A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Unknow
Sztem egy szmájlit lefelejtettél...még hozzá egy röhögõset...hameg elhiszed akkor majd én röhögök helyetted is😊))))
narumon
"Mindenesetre a FIFA2003 szép lett PS2-n..és PC-sek végre egy játszható fociszimut kapnak😊bár PC-n még nem láttam..."

A LEGJOBB FOCIPROGRAM A VILÁGON!! KIRÁÁÁÁLYSÁÁÁG.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Ja! Biztos, hogy bennem van a hiba, de én még mindíg nem látok konzolt alázó PC-s játékokat."

Hát szerintem csak körül kéne nézni.
A boxm elõnye a pcvel szemben az hogy már 70e Ftért is lehet játszani viszonylag szép játékokkal, meg folyik rajta a NFSHP2.. csakhogy a PCmen szintén folyik csak kb 15ször jobban néz ki kétszer akkora felbontáson, és ez szinte minden játékra igaz.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"es nem ket nap jatek utan all le vitatkozni a masikkal... (ugye Narumon😊"

Hát igy is fel lehet fogni. Meg úgy is hogy én legalább kipróbáltam minden gépet. A játékokról csak annyit ha van egy film aminek az elsõ része egy fos.. a második mégszarabb akkor te még kiváncsi vagy a harmadikra??

narumon
"Erdekes en a GCset a ps2ossnel szebbenek talaltam , kerdem en mi a fenet lattal Te?"

Oké lehet hogy vak vagyok de a véleményemen nem változtatok tesztelés után...

Ez az uzenet unknown 84729-asara vonatkozik,csak eltevesztettem.

Onnét tudja , hogy az egyik magyar ismerõse is fejleszti a ps3-at....

Unknow
onnan,hogy Õ Version... a lényeg az,hogy Õ mindent tud és mindenek felett áll!

Egy Version mind fölött, Egy Version kegyetlen,
Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen!

Lehet, hogy ezt most kicsit túl reagáltam?😊
Laza
hjaaa... 😊
az Xbox2-nel az mar biztos, hogy nemcsak kompatibilis lesz az X gamekkal, hanem visszafele is le lehet majd jatszni oktet... 😄DDD

konzol rulez.. 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CHEAPBOY
szep s jo, de honnan tudod hogy a tobbiek milyenek lesznek?

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
de amilyen silany alkatreszekbol van osszerakva a ps2 nem hiszem hogy a ramokon porbaltak meg sporolni......😄

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Unknow
Benyomjam én is a Terminátor forgatókönyvét??? Vagy elhiszed,hogy anélkül is tud egy - két dolgot???
Unknow
Elmész?😊Nem tudod mit hagysz ki😊Version ingyen bohóc és ritkán jár erre😊De Te tudod😊Bye😊
versio
Sony Playstation 3 Mezzanine (Latin for Steel/Metal) Processor Data: Microprocessor: IBM Grid 256-bit at 550 Gigahertz Primary Cache: 2-way set associative,32KB instruction/32KB data cache Secondary Cache: 8MB DDR,Full Speed SDRAM Main RAM: 1GB system SDRAM Texture Memory: 104Mb/VRAM Graphics SubSystem: Pipes: 16 Graphics pipelines, up to 8 channels per pipe Raster Managers: 4 Raster Managers per pipe - 864M pixels/sec fill rate - Pixel-accurate synchronization (Genlock) and swap sync - 8.3M pixel display and 8 display channels - Full Scene Anti Aliasing, 8 subsample/pixel, 6.1B samples/second - 48-bit RGBA Color - 256MB Texture Memory with texture lookup tables for interactive volume visualization - Hardware clipmapping and real time high resolution texture paging - Subsample round points IBM Grid 256-bit Processor - High clock rate accelerates every system function (550 Ghz) - Four-way superscalar architecture, dynamic out-of-order instruction issue, and speculative execution maximize utilization of processing - Large unblocking cache keeps essential data in fast memory Playstation 3(Grid/EE4/GS4) Graphics Architecture Each PS3 graphics subsystem,or pipe, is composed of a Geometry Engine, four Raster Managers, and a display generator. - Geometry Engine: Four high performance Geometry Engine processors perform lighting calculations and geometric transformations such as translations, rotation, and scaling. Geometry Engine processor also execute image-processing functions such as convolution and histogram equalization-a more effective approach then that of CPUs. - Raster Managers: Raster Managers scan-convert data from Geometry Engine processors into digital images. Raster managers perform pixel operations, including Z buffer testing, color and transparency blending, and texture mapping- and they do so with multisample anti-aliasing at real-time rates. - Display Generator: The Display Generator converts digital data from the Raster managers into analog or digital video signals for a maximum display of more then 8 million pixels per PS3 graphics pipeline or more then 130 million pixels per system. - 1.76TB per second Bus Bandwidth/ultra low latency memory (raw memory) I thought it was kinda odd they sent it here, but I figured it was a media move by the PR to tell me to keep my tongue in check with the other divisions, has to not leak any real definitive specs at the Expo next weekend. Sometimes being the president of Nfactor Studios is hard work, but I enjoy the company here so I'll let this snippet float in here till I get some more hard information for myself, hell next I'll get order claims for dev units soon for the PS3 Mezzanine. Well till then, have fun with the possibilties of this new info. I figured it would shed a focusable attension on this new technology."

aabyssx
😄

...na de télleg' logout.

bYE

www.youtube.com/aabyssx

Unknow
De ez legalább elképzelhetõ nem úgy mint amit Version írt😊))
JackSlater
Bi-Bi-Bi !!!Én is rendeltem már PS3-at a www.kamu.com ról,azt mondják küldik nemsokára,csak még leszámolják vele a SW:Episode 3-om másfél órás csatajelenetét,ezért csak jövõhéten kapom meg....

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

aabyssx
Hááát, ez elég erõltetettre sikerült... 😉
Nnna, mindegy.

logout

www.youtube.com/aabyssx

Unknow
Most kaptam a hírt a Sony elnökétõl miszerint a PS3 szakít az eddigi hagyományokkal és egy úgy nevezett Vagina® driveal mûködik majd melybe a Fütykös™ nevezetû tároló egység lesz majd való. Érdekessége,hogy másolhatatlan viszont egy idõ után hajlamos tönkre menni. Persze ilyenkor lehet megvenni hozzá a Vájágra© nevû patchet mely a teljesítményet megemeli jó pár cöntivel. (A cönti az új mérték egység! Vége a byteok korszakának!!!) Király lesz!Én már nadon nadon vájom!😊
JackSlater
😄DDDDDDDDDDDD

Unknow
Hééé én komolyan gondoltam!!!Volt egy bácsi aki azt mondta,hogy ha elõre fizetek neki 40milcsit akkor 12év múlva kapok az Arnold00X szériából valamit!!!Én pedig hiszek neki mert a PS3-mat is elõre rendeltem ami már nem csak egy konzol.Bizony!Már szexuális kontaktusra is képes... Persze azért remélem ,hogy a nõknél nem lesz 50× gyorsabb😊
JackSlater
Én jókat röhögök a márhaságainkon😊)))))) Csak mi nem gonduljuk komolyan a sok hülyeséget amit leírunk,nem úgy mint 1esek😊)))))

aabyssx
SZVSZ az EE még mindíg tök jó.
(Az az összeadott ~6 GFlops nagyon jó.)

www.youtube.com/aabyssx

Unknow
LOL😊))) Ez most nagyon felidézte a régi idõket😊))))))))))))
Unknow
Értem...

Na és?😊))))
versio
Sony plans to put its 64-processor "GScube" into practical use in 2001

Sep 13, 2000
In the evening of September 12, Sony Computer Entertainment (SCE) invited movie industry people to Mediage (a cinema complex located in Odaiba, Tokyo) with the aim of demonstrating its "GScube16" graphics workstation. GScube is a 64-way multiprocessing workstation based on PlayStation 2 (PS2).
SCE President Ken Kutaragi opened this event by stating, "I want to make tonight an occasion where you can feel what the 21st century entertainment would be like when movies and games converge." This opening message was followed by a demonstration of a video image created with GScube, shown previously at the U.S. SIGGRAPH show held this past August.

This video was taken from the movie, "Final Fantasy," being produced by Square in full computer graphics (to be released in the summer of 2001 in North America and fall in Japan). It showed an image of a woman swimming with her hair floating in water. This scene was depicted realtime using 16-processor GScube (16 of PS2's Emotion Engine and 16 graphics LSIs carrying 8x DRAMs compared to PS2 LSI). Changing the eye direction as well as the position of light source, the demonstration emphasized that it was a computer graphics image being calculated on the spot.

remélem érted ???????????

JackSlater
Persze ezek szigorúan belsõs információk,légyszives ne add ki õket,csak a Sony elnõke tud róla,de véletlenül elírta a mail cimet,ezért én kaptam meg õket,és nem Version!!

Unknow
Nyugi...a hûtés meg lesz oldva...
Csak elõbb Version is lehûti magát😊)))
JackSlater
Ja....én sem kaptam választ a hütésproblémára...

Unknow
Jah😊))))))Bocs😊)))én nem néztem után mint egyesek😊)))De felelõtlen voltam,hogy hülyeségekkel dobálóztam😉))))
aabyssx
"akkor berak min 8M video ramot,nem 4"

Az inkább cache (vagy átmeneti tároló), mint a megszokott video ram. Gyakran frame-enként többször töltik oda a cuccot. Így sebességért cserébe több helyet kapsz.

www.youtube.com/aabyssx

JackSlater
Nincs igazad,nem 2012 ben,mert mint alant olvashattuk 2004 ben már itt az új csodaproci!!!!!
A Terminátor háztartási gép,ami persze virtua reality-t is tud majd,2010 ben már itt is lesz és gyorsabb lesz a procija mint az INTEL+AMD+NASA procik összege megszorozva a Sony robotkutya tranzisztorának négyzetével!!!

Unknow
Na persze...ha én itt vagyok akkor Version pihizik😞 Na szép...
Unknow
"amugy már a sony csinált 32 mega rammal is prototipust amiben 250 millio trany van"

Hmm...13ghz-s proci prototípus, most meg ez.
Te!Tudtad,hogy a Sony 2012-ben piacra dobja a Terminátor háztartási gépet? Választhatsz a sok fajta megjelenésbõl.Asszem az elsõnek a szériaszáma Arnold 001 volt! Úgy hallottam tud majd mosogatni meg minden!Sõt be is véd!Természetesen több mint 1000× gyorsabb lesz mint a vele együtt megjelenõ PC-k stb...

Csak,hogy értsd...mondani én is tudok akármit...
versio
"Ha a drága Sony,nem akart volna spórolni a kedves vásárlóin,akkor berak min 8M video ramot,nem 4?? et,és akkor becsültem volna õket,de igy...."

ezt irtad , de nem gondoltál bele rendesen

a ps2-ben a graf prociba 4 mega beágyazott ram van igy áll 50 millio tranyobol
a gef3-ban is ennyi tranyo van
ha 8 mega lenne benne akkor 100 mill tranyo kéne bele kb
ennyi lesz a gef5-ben vazz
amugy már a sony csinált 32 mega rammal is prototipust amiben 250 millio trany van
de utolag konzolt nem bövitenek hülyeség is lenne

a ps3-ban lesz elég ram az tuti

Unknow
"ennél a ps3 procija 50-szer gyorsabb lesz"

Te mennyit kapsz a Sonytól ,hogy ilyen ökörségeket mondj???😊)))Behalok rajtad... Tudod mit? Legyen 100× gyorsabb!Az olyan szép szám...
Unknow
Tedd azt...nagyon jókat fogsz közben mosolyogni😊)))
Unknow
Most mit kötözködsz?😊Version mondta😊))))anno volt ám PS2 patch CD is ami felnyomtam a PS2-t 1GHZ-s teljesítményre meg ilyenek😄 mit vársz tõle?😊
JackSlater
ÁÁÁÁÁÁ nem már😄DDD rákeresek......

Unknow
Attól még Ps2-n vannak jó játékok... Jelen esetben az se számít ha tényleg szar mivel a legjobb játékok vannak rajta...innentõl kezdve fölösleges azon vitatkozni,hogy elbaszták vagy nem😊A Sonynak ez már nem számít....és a felhasználóknak sem.
versio
összesen 400 millio $-t költ a 3 cég a projectre

JackSlater
"csakhogy az intel+amd nem tud erre az utra lépni mivel kompatibilisek akarnak maradni a régi programokkal
ez az uj techlogia teljesen más elvü programokat igényel"

Hát én köszönöm is nekik,be is baszna,ha nem futnának a régebbi progik....ez azért nem negatívum szerintem!

"amugy elárulom hogy 2 éve csináltak már 13 GHZ-es grid procit" Hol? Kinek? Miben van? Mit tud? Ezeket komolyan kérdezem,nem cseszegetés...😊)

Unknow
Olvasd vissza és rájössz,hogy ez a hozzánemértõ aki ezt mondta: "-Nem lesz benne drive,a netrõl "jönnek a gamék" az Te voltál😄 Én még emlékszek ám rá😊))
CSOCSO
majh meglássuk legyen ugy...végülis örülnék ha olyan lenne😊!
Laza
ahhh, olcso lesz az...
ujrahasznositott Meki maradekokbol lesz osszerakva... 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

versio
a GRID technologiát tartják a jövö utjának
csakhogy az intel+amd nem tud erre az utra lépni mivel kompatibilisek akarnak maradni a régi programokkal
ez az uj techlogia teljesen más elvü programokat igényel
ujra kéne forditani mindent
de ezt az intel nem kockáztatja meg

amugy a 3 cég a sony ibm toshiba együtt csinálják a ps3 prociját
azért mert

a sonynak kell a ps3-ba
az ibm-nek server procinak kell
a toshibának meg máshova

amugy elárulom hogy 2 éve csináltak már 13 GHZ-es grid procit

2006 az intel kb 10 Ghz-en fogja járatni a p4-et
ennél a ps3 procija 50-szer gyorsabb lesz

Unknow
Nem hinném,hogy egy konzol miatt ennyi pénzt mozgatna meg😊)))))))
CSOCSO
dehát annak 5102387238 bit a célessége...😊))))))
JackSlater
Ha a drága Sony,nem akart volna spórolni a kedves vásárlóin,akkor berak min 8M video ramot,nem 4?? et,és akkor becsültem volna õket,de igy....

CSOCSO
elbaszták mert nehéz progizni..tökmindegy hogy híjjuk