A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY
Tudom Kou mit tud..😊 Nem kell megkerdeznem...😊
Elhiszem en, de az en ismerosom ezek szerintmegjobban ott van..😛P bebebebebebeeeeeeee!😛

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

aabyssx
Ha egyszer leírtad, akkor már vissza nem vonod! 😉

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
Latom kulturaltan valaszoltal.....

Na ha mar lud legyen kover...

ennyi eleg bazze😄DD

JackSlater
Az én irott "beszerzõim" nagyon ott vannak....Kérdezd meg Kou-t MGS ügyben ha nem hiszel nekem!

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

CHEAPBOY
Hmmm.. de en legalabb lattam hogy milyen lett a boxos verzio s en ugy beszelek..😊

Lattam irottban is...
Azt is emlitettem😊

JackSlater
Az eredeti fut,te nagyon okos,ki beszélt az eredetirõl????? Tessék kapsz még!!! Cheap az okos aki mindenbe beleszól,tudod mit? kapsz még 😊)

CHEAPBOY
Latod lett egy jo kora delutanod..😊

S nehogy komolyan vedd.. egyben szeretnek en meg boltolni hetfo utan is..😛P

aabyssx
"neagyjIsten legyozol"

HÁÁÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁHÁHÁHHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! HUUAAAÁÁÁÁÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!

...rendben. Tehát hétfõn este 7h-kor.

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
Gyere asass el, kerdezz!😊

CHEAPBOY
Tegnap este?😄

CHEAPBOY
Gyoztetek?😄DD
hat persze only in your mind!!😊

aabyssx
"Hitman2 engliss??😊"

Ja. (Vagy német, de akkor nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szolídan. 😉

Kormány *NEM*. (deja-vu érzésem van)

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
Miert lenne ezen a forumon barki is Jottment senki?
Ezzel azt jelwented ki hogy TE vagy valaki.... magarol ezt nem szokas az embernek mondani...😊

CHEAPBOY
Mar miert ne futna? En pl eredetiben lattam......😊
Az lehet hogy a Te irott beszerzoid benak, de DVDn is van..😊))
En persze errol semmmit nem tudok.

CHEAPBOY
csinaljuk azt hogy ha megyunk edzesre, s te netalantal veletlenul... neagyjIsten legyozol... kepsz egy Hitman2ot inygen.... tudom szemet nehez feladat... de minimalis eselyed azert van...

CHEAPBOY
Nem is most akarom azt a kormany radsopzni, hanem pemtek este, ooooooooo deg*ci soka van az meg😊)

Hitman2 engliss??😊

nehez lesz de remelem a sors reankkacsint😛

CHEAPBOY
Elkezdhet barki makacsokodni, hogy marpedig ez erre a gepre szebb ... mikor nem... sok ilyent lattunk mar😊)
Mint anno tavaly amikor egyesek valltig allitottak hogy folyik a GTA3 ps2on...😊) Mikozben nem.... 😊 Latni! kell fijjam nem csak nezni😊)

aabyssx
Óh, nagyon-nagyon-nagyon szolidabbat kell mondanod.

De inkább a hitman 2-t találj (szolidan 😉!

Kormány nem kell (max nagyon-nagyon sokára 😉.

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
En megnezhetem minden nap, s sokan megnezik megnezhetik velem s eleddig nem sokan tertek el az en velemyenemtol amit itten megfogalmazok... amit meg Te allitasz egyenesen elhukve neztek... ilyen nincs mondtak... 😊)

az F1es NFS6os dolgokra gondolok😊)

Sorry egyedul vagy a rengetegben.😛

CHEAPBOY
Nem tenyleg kirugtak oket, mert a fejeseknek nem tetszett hogy csk ps2re lett tuti a jatek... nem illet a cegpolitikaba hogy egyformat...

aabyssx
Szokták azt mondani, hogy az emberek magukból indulnak ki... :|

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
Ne csinald...😊

Holnap este mondok ha sikerul solidab arat az Onimusha 2re... .
De a kormany kell!😊
Te is tudod csak meg nem jottel ra😊

CHEAPBOY
En? Jah igen voltam kb 5 percig😊)

aabyssx
"13-14"

Brühühû...! 😞

"a kormanyt eroltesd"

Inkább a Hitman 2-t erõltetem. Nem akarom PC-n játszani. Brühühû! 😉

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
Akarki is vagy ilyesmi pojjenokra en speciel nem vagyok vevo.
Nem utaljuk narumont... csak eszmecseret folytatunk.

CHEAPBOY
Jovo ev tavaszan jon mindkettore, a GCre ugyanolyan grafixot igernek Ps2re nem tudom. Nehogy man azt hidd hogy nem tud olyant a tobbi konzol... plane a GC...😊

CHEAPBOY
Hat.... erdekes, akkor miert lehet mp3 lejatszot uj vinyot belerakni formazgatni, Divxplayert faragni belole,vinyorol jatekot futtatni, a grafixja full PCs beutesu, jo kis Nvividas instabil grafikai mozgatasi kepessegek.... valoban alig kozelit a PChez..😊)

CHEAPBOY
Na miket hallok😊

13-14. Szep uj. De inkabb a kormanyt eroltesd,..... tudod milyen jooo?????😊)

aabyssx
Az elsõ részben is volt egy helyszín, ahol egy kapu elõtt bele tudtál gyalogolni a vízbe, amiben halak úszkáltak, és a víz tükrözte a holdat. Ugyan az egész (a halakon kívül, és a víz loccsanásán) prerender-elt animáció, de a zenével együtt döbbenetes hangulata volt. Alig akartam elhagyni a helyszínt és még most is pontosan emlékszek rá.

A karakterek is tök jól beleillettek a környezetbe, meg végül is minden f*szán a helyén volt, csak mi a túróért ilyen rövid?!?

Cheap! Mennyi is az Onimusha 2? 😉

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY
Sot GCre is jon. hoppaa😊

aabyssx
Köszi!

Nem vagyok csippes. Egy ideje csak eredetivel játszok sajnos (ilyenkor).

Adja valaki kölcsön! 😉

www.youtube.com/aabyssx

Még valami: szép nagyon! Azon kevés ps2-es játék, aminek a grafikája nagyon tetszik. Itt most nem feltétlenül a tûélesség/poligonszám/akármi jellegû dolgokra kell gondolni, hanem a stílusa bejövõs.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sok kérdés volt egyszerre 😊
Megéri-e? Szerintem nem, de nem azért, mert rossz játék, hanem mert eredetiben szvsz tlnyleg csak a hosszú és tartalmas játékokat érdemes megvenni. Ez nem meríti ki a fenti kategóriát 😊
Milyen? Hoszabb mint az elsõ (kb. duplája, nekem az elsõ végigjátszás azt hiszem 12 óra volt), egy kicsit tartalmasabb (vannak beszélgetõs részek 😊 - mindenben egy kicsit jobb az elsõnél. Még egy apróság: amikor elkezdtem vele játszani, akkor kb. egy óra után az volt az elsõ gondolatom, hogy Onimusha 2= Onimusha 1 + Devil May Cry 😊
Ha még kiváncsi vagy valamire, akkor még öt percig vagyok 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

aabyssx
Na, hogy játékról is legyen ma valami szó:

Nemrég (1 hete) játszottam végig az Onimusha-t. Sajnos rövid játék (néhány óra alatt vittem végig kényelmesen), de amíg tartott baromi jól szórakoztam. Az IQ nélküli irtáson kívül, a nem túl agyat megerõltetõ (de tök szórakoztató) fejtörõk egész jó hangulatot hoztak össze, így nem unatkoztam, és tökre kíváncsi voltam, hogy mi fog történni.

Nos, ezen élmények után elgondolkoztam, hogy vajon megéri-e a második rész befektetése.

Tudtok róla valami? Játszott vele valaki? Miben különbözik az elõdtõl? Hosszabb lett? bla-bla-bla

www.youtube.com/aabyssx

Martin576
De tényleg, mit keres???? 😄

JackSlater
Tényleg? De jó,errõl még nem is hallotunk....ELEGET!😊)

prohardver.index.hu:
A Toshiba és a Sony bejelentette az általuk közösen kifejlesztett, tömegtermelésre is alkalmas 0,065 micronos csíkszélességû gyártási technológiát. Az ilyen kis csíkszélesség sokkal több elemet tartalmazó LSI (large scale integration) áramkörök tervezését és gyártását teszi lehetõvé.

A fejlesztésben résztvevõ gyártók a 0,065 micronos gyártástechnológiát hordozható eszközök, PDA-k, mobiltelefonokban kívánják alkalmazni. A Toshiba és a Sony már gyakorlatban is felhasználta a technológiát és elkészítette az iparban legkisebb DRAM memóriacellát, illetve az ezekbõl álló 256 Mb kapacitású chipet.

A technológia kifejlesztése 2002 áprilisában kezdõdött meg és 120 millió US$-ba került.

A tervek szerint a 0,065 micronos gyártási technológia 2004-ben válhat elterjedtté

JackSlater
Az eredeti két DVD-s,és a Warez cucc nem megy DVD-rõl,mert nem tudták normálisan leszedni.Nézd meg az .nfo ját az isonews-on.

Nem értek hozzá, úgyhogy csak csöndben kérdem: a wincsire felrakott játék nem dvd-n van eredetileg?

JackSlater
Majd mindjárt visszalép más nick-el aztán folytatja a hülyeségeit....nem baj jól beégettem,és ez a lényeg!!!😊)

JackSlater
Ez megy itt,majd hozzászoksz.Azért a kemény mag itt jófej,lehet PS2-es,GC-s,de az biztos,hogy vasidegek kellenek ehez a fórumhoz.😊)

JackSlater
Ha mégegyszer vki mondja hogy látta ezt-meg azt X-en,rákérdezek 1-2 dologra,ha nem tudja,az elásta magát!!!

narumon
Nem a gyõzelemre megy a dolog.
Engem csak az kúr fel jhogy egy jöttment senki azt állítja hogy hazudok....

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

JackSlater
...néma csend....mi gyõztünk Narumon!😊) Azért nem ír mert bebizonyosodott hogy kamuzik,és nem is látta pl a MGS-ot Box-on?....nem értem😊)

narumon
"és akkor mi lesz? el fogod ismerni, hogy az nfs jobb ps2-n?"

Én már megnéztem akkor nem ismertem el, nem hiszem hogy most fogom.. Egyébként szerinted mi a jobb a ps2 változatban? Én ezt nem értem.. olyan tul sok dolog nincs a játékban egyébként.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

JackSlater
Csak Kou-nak van közüllük Box-ja!Nekem is van PS2 õm,csak még nincs benne chip,ezért nem is pofázok róla,de ami késik nem múlik....

narumon
"nyugodtan bevallhatod, hogy sokat játszol boxal, senki nem fog elitélni
ez a mentegetõzõ szöveg eléggé szánalmas"

A szánalmas az az hogy szerinted mindenki hazudik. Az ember a környezetébõl és leginkább magából indul ki. Ennyit rólad.

JackSlater
Nem is fut DVD-rõl!!!Csak vinyóról!Kérdezz meg egy Box-ost!Ezt meg TE BUKTAD BE!

JackSlater
Persze,tényleg.....érdekes hogy minden PS2 esnek van egy "Box-os" haverja...Akkor láttad a MGS-od Box-on úgye? A CD-s-t vagy a DVD-s verziót?

narumon
"ebbõl is látszik, hogy narumon úgy kritizál, itélkezik, mond véleményt (a megfelelõ aláhúzandó), hogy nem is látta a kritika tárgyát, csak feltételezésekbe bocsátkozik"

Gyere el, menjünk le együtt a kisboltba és megnézzük együtt mindhárom gépet bekapcsolva..