A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
Akkor csak lass ennyit, leszarom mit latsz😊))

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

narumon
"A GC only jatekok valoban olllyan silanyak mind... bazze hol eltek Ti? Csipakat ki kene torolni..."

Hát én nem tudom, fizikailag egy forma1-et néztünk meg rajta, meg egy valami mászkálósat. Ezek kiábrándítóak voltak. Lehet hogy pont rosszat néztem nem tudom de amugy sem lenne kedvem MINDEN játékot 15e Ftokért megvenni. Fõleg ha ilyen könnyen belefutok gyökér gamékba.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

FREAK
ne légy már nevetséges.... PC-re azért jelenik meg MINDEN féle játék, mert nem annyira a haszonra hajtanak, hanem sok kis cég, kezdõ fejlesztõ csapat egyszerûen referencia munkákat készít.... ha akarsz PC-n nyomsz egy háborús FPS-t, utána tengeralattjáró szimu, aztán egy kis RPG, játékterem, RTS, helikopter, RC autó, adventure, stb stb stb...... és minddel el vagy látva

konzolon meg mi van?? Japán RPG, sok arcade verseny szar, egy-két adventure meg néhány röhejes fps vagy szimulátor....

Riszpekk

CSOCSO
nah itt álljunk meg!! ez hülyeség!! gyerekes gamez ugyan annyi vagy ps2-n mint a GC!!! ez full így van..csak a ps2 re silány dedós gamezok jönnek és GC-n híresebb, jobb gamezok születnek amik gyerekesebbek,,de ettõl ugyanugy van komoly gamez turok, metroid, bio,eternal stb stb stb.. sport gamezok ugyanugy..talán autos annyira nem.. colin3,nfs6..
CHEAPBOY
ez nem eppen mondjuk 50%os aranyt sugall. vagy tobbet ahogy emlited hogy jajj csak az van ra😄DD

ezzel hozzavaghatom en meg lama modon hogy PCre meg csak FPS, RTS...😊 ennyi a PC... na gyozz meg hogy nem igy van.. persze nem erdekelmit mondasz, akar igy van akar nem. en akkor is ezt allitom... erted betokosodott ****nak lenni konnyuz.😊 elismerni hogy valami nem ugy van ... nehezebb....😊 reszvetem.

CHEAPBOY
Mindegy konzolzsenikkel mint Blaszta nem vitatkozom, felesleges..... 😊))))) Annyira tudja erti mi van hogy eszem faszom is megall..... Meghajolok nagysaga elott😄DDDDD

CHEAPBOY
Mert olyan sok PS2es vagy Xes igaz?😊 A portokat ne nezzuk.

CHEAPBOY
Hadd ne soroljam mi van a tobbire is..,bazze felsoroltal 4 nevet a kb 100 jatekbol ami van ra😄D Ennyi vagy.

CHEAPBOY
Na egy szaki😄DDD

En nem hadakozom tuzzel vassal ellene, nekjem eleg ha hozzaeertok egyeznek az en meglatasommal .. TE nem tartozol a hozzaertok koze.

Tobb kicsiknek is szant game van ra, ettol mar ovis? Ugyanugy jonnek ki ra s vannak normalis jatekok.

Mar persze relativ kinek mi a normalis.

FREAK
azért ne szállj el, nem sok GC-s játék van, amire mindenki azt mondaná, hogy gyönyörû

de ebbe nem akarok belemenni, csak megjegyeztem

Riszpekk

CHEAPBOY
Na ez meg a masiki nagy hulyeseg, 😄DD
Grafikailag sem mi?😄DDDD

A GC only jatekok valoban olllyan silanyak mind... bazze hol eltek Ti? Csipakat ki kene torolni...

CHEAPBOY
Andris mondta X multibol... szal 6-700 kozott mozog.

CHEAPBOY
mindegy annyi kb. Lehet majd olcsobb lesz.

narumon
Xboxos kérdésem süket fülekre találta? Vagy senki nem nyomott még itt boxra evoxet?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

FREAK
hihi 😄DDDDDDDD

találkozunk a versenypályán 😄

Riszpekk

narumon
"igen de en csak abba kotottem bele amit valamelyik folama irt ide be hogy arra csk gyerekes jatekok vbannak "

Szerintem elnézted mert csak arról ment itt a csevely hogy sem grafikailag sem minõségileg nem veszi fel a versenyt a másik 2 konzollal.

CSOCSO
szerinted figyelek hogy mivan? csak azt látom hogy anyázás van..köüzben ém meg idegelem magam a kurva fia gt vel
FREAK
bazeg egy órája másról sincs szó

Riszpekk

CSOCSO
dehjó hogy amikor itt voltam nem veszekedtünk a kimutatásaimról...))))
Laza
a kepen is latszik, hogy ez egy Sony Trinitron... ez nehogyma 700e legyen... 😊
(na majd jol megnezem😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CHEAPBOY
igen de en csak abba kotottem bele amit valamelyik folama irt ide be hogy arra csk gyerekes jatekok vbannak... erre irtad miertolyan sok felnott game jott ki ra, Es een erre hogy hat ha mar egy famitsu is igy latja hogy nem gyerekes tobbe! a nintendo nagy konzolja, akkor inkabb nekik hiszek.... en nalam errol szol az egesz, semmi Xbox vagy Ps2 fikazas most nem volt😊

FREAK
nem, te kapcsolódtál be késõn... CSOCSO kimutatásairól volt szó

Riszpekk

FREAK
ja, csak nem JAPÁN konzol, az náluk ég és föld

Riszpekk

CHEAPBOY
De nem errol volt a vita egyaltalan, keversz itt dolgokat... ahogy elnezem.. arrol volt szo hogy a GCt nem tartjak mar reg gyerekes konzolnak... ami igy is van.... hol jon akepbe az Xbox? a japan fanatizmus? mikor a japani tevhitrol beszeltek.
(ott is azert biztosan van ez)

FREAK
valahogy úgy.... a Sony is japán, a Nintendo is japán, az XBOX amerikai.... egy olyan büszke nép, mint a japán, soha nem fogja a saját terméke elé helyezni a külföldit, erre nagyon érzékenyek...

úgyhogy objektív információkért én inkább egy német szaklapot olvasgatnék, bár amikor leírtam az egyik német TV adó konzoltesztjének eredményét, mindenki a torkomnak ugrott, mert hirtelen nem a jó kis langyos PS2-GC páros lett gyõztesként emlegetve......

Riszpekk

narumon
"de whisky vs. pálinka vitában a pálinka mellé állok."

Én meg a viszkis vagyok 😛

CHEAPBOY
De egyaltalan nem volt sehol sem Xbox Vs. GC tema...... nem errol volt szo.
Mellesleg nem hinnem hogy elfogultak lennenek, az is konzol.

Szerintem Freak arra gondol, hogy GC vs. X-box témában elfogult a famitsu.
Tudod: én annyira nem szeretem a pálinkát, de whisky vs. pálinka vitában a pálinka mellé állok.

(mondju hazudtam a példa kedvéért: nagyon szeretem 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CHEAPBOY
Hivj fel holnap vagy holnap utan mindenkeppen!😊

CHEAPBOY
Mindegy en itt abbahagytam😊))

CHEAPBOY
Nagyon nem allja meg ahelyet a famitsu Xbox com osszehasonlitas😄DD

Ööööööö...vannak lábai is?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CSOCSO
fléém...
CHEAPBOY
Tudod Te miket beszelsz?😄DD

Hol lenne nintendo parti a famitsu?😄DDDDDD

FREAK
Jenna korában még szarabbak voltak a plasztikai sebészek 😊))

Nem, amúgy nem azzal van bajom, hanem a pálcika lábaival 😊

Riszpekk

Nem, egyáltalán nem írtam durvákat, csak annyit, hogy szvsz nem éri meg az árkülönbözetet, annyival nem jobb. De azt is írtam, hogy ne nyissunk vitát róla, mert a végén úgyis az jön ki, hogy igénytelen vagyok 😊 Mint minden ilyen vitából...

FREAK
könyörgöm, egy japán véleménye konzol témában legalább annyira elfogult, mint az xbox.com xbox témában, ébredjetek!!

Riszpekk

Hát jól megfigyelhetõ, hogy kb. két-három éve egyre inkább õ a Vivid "élharcosa", szegény jó Jennát meg tolják a háttérbe. Az ezres szorzóról vitát nyitnék, kés-villa-olló-szike ürügyén 😊 No persze mindkettõjüknél.

CHEAPBOY
mi volt a lenyege? hogy szar?😊

FREAK
hol? Mikor?

mondjuk devonnak ezerszer jobb a teste

Riszpekk

CHEAPBOY
Muvelt vagyí konzolok teren hallod e😊)))))))))

Jajj, ne háborúzzunk már itt! Inkább beszéljünk arról, hogy miként került Jenna helyére Devon. mi lehetett a trónfosztás oka? Hiszen nem volt rajta több poligon!

FREAK
KICSODA?? LOOOOOL!!!!!!!

Riszpekk

Bakker, lenyelte a rendszer az egyik üzenetemet!

no be nem írom még egyszer... a hdtv-rõl filóztam egy kicsit 😊

CHEAPBOY
Ha mar olyan ujsagok mint a famitsu is azt irjak hogy a nepben meg el a tevhit... akkor megis kinek adjak igazat? Annak aki 3 mpig latta a GCt.?: Es csak annyit tud a hogy van ra mario?😊) ugyan maaarr😊)

CHEAPBOY
Nalam is van egy Xbox ... akkor en most elvetemult veteran Xes vagyok?😊)

narumon
"Latom valaki meg a nagy homalyban el s meg mindig ugy emliti a GCt mint amire csak a gyerekes gamek vannak...
ki ez az IGAZI FASZ!!!???"

Nem tudom hogy az ki de azt tudom hogy ki nem látta még a másik két konzolt mûködés közben különben nem irkálna hülyeségeket.

CHEAPBOY
Az utolso bastya ....?😊))

CHEAPBOY
az igaz, de ha tudnad hogy ez HDTV.... 😛PP
a legujabb sony tiipusss!!

CHEAPBOY
Te voltal?😊😛