A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
"Akarki is vagy ilyesmi pojjenokra en speciel nem vagyok vevo.
Nem utaljuk narumont... csak eszmecseret folytatunk. "

Hát sajnos vannak ilyen torz identitású egyének a földön. Osama Bin Laden és társai....

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"Ez megy itt,majd hozzászoksz.Azért a kemény mag itt jófej,lehet PS2-es,GC-s,de az biztos,hogy vasidegek kellenek ehez a fórumhoz.😊) "

Jaja hát én már itt voltam 1000. hozzászólásnál is de utána valahol 30000-nél meguntam és hanyagoltam.. mondjuk idõ engem igazolt a Pcnek még azóta se áldozott le, igyhát most rávetették magukat az xboxra. persze ezúttal sem lesz igazuk 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

duc
Mittudomén... gondoltam, úgyis menned kell vmiért...😊))))))))))
JackSlater
Persze,én nem mondom,sõt amiket a Rygan rõl írtatok,már szinte remeg a kezem...😊 De az hogy olyanok fikázzák a Box-ot akik nem is nyomták soha....idegesítõ!

Két dolgot utálok:1.Ha vki szidja a másik konzolját 2.a PS2-őt!!!!!

CHEAPBOY
Ha mar igy elkuldesza postara valamit erzem fel kell adnom..

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
Miert is kell? Kuldok egy Vice Cityt nincs mese. Ok?

duc
Ja. Tartanak már valahol a 3.résszel?
Laza
nem sokat...
de meg igy is a legszebb jatekok koze tartozik... 😊

nezegettem a Shenmue Moviet, es be kell latni, a
Shenmue elso resze meg mindig perfect...
a masodikkal egyutt... 😊

ezt hivjak a jatekiparban 'muveszetnek' 😄DD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

duc
Még pár hét és meg fog változni a véleményed a ps2-rõl, hidd el. Sok elõítéletem volt nekem is, de nem volt alapja.
aabyssx
Eh, 1 egész év fejlesztés ment el, mer' a M$ mindenképpen a saját gépére akarta a második részt. Abból is csak az US változatot sikerült megvennie.

Ez alatt az idõ alatt a harmadik részt is készíthették volna.

(sóhaj) ...ezt az idõpocsékolást... 😞

www.youtube.com/aabyssx

Laza
ja, az eredetit is ki kell masolni vinyora?! 😄DDDDDDDDD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

JackSlater
Akkora faszság,hogy azért hogy nagyobb nyomatékkal tudja szidni a másik gépet vki,egybõl lesz neki,azán meg ócsárólja...Kérdem én,minek ad ki vki 70-80e-ret egy gépre,aztán meg szidja....Én a PS2-õmet 39.000 ért vettem,nem azért mert szügségem volt rá,hanem mert jó üzlet volt(2joy,2Memo kártya) Azóta azért nem is szidom annyira...késöbbeikben meg csak a jó játékokat akarom beszerezni,tehát nem fogom biztos fröcsögõ szájjal szidni.Fõleg,ha a Burnout2 fog száguldani rajta,akkor meg istencsászár lesz!!!

Laza
" akkor minek vegyek Ps2t, mert az a drágább"

ezt a baromsagot honnet veszed?!
akarhol megnezed, a PS2 az olcsobb (pl Electroworld: PS2 67900, Xbox 69900)
az mar egy masik kerdes, hogy a Messias chipp valamivel dragabb, mint az Xes... de ne ez legyen mar a viszonyitasi alap... folleg 'fikazasnal' 😄

duc
Cheap, ne tereld el a szót 😄DDD (menj a postára)
UNREG
Persze, ha te mondod.. akkora lol vagy, hogy hihetetlen!!

duc
Persze hogy van. Onnan lehet megismerni, hogy Unreal Tournament logós házban van, Win98SE van rajta, UT, meg Q3. 😊)))))))
CHEAPBOY
Feher GBA uj 17000ftert elado!

duc
2D fighter, meg shooter mennyország a DC, még most is. KOF forever
JackSlater
Jó javítok:Lehet hogy van X-ed(kár hogy nem tudsz róla semmit,de a te dolgod) DE AZ BIZTOS hogy nem láttad rajta azokat a játékokat amikrõl írtál...

UNREG
Duc, neked van x-ed!!!

JackSlater
Hát amúgy van Ps2-õm,kb 2 hete,chip nincs még benne,de nem fogok erõlködni azért hogy bebizonyítsam.Ha kell bármikor lefotózom,még a WC csészén is,de ennyierõvel lehet kölcsön gép is,tehát arra is lehetne mondani,hogy kamuzok.És azért mert kilépsz,és bejelentkezel más névvel azért az IP UGYANAZ marad....pancser.

UNREG
jajj, hagyjuk ezt, a dc egy jó kis konzol volt a maga idejében, de lejárt az ideje. Nekem is volt egy évig, de aztán behalt.

duc
Valaki bizonyítsa már be, hogy van X-em meg DOA3-am, nyomulnék vele egy kicsit. Naaaaaa 😊)))
UNREG
Van ps2-je, csak még ki sem próbálta 😊))

UNREG
Persze, mindenki beégett, akire jack slater rásüti 😊)) Megvilágosította elmémet, eddig azt hittem van x-em, de õ bebizonyította hogy nincs. 😊))

duc
A DC a legjobb konzol, ezt teljes elfogultsággal állíthatom. 😊)))))) (meg a Saturn ugye...)
UNREG
Semmit nem változott a dc-shez képest.

duc
Nekem sincs. Akkor most beégtem? 😊))))
JackSlater
Megmondom õszintén,én nem láttam DC-n,akkor már nem volt DC-m,de szerintem 1:1,azt tudom,hogy több mint 13.000 file ,és fél óra mire fellöki vincsire.😊 Kicsit játszottam vele csak,elmentem szkanderezni,és lenyomtam a mukit......Kicsit kevés benne a poligon.De a hangulata nagyon jó!

UNREG
Nincs x-em tényleg, most hogy mondod! hatalmas lol vagy vazze!!!

aabyssx
Milyen lett a Shenmue 2 X-re?

www.youtube.com/aabyssx

JackSlater
Nem,csak ha lenne géped TUDNÁD,de minthogy NINCS XBOX-od(már a második aki beégett ma!!)inkább a késöbbiekben ne szólj hozzá az Xbox dolgokhoz,és maradj a PS2-d nél....

JackSlater
+ van benne sivatagi pálya is a PS2 esben.

UNREG
Ki vagy te, valami tanítónéni, hogy itt vizsgáztatsz??!

JackSlater
Na ezt se láttad X-en...nem baj,azért biztos van géped!!!A kocsik nem szebbek,csak a táj jobb,és a frame rate....

UNREG
Ha más nem válaszolt, én megteszem: részletesebb a táj, szebbek az autók, sokkal gyorsabb. Ennyi elég?

JackSlater
Milyen játékmodok vannak a "start game" elindítása után a MGSS-ban? Hány db? Ha van X-ed akkor tudod,ha nem akkor nem szólj bele,és ne kamuzz!!

JackSlater
Van X-ed?(Laza-nak CSAK VOLT,tehát most NINCS!) 1.0 vagy 1.1 vagy 1.2 es gép?

JackSlater
Csak vinyóról megy,mert nem akartam lehagyni a VR Mission-öket.

UNREG
Kimondtad, ps2-n nem szaggat x-en néha igen, akkor mégis szebb ps2-n, elvégre a szaggatás a grafikához tartozik!!!

UNREG
nekem fut dvd-rõl, akkor most mi van??

UNREG
Nekem is van x-em és lazanak is volt, ne kamuzz!!!

aabyssx
Ok, tehát azt szeretnéd, hogy NE úgy menjenek vissza, ahogy múltkor. Felõlem negálhatod a tiszta, zsírmentes és a karcmentes fogalmakat és akkor olyant kapsz. He? 😉

www.youtube.com/aabyssx

JackSlater
Mert neked még vannak illuzióid,én már kinõttem belõlük!!!

CHEAPBOY
Hol intettem en be?😊

JackSlater
Ha lehagysz 5 data file-t a DVD-rõ akkor fut,de igy nincs VR mission+1-2 dolog.Ennyi.te intettél be anno 85140 ben,és én azt nem szeretem....

CHEAPBOY
Jah s csak egy megjegyzes a kolcson adott gamnek ne olyan karcosan leharcoltan jojjenek vissza mintha rajta ettek volna... mint a multkor okes?

CHEAPBOY
De az Xes belassull!!! Illuzoiióóóóórombolo😄D

CHEAPBOY
Aze volt az aljan rohoges jel mert nem volt komoly.... hulye nem vagyok... megasni a sajat siromat a forumon...😄DD

JackSlater
Tök ugyanaz a MGS PS2-ön,mint X-en,X-en néha belassúl az esõ effect miatt ennyi,de nem SZEBB a PS2-es.