A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
mehetünk...
CSOCSO
hi all
Most jelenleg a fasszom tele van MO-al, leléptem

Naa, Doshin olyan szééééép😊 fõleg az a kis dudor ott a gyomrán😊))))))

So cry me a fuckin river, bitch!

D0C
"akkor sem fogná választani"

Hû bazz, még jó hogy nem látja a volt kedvenc magyartanárom! tehát: akkor sem választaná...

Bazzeg ha itt jelenne meg Metroid Prime a Zelda vagy a POP, akkor nem értenélek meg de így ,annak ellenére, hogy N fan vagyok tökéletesen

Ki akarja rábeszélni?😊)))
Csak mondtam hogy azért a GC grafikája, legaábbis pár játéknál eléggé ütõs, szó sincs róla hogy ráakarnám beszélni egy GCre

FREAK
azt elhiszem (minden ronda játékra ezt szokás mondani), csak épp CSOCSO vagy GC anno a torkomnak ugrott, hogy nézzem csak meg a Doshin-t, és mutassak neki szebbet 😄D

már akkor is röhögtem 😄

Riszpekk

D0C
Nem hülye, én tökéletesen megértem...

Abban a játékban nem a grafika a lényeg 😊

D0C
Ne akard má' narumont a gc-re beszélni, ha annak lenne a legszebb grafikája, akkor sem fogná választani a gyerekes játékok és a BACKUP HIÁNYA miatt!

Te hulye vagy narumon, szerencsed, hogy mennem kell.....
Ti hol szoktatok vásárolni? Vagy abszolult warezon éltek?

FREAK
demosméér mondod, az a dosin gyerek is olyan gazdagon textúrázott, hogy leesik az ember álla 😄DDDDD

Riszpekk

FREAK
XBOX BANÁN RULEZ!!!! IMÁDOM!!! JÓÓÓÓÓÓÓ NAGY ÉS KÉNYELMES!!

Riszpekk

ide is, index-re is.. nem tudom még hol garázdálkodik..

Cheapboy hova szokat irni (melyik forumban) a legfrisebb játékait?

Hát pedig vannak rá ezerszer szebbek mint a PS2-n, de figyelj ti döntésetek, ebbe senki nem szolhat bele

narumon
Nem volt unszimpatikus sõt zsuzsi pozitivan állt hozzá... amig nem kezdett el játszani. Ez tök komoly hogy a grafikát mégcsak össze sem lehet hasonlitani.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

No mindegy szerintem én akkor is maradok a Nintendonál, mindig is az volt,mindig elégedet voltam vele még az N64-el is , probáltam mást: a Sega gépeket és PSonet valahogy mások nem igazán jönek be, a pc meg egy más világ

Na a grafikai része az túlzás: szimplán annyit mondasz hogy unszimpatikus volt az is bõven elég😊)))))

narumon
Ja és Csocso bármennyire is ajnározta a 3 közül szerintem ennek a legrosszabb a controllere.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Mi volt rád ekkora hatással?"

Azért esett ki 5 perc alatt mert:

- Ugyanazok a játékok Ps2n és Boxon is sokkal jobban néznek ki.
- Nem lehet irni (ez külföldön annyira nem érdekes itt viszont az egyik legfontosabb dolog)
- Játékélményben is elmarad a vetélytársaktól (bár lehet hogy ez nagyrészt a grafikának tudható be)

Mi volt rád ekkora hatással?

narumon
"A gond csak az hogy én nem is igy logikáztam,ezt nem tudom honnan vetted, én ugy logikáztam hogy ott ugy érezhetik az emberek hogy érdemes megvenni a gépet"

Igen de ott egy GCt csak ugy visz az ember ajándékba mint amikor te egy tábla Bocicsokit viszel. Kibaszott olcso és ahhoz képest jo. Bár öszintén szerintem semmilyen téren nem tudja felvenni a versenyt a PS2vel vagy a Boxal.

narumon
"Na jo talán az Amerikai eladásokat kéne mutatni, de azt meg nem tom, de egyszerüen kivagyok akadva hogy jövö márciusig egyszerüen nincs értelme itt GC-t venni"

Szerintem ha megnéznéd egyszerre mindhárom gépet utána te sem akarnál GCt venni. Bár lehet hogy tévedek... szado mazo elõnyben 😊

normális játék

Tök mindegy igazábol nem ezen akartam lovagolni, meg nem villantani akartam, hanem sirni hogy Magyarországon két jáékon kivül nincs semmi értelmes a normál konzol shopokban

Vuclinak ment

err, fáradt vagyok😊

MI meg a vilagon kivuliek vagyunk. Legalabb is az arakat tekintve 😞(.
Várom a magyarázatot, hogy ezt miért nekem írtad 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

csak az a baj, hogy hiába olyan jók a japán eladások, valszeg ha azok a játékok elérnének ide kb tetszenének hmm a magyar gbasok 15%-nak! Maximum!

Ja, értem a logikádat.
Monjuk szerintem arra akart rámutatni, hogy milyen hihetetlenül sok Gamecube megy el ott, az ilyen listákon már észre sem veszem a GBA-t, mert szerintem nem ide tartozik (vagy legalábbis csak bizonyos szempontból).
Te is tudod jól, hogy ezek a statisztikák egy dologra jók: ha valakinek a kedvenc gépe jól szerepel rajta, akkor lehet vele villantani, nomeg jó nagyot önigazolni. Ha az x-box menne ugyanolyan jól, akkor az x-box rajongók vagdosnák be ide.
Régen a ps2-esek mániája volt, most, hogy feljött a gc (amúgy csöndben jegyzem meg: elírtak egy nullát, 3700 darab gc fogyott ) már két napon belül a második gc rajongó rakja be. Nem kell észrevenni.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

A gond csak az hogy én nem is igy logikáztam,ezt nem tudom honnan vetted, én ugy logikáztam hogy ott ugy érezhetik az emberek hogy érdemes megvenni a gépet

Elárulod mi lesz a borítón? Ha minden igaz BMX XXX uncensored képet akartok😊)

FREAK
hát ez jött le Vucli kimutatásából, hogy csak mert Japánban több GC-s játékot vesznek, csináljuk mi is azt....

Riszpekk

FREAK
nem tudok, és nem is akarok

ezzel tudniillik van egy probléma.... ha ez eladási listák alapján vásárolnánk, nagyon hamar monopolhelyzetbe kerülne EGY cég, a többi pedig csõdbe menne, mivel mindenki a legnépszerûbb terméket venné.... ennél rosszabb pedig nem történhet a piaccal, a verseny megszûnésével megszûnne a színvonal emelkedése

szerencsére a vásárlók 99%-a leszarja, hogy esetleg övé a második XBOX az országban, és PS2-bõl már van félmillió, viszont ha a te logikádat követjük, akkor mindenki, GBA-t venne, MERT ABBÓL ADNAK EL LEGTÖBBET (vagy csak játékból, nem tudom, mire vonatkoznak a számok)

Riszpekk

Ki akarja követni õket? Te csak megyar játékokkal játszol? 😊

Vagy hogy GB ben milyen játékok jelentek meg ez idáig

FREAK
ez nem technika, hanem kultúra és életfelfogás kérdése..... miért kéne a Japánokat követni, akik földrengésveszélyes területen felhõkarcolókat építenek??

és nem is Amerikában vagyunk, kedves Vucli, remélem, nem sokkol nagyon a hír 😄D

Riszpekk

Mondjatok már egy értelmes konzol boltot

Az meg a világ harmadik fele 😊

Szivesen megnéznék egy Amerikai eladási listát ha tudsz mutatni

a 21-ik században, a technika korában? 😊

FREAK
már megint Japán.......... emberek, az a világ másik fele.........

Riszpekk

Magyarországon senki nem lát benne potenciát?

Nincs. Úgy általánosságban ki lehet lassan jelenteni, hogy egy gépet megjelenése után legalább egy évvel érdemes csak megvenni. Addigra kiderül róla sok minden, megjelenik elég játék, emberi ára lesz, stb.
Soha nem értettem azokat, akik rohantak az egy-két hónapja megjelent dc/ps2/x/gc-ért.

Engem marhára nem bántasz meg mert igazad is van, de japánban nem hiába következöek a legfrissebb eladások:
1. GameBoy Advance - 150,800 (2,313,400)
2. PlayStation 2 - 38,400 (3,101,500)
3. GameCube - 37,400 (923,400)
4. XBox - 1,900 (273,600)
5. PS One - 1,800 (205,900)
Na jo talán az Amerikai eladásokat kéne mutatni, de azt meg nem tom, de egyszerüen kivagyok akadva hogy jövö márciusig egyszerüen nincs értelme itt GC-t venni