A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
"Az xboxosok meg felszívódtak, vagy mi...? 😊))"

Én itt vagyok 😊)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

FREAK
ez igaz, de ha ismered a tipikus konzolos típusokat tudod, hogy ki a fanatikus (aki minden létezõ kérdõívet kitölt, csak hogy haladjon a keresztesháború) és ki az aki esetleg belefáradt a bizonygatásba meg az állandó védekezésbe...

Riszpekk

CSOCSO
CSOCSO
nah
CHEAPBOY
nem hinnem....

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Ron Jeremy, a mester!
😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Az elég nagy baj... ugyanis ránézésre azokkal a paraméterekkel rendelkezik amiket mondtam, tehát 350-nél többet nemigen ér...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FREAK
na mert kurva sok felnõtt játék jött rá, mi? 😊

Riszpekk

Csak ott a gond, hogy ez nem egy chat vagy fórum vagy hírösszeállítás (habár lehet, hogy van olyan része is), úgyhogy szerintem aki walkthru-ért megy, azt nem érdekli, hogy pl. rajta kívül az adott pillanatban hány gc tulaj jár éppen az oldalon.

CHEAPBOY
Latom valaki meg a nagy homalyban el s meg mindig ugy emliti a GCt mint amire csak a gyerekes gamek vannak...
ki ez az IGAZI FASZ!!!???

CHEAPBOY
NEm a gyari nintendo kiadasu jatekoik mindig tobbnyelvuek.
Kiv. a regi Sneses Zelda, meg Time. A kazetta kicsiny kapacitasa miatt.

narumon
"Ne akard má' narumont a gc-re beszélni, ha annak lenne a legszebb grafikája, akkor sem fogná választani a gyerekes játékok és a BACKUP HIÁNYA miatt!"

Valószinûleg igazad van, bár a grafika azért fontos dolog.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

CHEAPBOY
az a tv megsugom 700.000ft korul van.😛P

narumon
"Ti hol szoktatok vásárolni? Vagy abszolult warezon éltek?"

Hát én fizetésbõl élek igy warez a rulez.

FREAK
ahogy vesszük..... tegyük fel, én egy friss XBOX tulaj vagyok, benézek az oldalta, és meglátom ezt az eredményt.... mire gondolok??? "jaaaj, itt is ez a sok kõ PS2-es, na húzok valami x barát oldalra"

magamból kiindulva.....

Riszpekk

D0C
A gamefaqson senki sem szapulja az ms-t, de mindegy...

FREAK
nem, csak az xbox tábor jelentõs része PC-s is (eredetileg PC-s), õk meg nem kíváncsiak az õs konzolok fanatikus világára, ahol csak szapulják a Microsoftot

Riszpekk

Laza
arra, hogy "ranezesre ez egy Sony Wega TV bla, bla" 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
miert a 24 ev meg a kisgyerek kategotiaba tartozik feletek?! 😄D

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Na most én vissza nem fogok lapozni, hogy ezt mire válaszoltad 😊

Mondjuk ezt sosem értettem miért... a legjobb walkthru gyûjtemény az egész neten, akár pc-re, akár konzolra.
modnjuk az igaz, hogy ha megnézed a top 10 játékot, azok mindig konzolosak kivétel nélkül.

Laza
akkor az enyem jobb 😄DDDD

D0C
Az xboxosok meg felszívódtak, vagy mi...? 😊))

Ne haragudj, de ehhez most semmi kedvem és idõm. Lapozz vissza, gyakorlatilag ugyanezekkel a kérdésekkel már volt itt nyáron egy vita, akkor nagyon megindultak a vad gondolatok, most ez kimarad. Bocs.

FREAK
ja onnan van?? na ezt nem tudtam

bár én nem látogatom túl gyakran, de azt levágtam, hogy nem egy PC-s központ.....

Riszpekk

Mármint hogy a gamefaqs konzolos oldal lenne. Már akkor oda jártam amikor a psx-rõl még egy mukkot nem hallottam.

D0C
Miért is ne? Engem érdekelne...

Na ez viszont nem nyert.

Hát néhány levont következtetésbe bele lehetne, de minek?

FREAK
én is belekötök..... ezt gondolom, egy 100% konzolos oldalról másolta csocsesz....

namármost az ilyen oldalakat majdnem kizárólag csak PS és Nintendo tulajok látogatják

Riszpekk

D0C
Legalábbis az elutasítási arányt jól mutatja, de Ramza ugy is beleköt valahol. 😊))

CSOCSO
hja...arányosan nõ az egész...szi8nte kétszeres minegyik a másiknak
D0C
Sokkal érdekesebb az, hogy hányan nem akanak, mint igen:
PS2: No, I don't want one ...17.7%
GC: No, I don't want one ...29.46%
Xbox: No, I don't want one ...59.33%

CSOCSO
ez sme régi.. pár hetes: Poll of the Day
Do you plan to buy or receive as a gift any of the next-gen consoles this year?
Yes, GameCube 10.6% 4388
Yes, PlayStation2 9.47% 3920
Yes, Xbox 7.07% 2928
Yes, GameCube and PS2 1.56% 644
Yes, GameCube and Xbox 1.07% 442
Yes, PS2 and Xbox 0.79% 329
Yes, All Three 1.6% 664
No, but I'd like one or more 22.34% 9244
No, I've got all I want 45.49% 18828
TOTAL VOTES 41387
CSOCSO
én biztos nem mondtan...
D0C
Na igen, a sony most szánta rá magát, hogy hivatalosan árulja a ps2-t kínában. Az is érdekes lesz, nem sok eredeti játékot fognak eladni, de ezt õk is tudják, valszeg arra mennek rá, hogy minél több gép menjen el.

CSOCSO
mert mikor behalt a gépem eluszott minden a kedvenceket is beleértve és most jutott eszembe hogy jujj azt is lestem mindíg.. vagy 20 supra linkem elveszett😞(((((((((((((((
CSOCSO
khm:
Got PS2?
Yes, for a while now ...63.27% ...........34797
Yes, just recently ...4.22% ...............2322
Not yet, but very soon ...6.8% ............3739
No, it's too expensive ...8% ..............4401
No, I don't want one ...17.7% .............9737
TOTAL VOTES ...............................54996

Got GameCube?
Yes, for a while now ...47.49% ...........24874
Yes, just recently ...4.97% ...............2605
Not yet, but very soon ...11.8% ...........6178
No, it's too expensive ...6.29% ...........3292
No, I don't want one ...29.46% ...........15428
TOTAL VOTES ...............................52377

Got XBox?
Yes, for a while now ...20.9% ............10935
Yes, just recently ...3.49% ...............1828
Not yet, but very soon ...7.3% ............3818
No, it's too expensive ...8.98% ...........4698
No, I don't want one ...59.33% ...........31048
TOTAL VOTES ...............................52327
FREAK
pedig kettõtök közül az egyik volt, tisztán emléxem, mert épp GC gfx balhé volt

Riszpekk

D0C
"jesszusom most jut eszembe nem lestem ezt az oldalt nyár ota😊)"

Lankad a lelkesedés, csocsokám....😊))

CSOCSO
szvsz õ sem...
Most olvasom, hogy a Vice City-ben az egyik néni szinkronját Jenna Jameson nyomta 😊

CSOCSO
ezt magyarul mert félig nem értem.. mér akar a nintendo manit a sonytol vagy mi meg stb..
FREAK
akkor a GC haverod volt

Riszpekk

mohus
"Jo lenne kicsit pörgösebben érkeznének Magyarországra a GC-s játékok, a cd-galaxis és az x-multimédia kinálata nevetséges "

miért mit vártál európában egy fél éves konzoltól...ami nem egy EU országban értékesítõdik és nincs rá warez...

Egy konzolgyártó se mondja nekem, hogy a warez nem lendíti fel egy konzol eladását. Sõt ezáltal még több eredeti szoftver is fogy. És így tovább. Ez a konzolspirál😊)))

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CSOCSO
n64 a legbestebb kontroller és kééész😊) és utánna a GC-jé!!és kééészz!!!😊)))) errõl volt szavazás a gamefaqs on és jesszusom most jut eszembe nem lestem ezt az oldalt nyár ota😊)
CSOCSO
hja csak a dudor 10 ezer poligon!!😊
CSOCSO
nah ezt benézted a doshinra soha nem mondtam hogy szép!!!
😊)))))

CSOCSO
kanári szigetek supra.. konzol bolt..nigger szolga hülgyek akik ugy néznek ki mint pamela 10 évvel ezelött