

JackSlater
"Az xboxnak nagyon negativ a hire."

Csak itt a forumban!! Erre jó példák a netes oladlak,és pl a 576Konzol is,ahol igen sokan szeretik a Box-ot....😊

CHEAPBOY
Mindegy, mit is varhatnek😊

CHEAPBOY
" sony-nál nagyobb cégek (akkori viszonylatban) is kerültek csõdközelbe a MS közremûködése által, ezt ne felejtsük "

Csak nem Te is azt vallod hogy a sony ollyan sokkal kisebb mint az MS?😄DD

Ki ment csodbe toluk majdnem General Motors vagy ki?😊

Ok keresztbe lenyelnek a MSt😊