A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
az szegény a végén még elkezdeném ütni a nõt
CSOCSO
méghozzá itt
Unknow
CSOCSO túl sokat gépezel😊Az agressziódat vezesd le inkább nõi egyedeken az ágyban😊Sokkal jobb...és ha ott nem tetszik valami szószerint baszhatod az egészet😊 Egyébként meg lehet,hogy a game hibás nem gondolod?😊
CSOCSO
neeem van még a document and settingsben is
Unknow
Temp mint könyvtár egyedül a Winfosba van... Temperotary Internet Files van még és kész😊
CSOCSO
és megint rányomtam a kurva cd re de erre lefagy a winfos mert szar és mingyárt kitépem a kurva cd romot a gépbõl argghhh szerintem megyek lefexem aludni.. de azt is félve teszem nehogy rosszat álmodjak a géprõl és szívrohamot kapjak
CSOCSO
temp könyvtár hol van még a win kívûl? elvileg a dokumetumok környékén kéne lennie
CSOCSO
indokoljam? egész nap a kurva fia gt gecibuzi agmez miatt szopok.. nemtom sehonnan leszedni.. erre leszedem és szar...
Unknow
indokold az állításod😊
CSOCSO
már megint kikészültem a kurva pc tõll..egész nap csak az anyázás ment.. a farkam kivan bazzeg
Unknow
ez valami RPG??😊))
Laza
Kou... nyomod mar a Rigart?!

gyerekek, kva jo lett a jatek... nagyon jol nez ki, jo az ekson, a zene... kirr hangulata van...
es nagyon baba a videokban a csajszi.. 😄D

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
de tudod vannak olyan emberek is, akik ide jonnek tanacsot kerni, aztan lehulyezik azt, aki 'erdemben' hozza tud szolni...

na mindegy, en meg milyen jokat jatszogatok itten, na... 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
akinek nem inge, ne vegye magara... 😄
(nem pont rolad beszeltem, hanem ugy altalanossagban😊

de sztem csak az tud erdemben hozzaszolni ezen temakhoz, aki folyamatosan jatszik mindegyik konzolon az osszes jatekkal... 😊
es nem ket nap jatek utan all le vitatkozni a masikkal... (ugye Narumon😊

na mindegy, ehhez jo mulatast.. 😊

CHEAPBOY
megyek gamepartizni ma is, na csááááááá😄

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Adi
Mi az konzolosok!! 😊) több mint száz üzit írtam azzé nálam ez sok!! Jeee!!Na aludjatok jól Hi!!RTl Nagy durranás nézzétek!! 😊

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Unknow
FF😞(( NEKEM IS KELL FF😊))) Tökre hiányzik😊
Sir Quno Jedi
PS2 POVA !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CHEAPBOY
Hat persze a fos kockara hogy nez az mar ki? PSX, baze, soot az RS2, is ugyanugy nez ki mint a Ps2es Starfighter ha nem rondabb....😄DD

CHEAPBOY
Hulye vagy a Code veronics PS2re 16szor szebb.... mit akarsz?

Imadom az ilyen szemmel lato emberket...😊

CHEAPBOY
Kou hivj fel pls.!

Igen, de természetesen viccelek

So cry me a fuckin river, bitch!

barret
a játék grafikájára gondolsz?

Bérbe vehet? reklámfelület...

SÕT a Resi rondább GCn mint PSXen😊))))))

So cry me a fuckin river, bitch!

CHEAPBOY
"GCs... az valahol PSX szinten van."

Esku ez a beszolas nagyon baba most kedvem lenne lerakni egy szekbe eled cseszni egy Ps2, GC, psxes F1et, es megmutatni....😊 Es ha ugyanezt mondod, akkor adom is az atutalast a vakok intezetebe.... ilyet irni😄DD

Aztan majd meglassuk melyik a szebb.... pfff...

CHEAPBOY
Hidd el en mindegyikkel jatstzottam mar eppen eleget.

CHEAPBOY
Erdekes en a GCset a ps2ossnel szebbenek talaltam , kerdem en mi a fenet lattal Te?
En ket egyamas melletti TVn rgbvel neztem meg oket, a ps2es tobbet lassult be ennyi volt a bune.

JackSlater
Ha most igazat adunk neked(szerintem is így van!) akkor ez igaz a PS2 tábor 80%,hogy nem hogy folyamatosan nem játszik Xbox-al,hanem szerintem egy csomóan nem is láttak még....és mégis szinte minden PS2-es aki ide jár leszólja az Xbox-ot....
A GC-t én sem becsülöm sokra,(fõleg azóta amióta nincs Rare),de nem is fikázom.Nekem a GC az olyan gép,ami akkor sem kellene ha ingyen adnák,nem azért mert szar,hanem mert teljesen távol áll tõlem a "Nintendo" mint fogalom.

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

JackSlater
Én is igy vagyok!Én is csak azért irogatok,mert melóban vagyok....és UNATKOZOM MINT AZ ÁLLAT!!

Laza
Az ilyen vitakat birom, mikor olyanok veszekszenek ket gep tudasan, jatekain akik nem is jatszanak a masik geppel folyamatosan (de meg neha-neha sem😊

kerdem en, mire akkor a viszonyitasi alap, ha nem jatszott 'minden' jatekkal?! 😊
na mindegy, de kva vicces.... 😄

narumon
"Az a rossz az egészben,hogy igaza van..."

A faszt. Nem irogatnék én be ha nem a melóhelyen lennék még.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"gondolom Xre HAlo Rallysport stb dolgokat lattad"

Ezeket még nem láttam.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Pfff miert Xboxra meg PS2re volt nem kiabrandito F1es jatek? DE MOST KOMOLYAN😄DDDDD"

Nem mert erre is nagyon fos az f12002 de még igy is fényévekkel szebb mint a GCs... az valahol PSX szinten van.

JackSlater
Nem szarik be,csak annyira nehéz forrasztani,hogy el lehet cseszni a gépet vele....

CSOCSO
messiahtol beszarik a ps2???
CHEAPBOY
Igazad van, megyek vissza FFezni, ma reggel kilencig kentem..😛P

Most vegre megfogott..😊

PS2 rulla!

CHEAPBOY
IIgen szar napjaim vannak, sorry...😞(

JackSlater
Az a rossz az egészben,hogy igaza van...

Mindegy azért Flame rulez!!!

JackSlater
túlaj=tulaj

JackSlater
Amúgy meg jól döntöttél,ne hagyd magad befolyásolni!😊) Én kb egy hete PS2 túlaj is vagyok,de még nem vettem a fáradságot rá,hogy meg messiah-sozzam,ennyire érdekel...Ha megnézed az elmúlt kétheti termést(SplinterCell,Mechwarrior,DrMuto,MGS,Unreal,Mortal...) láthatod hogy jön sok jó játék,és ez a lényeg!

A PS2-m védelmében:az a "rohadék" 4000-es,és rohadt szar Messiah-sozni,azért sem kezdtem még hozzá.

JackSlater
Evox -et felnyomni egy másik vinyóra azért nem olyan egyszerü...Kapd ki a régit,ted be az újat,írj egy olyan evox cd-t ami meg tudja formázni a vinyót,aztán lehet tovább menni.De nézd meg a wwww.xbox-scene.com on,ott a tutorial-ok között ott van.kb 10 perces meló,de el lehet szúrni egy pár helyen,ezért olvasd át jól elõtte!!!

Laza
felaron elado a TV es az egesz hazimozi cumo.. 😊

FREAK
nem csak ma.....

Riszpekk

CHEAPBOY
Ma ilyen kedvem van😊 De Te se vetted komolyan amit irtam ... most megis irtal😛

FREAK
amúgy nagyon megváltoztál, CHEAP, fél éve még nem vetted komolyan ezt az egészet, sokkal normálisabb voltál....

Riszpekk

CHEAPBOY
en is ezt mondom... mitol komolyabb egy Ape escape, kingdom hearts, Jak, army menek, britnyi.. meg egyeb barbis ratyi szarok, s emg sorolhatnam mint a Nintendo legalabb vilaghiru jatekai?

FREAK
persze, hogy van konzolon, de könyörgöm, milyen minõségben????

nekem az életkedven elmegy, amikor hirtelen villogni kezd egy BONUS vagy egy JACKPOT felirat, ha eltalálsz valamit.....

Riszpekk

CHEAPBOY
Ne olyan jatek alapjan dont ami szep ratyi alapbol(raadasul mindegyikre megjelent).. gondolom Xre HAlo Rallysport stb dolgokat lattad... ha szeretned konnyen kivalasztok neked mindegyik gepre egy hegynyi szemetet... konnyu sot azokra meg konnyebb talalni.😊
Ha egy Resi, SFA, Eternal, Clone Wars, Rs2, metroid, marioS, jatekokkal probaltad volna mashogy latnad...

CHEAPBOY
Pfff miert Xboxra meg PS2re volt nem kiabrandito F1es jatek? DE MOST KOMOLYAN😄DDDDD

CHEAPBOY
Te erre most komolyan valaszolatal???😄DDD
En csak felteteles modban irtam, hogy mi lenne ha en emg lama modon ezt irnam??? Nem latom igy, csakszivatas volt.. de irtam is.... nem kell gyozkodni 😛P)
Es akkor en vagyok a nevetseges?😊))))))))))))
"ezzel hozzavaghatom en meg lama modon " Ott a HAT-om😄DD

mellesleg amiket irtal PCre nem igen vol kozottuk olyan ami ne lenne konzolon...