A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
vagy nem igaz amit mondanak..lesz vagy 10 ghz-s oszt csummika.. amugy hiába írod itt a huhh adatokat...a pcsem lesz nagyon lemaradva.. 2006 ban a pc-knek jobb teljesítményük lesz..no meg jön az xbox 2 és a gc 2 amik ugyancsak erõsebbek lesznek😊
1)akármit csinálnak ugyis béndzsák és szarul rakják ösze aztán arra fogják hogy hát a sok suta hülye progizo béna
2)ugyis másolható lesz mert sony halála a no hack..
CSocso megint nyomod a hülyeséget
nem fognak elbaszni semmit a ps2-t se baszták el
az meg hogy hackelhetö lesz csak nekünk jo
amugy megkérdezném hány játékod is van GC-re????
na ugye
+egy olyan IBM szuperszámítogépnek tudod milyen hütése van? álltalában gázhütéssel nyomják stb...stb..Megnézném hogy hogy oldják meg majd,mert ilyen teljesítményhez nem lesz elég egy 5cm-es ventilátor+egy gagyi borda!
valami ozzánemértö találhatta csak ki
annyit lehet rola tudni
hogy uj technologiáju processzora lesz
GRID proci, magas frekvencián fog menni
paralell processzor kb 256 végrehajto egységgel
teljesitménye 1 TERAFLOPS, kb mint az IBM szupercomputerének
a ps2 0.06 teraflops
és talán még az is igaz hogy a ps3-ak kapcsolodnak egymáshoz az interneten keresztül és egy egységet alkotnak
igy számolnak hatalmas terepeket idöjárást stb a játékokban
kb ennyit lehet tudni
2)ugyis másolható lesz mert sony halála a no hack..
-Nem lesz benne drive,a netrõl "jönnek a gamék"
-Nem 1 gép lesz,hanem töb "háztartási gép" összerakása....(Gameplay!)
Ha ezekbõl bármelyik is igaz,nem jósolok nagy jövõt neki eu-ban....
Riszpekk
írta: Barna József, idõ: 12:10
Nagyrészt az iparágat sújtó visszaesésnek köszönhetõ, hogy egyre kevesebb vállalat engedheti meg magának a hatalmas, többmilliárd dolláros beruházások önálló kivitelezését. Így az utóbbi idõben megszaporodtak a gyárak építésére vagy a fejlettebb félvezetõgyártási technológiák kifejlesztésére fókuszáló együttmûködések. A Toshiba és a Sony a költségek megosztása érdekében kötött együttmûködési megállapodást a gyártástechnológia fejlesztésérõl. Az együttmûködés három évre szól, és a vállalatok 15 milliárd jent (120 millió dollárt) költenek a projektre.
A most bejelentett, 65 nanométeres technológiával gyártott chipprototípus egy memóriát (DRAM) is tartalmazó beágyazott processzor, ami a Toshiba és a Sony szerint egyedülálló az iparágban. Amint azt Tacsuo Nogucsi, a Toshiba SoC divíziójának igazgatója elmondta: "A japán félvezetõgyártó vállalatokról azt gondolják, hogy egyesült államokbeli riválisaiktól a technológia, míg a tajvani vállalatoktól a gyártási volumen tekintetében vannak lemaradva. Azt kívántuk megmutatni, hogy az amerikaiak elõtt járunk."
A két vállalat tervei szerint a 65 nanométeres csíkszélesség bevezetése 2004 márciusában esedékes, míg a szintén közösen kifejlesztett 90 nanométeres technológiával elõállított eszközök sorozatgyártása jövõ áprilisban indulhat be. Az új technológia részleteirõl a cégek szakemberei a héten San Franciscóban megrendezett International Electron Devices Meetingen számolnak be."
INTEL LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy kis platform felhozatal Xbox-ra,nehogy azt mondják 1esek,hogy nem lesz rá jó ugra-bugra....

GBA Flies Off Shelves
One million systems sold in ten days, and that's just in the U.S."
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Az a lényeg,hogy PAL os gépen 1-2 NTSC-s játéknak akadozik az ANIMJÁBAN NEM A JÁTÉKBAN a hang,ennyi.a MGS-nál csak az elsõ 1perces animnál akad utánna jó!!
Sajna nem lehet tudni miért,de ez van.Ez kb 5játékot érint.
hát, ami játék nekem megvan konzolon én minõséginek tartom...nem tudom, de pl egy Vice City-t nem tartasz jó játéknak?
autósban a PC még mindig röhejes...sikerült egy über PC-n (athlon xp, gef 4)látnom az NFS új részét és szaggatott..igen 1024*768 ban volt, lehet hogy vissza kellett volna venni 640*480-ra de akkor már a konzol felbontásnál tartunk. Ugyanakkor nem találta az uncsitesóm az osztott képes játékmódot, lehet hogy benne van nemtom. Majd véletlenül a chellóján kapott egy levelet és az egész progi lefagyott.Mindeközben a 84 cm 100Hz Tv-n a nappaliban a Burnout2 Crash opciója dübörgött...hát sokkal látványosabb volt a 17-es monitornál😊
Azt sem tudom hogy egy nemsokára boxon megjelenõ APEX minõségi autósgamma, mikor fog PC-n megjelenni....
Vagy...fixtv hétvégén...egészen véletlenül épp a Harry Potter legújabb részét próbálták bemutatni és kb 30 percig küzdöttek ,hogy elinduljon a nagysikerû XP alatt, de nem jött nekik össze😊 tudom mindenki láma...nálad minden simán fut és stbstb...csak én vagyok ilyen peches😊
Mindenesetre a FIFA2003 szép lett PS2-n..és PC-sek végre egy játszható fociszimut kapnak😊bár PC-n még nem láttam...
Megint elmondom PC-n csak bizonyos játékok jók és csakis ezen érdemesnyomatni...FPS RTS Sturmovik...hogy egy pl Gothic milyen szép azt döntse el mindenki(mert azt én is csak tésztaszaggatón láttam VSYNC nélkül)...de egy DVD minõségû filmekkel teletömött jóval "egyszerûbb" FFX jóval nagyobbat üt a filmes-mesés hangulata miatt
csak hangulatkeltésnek szántam😊
mohuss
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
www.youtube.com/aabyssx
Ja! Biztos, hogy bennem van a hiba, de én még mindíg nem látok konzolt alázó PC-s játékokat.
...láttam már qrava nagy méretû, qrva sok textúrát, meg láttam már talán egy-kettõnél több poly-t is (de ezt azér' nem túloznám el), meg qrva nagy felbontást, de láttam ezekkel együtt mindent TÖNKRETEVÕ DIAVETÍTÉST is. Olyat én még nem láttam PC-n, hogy valami FOLYT volna a képen. Kivéve a régi DOS-os, demo-kat, ahol mindent mi programoztunk le, de azt is már '94 környékén. 😞
www.youtube.com/aabyssx
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
egy PC bármikor lenyom ilyen felbontáson vmi gagyi konzolt
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
"kiteszteltem:Lords Of The Ring NTSC:mindegy hogy 60/50Hz van beállítva a Dashboardban,akkor is röcög,szagat a hang az intróban!
Lords Of the Rings PAL:mindegy hogy 60/50Hz van beállítva a Dashboardban NEM SZAGAT a hang....én nem értem az biztos.
Csak a Metal Gear miatt szívom a fogam,mert annak is szarozik a hangja....."
MEGALOL, és még mondja valaki hogy nem pc 😄DDDDDDDDDDDDDDDD
Azér' durva,hogy konzolon milyen sok a Supra 😄
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
olyasmi, mint a DMC, csak mas.. 😊
Okori Gorog(?) kornyezetben jatszodo 'kalandjatek'... a fegyvered egy bizonyos DiscArmor, melyet egy lanc segitsegevel dobalhatsz ide-oda... 😊
szinte mindent szet lehet zuzni... (oszlopokat, falakat, sziklakat, stb)
a DiscArmorod folyamatosan fejlodik, igy ujabb tudasokkal ellatva teged... van egy kozponti filed, ahonnan a palyak nyilnak, alltalaban mindig az ujabb tudas segitsegevel...
engem mar a bevezeto intro megfogott...
nagyon hangulatos, igazi csemege.. 😊
durvan nez ki a csaj az introban.. 😊
pont itt tartok.. 😊 (egyebkent szarok a kepek, mert a game tu eles)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
abszolut maganjellegu keresemmel, de a helyzetunk sajnos azt
diktalja,hogy minden vonalon probaljak segitseget
kerni.
Sajnos az ot es fel eves kislanyomnal a husveti unnepet megelozo
heten diagnosztizaltak egy igen komoly betegseget (a leukemia
egy formajat amely miatt a kezelese soran tobbszor szuksege lesz
kulonbozo verkeszitmenyek adasara.
A kislanyom vercsoportja AB Rh pozitiv, es a haematologusok
szerint csak csoportazonos ver alkalmazhato. Mint megtudtam
raadasul ez eleg ritka vercsoportot jelol...
Arra szeretnek mindenkit kerni,amennyiben lehetosege van
segiteni, adna vert, vagy az ismerettsegi koreben valaki, kerem
jelentkezzen
a 20/475-3958 telefonszamon. Koszonom