A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A LEGJOBB FOCIPROGRAM A VILÁGON!! KIRÁÁÁÁLYSÁÁÁG.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hát szerintem csak körül kéne nézni.
A boxm elõnye a pcvel szemben az hogy már 70e Ftért is lehet játszani viszonylag szép játékokkal, meg folyik rajta a NFSHP2.. csakhogy a PCmen szintén folyik csak kb 15ször jobban néz ki kétszer akkora felbontáson, és ez szinte minden játékra igaz.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hát igy is fel lehet fogni. Meg úgy is hogy én legalább kipróbáltam minden gépet. A játékokról csak annyit ha van egy film aminek az elsõ része egy fos.. a második mégszarabb akkor te még kiváncsi vagy a harmadikra??
Oké lehet hogy vak vagyok de a véleményemen nem változtatok tesztelés után...
Egy Version mind fölött, Egy Version kegyetlen,
Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen!
Lehet, hogy ezt most kicsit túl reagáltam?😊
az Xbox2-nel az mar biztos, hogy nemcsak kompatibilis lesz az X gamekkal, hanem visszafele is le lehet majd jatszni oktet... 😄DDD
konzol rulez.. 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!
Sep 13, 2000
In the evening of September 12, Sony Computer Entertainment (SCE) invited movie industry people to Mediage (a cinema complex located in Odaiba, Tokyo) with the aim of demonstrating its "GScube16" graphics workstation. GScube is a 64-way multiprocessing workstation based on PlayStation 2 (PS2).
SCE President Ken Kutaragi opened this event by stating, "I want to make tonight an occasion where you can feel what the 21st century entertainment would be like when movies and games converge." This opening message was followed by a demonstration of a video image created with GScube, shown previously at the U.S. SIGGRAPH show held this past August.
This video was taken from the movie, "Final Fantasy," being produced by Square in full computer graphics (to be released in the summer of 2001 in North America and fall in Japan). It showed an image of a woman swimming with her hair floating in water. This scene was depicted realtime using 16-processor GScube (16 of PS2's Emotion Engine and 16 graphics LSIs carrying 8x DRAMs compared to PS2 LSI). Changing the eye direction as well as the position of light source, the demonstration emphasized that it was a computer graphics image being calculated on the spot.
remélem érted ???????????

Az inkább cache (vagy átmeneti tároló), mint a megszokott video ram. Gyakran frame-enként többször töltik oda a cuccot. Így sebességért cserébe több helyet kapsz.
www.youtube.com/aabyssx
A Terminátor háztartási gép,ami persze virtua reality-t is tud majd,2010 ben már itt is lesz és gyorsabb lesz a procija mint az INTEL+AMD+NASA procik összege megszorozva a Sony robotkutya tranzisztorának négyzetével!!!

Hmm...13ghz-s proci prototípus, most meg ez.
Te!Tudtad,hogy a Sony 2012-ben piacra dobja a Terminátor háztartási gépet? Választhatsz a sok fajta megjelenésbõl.Asszem az elsõnek a szériaszáma Arnold 001 volt! Úgy hallottam tud majd mosogatni meg minden!Sõt be is véd!Természetesen több mint 1000× gyorsabb lesz mint a vele együtt megjelenõ PC-k stb...
Csak,hogy értsd...mondani én is tudok akármit...
ezt irtad , de nem gondoltál bele rendesen
a ps2-ben a graf prociba 4 mega beágyazott ram van igy áll 50 millio tranyobol
a gef3-ban is ennyi tranyo van
ha 8 mega lenne benne akkor 100 mill tranyo kéne bele kb
ennyi lesz a gef5-ben vazz
amugy már a sony csinált 32 mega rammal is prototipust amiben 250 millio trany van
de utolag konzolt nem bövitenek hülyeség is lenne
a ps3-ban lesz elég ram az tuti
Te mennyit kapsz a Sonytól ,hogy ilyen ökörségeket mondj???😊)))Behalok rajtad... Tudod mit? Legyen 100× gyorsabb!Az olyan szép szám...
ez az uj techlogia teljesen más elvü programokat igényel"
Hát én köszönöm is nekik,be is baszna,ha nem futnának a régebbi progik....ez azért nem negatívum szerintem!
"amugy elárulom hogy 2 éve csináltak már 13 GHZ-es grid procit" Hol? Kinek? Miben van? Mit tud? Ezeket komolyan kérdezem,nem cseszegetés...😊)
ujrahasznositott Meki maradekokbol lesz osszerakva... 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
csakhogy az intel+amd nem tud erre az utra lépni mivel kompatibilisek akarnak maradni a régi programokkal
ez az uj techlogia teljesen más elvü programokat igényel
ujra kéne forditani mindent
de ezt az intel nem kockáztatja meg
amugy a 3 cég a sony ibm toshiba együtt csinálják a ps3 prociját
azért mert
a sonynak kell a ps3-ba
az ibm-nek server procinak kell
a toshibának meg máshova
amugy elárulom hogy 2 éve csináltak már 13 GHZ-es grid procit
2006 az intel kb 10 Ghz-en fogja járatni a p4-et
ennél a ps3 procija 50-szer gyorsabb lesz